Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Tadic haalt het bloed onder je nagels vandaan met zijn ouwe wijven-gedrag’

Laatste update:

Voormalig scheidsrechter Dick Jol is niet te spreken over het gedrag van de spelers van Ajax en PSV tijdens de finale van de TOTO KNVB Beker (1-1, 2-3 na strafschoppen). Ook voetbaltrainer Kevin Hofland geeft tegenover het Algemeen Dagblad aan zich mateloos geërgerd te hebben aan de misdragingen op het veld.

“Het lijntje tussen per se willen winnen en over de schreef gaan is dun”, zegt Hofland. De momenteel clubloze trainer kan de emoties van de voetballers die onder druk staan wel begrijpen. “Ik snap ook bepaalde slimmigheidjes die hierbij horen, gebruikte ik zelf ook al speler. Wat ik níet snap: het matennaaien, het gejank, het elkaar gele kaarten aansmeren. Dat is de laatste jaren zichtbaar erger worden. Dit moeten we als trainers afkeuren. Als signaal naar het publiek. Én in het belang van de sport, waarvan het imago er op den duur onder gaat lijden.”

Jol kan zich in de woorden van Hofland vinden. “De Ajax en PSV-spelers gaven het slechtst denkbare signaal naar al die jongens en meiden op amateurvelden. Neem zo’n Tadic. Die vent haalt toch voortdurend het bloed onder je nagels vandaan met zijn ouwe wijven-gedrag? Als ik nog scheidsrechter was, dan zou hij na de eerste keer meteen geel krijgen. En zou ‘meneer Tadic’ dan commentaar hebben, dan kon hij direct vertrekken. Dat is de remedie tegen lui, die alleen maar bezig zijn om tegenstanders en supporters te tergen: genadeloos optreden.”

Nijland over Tadic
Ook Hans Nijland, voormalig algemeen directeur van FC Groningen, ergerde zich tijdens de bekerfinale dood aan het gedrag van Tadic. Nijland, die de Serviër hoogstpersoonlijk naar de Trots van het Noorden haalde in het verleden, liet op Twitter niets aan vertwijfeling over. "Tadic in z'n FC-tijdperk een geweldige prof. Een sieraad binnen onze club. Nu zeuren, zeiken, janken. Ga voetballen, je bent nog steeds een geweldige speler.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is ook precies hoe half Nederland er in staat volgens mij. Ik kan me gewoon oprecht geen voetballer herrineren die zovaak is overleden op het voetbalveld en bezig is met provoceren etc. Het is echt een walgelijke vent, ik vind het ook jammer voor Ajax want als dit je aanvoerder is straalt het ook gewoon slecht af op de club.

Daarnaast ben ik het er helemaal mee eens dat tegen er veel harder opgetreden mag worden tegen simulatie en zanniken. Geef die gasten geel, alleen de aanvoerder mag op een normale manier verhaal halen, als ook hij dat als een idioot doet gelijk geel geven. Het moet maar eens klaar zijn, stelletje kleuters.

2 mei 2023 om 09:23

Suarez was toch echt wel een tandje erger.Het ding met Tadic is wel dat hij ook veel goede kanten heeft. Hij is enorm fit, een voorbeeld van leven voor je sport en na de wedstrijd heeft hij vaak wel een goede heldere uitleg. Na de wedstrijd tegen Feyenoord gaf hij bijvoorbeeld ook aan dat Feyenoord het verdiend en dat we niet op de scheids moesten zeuren.Maar inderdaad net als het beleid met het gooien van bekers gewoon een lik op stuk beleid voeren met klagen. je mag het rustig uitleggen wat er gebeurde anders geel. Zelfde geld voor theater. Gewoon de Var gebruiken en als jr niet geraakt werd geel.

2 mei 2023 om 09:38

Tadic identificeert zich als oud wijf, wat een bigot die Dick Jol.

2 mei 2023 om 11:18

Na Feyenoord was ff politiek correct gelul. Want na GAE kwamen de beslissingen in De Kuip ter sprake en dat ze toen ook genaaid werden. Dus …

Suarez was anders. Die heeft hele domme dingen gedaan zoals bijten, natrappen en schwalbes in de 16. Maar hij kon wel incasseren en zat niet de hele tijd maar te drammen bij de scheids.

Gister hadden ze het bij FC Afkicken over het in bescherming nemen van Brobbey. Maar het is 2x hoofden tegen elkaar waarbij hij door het lint gaat. Je kopt niet expres met je hoofd tegen iemands anders hoofd aan (muv kopstoot). Realiteitszin is ook ver te zoeken.

We mogen alleen maar hopen dat scheidsrechters wereldwijd dit gedrag aanpakken. Commentaar meteen geel etc. Op dat gebied kunnen we veel overnemen van het Hockey en Rugby.

2 mei 2023 om 12:38

@Redondo Suarez zat niet de hele tijd te drammen bij de scheids haha. Die liep standaard naast de scheids de catacombe in en schreeuwde altijd dat iedereen altijd tegen hem was.

Wat betreft na Gae was het de interviewer die 3 keer vroeg naar de buitenspel goal van Kudus en verwees naar de wedstrijd tegen Feyenoord. Tadic zei na de derde keer dat hij het er liever niet over had maar dat het in zijn ogen geen buitenspel was en dat een goal of een rode kaart het een stuk makkelijker had gemaakt.

Ik ontken nergens dat Tadic vervelend is in het veld maar uitspraken als dat hij de ergste ooit is vind ik zwaar overtrokken. Je kunt met spelers van de traditionele top 3 een veldteam maken die allemaal provoceren en/of aanstellen.

Teze- Ramalho-Alvarez-Van Aanholt

Simons- Klaassen-Kokcu

Tadic- De Jong-Gimenez

En dan krijgen Bergwijn en Guti met hun opstootjes en het aanstellen van Szymanski nog een bijzondere vermelding

2 mei 2023 om 20:33

Hé Redondo, als je je tegenstander van achter schopt omdat je de bal mist, krijg je geel. Maar als je je tegenstander tegen zijn achterhoofd aan kopt omdat je de bal finaal mist, dan kan t wel? Dat is inconsequent!

Voor de rest ben ik het helemaal met je eens. Er dient meer respect te komen en de aanvoerders zullen hiermee moeten starten. Zowel binnen als buiten het veld.

2 mei 2023 om 09:36

Ik heb 10 minuten gekeken en toen had ik genoeg gezien. TV weer uit. In die 10 minuten waren het Alvarez, Berghuis en met name Luuk de Jong die opvielen. Niet om aan te zien. Maar als ik dan overal lees dat Tadic en Klaassen ook zo vreselijk waren, dan ben ik blij dat ik wat anders ben gaan doen.

2 mei 2023 om 10:00

@vernon dat heb jij in het begin niet opgelet. De Jong werd twee keer opgezocht en onrechtmatig naar de grond getrokken en Tadic begon al met "2de keer is het nu geel". Dus daar erger ik me meer aan. dat kaarten naaien. Ze zouden een Fair Play toernooi moeten opzetten elke competitie levert een team af. Waarmee ook geld verdiend kan worden. Een Ajax, Psv en Feyenoord zullen er niet voor gaan maar het stimuleert wel tot nadenken.

2 mei 2023 om 11:03

@juppie34,

Nogmaals, je verzint echt alles bij elkaar he.
Dus jij zegt dat de Jong in de eerst 10 minuten twee keer onrechtmatig naar de grond werd getrokken (wat niet eens waar is), en dat Tadic begon met "tweede keer is het nu geel".
Dus Tadic wilde dat die spelers van Ajax geel kregen ? Of is het juist zo dat de Jong moedwillig naar de grond ging (scheids vond het niks), daarmee probeerde een vrije trap uit te lokken/ kaart aan te naaien en dat Tadic misschien wel terecht zei dat de Jong voor de tweede keer iemand probeerde te naaien en daarvoor geel moest krijgen ?!

2 mei 2023 om 12:57

@jnro3ntj33_ je moet Tadic eigenlijk al voor de wedstrijd geel geven dan gedraagt hij zich misschien. Als je het voetballend niet meer kunt winnen en je moet het hebben van je verbale kwaliteiten dan is het een aflopende zaak

5 mei 2023 om 14:10

juppie, lees mijn eerste paar woorden nog een keer. Ik heb maar 10 minuten gekeken. En in die 10 minuten waren het anderen. Ik geloof direct dat Tadic weer bezig was.

2 mei 2023 om 09:37

Let je dan ook op je eigen spits Gimenez? Hoe hij deed alsof hij doodging in de 16 door te rollen en een pingel te simuleren tegen ajax en vervolgens meteen opstond om een sprint te trekken naar de scheids. Het is echt lachwekkend hoe blind supporters zijn voor hun eigen spelers en altijd maar Tadic noemen. Of zo een paixao die constant maar ligt te rollen.

2 mei 2023 om 09:47

Ik denk dat er ook een hoop supporters zijn die zich ook aan eigen spelers irriteren. Ik zelf ben voor Feyenoord en irriteerde me in de wedstrijd tegen Ajax ook aan giminez en heb ook al vaak uitgesproken dat ik hoop dat pixao het duiken heel snel afleert. Echter zijn dit gasten die het nu een paar keer hebben gedaan waar het in hun cultuur heel gebruikelijk is. Daar heb ik nog enigszins de hoop dat dit nog flink verminderd/ verdwijnt.
Tadic is al 833 keer gestorven op het voetbalveld, daar is de hoop op verbetering wel een keer op.

2 mei 2023 om 10:01

Omdat het in de cultuur gebruikelijk is , is het beter te verantwoorden? Paixao en gimenez zijn dan ook niet zolang in nl dus dan kan je je daar niet lang aan irriteren. En dat gezeur op Tadic wordt ook wel flink overdreven door vooral psv ers en feyenoorders. Afgelopen zondag kwam hij een paar keer irritant De Jong duwen maar heb ik hem amper op de.grond zien liggen.

2 mei 2023 om 10:02

Ja Mickey, we ergeren ons ook aan Gimenez en Paixao die het doen.

Maar je kunt niet ontkennen dat Tadic in dit kader van een ander niveau is.

2 mei 2023 om 10:33

Dit vind ik dan altijd zo treurig, gelijk de aandacht verleggen. 'ja, maar hunnie...' En zonder de bedoeling je de wind uit de zeilen te nemen, kan ik oprecht zeggen dat ik me voortdurend kapot erger aan het gedrag van Luuk de Jong en hoop ik dat Xavi Simons - zoals eerder Arjen Robben onder Hiddink - ook gauw ophoudt met die Spaanse fratsen van kaartje vragen en permanente verontwaardiging.

Dat gezegd hebbende zou ik graag eens vernemen van een oprechte Ajacied hoe die tegen deze ontwikkeling aankijkt. Met Klaassen, Berghuis, Alvarez - en eerder ook Martinez - heb je een aantal voetballers die ik w.b. gedrag helemaal niet vind passen bij een club als Ajax. Ook als niet-Ajacied kun je best erkennen dat Ajax staat voor goed en mooi voetbal, maar zoals ik me erger aan het gedrag van Luuk de Jong bij PSV zou die aanstellerij en matennaaierij me toch een doorn in het oog zijn. Het doet me sterk denken aan Real Madrid, dat onder Mourinho zijn klasse en elegantie totaal verloren en tot een intimiderend stel vechtjassen verwerd.

2 mei 2023 om 10:47

Tadic is heel irritant en is vaak het zeuren en zeiken bij de scheids. Maar bij de term walgelijk denk ik meer aan dingen als iemand een doodschop geven of spugen naar iemand of een opzettelijke elleboog. Dus nogmaals, het wordt ook wel wat overdreven.

2 mei 2023 om 13:11

@gomes1psv
Ik ben het helemaal met je eens. Berghuis vind ik in kader nog wel meevallen. Tadic en Klaassen erger ik me dood aan. Ik kan me niet herinneren dat Klaassen dit vorige jaren ook zo extreem deed. Dit seizoen is het schaamteloos. Tadic is een geweldige voetballer, maar die maniertjes zijn vreselijk. Aan dat eeuwige gezeik tegen de scheidsrechter irriteer ik me al veel langer mateloos trouwens. Maar dat geldt voor alle spelers van alle ploegen. Als de bal recht over de zijlijn wordt geschoten, wordt er nog geappelleerd voor een ingooi mee.....

Alvarez vind ik niet zo erg als Klaassen en Tadic. Die maakt overtredingen die soms dom of geniepig zijn, maar die loopt niet in de achterzak van de scheidsrechter mee en constant te zeiken en kaarten aan te naaien.

Je geeft aan dat je dit niet vind passen bij een club als Ajax. Ik vind het bij geen enkele club passen! De Jong, Simons, Gimenez, Jahanbakhsh, Ramalho, noem ze maar op. Vreselijk!

Vernon geeft hierboven aan dat hij na 10 minuten is gestopt met kijken. Ik heb het ook overwogen en in de rust had ik er spijt van dat ik het niet gedaan had. Gelukkig viel de 2e helft nog enigszins mee qua theater.

2 mei 2023 om 13:36

@mickey12 Dus als een speler een schwalbe maakt waardoor een team onterecht een speler kan verliezen d.m.v. een aanggenaaide gele kaart bv of je jrijgt een onterechte penalty tegen waardoor je verliest, dan vind je dan niet walgelijk?

2 mei 2023 om 18:28

Mooie is dat iedereen ziet dat Tadic verreweg het ergste is met dit! En alsnog komt die man er keer op keer mee weg….. dat is misschien wel het meest bizarre er aan! En laat zien hoe zwak die scheidsrechters stuk voor stuk zijn. Andere spelers krijgen voor minder zeiken al geel het is ongekend

2 mei 2023 om 19:34

Als hem wat overkom in het veld loop hij naar de scheids doet hij wat moeten ze niet klagen. Hij kan het niet meer opbrengen hij word overlopen

2 mei 2023 om 22:41

Ola Toivonen

Ik heb het idee dat dit is overgewaaid uit Spanje. Daar is de zuivere speeltijd in topwedstrijden ook nooit meer dan 40 minuten voor mijn gevoel. Ik kan me door dat gejank en gerol al een paar jaar niet meer interesseren voor Barca-Real. De bekerfinale was een dieptepunt wat dit betreft in Nederland, het haalt echt het kijkplezier weg.

2 mei 2023 om 09:27

Inderdaad over komen waaien vanuit Spanje. Waar de wereld genoot van Barca, niet alleen het geweldige spel, maar ook wanneer Real een kaart kreeg aangenaaid. Zo slim gedaan door Barca, zo dom van Real zeiden ze dan. Wij als fans hebben dit zelf geaccepteerd.

2 mei 2023 om 10:32

En als Real (lees: Ramos of Pepe) een rode kaart had moeten krijgen maar ermee weg kwam, was het slim van Real toch?

2 mei 2023 om 10:37

Ergens met geluk mee wegkomen kan nooit een slimme actie zijn. Al begrijp ik je punt wel, als je overal slap/zwak ingaat ga je geen duels winnen. Maar het aannaaien van kaarten is tegenwoordig gewoon gewoonte geworden. Ik vind dat er met een VAR best strenge regels mogen worden gevoerd mbt een schwalbe. Bijvoorbeeld een gele kaart, al blijft dit enorm lastig om te beoordelen.

2 mei 2023 om 11:06

Het ergste vind ik altijd dat als er een speler 'geblesseerd' raakt, dat er dan gelijk 8 van z'n ploeggenoten naar de scheidsrechter rennen om te protesteren. De zwaargewonde speler geeft niemand wat om, als er maar een kaart getrokken word. Waardeloos.

Klopt als een bus, erger mij ook aan oa een Tadic.
Ik vindt wat Jol zegt juist en dat is hetgene wat de huidige scheidsrechters niet doen, loop je te zeiken, krijg je gelijk geel.
Dan moet je eens zien hoe snel ze hun mond houden bij een volgende akkefietje.

2 mei 2023 om 09:17

Dit is de enige juiste oplossing.Net als iedere keer als iemand naar het hoofd grijpt en het spel wordt stilgelegd aan de VAR vragen of het echt een hoofdblessure was. Als weer iemand een hand op zijn schouder kreeg en naar zijn hoofd grijpt ook geel.

2 mei 2023 om 09:21

Inderdaad, is eigenlijk gewooneen schwalbe, alleen erger omdat je iets ergs (een hoofdblessure) veinst.

2 mei 2023 om 09:25

@ScummyMan Daarom snap ik het niet waarom zij dit niet doen.
Leren zij het snel af hoor

2 mei 2023 om 09:35

Ja zag dat (uitgerekend) Tadic behoorlijk hard met zijn hoofd op een schouder kwam en er werd niet afgefloten. Dat is begrijpelijk gezien zijn reputatie maar kan wel gevaarlijk zijn.
Als je het standaard checkt dan sluit je het faken veel sneller uit

2 mei 2023 om 10:03

Dan ligt het spel continu stil en dat is ook niet wat je wilt, maar misschien wel de oplossing. Er wordt immers vreselijk misbruik gemaakt van een "hoofdletsel".

2 mei 2023 om 10:08

Maar gelijk geel kan gewoon niet! Dan worden we als eredivisie weer heel snel het lachtertje van Europa hoor. Overal gebeurd het, het hoort nou eenmaal bij het voetbal. Gewoon lekker kappen met zeiken.

2 mei 2023 om 10:33

Waarom zou je het alleen in de Eredivisie invoeren, even afgezien of het wel een goed idee is of niet?

Lekker makkelijk om dat nu te zeggen Jol, maar ook in jou tijd kwam dit voor en durf ik te wedden dat je er nooit geel, laat staan rood voor gaf. Gebeurde dat maar eens, want dat is idd de enige oplossing om dit te stoppen

Heerlijk hier die selectieve verontwaardiging op VZ. Worden er 10 berichten geplaatst over het aansteker incident dan kruipen mijn Rotterdamse vrienden zijn in de slachtofferrol, wordt er naar andere incidenten gewezen en is het belachelijk dat er zoveel berichten over zijn. Nu worden er 10 berichten geplaatst over de misdragingen van Ajax en PSV en dan willen ze maar al te graag voor de 15e keer in 2 dagen hun afschuw hierover uitspreken en hun afkeer naar met name Tadic extra kracht bij zetten.

2 mei 2023 om 09:29

Het verschil is natuurlijk dat de aansteker door 1 individu op de tribune gegooid word en niet door een stuk of 8 op het veld. En Tadic loopt samen met Klaassen en de Jong toch echt voorop met het vreselijke gedrag

2 mei 2023 om 09:54

En Gimenez, Guti, Alvarez, Szymanski, Paixao, Ramalho, Klaassen, Simons etc etc. Het zijn er teveel om het op een andere manier af te lerend dan keihard aanpakken doormiddel van gele kaarten.

2 mei 2023 om 10:13

@scummyman Moet je toch even corrigeren over Szymanski, die jongen wordt echt week in week uit letterlijk doormidden geschopt.

Gimenez & Paixao ben ik zeker met je eens en heb ook al regelmatig reacties van andere Feyenoorders voorbij zien komen die aangeven zich hier aan te ergeren. Waaronder ik zelf dus.

2 mei 2023 om 10:13





Dat is een soort gevleugelde zin geworden bij werkelijk alle kritiek op Ajax he, die "de haat tegen ajax zit dieper dan de liefde voor hun eigen club"?

Het is totale onzin, maar ik ben blij voor je dat dat zinnetje voor jou, en vele anderen, de pijn verzacht. Dat moet toch heerlijk zijn.





2 mei 2023 om 12:09

Net als roepen dat Tadic altijd in het veld een vervelend mannetje is en een beetje stoer roepen dat het de pijn zou verzachten. Ook makkelijk om elke keer te roepen als Feyenoorders worden aangesproken/aangevallen. Dat er nu niet geklaagd wordt door Feyenoorders over het zoveelste bericht hierover en over het aansteker incident wel zegt al genoeg.

2 mei 2023 om 12:19



Hiervoor verwijs ik je naar mijn bericht hieronder.

we doen het allemaal , en de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.
.
Waar ik dit " elke keer" heb geroepen op het moment dat Feyenoorders worden aangesproken/aangevallen, zou je me ook even moeten aanwijzen. Ik ben heel benieuwd.

2 mei 2023 om 15:13

@Juttie, moet zeggen dat ik vooral de toppers en Europese wedstrijden van Feyenoord zie. Tegen zowel Ajax, Psv als uit bij Roma ging Szymanski bij iedere halve schouderduw al liggen en als hij daadwerkelijk geraakt werd lag hij daar ook wel even.

Met 3 van de 11 hebben jullie overigens wel het minst aanstellerige team van de top 3.

Volgens mij met Kokcu ook maar 1 echt heethoofd dus al met al een redelijk sympathiek team

2 mei 2023 om 10:12



Selectieve verontwaardiging is ook :

Losgaan in alle 10 artikelen over een aansteker, en vervolgens gaan klagen als Feyenoorders dat doen op 10 artikelen over het misdragen van spelers van Ajax en Psv.

Dus een soort pot verwijt de ketel dus.

In dat kader mis ik overigens nog wel 9 artikelen over hoe de Kuip is achtergelaten door de Ajacieden en de spreekkoren van beide kanten.

Uiteindelijk kunnen we allemaal maar het best stilzitten als we geschoren worden.


2 mei 2023 om 12:17

Jouw reactie was terecht geweest als ik inderdaad 10 keer over de aansteker was begonnen. Jammer voor jou is dat niet het geval.

Het feit dat je niet benoemd dat ook PSV supporters dingen hebben gesloopt zegt ook genoeg over jouw objectiviteit. Huilen in een reactie hierboven dat het makkelijk is als we elke keer roepen dat de haat voor Ajax groter is dan de liefde van de club maar ondertussen leuk het maar vanuit 1 kant bekijken. Jouw reactie bewijst het gelijk van mijn mede Ajacied waar je op reageerde.

En als je niet wilt dat mensen kunnen/mogen reageren als het een keer tegenzit dan moet je in Noord Korea gaan wonen.

2 mei 2023 om 12:23



Wat is dit nou weer voor slap geouwehoer. Jij spreekt toch ook de Feyenoorders in het algemeen aan met je " mijn Rotterdamse vrienden" ? Waarom moet ik me dan perse op jou specifiek richten? Wat een onzin.

En als jij wilt dat ik ga roepen dat ook Psv'ers dingen hebben gesloopt: laat dat maar zien dan. Tot nu toe heb ik daar niets van gezien. Ook de media niet, want vooralsnog, ook hier, zie ik echt alleen maar melding van de Ajax-supporters die dat hebben gedaan. Maar nogmaals: kom maar op van bewijs van het tegendeel.

Je laatste zin is de mooiste: het gaat niet om wat ik al dan niet wil, het gaat om wat me opvalt. Van mij mag alles, echt.

En zoals ik ook al zei: als je geschoren wordt, moet je stilzitten. Voor welke club je ook bent. Dat stukje had je voor het gemak maar even niet gelezen denk ik?

Ik heb helemaal geen haat naar Ajax. Dus nee: dat zinnetje waarmee jullie altijd komen, gaat in de meeste gevallen ook gewoon niet op. Het is gewoon een soort cult-uitspraak geworden, om alle kritiek op Ajax, terecht of niet, mee af te kappen.

Het mag hoor, echt. Maar het siert eigenlijk niet, als supporters van de grootste en meestal beste club.

2 mei 2023 om 12:33

Dat laatste stukje heb ik zeker gelezen over geschoren worden. Als je niet wil dat mensen op een bepaald moment reageren dan moet je in Noord Korea wonen.Als je ons dat verwijt wilt maken en mij de les wil lezen, wil je dat dan ook doen als er weer eens gesproken wordt over de arrogante Ajacieden? Net zo makkelijk en een dooddoener. Alvast bedankt. Maar waarschijnlijk ben je het daar niet mee eens en zijn we arrogant.

2 mei 2023 om 12:38




Als je bij dat stukje Noord Korea erbij blijft halen, begrijp je denk ik niet wat er bedoeld wordt met de zin " stilzitten als je geschoren wordt"

Dat is niet erg hoor, maar misschien moet je er dan ook niet zo in gaan.

Je legt me nu ook woorden in de mond dat ik je arrogant zou vinden. Ik heb geen idee hoe je daarbij komt, maar nee. Dat vind ik niet. En als je al mijn reacties hier op vz ( of elders) zou gaan bekijken, zul je zien dat ik dat woord ook eigenlijk nooit gebruik.

Je haalt er allerlei zaken bij, die totaal niet waar zijn.
Dan houdt bij mij de discussie eigenlijk wel een beetje op, als je dat blijft doen.

Dus, fijne dag verder man. Ik ben er wel klaar mee.



Wat is het probleem, Dickie? Had je geld ingezet bij de groenteboer in de Schilderswijk op een rode kaart voor Tadic dat je nu opeens zo selectief verontwaardigd gaat lopen doen?

De Jong kwam als een idioot verhaal halen bin Higler na de goal van Ajax en kreeg hier terecht rood voor. Dacht dat Higler eindelijk in zou hebben gezien dat hij geel ging geven voor klagen. En dan zie je dat in de rest van de wedstrijd Tadic en Klaassen (eenmalig Brobbey) het nog 10 keer erger doen, zelfs scheidsrechter aanraken, wegwerp gebaren en dan weigert Higler die volkomen terechte gele kaart wel te geven

2 mei 2023 om 09:39

Ik denk dat de Jong geel kreeg voor het beledigen van de vierde official. Klaassen en Tadic hadden inderdaad ook nog wel een kaart mogen hebben voor al dat straattheater. Bij Brobbey kon ik me er iets bij voorstellen, gezien het aantal aanslagen die Ramalho op hem pleegde.

Ik denk idd dat het merendeel van voetbal liefhebbers in Nedeland er ook zo overdenken. Maar im heb me niet alleen aan Tadic zitten ergeren maar ook aal Alvarez. Een zpeler van PSV kreeg na 3x een overtreding begaan te hebben geel maar Alvarez mocht na vele overtredingen en uitdagingen en provocatie gewoon doorspelen zonder consequenties. Maar Tadic is zeer zeker de overheersende partij hierin dat ik denk wel 100x dood gegaan is tijdens wedstrijden. Ze moeten die handel echt aanpakken. Gewoon meteen geel en daarna accuut rood zo leren ze t hopelijk af. Maar weet ff zo snel niet meer wie t was maar als een stervende zwaan neergaan net buiten t veld. En dan terug rollend kermend van de pijn binnen de lijnen. Kom op zeg. Wat een kleutergedrag dit. Als ze dit nu niet aanpakken word t alsmaar erger. Ze weten gewoon de grenzen niet meer. Merendeel van de 90 min durende wedstrijd gaat verloren aan dit kinderachtige gedoe.

In NL overdrijven we weer lekker met zn allen en lullen elkaar allemaal na. Als dit gedrag in Zuid-Amerika/Europa gebeurd dan vinden we het prachtig en is het 'passie en strijdlust', nu is het walgelijk omdat Ajax (en PSV net zo) doet. Stop lekker met voetbal kijken dan. Kom ook niet aan met voorbeeldfunctie, want eenmaal op het veld is geen enkele voetballer daarmee bezig, sterker nog, dat moet ook helemaal niet. Op het veld doen ze hun werk, oftewel winnen ten koste van alles! Hopelijk blijft Tadic nog lang aan Ajax verbonden, zowel als speler als daarna naast het veld. Echte Ajacied, echte winnaar en fantastische aanvoerder. Daarnaast al paar jaar op rij meest waardevolle speler in de eredivisie.

2 mei 2023 om 10:26

Toch wel grappig. Want toen Ajax tegen Getafe speelde vond helemaal geen enkele Ajacied dat gedrag prachtig.

En uiteindelijk viel Getafe dan relatief nog wel mee zelfs. Tadic alleen doet het al erger.

2 mei 2023 om 10:59

Nou dat laatste is niet helemaal waar. Ik heb eerlijk waar zo lang ik voetbal kijk (en dat is inmiddels best een tijdje) nog nooit zo'n vervelende tegenstander gezien als Getafe. Dat is echt de absolute top op dit gebied. Daar is het gedrag van Tadic echt kinderspel bij. Dat laat onverlet dat het gedrag van Tadic aardig die kant op gaat en verschrikkelijk irritant is. Het verbaast me vooral dat spelers als Klaassen en De Jong tegenwoordig ook al meedoen. Maar de oplossing is idd vrij simpel. Dit soort gedrag is direct een kaartje. Ben je er zo van af. Bas Nijhuis deed het een tijdje maar die sloeg er in vervolgens in door de kritiek op zijn eigen foute beslissingen ook meteen neer te sabelen met kaarten. Het goed instrueren van scheidsrechters is ook belangrijk.

2 mei 2023 om 11:18



Nou, het spijt me, maar wat Getafe deed was echt niet erger dan wat Tadic doet hoor. Daar zit je toch echt behoorlijk mis.

Het gekke is ook dat hij het niet nodig heeft. Hij hoeft niet te compenseren dat hij, zoals Klaassen en in mindere mate de Jong, niet kan voetballen.

2 mei 2023 om 15:15

@redbaron dat direct kaarten trekken is niet de oplossing. Dan worden we als Eredivisie/NL's voetbal het lachertje van Europa. Overal gebeurt dit, zo simpel is het.

2 mei 2023 om 11:01

'dan vinden wij het prachtig'. Spreek voor jezelf. Vroeger volgde ik de Spaanse competitie nog, maar dat is ook al weer een tijd geleden. Weet je waarom ik geen wedstrijd meer kijk van de Spaanse competitie? Vul zelf maar in.

Ik dacht dat er nooit een speler zou komen die erger is dan Suarez. Tadic begint daar aardig in de buurt te komen, wat een ongelofelijke kwal.

2 mei 2023 om 10:34

Beide inderdaad fantastische spelers voor Ajax.

En nog steeds de MVP in de Eredivisie....

2 mei 2023 om 10:26

Maakt dat het niet juist extra zonde? Juist als je zo goed en belangrijk bent zou dat toch niet nodig moeten zijn?

2 mei 2023 om 10:36

Heb je helemaal gelijk in. Het is meer dat ik nu wel een beetje klaar ben met dit hele gezeur.

2 mei 2023 om 10:40

Oke, dus moeten we er dan maar niets meer van zeggen? Zo werkt het toch ook niet?

2 mei 2023 om 11:41

Nee maar we kunnen nog 250x hetzelfde riedeltje ophangen maar Tadic gaat echt niet meer veranderen. En zolang scheidsrechters er niet harder tegen gaan optreden zal er ook nooit wat gaan veranderen ook. Dan kunnen we blijven schreeuwen wat we willen.

2 mei 2023 om 12:02

Ja en dat moeten we dus vooral blijven doen, in plaats van er maar akkoord mee te zijn.

2 mei 2023 om 12:08

Ok wat jij wil.

2 mei 2023 om 12:53

Heeft hij Gakpo eindelijk ingehaald ja?

Iedereen kotst Tadic inmiddels dan ook uit. (Op MyVision na, die wijst dan graag naar mensen buiten Ajax). Het is vooral zonde dat een speler die zo goed kan voetballen zo’n kwal is. Hij hoeft niet a la Klaassen voetballend vermogen te conpenseren

Vlak de de altijd huilende Luuk de Jong ook niet uit. Net zonerg als Tadic. Nare spelers. Bah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren