Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stoke City bevestigt komst Martins Indi en maakt miljoenensom bekend

Laatste update:

Stoke City heeft zich definitief versterkt met Bruno Martins Indi. De Oranje-international, die vorig seizoen al werd gehuurd, komt voor 7,7 miljoen euro over van FC Porto. Dat maakt de Premier League-club vrijdagmiddag bekend. Martins Indi tekent voor vijf seizoenen in het bet365 Stadium.

Stoke en Porto zaten wekenlang om de onderhandeltafel. De Portugese topclub hield vast aan een vraagprijs van twaalf miljoen euro, een bedrag dat wat the Potters betreft te hoog was. Porto zakte uiteindelijk met vier miljoen, waardoor er een akkoord kwam over een som van bijna acht miljoen euro. Omdat het contract van Martins Indi bij Porto volgend jaar afloopt, besloot de club overstag te gaan.

Martins Indi kon ook naar een andere club uit de Premier League. Frank de Boer had de ex-Feyenoorder graag naar Crystal Palace gehaald. De voorkeur van de verdediger ging echter uit naar Stoke, waar hij vorig seizoen al op huurbasis speelde. Daar kwam hij vorig seizoen tot 35 competitiewedstrijden, allemaal als basisspeler.

"We zijn erg blij om Bruno permanent naar de club te halen", vertelt algemeen directeur Tony Scholes. "Ik weet dat Bruno er net zo over denkt. Hij heeft hier vorig seizoen genoten en maakte geen geheim van zijn wens om permanent terug te keren. We moesten geduld bewaren in onze gesprekken met Porto, maar we zijn erg blij met de uitkomst."

7,7 miljoen euro voor Bruno Martins Indi is...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En wat krijgt Feyenoord hiervan?
PL begint toch aardig vol te lopen met eredivisie spelers!

11 augustus 2017 om 15:04

Niet zo veel. Ze krijgen 10 van het bedrag boven de 7.7 miljoen. En 4 opleidingsvergoeding. Dat is zo'n 3 ton

11 augustus 2017 om 15:29

Wat ook direct aantoont dat de PL kwalitatief niet zoveel beter is dan de Eredivisie.

11 augustus 2017 om 15:58

Dat zagen we in de Europa league finale en Everton tegen Twente.

Die eredivisie spelers die in de bpl lopen nu waren duidelijk de eredivisie omgroeid. Meeste dan

11 augustus 2017 om 16:22

De enorme recente toevloed van eredivisiespelers is in grote mate ook wel toe te rekenen aan De Boer of Koeman. Zegt niet meteen iets over kwaliteiten.

Ik vind de transfersom bij een speler van Porto met een doorverkooppremie wederom verdacht laag.

11 augustus 2017 om 15:08

Verdacht laag? Geflopt bij Porto en nog maar een contract voor een jaar. Met deze transfersom pakt Porto gewoon hetzelfde terug als wat ze betaald hebben toen ze hem over namen van Feyenoord.

Voor Porto een prima deal lijkt me. Geld terug en op naar de volgende.

11 augustus 2017 om 15:48

Geflopt? Ik ben absoluut niet de grootste fan van Indi, maar hij heeft geen normale kansen gehad na zijn eerste seizoen waarin hij gewoon een van de betere was. Je gaat me niet vertellen dat bij Stoke en sws in Engeland mensen positief zijn, maar in Porto dat ze gelijk hebben, als of wat ze daar nu centraal hebben zo goed is.

11 augustus 2017 om 16:19

Nou ja, ze hebben hem gekocht en hij heeft niet naar behoren gepresteerd, waardoor hij uit de basis verdween. Dat noem ik geflopt. Dat wil niet zeggen dat hij er per definitie niets van kan natuurlijk. Je moet het ook vanuit het oogpunt van Porto bekijken, aangezien het hier de verkopende partij is. Ze krijgen nu het aankoopbedrag terug voor een speler waarvan het niet geworden is wat ze er van verwachte.

Jij kan natuurlijk van mening zijn dat hij 1 van de beteren was in zijn eerste seizoen, maar als hij zo goed was als jij stelt, dan was hij zijn basisplaats niet na een half seizoen verloren. Buiten dat is het onzin dat hij geen normale kansen meer heeft gehad. In zijn tweede seizoen kwam hij weer aan spelen toe dankzij aanvoerder Maicon. Eerst mocht hij hem vervangen toen Maicon een blessure op liep. Daarna kreeg Maicon stennis met de club, die hem vervolgens direct naar Brazilie stuurden. Indi kon toen zijn plekje overnemen en heeft toen nog 23 wedstrijden in de competitie mogen spelen. Kans zat lijkt mij.

7,7 voor een basisspeler is niks voor stoke. Snap niet dat mensen dit veel vinden. Ging volgens mij net als de vrij voor 8 weg bij feyenoord.

11 augustus 2017 om 15:46

Ben benieuwd of hij inderdaad weer basisspeler wordt want Zouma is ook aangetrokken en Shawcross lijkt als aanvoerder en boegbeeld van de club wel een zekerheidje achterin.

Misschien dat Hughes nu meer 3-5-2 gaat spelen zoals die vorig seizoen ook een paar keer heeft geprobeerd maar als die vasthoudt 4-2-3-1 dan moet ik het nog maar zien.

11 augustus 2017 om 16:13

Shawcross en Zouma zijn natuurlijk rechtsbenig terwijl Indi linksbenig is. Daarnaast zou Zouma ook nog als defensieve middenvelder kunnen worden ingezet.

zeer zwakke schakel .. loopt altijd over het veld alsof hij verdwaald is.. koddig gezicht ...

Bij oranje ook door de mand gevallen en dat is in een zeer matig elftal

11 augustus 2017 om 14:51

Daarom speelde hij vorig jaar zeker 35 keer voor Stoke en nemen ze hem nu definitief over? Martins Indi is als basisspeler te licht voor het Nederlands elftal, maar kan zich prima staande houden in de Premier League.

11 augustus 2017 om 15:13

Geen topper, maar zwakke schakel is ook weer overdreven. Bij Porto geflopt, maar met zijn fysiek voor een ploeg in middenmoot tot bodem Premier League gewoon een prima speler.

Leuk dat hij deze transfer heeft kunnen maken.

11 augustus 2017 om 15:15

Beste verdediger bij Stoke

11 augustus 2017 om 16:24

Dan moet het wel erg slecht gesteld zijn met de defensie van Stoke...

12 augustus 2017 om 03:11

Sarcasme. Als je over Shawcross en volgend seizoen over Zoum beschikt dan is het vrij belachelijk dat je Indi als beste verdediger ziet. Nuja, zie je enkel maar op een Nederlands forum.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren