Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Streek van Garnacho valt slecht in Kopenhagen: ‘Hij is een clown’

Laatste update:

Alejandro Garnacho heeft zich niet geliefd gemaakt bij de spelers en fans van FC Kopenhagen. De aanvaller van Manchester United probeerde in het Champions League-duel met de Denen (4-3 verlies) de boel te saboteren door de strafschopstip onbruikbaar te maken. Die streek wordt hem niet in dank afgenomen.

Kopenhagen kreeg woensdag op slag van rust de mogelijkheid om de stand gelijk te trekken tegen United. De bezoekers hadden toen al rood gezien voor Marcus Rashford en dreigden volledig in te storten. Garnacho wilde dat voorkomen door de strafschopstip te vermorzelen.

Terwijl de spelers van United en Kopenhagen zich om scheidsrechter Donatas Rumsas begaven, vertrapte de Argentijn het gras naast de penaltystip. Heel veel effect sorteerde de actie van Garnacho niet; Diogo Gonçalves hield het hoofd koel en bracht de stand op 2-2.

"Ik zag dat hij (Garnacho, red.) iets probeerde te doen met de strafschopstip, maar Kevin Diks voorkwam het. Voor mij is hij een clown", sprak Denis Vavro, centrale verdediger van Kopenhagen, na afloop. De actie van Garnacho werd niet bestraft voor Rumsas.

Het was niet het enige moment van controverse rond de flankspeler. Ook in de tweede helft kreeg Garnacho de schijnwerpers op zich gericht, toen hij na de 2-3 van Bruno Fernandes - eveneens een rake strafschop - het thuispubliek het zwijgen oplegde door een vinger op zijn mond te leggen.

Eerder deze week maakte de Engelse voetbalbond (FA) bekend dat Garnacho niet wordt bestraft voor een bericht op sociale media. De drievoudig international van Argentinië plaatste een afbeelding van André Onana met twee emoji's van een gorilla. De FA vermoedde racisme, maar dat werd tegengesproken door Onana zelf. "Ik weet precies wat Garnacho bedoelde: macht en kracht."

Garnacho is onder Erik ten Hag niet verzekerd van een basisplaats bij Manchester United, maar mag het geregeld laten zien bij de Engelse grootmacht. In de Premier League staat de teller dit seizoen op negen wedstrijden, waarvan drie als starter. Daarin wist hij het net niet te vinden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon kaarten voor geven. Zuiver spelbederf.

10 november 2023 om 08:45

Als het is waargenomen dan neem ik aan dat er inderdaad een kaart voor is gegeven, zo niet, dan is de arbitrage niet echt goed bezig met de regels naleven.

10 november 2023 om 09:26

Ik ken de spelregels niet, maar het is toch altijd logisch dat je tegenstander probeert af te leiden of wat dan ook?

Zo zijn er vele ergere dingen, kaart aannaaien, erbij gaan liggen netalsof je door een bus bent geraakt. etc

10 november 2023 om 09:28

Waarom zijn die erger dan een penaltystip ombouwen zodat een penalty mislukt?

10 november 2023 om 09:33

Iemand blesseren bijvoorbeeld of verbaal kleineren?

10 november 2023 om 09:33

Naja je hebt wel gelijk.. het is even erg.

Alleen dat heb je dit eenmaal in voetbal. We kunnen niet als brave jongens gedragen. Om te winnen gaan sommige gewoon over de grens. Dat is gewoon voetbal.

10 november 2023 om 09:49

Om te winnen gaan sommige de grens over, en zodra je bepaalde grenzen over bent. Ben ik het met Lierse gewoon eens!

Echter als je dat randje opzoekt, moet je ook de consequenties treffen. Vind hier wel een gele prent op zijn plek

10 november 2023 om 10:39

Natuurlijk mag je het doen, maar als de scheids je ziet is het geel. Je mag alles doen tijdens een wedstrijd, maar je kan ervoor bestraft worden. En dat er ergere dingen zijn die je als speler kan doen heeft toch helemaal niks te maken of iets anders wel of niet mag?

10 november 2023 om 09:31

De penaltynemer legt de bal toch zelf neer en kan de plek beter en vlak maken??

10 november 2023 om 11:09

Als je de graszoden lostrapt dan kan je die niet meer aanhechten als aanvaller natuurlijk.

Garnacho is een Argentijn. En vooral
Een aandachtstrekker. Doet er alles aan om in de spotlight te staan, en vaak met randzaken. Dat hij nu weer verliest, is goed voor deze beroepsclown.

10 november 2023 om 09:39

Het zit sommige echt diep jongen…

10 november 2023 om 09:48

Is toch ook gewoon een aandachtstrekker, doet letterlijk alles op en buiten het veld om aandacht te krijgen en het werkt ook nog.

Hij denkt dat hij de nieuwe Ronaldo is. Het enige wat hij gemeen heeft met Ronaldo is dat hij dezelfde onderbroeken draagt.

10 november 2023 om 15:21

@BellaPartita

Exact dit dus, Garnacho vind ik ook absoluut geen bijzonder talent ofzo wordt teveel overhyped naar mijn mening, hij komt nog niet eens in de buurt van een Bellingham of Gavi ondanks dat die 2 middenvelders zijn.

11 november 2023 om 09:26

@BellaPartita. Wat een onzin hoor. Waar haal je dat vandaan? Uit dit artikel? Want hij gedraagt zich juist helemaal niet zoals jij beschrijft…

10 november 2023 om 09:52

Garnacho is niet volledig Argentijns. Heeft Spaanse vader, en moeder is Argentijnse. Die jongen is opgegroeid rondom Madrid

10 november 2023 om 14:17

Paco0102 en jij bent een nederlander die houd van negatief praten over andere culturen

10 november 2023 om 14:58

@madrid8484 je zou eens moeten weten Het feit dat ik perfect Nederlands spreek/schrijf wil niet zeggen dat ik Nederlander ben. Sterker, ben heel internationaal, Spaanstalig opgevoed en geen van mijn ouders is in Nederland geboren. Nu jij weer. Dat ik vermeldde dat Garnacho Argentijn is, is omdat in het originele stuk van VZ staat dat hij Uruguayaan is. Maar ik begrijp nu dat hij half Spaans en half Argentijns is. Maar wel Argentijns international. Hoe dan ook, hij is het allermeeste nog beroepsclown.

Deed ie volgens mij al eerder een keer. Voetballers zijn zulke kansloze figuren af en toe.

Ook die handgebaartjes naar het publiek na de 2-3. Jongen heeft 0 G/A in de PL of CL dit seizoen. Misschien beter dat hij wat meer bescheiden is op dit moment. Bakt er namelijk weinig van..

Dit zijn jongens die natuurlijk al op veels te grote voet leven. Hoe durft zijn jongen ook bij de 2-3 zijn vinger voor z'n mond te doen? Heeft zelf helemaal niets met de penalty te maken gehad.
Laat hem eerst maar eens op z'n eigen spel focussen met tot nu toe 0 g/a in alle wedstrijden.

10 november 2023 om 09:04

Weszol ben het eens met de rest, maar wat heeft je eerste zin ergens mee te maken? Sommige mensen zijn gewoon vervelend, maar snap niet hoe dat met hun financiele situatie te maken heeft. Ik ken zat irritante figuren zonder geld.

10 november 2023 om 11:28

Geld + dat je continu opgehemeld wordt. Dat stijgt naar je hoofd, vooral omdat de gemiddelde prof-voetballer altijd de beste van de groep was. Dus als je al irritant bent, dan gaat dat alleen maar erger worden omdat je leeft en wordt behandeld als een halve God, puur omdat je goed tegen een bal aan kan trappen.

10 november 2023 om 11:53

Thero... ja ik zie nog steeds het verband niet tussen teveel geld (uitgeven) en een vervelend vingertje voor zijn mond te doen (ook geen big deal trouwens).

10 november 2023 om 09:37

Dat vingertje was (achteraf) zeker niet al te slim. Maar dat is achteraf.
Ik hou er zelf ook niet zo van, maat als anderen het doen wordt ook niet gek van. Waar.mensen zich druk om kunnen maken.

Daarbij kan ik me wel iets bij voorstellen dat er van die kant van de tribune meer is voorgevallen/geroepen. Want niemand heeft het over waarom Onana in de eerste helft naar de kant liep

begint een beetje het type speler te worden wat ik vorig jaar al had verwacht...
ja hij is nog jong, kan nog alles gebeuren, dat weet ik.

maar tot nu toe is het gewoon een speler die leuk is om erin te brengen rond minuut 70 omdat ie wat snelheid en lef aan de bal heeft.
als je hem vanaf het begin laat spelen is het niet veel soeps, komt dreiging vanuit maar geen rendement.

10 november 2023 om 09:15

Alsof United erop scout he? Voor een vergelijkbare voetballer hebben ze vorig jaar nog 100 miljoen betaald .

11 november 2023 om 09:30

Hij is 19 jaar he? Het zijn niet allemaal bellingham’s… Geef hem gewoon eens de tijd.

Vond het vooral triest dat Garnacho het publiek ging sussen. Je speelt als miljarden club, tegen Copenhagen, waar Antony meer heeft gekost dan de gehele selectie van Copenhagen, super super en super triest.. daarom extra lekker voor de Copenhagen fans dat MANU verloor

Ten Hag had er goed aan gedaan om te scouten op leiderschap ipv jongens waar hij eerder fijn mee samengewerkt heeft. Bruno is nu de captain maar zal eerder zelf meedoen met onprofessioneel gedrag zo blijkt. Maguire wordt door weinigen nog maar serieus genomen. SMT krijgt alleen de band omdat ie er al zo lang rondloopt, maar die heeft ook geen natuurlijk overwicht. Zo blijkt wel hoe belangrijk het is om ook de mentale kant van spelers mee te nemen bij het scouten. Martinez is een type dat voorop gaat in de strijd, maar lijkt mij ook geen speler die anderen op hun plek zet.

Als Ten Hag echt nog iets wil bereiken met deze groep zal er toch echt een natuurlijke leider bij moeten komen die meteen respect af kan dwingen.

10 november 2023 om 09:40

Wat heeft dit met Garnacho te maken??

10 november 2023 om 09:55

Moet ik dat echt uitleggen? Denk je dat een Keane, Neville, Vidic, Scholes of Carrick samen met Garnacho zo naar het publiek had gedaan nadat ze een penalty erin gelegd hadden tegen het machtige Kopenhagen? Denk je dat Ferguson hem daar niet op aan zou spreken? Die hadden hem allemaal een draai om zijn oren gegeven en hem duidelijk gemaakt dat je voor Utd speelt en niet Wolves of Everton.

Het ontbreekt in deze hele selectie aan leiderschap en de personen die wellicht hun mond opentrekken worden totaal niet serieus genomen.

10 november 2023 om 10:25

Ik stel je toch gewoon een normale vraag?? Niet aanvallend bedoelt iig

Dit komt iig voor mij totaal anders over dan je eerste bericht. Waar ik iig niet kan opmerken wat je er uiteindelijk mee bedoeld.

Dus ja... dit moest je voor mij iig even uitleggen.

Wat betreft aanvoerders ben ik het zeker met je eens.
Maar er zijn er imo maar weinig die die leiderschap nog hebben zoals Keane Vierra Puyol. Denk dat dit nog bij de oude generatie voetballer nog in zit, maar de jonge generatie totaal niet.

De wereld is veranderd.
Kijk tegenwoordig in het normale wereldje hoe iedereen aangesproken moet worden en met zijden handschoentjes aangepakt moet worden.

Het voetbal is imo ook sorteren geworden, draai.meer.omnde.speler.dsn om de.club en.elkaat.maar een kaart aannaaien.

Laats.nog wat beelden gezien van United tegen Wimbledon. Jones tegen Keane. Die deelde schoppen uit, stonden op en gingen weer door. Nu krijg je er (terrecht) rood voor.

Wat ik wil zeggen is dat dat vernufde om echte aanvoerder te zijn, die wij allebei voor ogen hebben, samen met het voetbal minder is geworden.

10 november 2023 om 10:47

Mijn excuses afc-busby, een foute interpretatie van mijn kant.

Ik denk dat het vooral toch ook wel te maken heeft met de hoge salarissen die te snel uitgedeeld worden. Eerst jezelf bewijzen en dan pas goed geld krijgen. Tegenwoordig krijgen die jongens voor ze 20 zijn al 20-30k of meer per week en als er dan niet de juiste begeleiding is (ook vanuit de club) gaan ze al snel naast hun schoenen lopen. Juist dan heb je een ervaren kerel nodig die je even met je pootjes op de grond zet. Nou lijkt me Garnacho, puur vanwege zijn uitstraling en maniertjes, sws niet een speler die snel naar iemand anders luistert, maar in de huidige selectie zie ik ook niet iemand die deze rol zou kunnen pakken. En dat heeft ook weer grote gevolgen op het hele groepsproces omdat Ten Hag ook geen autoritair persoon lijkt te zijn.

10 november 2023 om 11:45

Te hoge salarissen sowieso.
Er gaan verhalen rond dat ze bij United die salarissen naar enden willen halen ,door oa Varane en Casemiro van de hand te doen.

Daarvan United zulke belachelijke hoge salarissen geven blijven beperkte spelers (ook geen leiders waar we het dan over hebben) en jonge spelers die het allemaal nog waar moeten maken.

Imo heeft dit allemaal met het slechte beleid te maken die United voert.

Daarbij heeft United de afgelopen 10 jaar niks bewezen, dus is er ook niet echt iemand waarvan ze op kijken. Zulke spelers dienwel wat hebben bereikt zijn Casrmiro en Varane. Waar alleen Casemiro een leider kan zijn. Is.volgens mij ook de aanvoerder achter Bruno.
Welke leiders willen op dit moment ook naar United komen.

Ik zelf vind de maniertjes van Garnacho wel meevallen. Uitstraling is iets anders. Maar dat is meer smaak denk ik 😉

Op dit moment zijn Bruno en Casemiro de enige "leiders" van dit team. Of ze daar aan voldoen is het tweede, maar op dit moment zijn er imo geen betere alternatieven in dit team.

Ik volg Arsenal niet zo heel erg. Maar Odegaard is aanvoerder toch? Is dat dan wel zo'n leider zoals oa. Keane en Vierra? Arsenal heeft nu ook jaren lang een mooi team op kunnen bouwen. Met imo Rice als een echte aanvoerder binnen gehaald. Maar wie zou er nog meer in dat team spelers aan spreken op hun gedrag zoals jij hierboven opschrijft??

10 november 2023 om 12:10

Odegaard is zoals een aanvoerder imo hoort te zijn. Verlengstuk van de trainer in het veld, altijd voorop in de strijd en niet verzaken, teamgenoten oppeppen als het tegenzit, vocaal in en naast het veld. Het is idd geen Keane die wel eens iemand onderuit schoffelde om aan te geven dat er meer strijd geleverd moest worden, maar verder vind ik hem een terechte captain.

Rice is een mentaliteitsmonster, op termijn zeker een mogelijke captain, maar ook Gabriel hoort tot die categorie. Daarnaast zijn het imo veelal spelers met sterke karakters, eigenlijk alleen Havertz komt op mij wat slap over, maar die laat zijn koppie ook niet snel hangen.

10 november 2023 om 12:18

Ah oké. Zo komt hij iig niet bij mij over, maar kan er niet over oordelen als ik Arsenal niet veel zie spelen. Dat kunnen jullie dus beter. Gaan het zien wat de toekomst ons brengt met SJR. Maar verwacht niet veel beters. En de vijver waar United uit vist is minder dan op dit moment Arsenal City en Liverpool. Zelfs Newcastle heeft het al beter voor elkaar.

Die Kevin Diks heeft het toch best leuk voor elkaar daar in Denemarken. Beetje kampioen worden,dit soort wedstrijden spelen en elke week basis èn gewaardeerd worden. In Nederland vond ik het geen bijster boeiende speler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren