Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Szymanski spreekt voor het eerst zelf over clausule en toekomst bij Feyenoord

Laatste update:

Sebastian Szymanski wil dolgraag bij Feyenoord blijven, zo zegt de 23-jarige middenvelder in gesprek met kindermagazine PANNA!. De Rotterdammers kunnen de Pool na dit seizoen definitief overnemen van Dinamo Moskou, maar moeten dan naar verluidt een kleine negen miljoen euro neertellen voor de linkspoot. Eerder gaf Szymanski’s zaakwaarnemer al aan dat zijn cliënt in ieder geval niet terugkeert naar Rusland en nu spreekt de 22-voudig international voor het eerst zelf zijn wensen uit.

Szymanski vertelt onder meer hoe Feyenoord op zijn pad is gekomen. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne had een grote invloed op de huurtransfer. “Ik trainde vorig jaar zomer eerst even mee bij Legia Warschau. Even aankijken wat er zou gebeuren. Diverse clubs toonden interesse, Feyenoord leek me de beste oplossing. De kans op speeltijd was groot, de speelwijze sprak me erg aan en de fans zijn geweldig. Ik houd van het positiespel van Feyenoord. Het niveau van de Eredivisie is goed, dus ik moet elke wedstrijd vol aan de bak.”

Feyenoord stevent hard af op de eerste landstitel in zes jaar. Voor Szymanski is dat echter geen verrassing. “We hebben een team met veel goede spelers. We hebben jonge spelers, talenten en ook spelers met ervaring. De trainer weet ons elke keer precies uit te leggen wat we moeten doen, zodat iedereen het begrijpt. Het zou top zijn als dat straks het kampioenschap oplevert. Een feest op de Coolsingel wil ik graag meemaken.” Tot dusver speelde Szymanski 36 wedstrijden in Rotterdamse dienst, waarin hij goed was voor tien doelpunten en zeven assists.

Als het aan Szymanski ligt, blijft hij langer in Rotterdam-Zuid spelen. Toch moet de Pool voor nu afwachten wat Feyenoord met de koopoptie doet. “Dat ligt niet in mijn handen. Ik ben dit seizoen gehuurd. Ik heb het super naar mijn zin. Het zou mooi zijn als ik mag blijven.” Szymanski is een van de weinige spelers in de selectie van Feyenoord die ervaring heeft met het winnen van prijzen. Met zijn jeugdliefde Legia werd hij tweemaal landskampioen, terwijl hij ook de Poolse beker op zijn palmares heeft staan.

Moet Feyenoord de optie tot koop op Szymanski lichten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon die 9 miljoen neerleggen. Hij is het dubbel en dwars waard

6 mei 2023 om 11:04

Hoe gaat dat dan? Je mag officieel geen spelers kopen van Russische clubs dacht ik?

6 mei 2023 om 11:07

Kan zijn dat je dat dan aan de UEFA moet betalen en dat zij het op een derdenrekening zetten. Dat de Russische clubs er pas weer bij kunnen zodra de oorlog voorbij is. Zie het als bij de notaris als je je huis koopt of verkoopt. Hij beheert het geld en maakt het over zodra alles in orde is.

6 mei 2023 om 11:10

Tuurlijk mag dat wel. Psv kocht Til vorig jaar nog van een Russische club

6 mei 2023 om 11:04

Lijkt mij ook. Maar mag Feyenoord (of welke Nederlandse club dan ook) zomaar zaken doen met een Russische club? Geen idee eigenlijk hoe dat nu zit met die sancties.

6 mei 2023 om 11:11

Ja dat mag, Psv deed dat vorige zomer nog om Til te kopen

6 mei 2023 om 11:22

Dat had toen ook wel wat voeten in de aarde toch? Ik meen me te herinneren dat er toen wat gedoe was over wachten op goedkeuring etc.

6 mei 2023 om 11:17

On topic:
Helemaal eens... Wat een vervanger van de toch beperkte Til. Zoveel beter...
Goed gescout.

Off topic:

Mag ik mijn Feyenoord matties wijzen op de nieuwe Rotterdamse anthem

Rotterdam Dat Zijn Wij (rdzw)

ff googelen.

6 mei 2023 om 11:44

Niet helemaal mijn muziek maar na een paar keer dronken horen zal het wel beter worden. Wel een prima filmpie

6 mei 2023 om 11:48

Muziek is wel aanstekelijk, maar moet je smaak zijn.
Filmpje is geinig met een paar "onbekende bekende" Rotterdammers

Ik hoop toch wel dat hij blijft, ondanks dat het een flinke som geld is. Is al gewend, kan het niveau goed aan en brengt veel extra's. Lijkt me ook een speler die je prima voor 20 miljoen kunt verkopen als ie nog een goed seizoen heeft, zeker wanneer het in de CL een beetje meezit

Ik zou proberen te onderhandelen over de koopoptie. 7,5M zou meer realistisch zijn. Ik vind de prijs aan de hoge kant.

6 mei 2023 om 11:36

Marktwaarde volgens Transfermarkt is 14 miljoen. Nog hartstikke jong en toch redelijk ervaren al, international en dit seizoen gewoon erg belangrijk. Zou het gewoon neerleggen, kan je na nog zo'n seizoen makkelijk voor richting het dubbele verkopen

9 miljoen is echt wel veel. Anderzijds kun je deze jongen makkelijk doorverkopen en heb je een pure voetballer erbij. Het is het risico waard net als bij Gnonto toen zeg maar

6 mei 2023 om 10:56

Als je al 7 a 8 miljoen betaald voor Zerrouki dan is die 9 miljoen voor Szymanski een koopje

6 mei 2023 om 11:05

Precies!

6 mei 2023 om 11:35

Ja en voor Feyenoord begrippen is 9 miljoen een extreem hoog bedrag

6 mei 2023 om 11:53

Feyenoord heeft geld zat

6 mei 2023 om 12:43

Nu financieel oke na vorige zomer. Binnenkort 40 miljoen CL en 40 miljoen Orkun, dan kun je best Zerrouki, Szymanski halen en een schaduwlijst opstellen voor als Geerttruida, Hancko en Gimenez vertrekken

6 mei 2023 om 13:58

Die 7 a 8 waren ook teveel.

Szymanski is een stuk beter, maar 9 miljoen is wel echt geld. Met alle zaakwaarnemers, belasting etc. Moet je dan 20 miljoen krijgen om een beetje winst te maken

6 mei 2023 om 15:59

Of je hebt voor de komende jaren een geweldige speler waarmee je sportief kan presteren. Ik vind het komisch dat we zoveel nadruk leggen op het doorverkopen van spelers dat we klbijna vergeten dat het eigenlijk om presteren op het veld gaat.

Wat een schot in de roos is deze jongen gebleken.

Aangezien zijn salaris het grootste probleem vormt hoop ik dat Feyenoord met een soort van Ajax constructie op de proppen komt voor hem. Lager salaris, maar je kan een percentage van de transfersom opstrijken bij verkoop.

6 mei 2023 om 13:45

@zanazanyan, ik ken die Ajax constructie niet, en moet bij een huur constructie van Ajax nu vooral denken aan de 8 miljoen die Ajax spendeerde aan een half jaar Ocampos.

Lijkt me een mooi kansje voor Feyenoord

6 mei 2023 om 14:38

Ik weet niet wat ik hier mee moet Djo.

Dit lijkt mij steeds meer een no brainer worden. Die clausule lichten en vastleggen die gozer. Het feit dat hij zelf dolgraag wil blijven was tot nu toe het enige struikelblok voor mij. Wist namelijk niet of hij dat wilde.

6 mei 2023 om 12:35

Probleem zal eerder het salaris zijn vrees ik. Die jongen verdient nu meer dan hij bij ons zou kunnen

Meteen neerleggen. Mensen die zijn kwaliteiten niet zien en zeggen dat het teveel is snappen weinig van het spellletje. Ja, hij is soms nog iets te wild, maar daarom speelt hij bij Feyenoord en niet bij Real Madrid. Blijft vrij apart dat een Toornstra word toegejuicht als een held terwijl deze jongen echt 4 klasses beter is.

6 mei 2023 om 11:00

Lol, Real Madrid, dat ligt echt niet aan dat hij te wild is

6 mei 2023 om 11:34

Moet ik echt in Jip en Janneke taal gaan uitleggen wat ik bedoel? Is het zo een dag?

6 mei 2023 om 12:43

Het is zo'n dag!!!

6 mei 2023 om 11:02

Toornstra heeft wel een flink aandeel gehad in het kampioensjaar, heeft prijzen gewonnen met Feyenoord en heeft een aantal toppers over de streep getrokken. Daarnaast is het een jongen die nooit klaagde, hard werkte, captain was, en het is gewoon een sympathieke jongen. Dan snap ik wel dat Feyenoorders fan zijn van zo'n jongen. Hij heeft niet altijd goed gespeeld, maar hij heeft zeker zijn transfersom dubbel en dwars terugbetaald.

6 mei 2023 om 11:07

Alles wat je zojuist over Toornstra zei kun je ook over Szymanszki (gaan) zeggen, behalve het captain zijn.

Szymanszki heeft echter een techniek waar Toornstra alleen van kan dromen natuurlijk, dat wordt bedoeld.

6 mei 2023 om 11:11

@zanazanyan - Klopt, maar ik doelde niet per se op de kwaliteiten tussen Toornstra en Szymanski, maar meer op het feit waarom @r.vatros het vrij apart vindt dat een Toornstra wordt toegejuicht als een held. Dat komt omdat Toornstra gewoon vrij veel credits heeft opgebouwd. Szymanski heeft alles om beter te worden dan Toornstra, maar dat neemt niet weg dat Toornstra wel heeft geleverd in een Feyenoord shirt.

Ik ben fan. Goed schot, goed in positiespel, dreigend, goede werkethiek, sympathiek.

Tegen Roma zag je wel een beetje waar zijn grens ligt, maar dat is m.i. dik voldoende voor ons.

6 mei 2023 om 10:56

Tegen Roma was hij samen met kokcu, helemaal de eerste helft de beste van het veld..

6 mei 2023 om 11:08

Tegen Roma (uit) liet hij vooral zien dat duelkracht niet zijn sterke punt is

6 mei 2023 om 11:35

Ik zag het in de eerste helft juist vaak snel wegdraaien. Veel vrije trappen mee krijgen en goed in balbezit zijn

6 mei 2023 om 11:39

Duelkracht heeft die niet veel maar de agressie wel in de goede zin. Geeft alles op de bal te veroveren en dat vind ik heel erg knap voor een nummer '10'

6 mei 2023 om 12:56

Hij had in de eerste helft 2 of 3 mogelijkheden om vanaf de 16 de bal met z’n linker te plaatsen, daar was hij steeds een beetje te wild. Als het hem lukt om op dat soort momenten wat meer de rust te bewaren en de bak weet te plaatsen ( dat kan hij zeker!) dan kan zie ik hem wel een stap omhoog maken.Edit: ik bedoel uiteraard de wedstrijd tegen Roma uit.

Als die fit is, dan is het dit seizoen toch een van de betere 10's in de Eredivisie. Heeft een goede poeier in zijn benen, wat ik wel mis in de Eredivisie. Hij doet me een beetje denken aan de Ziyech in zijn Heerenveen en Twente tijd toen die nog op 10 spelen. Ik zou hem houden als ik Feyenoord was.

9mil is veel, maar deze jongen heeft wel waarde vind ik.

je zou hem (denk ik) met gemak nog voor 15-20mil kunnen verkopen een seizoen later.

daarnaast heeft hij ook sportieve waarde

Ik mag aannemen dat Feyenoord druk aan het uitzoeken is of onder de huidige sancties het überhaupt mogelijk is om hem definitief over te nemen van Dinamo Moskou. Daar lijkt mij het knelpunt te zitten, niet in de vraag of je Szymanski langer wil houden. Dat is een absolute no brainer.

Ik zou em lekker halen. Uitstekende techniek, gouden linkerbeen en, wat dan misschien niet zo opvalt op het eerste gezicht, hij werkt zich helemaal het schompes en is heel belangrijk in het drukzetten.

6 mei 2023 om 11:05

Goede speler met een enorm goede techniek. Hij moet alleen wel aan zijn afronding werken. Tegen AS Roma miste hij twee grote kansen

6 mei 2023 om 12:58

Precies! Lees mij reactie hierboven. Dat waren echt grote mogelijkheden op de 16 (dan heb ik het niet eens over die kans waar hij komt inlopen)

Prima voetballer en zeker doen, want jongen bulkt van takent. Vind wel dat hij wat sterker moet worden, want ik zie hem nu waar Kokcu 2 jaar geleden was. Kan veel dwingender worden en meer uit zijn trap halen, want het is allemaal nog wat gehaast en onrustig. Veel potentie, maar het kan allemaal nog veel beter en dat ligt helemaal in zijn eigen handen.

Ik zou die afkoop som direct betalen. Szymanski past perfect in het systeem. Hij heeft ook nog eens duidelijke kwaliteiten. 9 goals en 4 assists in alleen al de Eredivisie is niet mis. Je ziet het ook aan veel verdedigers: ze kunnen niet anders dan hem onderuit trappen. Szymanski verkoop je eenvoudig voor het dubbele na een paar wedstrijden CL. Was tegen Roma ook een van de spelers die het niveau goed aan kon.

Als je hem haalt dan staat het middenveld zelfs met een vertrek van Kokcu voor volgend jaar gewoon goed. Het is alleen de vraag hoe diep de zakken van Feyenoord zijn. Als er na Zerrouki nog 10/15 miljoen inzit zou ik het doen.

Als Geertruida blijft is de verdediging ook al “af” dan kun je het geld van Kokcu gebruiken voor een vleugelspeler.

Die 8 miljoen die je aan Zerrouki heb weggegooid had je beter voor deze speler kunnen gebruiken...

Wat een beleid...

6 mei 2023 om 11:29

Het een sluit het ander niet uit ...

6 mei 2023 om 11:58

Dat staat los van de transfer van szymanski…

6 mei 2023 om 12:25

Dat begrijp ik.
Ik bedoel dat die 8 miljoen voor Zerrouki weggegooid geld is waar je veel leuks mee had kunnen doen, zoals bijvoorbeeld Szymanski definitief overnemen

6 mei 2023 om 12:33

Want? We missen een pure 6 in de selectie. Zeroukki is een type aursnes. Daarnaast ga je volgend seizoen 40-60 wedstrijden spelen. Al is het alleen voor de breedte is het een geweldige aankoop.

6 mei 2023 om 13:00

Ik hoop dat er aanvallend wat meer smaken gaan komen. Daar komen we toch echt te kort en was de reden dat wel er tegen Roma uit gingen.

Als je Zerrouki haalt voor 8 miljoen dan is die Szymanski het zeker wel waard om te halen. Als die ook nog is in de CL kan schitteren verkoop je hem voor veel meer als Feyenoord zijnde. Daarnaast past hij uitstekend in het systeem van Slot en zorgt hij voor de nodige creativiteit daar.

Ik zou het startgeld van de champions league, bijna 16mil, niet uitgeven aan de spelers Zerrouki (8) en Szymanski (8). Ondank dat ze het geld waard zijn en je team beter maken, heb toch het gevoel dat er meer nodig is om een rol van betekenis te spelen in de groepsfase. Ik zou nog even verder kijken en geen overhaaste beslissing nemen.

6 mei 2023 om 11:55

Zerrouki is misschien stom geld maar Szymanski is dat geld wel waard hoor.

6 mei 2023 om 12:13

Feyenoord kan denk ik niet veel beters halen, waarvan je zeker weet dat die er in de CL staan.

Hoeft geen geld te kosten door de oorlog met Oekraïne is het mogelijk om spelers hun contracten te laten ontbinden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren