Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Sven Mislintat zoekt rust op het water: technisch directeur gespot op SUP board

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Sven Mislintat staat momenteel flink ter discussie bij Ajax. Door de veelbesproken transfer van Borna Sosa loopt er inmiddels een onderzoek naar directeur voetbalzaken. De Duitser mag zijn gezicht voorlopig niet meer laten zien in de Johan Cruiff ArenA en blijft ver weg van de voetballerij. Hij is nu gespot op het Spaarne bij Haarlem. Te zien is hoe de directeur op een SUP board de rust opzoekt.

Tegenover de Duitse krant Kicker ging Mislintat vorige maand in op zijn imago als 'surfboy'. "Ik heb nu eenmaal blonde, langere, haren en blauwe ogen. Ik zie het als een compliment dat ik op mijn vijftigste nog mee kan voor een surfboy", zei de directeur grappend. "Ik conformeer me gewoon niet aan het stereotype. Surfen is echt een van mijn hobby's, al kom ik er helaas weinig aan toe. Maar goed, het maakt mij niet zoveel uit welke vooroordelen worden geuit."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hopelijk is hij niet kopje onder gegaan op de SUP.

23 september 2023 om 23:12

met z'n sup-top club

24 september 2023 om 09:53

En alle kritische reacties op vz op dit artikel worden weer verwijderd. Moe wordt ik van dit soort censuur.
Wel nieuwsloze, belachelijke, onzinnige, inhoudsloze artikelen plaatsen, maar als we hier kritiek op hebben dan wordt je verwijderd en soms punten in mindering gebracht. Niet dat mij die punten wat uitmaken, maar dat terzijde.

Gelijk even inhoudelijk reageren op dit artikel zodat in ieder geval mijn reactie niet verwijderd MAG worden: wat Minsinlat doet moet hij zelf weten, ik denk dat het het beste is voor hem en voor ajax dat hij lekker heerlijk ontspannen gaat suppen

24 september 2023 om 13:47

Hear hear!

Dit is toch geen directeur van een voetbalclub, alsjeblieft zeg. Ik hoop zo dat dit onderzoek zijn ondergang is en dat Feyenoord onze super-Steijn het laatste zetje geeft zondag. Kunnen we eindelijk aan het seizoen gaan beginnen.

23 september 2023 om 22:17

Hij geeft echt niks om voetbal, maar alleen echt wel om geld!

23 september 2023 om 22:21

Zijn acties van de afgelopen tijd even achterwegen laten (want ik zou er niet rouwig om zijn als hij de laan uitvliegt), gaan we nu ook al een TD beoordelen op wat hij in z'n vrije tijd doet? Dat De Telegraaf hier nog een artikel over schrijft zegt ook genoeg, al vind ik het niet raar want ja, deze weken is alles nieuws omtrent Mislintat.

23 september 2023 om 22:28

Waar haal jij vandaan dat de Telegraaf hier een artikel over maakt?

23 september 2023 om 22:37

@suc6magnet specialiteit van de Telegraaf gebruikt en dus uit m'n duim gezogen

Ik mag geen linkjes delen maar kijk even op hun website of op twitter, dan kom je het vanzelf tegen.

23 september 2023 om 22:37

Deze man is het uithangbord van een voetbalclub en die hangt dan onderuitgezakt als een doorgerookte zwerver in de Arena in zijn stoel. Neemt het hangen dus wel erg letterlijk. Dat hij supt is prima, maar dan zo'n interview geven over z'n surfboystatus is echt tenenkrommend. En ja hij zal er wel weer naar gevraagd zijn, maar antwoord geven is geen must en dat je je uberhaupt voor dit soort onzin leent is me in zo'n functie echt een compleet raadsel. Gelukkig ruimen dat soort lui zich vaak zelf op, dus dag Sven en tot nooit meer ziens. Al suppend terug naar Duitsland ouwe surfdude.

23 september 2023 om 23:04

Ik ben wel even benieuwd om morgen ochtend te lezen wat Sven vannacht heeft uitgespookt. Echt heel fijn om ook dat te weten.
Ik denk dat hij eerst zijn verdiende centjes in het casino verdubbelt. Daarna nog even naar de vrouwtjes en morgen lekker een rustdag. Wat een onzin dit soort artikeltjes zeg.

Even wat anders. Het schijnt toch dat we een wonderkind gehaald hebben met die reserve keeper? Is het niet een idee die morgen laten te spelen?

23 september 2023 om 23:15

Maar wie is nou het uithangbord van een voetbalclub? De ene keer zijn het de voetballers, dan is het weer de algemeen directeur en nu is het weer de technisch directeur. En op 1 of andere manier zijn ze alleen het uithangbord als er op ze geklaagd kan worden.

23 september 2023 om 23:35

https://www.telegraaf.nl/sport/1704063816/mislintat-vlucht-het-water-op-omstreden-technisch-directeur-ajax-zoekt-rust-midden-in-crisis

24 september 2023 om 01:22

Iedereen die in de media verschijnt en daarmee de club vertegenwoordigt is het uithangbord. Doen ze het goed, dan wordt dat geprezen (zie bijvoorbeeld de huidige lofzang over Ten Kloese of kijk gewoon naar de waarde van spelers die het goed doen), doen ze het slecht wordt daar uiteraard ook over geschreven. Al helemaal als het over de TD van de historisch gezien meest succesvolle club van het land.

23 september 2023 om 22:33

Dus hij mag niets doen in zijn vrije tijd? Ik hoop morgen op een dikke overwinning en dat hij er nog 10 jaar mag blijven zitten.

23 september 2023 om 22:41

Ik hoop beide met je mee Musi. Een overwinning van Ajax is positief voor PSV en het aanblijven van Mislintat ook.

24 september 2023 om 00:58

Jullie beide opmerkingen slaan nergens op. Ik durf te wedden dat de helft van de aankopen het goed gaan doen en de andere helft slecht. Ik durf ook te wedden sat Steijn niet lang blijft omdat hij geen visie heeft, Die heeft Mislintat wel. Of dat een goede visie is blijft afwachten. Maar dat is waar we nu zijn.

23 september 2023 om 22:47

Geen wonder dat hij bijna alle basisspelers had weggejaagd. Timber, Bassey, Wijndal, Klaassen, Tadic, Alvarez, Kudus. 5 basisspelers. Dat is bijna 50 procent van je elftal. En de meeste spelers gingen weg in de laatste 3 weken. Iets wat totaal niet volgens de visie gaat.

23 september 2023 om 23:11

Timber, tadic, alvarez en kudus zijn er maar 4 hoor. De rest was geen basisspeler. Overigens wist je van 3 van de 4 dat ze weg zouden gaan omdat er afspraken waren gemaakt. Dat de clubs die het geld wat deze spelers volgens ajax waard zijn in de laatste 3 weken pas komen is niet de schuld van ajax natuurlijk.

23 september 2023 om 23:46

Kudus, Tadic, Alvarez, Bassey en Timber zijn toch 5 basisspelers.

24 september 2023 om 01:08

Weg gejaagd?? Timber had vorig jaar de afspraak met Ajax gemaakt dat hij deze zomer weg mocht. Net als Alvarez en Kudus. Dat zijn gewoon afspraken die met Ajax zijn gemaakt en niet met mislintat. Zo kan ik ook van alles verzinnen vriend.

24 september 2023 om 09:12

Beter dat een directeur gaat suppen, dan piemelfoto's doorsturen naar vrouwelijke collega('s).

Kom op, wat maamt het uit.

Musk blowt etc maar is een van de beste CEO's

24 september 2023 om 10:53

Doe ff normaal man. Dus directie leden mogen niet genieten in hun vrije tijd ? Je moest eens weten wat mensen in hoger management doen als hobbies. En een correctie: Hij is niet DE directeur van een voetbalclub.

Lekker ontspannen is voor iedereen erg goed, maar voor Sven is het beste dat hij paar dagen weg moet blijven bij Ajax. Logisch gezien ius voor hem moeilijk om niet aanwezig te zijn in Arena. Ik vermoed ook dat hij zijn werk bij Ajax op een laag pitje heeft gezet vanwege commotie over belangenverstrengeling rondom zijn bedrijf en transfers die hij heeft gedaan voor Ajax afgelopen zomer.

Zie ik Mike Verweij nog niet doen tenzij het de snelste weg is richting de snackbar.

23 september 2023 om 22:23

Nee, die schrijft er een artikel over.. 🤡 Wat hoop ik toch dat de rust snel zal terugkeren.

23 september 2023 om 23:42

Die rust komt voorlopig niet terug, na morgen breekt helemaal de pleuris uit. Zeker als Feyenoord een ruime overwinning gaat pakken. 10 punten achter op PSV na 5 wedstrijden. Nog nooit zo vroeg in het seizoen zo kansloos geweest.

Sven heeft ook meer de uitstraling van een watersporter dan van een voetbalman maar dat is een vooroordeel

Voor degenen die geen idee hebben wat een SUP is, dat is blijkbaar sit up paddle. Surfboy imago kom op zeg 😅

23 september 2023 om 23:41

Haha ja, op je knieeen op het Spaarne. Tegen al die enorme golven.

Kijk hem eens wegpaddelen van het zinkend schip

Ik hoop dat deze man nog een beetje rust krijgt. Stel je voor dat hij onschuldig is.
Eigenlijk kan hij zich in amsterdam en omstreken amper nog laten zien.

Wat een niveau dat we nu met zijn allen zelfs iemand bekritiseren in zijn prive/vrije tijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren