Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Streppel: 'Zo slecht is die ploeg niet, ze hadden meer punten verdiend'

Laatste update:

Willem II hoopt na twee punten uit de laatste drie duels dat het vrijdag weer eens de volle buit pakt. De uitwedstrijd bij hekkensluiter FC Dordrecht lijkt daartoe een uitgelezen mogelijkheid, al is Jurgen Streppel op zijn hoede. Hij is van mening dat de promovendus tot nog toe te weinig heeft gekregen.

/

De term 'makkie' wuift de coach van de Tricolores dan ook resoluut weg. "Ik weet ook dat ze laatste staan, dus zijn er betere ploegen in de Eredivisie te vinden dan Dordrecht", zegt Streppel in zijn voorbeschouwing op Omroep Brabant. "Maar zo slecht is die ploeg niet. Ze hadden meer punten verdiend." Desondanks eist de oefenmeester vrijdag van zijn ploeg niks minder dan drie punten.

"Wij hebben een sterke ploeg. We weten ook precies hoe we Dordrecht moeten aanpakken. Ze spelen één op één. Het is aan ons de taak om daar onderuit te voetballen en om punten te pakken. Het wordt tijd dat we weer een keer gaan winnen." De laatste zege van de huidige nummer negen van de Eredivisie dateert van 25 oktober: uit bij Heracles Almelo eindigde het toen in 1-3.

Wat wordt het vrijdag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet zeker kunnen lukken. Hebben goede spelers als ondaan en armenteros. Kwalikatief beter dan dordt dus ik zeg een 1-2

Ik hoop echt dat Dordrecht tegen Willem II 3 belangrijke punten in de strijd tegen degradatie pakt. Ik denk dat Dordrecht in eigen stadion wint en dat ze voor de winterstop nog meer punten gaan halen. Dordrecht speelt mooi voetbal en ik vind dat ze de kwaliteit hebben om boven de degradatiezone te eindigen, teams als Heracles, NAC en Excelsior schat ik iets lager in.

27 november 2014 om 16:09

ehh, mooi voetbal? de laatste 8-9 wedstrijden is het echt kommer en kwel!
leuk dat ze Feyenoord 85 minute op 0-0 houden, maar verder geen kans gecreeerd.

27 november 2014 om 16:43

ze zijn leuk begonnen uit bij Heerenveen, maar ze zijn samen met NAC absoluut de zwakste in de eredivisie.

Nou dan ben ik echt benieuwd in welke wedstrijden Dordrecht dan meer verdient zou hebben, moet wel typen dat ik buiten de wedstrijd tegen Twente om, alleen maar samenvattingen heb gezien, maar bij geen van die wedstrijden leek het alsof Dordrecht meer zou verdienen, sterker nog, vond dat ze tegen Heerenveen bijvoorbeeld al teveel kregen..
Nee Dordrecht is veruit het slechtste team wat er te vinden is in de eredivisie, zou mij echt verbazen als die 15 punten gaan halen.

27 november 2014 om 17:08

Tegen NAC hadden ze meer verdiend.. evenals tegen AZ en Zwolle. 3 gelijke spelen hadden al wat meer lucht gegeven.

27 november 2014 om 17:11

NAC heb ik niet gezien, maar tegen AZ en Zwolle? Dat die doelpunten laat vielen wil alleen zeggen dat het lullig was, maar niet dat AZ en Zwolle onverdiend wonnen.

En tegen AZ was de wedstrijd net na de 2e helft al gespeeld, toen hoefde AZ al niets meer

Oeps stond een taal fout/blunder

27 november 2014 om 17:50

@frim87: en tegen heerenveen kregen ze 3 totaal onverdiende punten. Daar hadden ze bij rust gewoon 3/4 doelpunten achter moeten staan maar ze maken twee vrij gelukige doelpunten en winnen met al hety geluk van de wereld. Ik vond het ook hilarisch dat men de prestatie zo geweldig vond want het was gewoon toeval

Dordrecht staat terecht onderaan, een paar leuke spelers in de ploeg die bij een subtopper niet zouden misstaan maar daar houd het dan ook echt mee op. (denk aan Koolwijk en Ojo) Aan het spel van Dordrecht zal ik maar geen woorden vuil maken.

Ben het eens met streppel, we hadden meer punten moeten hebben. Thuis tegen Nac heel de wedstrijd de betere ploeg en dan de laatste minuut de 0-1 tegen krijgen. Thuis tegen Zwolle had je meer verdient en in de laatste minuut de 1-2 tegen krijgen. Uit tegen Eagles pak je een punt en dat hadden er zomaar 3 kunnen zijn. Thuis tegen Utrecht wordt je zwaar genaaid, speler pak de bal bekant klem met zijn handen, daar had de scheids zijn 2e gele kaart moeten geven en een penalty, dan maak je waarschijnlijk 1-1 en ga je anders spelen. Dus de ranglijst had er heel anders uit kunnen zien... Morgen winnen we 2-1

27 november 2014 om 17:51

Ja zo ken ik er nog wel meer en de punten tegen heerenveen waren totaal onverdiend.

Verwacht een makkelijke zege voor Willem II. Maar ze zijn zeker niet slecht maar nog niet goed genoeg.

Tsja op papier hoort W2 te winnen en dat zullen 80% van de wedstrijden tegen dordt ook doen. Maar ja, voetbal werkt niet zo. Roda speelde PSV vorig jaar één keer kinderlijk eenvoudig van de mat omdat een week later met iets meer moeite nog eens te herhalen. Nog eens 4 maanden later reden ze langs dat zelfde stadion met de wetenschap dat degradatie een feit was... Dus wat zegt een plek op de ranglijst of het behaalde aantal punten nou in individuele wedstrijden. In voetbal telt alleen de som. Ajax was instaat om van barca te winnen maar iedereen kent de beker uitslag.

Echt onder de indruk van het elftal van FC Dordrecht ben ik niet.

De enigste twee spelers die mij wel kunnen bekoren bij FC Dordrecht zijn Giovanni Korte, die maakte een uitstekende indruk op mij aan het begin van dit seizoen, maar brak toen zijn kuitbeen en komt volgens mij pas na de winterstop weer terug, en Funso Ojo.

Willem ll doet het verrassend goed dit seizoen. Ik had eigenlijk verwacht dat ze ergens tussen de zestiende en de achttiende plaats zouden staan soms wel een wat punten zouden pakken, maar nu staan ze gewoon keurig op de negende plaats.

Van de coach Jurgen Streppel ben ik ook erg onder de indruk. Hij laat Willem ll goed voetballen en ik weet niet hoe, maar hij heeft op mij een bepaalde uitstraling.

Met Terell Ondaan, Samuel Armenteros, Ali Messaoud, Bruno Andrade, Ben Sahar, Dries Wuytens, Stijn Wuytens, Mitchell Dijks en Fabian Sporkslede hebben ze een aantal goede spelers.

Van Sporkslede hoop ik dat hij in de loop van dit seizoen ook nog een basisplaats weet te veroveren bij Willem ll, want ik ben altijd wel onder de indruk geweest van Sporkslede en ik weet zeker dat hij een aanwinst voor Willem ll kan zijn.

Ikzelf verwacht van Willem ll dat ze tussen de elfde en vijftiende plaats zullen eindigen en misschien als uitschieter dat ze hoger dan de tiende plaats eindigen en dus de play-offs zullen halen, maar zelfs als ze dat niet doen, dan kunnen ze terugkijken op een uitstekend seizoen.

Lamprou
Cornelisse
vd.Struijk
D.Wuytens
Dijks
Messaoud
Sporkslede
S.Wuytens
Ben Sahar
Armenteros
Ondaan

Tegen Heerenveen meer gekregen dan dat ze verdiend hadden ja!! Dat waren overigens ook de enige drie punten, ze mogen blij zijn dat ze Eredivisie spelen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren