Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Supporter MVV valt van tribune: duel met FC Dordrecht definitief gestaakt

Laatste update:

Het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen MVV Maastricht en FC Dordrecht is vrijdagavond in de slotfase definitief gestaakt. De wedstrijd lag twee keer stil: eerst zochten de aanhangers van beide teams de confrontatie met elkaar, daarna viel er een thuissupporter volgens omstanders een paar meter naar beneden. Die is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De wedstrijd werd in de 83ste minuut tijdelijk gestaakt bij een 1-3 voorsprong voor FC Dordrecht vanwege ongeregeldheden op de tribune. Supporters van beide clubs wilden elkaar aanvallen, maar een hek tussen de vakken en verschillende stewards voorkwamen dat. Spelers van bezoekende partij gingen vervolgens verhaal halen bij de uitfans, waarbij ze leken aan te geven dat ze niet snapten waarom deze acties nodig waren bij een ruime voorsprong.

Na een afkoelingsperiode van een paar minuten kon er weer gevoetbald worden, maar dat was voor even. Er werden voorwerpen op het veld gegooid, waarna scheidsrechter Rob Dieperink beide teams naar binnen stuurde. De wedstrijd werd tijdelijk gestaakt. Bovendien raakte een supporter van MVV onwel. De hulpdiensten moesten hierbij optreden. Het ambulancepersoneel voerde het slachtoffer af naar het ziekenhuis.

MVV en Dordrecht leken het duel vervolgens toch nog met de nodige vertraging uit te spelen, Volgens ESPN was er echter 'een supportersgroep die dreigde het veld op te komen als de wedstrijd zou worden hervat'.

Dordrecht zat tot de eerste tijdelijke staking op rozen, want binnen tien minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord. Mathis Suray was op aangeven van Leo Seydoux verantwoordelijk voor de openingstreffer, waarna MVV-doelman Romain Matthys de marge verdubbelde met een knullig eigen doelpunt. Ilias Sebaoui zorgde vlak voor rust ook nog voor de 0-3. MVV bracht de spanning in de tweede helft terug via Dailon Rocha Livramento, die na een bal achter de verdediging van Dordrecht koel afrondde: 1-3.


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoek een hobby waar je je energie en onvrede in kan uiten in plaats van voetbalwedstrijden gaan rellen. Echt klaar met deze kansloze figuren die het voor de rest verstieren.

Dat er bij mvv een paar knurften op de tribune zitten is algemeen bekend,maar dat zelfs Dordrecht quasi-hooligans heeft is wel heeel lachwekkend

2 maart 2024 om 06:07

Je moet wat als je er bij Feyenoord niet tussen komt.

2 maart 2024 om 07:13

We hebben er een aantal verhuurd om ervaring op te doen. Ze zijn nog niet klaar voor het eerste maar ze hebben potentie en de kkd is de ideale competitie om zich verder te ontwikkelen. Zolang we geen jong team hebben op eerste divisieniveau proberen we het zo op te lossen

2 maart 2024 om 13:09

Hahaha baardgrasmus die was leuk!

2 maart 2024 om 08:53

Dordrecht en Maastricht zijn qua grootte ook vergelijkbare steden, qua potentieel achterland zal er ook niet heel veel verschil zitten. Dus ik vind het niet zo gek dat er bij Dordrecht (net als bij MVV) ook een paar handjes vol eencelligen op de tribunes zit.

Misschien maar eens geen uitsupporters?
En ik bedoel niet alleen bij deze wedstrijd, maar bij alle clubs voor alle wedstrijden.

2 maart 2024 om 01:18

Lijkt me ook misschien wel de beste oplossing.
Alleen "eigen publiek" in je stadion en geen uitvakken meer.
Misschien moeten ze dat eens gaan proberen.

2 maart 2024 om 07:57

Zijn genoeg clubs die zich wel weten te gedragen! Pak de clubs aan waar het niet goed gaat en laat de clubs die wel normale supporters hebben met rust.

2 maart 2024 om 10:41

Gaat helaas ook gebeuren nu die politiechef aan de macht komt bij de knvb. De zoveelste schijnoplossing

Zonde dat wij weer de ziektekosten van zulke zaagselhoofden moeten betalen. Die amoebes moeten het de volgende keer zelf maar oplossen

2 maart 2024 om 10:41

Volgens mij koop je een kaartje voor een stoel om op te zitten en te kijken naar je cluppie
Als je blijft zitten kan je ook niet vallen

Je bent wel echt alle schaamte voorbij als je jezelf een Dordrecht Hooligan wilt noemen zeg. Dat is wel echt triester dan triest.

Is de wedstrijd dan niet 3x gestaakt? Rellende supporters, een persoon die onwel werd, en het gooien van voorwerpen? Ik weet niet hoe erg de 'rellen' waren of hoeveel voorwerpen op het veld werden gegooid. Bij 1 voorwerp moet de scheidsrechter al de wedstrijd staken helaas.Dus ging het dan zo ernstig aan toe? Kan iemand dit uitleggen die bij de wedstrijd aanwezig was of het inderdaad zo ernstig aan toe ging, voordat we weer met z'n allen conclusies gaan trekken? Met gevolg als stellingen zoals 'alle uitsupporters moeten weg'. Ik zie geen enkele reactie van een supporter van MVV of Dordrecht hierzo. Edit: laat maar. Ik zag het woord 'definitief' niet. Excuses. Maar komt dat dan door die voorwerpen die op het veld waren gegooid? Beetje apart lijkt me.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren