Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stevige discussie tussen oer-Hagenaars: ‘Dat van jou is slechte kretologie’

Laatste update:

Het is chaos bij ADO Den Haag en dat leidde bij de NOS tot een stevige discussie tussen oer-Hagenaars Aad de Mos en Kees Jansma. Laatstgenoemde is actief als commissaris bij ADO Den Haag en hij stelt dat De Mos een aantal ‘pijnlijke denkfouten’ maakt. Jansma geeft tekst en uitleg.

/

Volgens Jansma stelde clubeigenaar Hui Wang in 2015 een investeringsplan op. Onder meer een sterke spelersgroep, een betere jeugdopleiding, hogere salarissen en vernieuwingen in het stadion. Jansma zegt dat ADO de meeste dingen heeft gedaan, maar dat het geld nooit is gekomen. Jansma zegt dat Wang liegt over de bedragen die hij heeft overgemaakt: de club ontving 3,6 miljoen euro in plaats van 5 of 6 miljoen euro.

Ook vertelt Jansma dat het haast onmogelijk is te communiceren met Wang. Volgens De Mos is Wang in zijn trots gekrenkt en zal ADO Wang moeten opzoeken in China. “Aad, Aad, je moet even proberen je bij de feiten te houden. Nu ga ik je toch echt de les lezen. Hoe vaak denk je dat algemeen directeur Mattijs Manders daar geweest is? Dat weet jij niet.” Volgens De Mos kent Manders niet eens de namen van de jeugdtrainers. “Maar hij is aangesteld door Wang. “Je hebt kretologie en je hebt slechte kretologie. Dat van jou is het laatste.”

Komt het nog goed tussen ADO Den Haag en Hui Wang?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

B*tchfight!! Slap to the left, and slep to the right!

Zonder gekheid.. het wordt wel echt een soap hoor, daar in Den Haag. Als zelfs de Haagse corryfeen het al niet met elkaar eens worden, dan heb ik er een hard hoofd in dat er daadwerkelijk spoedig een fatsoenlijke oplossing komt waarbij iedereens neus dezelfde kant op staat.

5 december 2016 om 09:10

Bij Rondo hadden ze het er al over met een paar Hagenezen zelf die paar miljoen op tafel te leggen

5 december 2016 om 09:29

Klopt rob jansen (en niet van sweden, alsjeblieft niet!) en zijn investeringsgroep staan klaar om de club over te nemen. Als er nou een hagenaar is met veel kennis en een zeer groot netwerk is het rob jansen wel.

Aadje heeft overal een mening over zonder zich te verdiepen in het onderwerp zoals zo vaak.

5 december 2016 om 09:14

Ik vind het wel terecht dat iemand ook het verhaal van Wang probeert te vertellen. Jansma liet hem meermaals niet uitpraten. Ik had het gevoel dat Aad nog iets belangrijks wilde vertellen, maar helaas..

5 december 2016 om 09:34

Hahaha kom op doorie! Iedereen in den haag weet allang dat je aad niet serieus moet nemen. Wil over van alles meepraten maar is 9 vd 10 keer slecht geïnformeerd. En kraamt dus ook vaak alleen maar onzin uit. Wat ben ik blij dat er nu eens iemand als jansma heel dicht op het vuur zit, daar gaat zitten en feiten op tafel legt ipv de ongenuanceerde uitspraken van een de mos of in het verleden Johan derksen.

5 december 2016 om 10:06

Ik vond niet dat Aad zich niet verdiept had in deze kwestie. Als Aad wat aanhaalde dat in de kranten heeft gestaan zei Jansma dat daar niks van klopte. Aad zat er misschien soms even naast als je Jansma geloofd, maar hij was de enige die kritisch was richting ADO en stelde dat Wang geen boeman is.

5 december 2016 om 10:10

Maart vertelt Jansma dan ook alle feiten? Of alleen wat hen goed uitkomt?
Ik heb het niet gezien gisteren hoor, maar ik mis vaak wel enige zelfkritiek bij de Ado leiding.
Mij wekt sterk de indruk dat daar toch een paar koekebakkers aan de leiding zitten. Zo als zij zich naar buiten presenteren vind ik niet hoogstaand in ieder geval.

5 december 2016 om 10:31

@ron had je een jaar geleden geroepen oké. Maar deze directeur heeft wang in april zelf aangesteld en ook deze RVC is nog geen 8 maanden bij elkaar, waarbij de voorzitter van de rvc (wang) zelf pas slechts 2x aanwezig is geweest. Roepen dat het koekenbakkers zijn is dan ook wel erg makkelijk zeker als je zelf blijkbaar ook niet goed geïnformeerd bent..

5 december 2016 om 10:33

Komop, zeg. Aad werd gewoon keihard afgeserveerd op feitenkennis. Alles waar Aadje mee kwam was onderbuikgevoel.

De waarheid zit zo. De Chinese regering voelt zich vernederd door de matige prestaties van het nationale eltal, Momenteel staat China, dat meer dan een miljard inwoners heeft, tussen een paar kleine eilanden met enkele duizenden inwoners (faroer, Antigua, St Kitts & Nevis), op plaats 83 van de wereldranglijst. Daarom heeft China in 2015 een plan gelanceerd om binnen 15 jaar wereldkampioen te worden. Dat plan is om voetbalscholen uit de grond te stampen door miljarden aan subsidiegelden uit te delen. Wang heeft ADO gekocht met het plan om met jeugdtrainers van ADO een school op te richten om zo binnen te lopen. Het wrange is dat wat Aad de directie bij ADO verwijt van toepassing is op Wang. Wang dacht dat Nederlandse werknemers net als Chinese werknemers klakkeloos zouden doen wat hun baas hun opdroeg. Wat bleek, de trainers bij ADO hadden geen zin om hun boeltje te pakkenen naar China te verhuizen. Wang had zich dus beter moeten voorbereiden hoe het werkt in Nederland. Wat Wang nu flikt door niet te betalen en te ontkennen dat hij opdrachten heeft gegeven voor investeringen, kan dus echt niet.

Het was tamelijk gãªnant wat Aad de Mos allemaal uitkraamde. Na elke zin die hij uitsprak keek hij met een schuin oog naar de camera, alsof hij op deze manier bij Wang solliciteerde voor een baantje bij Ado. En zich ondertussen presenterend als een volleerd sinoloog, wat een aanfluiting. Overigens vond ik het ook vrij respectloos dat ze door het filmpje van John Eriksen heen praatten, maar dat terzijde.

5 december 2016 om 09:19

Dat doorheen praten vond ik onbeschoft

5 december 2016 om 09:25

Misschien hebben ze had ietwat bewust gedaan om beter te concurreren met VI. Ik heb nog nooit zoiets gezien bij studio nos. Heerlijk zoals aad totaal langs kees aan het praten was. Uiteindelijk was het soort van dezelfde mening, maar die (bl)aad was echt onzin aan het kramen. Als hij een punt probeerde te maken ging kees er met feiten tegenin en verzon hij wel weer iets anders.
Aad sprak uit gevoel en half feiten, terwijl kees het feitelijk wel op een rijtje had.
Er zijn dingen ondertekend, dus ik heb goede hoop dat wag het wel moet gaan betalen. Daarna krijg je pas de situatie dat de leiding onfit verklaard moet worden en de aandelen geveild worden. Zoals het nu is, is het een onwerkbare situatie.

Maar ik had begrepen dat de nood hoog was en het water hoog aan de lippen stond.
Er werd zelfs gepraat over omvallen.
Dat mag natuurlijk nooit gebeuren!
Een club als ADO moet blijven bestaan met zijn history.
Ik geloof dat het op een paar miljoen (4?) vast zit.
Als echt de nood aan de man komt moet eigenlijk elke betaalde club proberen ADO in leven te houden.
Misschien naar rato? bv een club die 100x meer te geven heeft dan een jupilier club, dan ook ong 100x meer geeft.
Of is dat te idialistisch en niet haalbaar?
Zelf ben ik Twente supporter en heb geen enkele rancune ondanks dat wel 80 liever zag dat Twente verdween.
Maar ik meende dat ADO juist voor Twente opkwam maar dat doet niet ter zake.
Ik zou zo ook reageren als het bv Ajax, Feyenoord, PSV of wie dan ook was.

5 december 2016 om 09:40

Mooi beschreven. Dacht even dat het een gedicht was gezien Sinterklaas, maar het rijmt niet

5 december 2016 om 10:42

Ooit zoiets (vlak voor sinterklaas) in dichtvorm geschreven maar werd door moderator verwijderd omdat dit een discussie site is en geen rijm, humor of song site is

Oer Hagenaar Kees Jansma? Geboren in Amsterdam, woonachtig in Doorn en jarenlang verbonden aan een club in Alphen aan den Rijn. Daar zit niet heel veel hagenaar aan hoor.

Dat terzijde, Jansma moet goed duidelijk maken wat de situatie is vanuit zijn kant, maar hij staat lijnrecht tegenover Wang. Het verhaal van Wang wordt dus sowieso ontkent als waarheid en het tegenovergestelde wordt als waarheid aangegeven. In hoeverre is Jansma zijn woord wel te vertrouwen in dezen. Vanuit De Mos zijn kant begrijp ik het verhaal prima. Want nee, hij weet niet hoe vaak die vent in China is geweest, maar de argumentatie van Jansma maakt dat niet veel duidelijk. Hoe vaak is die daar geweest dan? Er zijn ideeen over hogere salarissen geweest, maar hoeveel contracten zijn opgewaardeerd in de afgelopen 2 jaar? Jeugdopleiding moest beter, wat is daar gebeurd. 3,6 miljoen euro ipv 5, ja dat kan een gegeven feit zijn, maar wat is daarmee gebeurd.

Jansma kan heel leuk de aanval op De Mos openen omdat hij een mening heeft, maar volgens mij zit Jansma met zijn ploegje strakjes doodleuk bij de rechter lijnrecht tegenover groot aandeelhouder Wang. Ergens gaat het dus niet helemaal goed binnenskamers. Dat de buitenwacht dan zelf conclusies trekt op basis van de gegeven informatie is niet gek. Als je mij om een mening vraagt, stap ik ook de kant van Wang op. Ik zie namelijk niets vanuit Ado wat het tegendeel bewijst, ik lees weinig over welke stappen zij wel ondernomen hebben en wat zij wel hebben gedaan.

5 december 2016 om 09:31

Alle investeringen die gedaan zijn hadden goedgekeurd moeten worden door wang, dus hij weet ervan. Sterker nog zoals kees het zegt is dat die voorwaarden waren om het geld te krijgen. Zij hebben dus geã¯nvesteerd in zaken die wang wilde om geld te krijgen voor bepaalde zaken. Dat laatste is dus maar gedeeltelijk gedaan. Het is niet zo dat ado geld heeft uitgegeven aan zaken waarvan wang niets wist.
Maar eigenlijk alleen al het feit dat wang een meeting inplant die uiteindelijk nog verplaatst wordt en vervolgens is hij er niet eens. Dat zegt mij eigenlijk al genoeg. Dat het nu zo moet gaan is jammer, maar in mijn ogen onvermijdelijk.

5 december 2016 om 09:32

Hij heeft vanaf zijn 7e heel lang in Den Haag gewoond...

5 december 2016 om 09:44

Jdg84 dus jij kiest de kant van wang omdat je vanuit china wel alle feiten kent? Haha wat een onzin. Als jij weinig leest over welke stappen ado heeft ondernomen lees je te weinig of de verkeerde stukken. Dan had je allang geweten dat alle investeringen in het stadion en jeugdcomplex zijn uitgevoerd...

5 december 2016 om 11:02

Ik kies niet voor de kant van wang omdat ik alle feiten ken, ik zeg dat ik op dit moment de kant van Wang opstap omdat ik weinig terug heb gezien of lees met betrekking tot wat er wel gedaan is. Ik lees niet de stukken direct vanaf Ado kant, maar ik lees wat er in de media komt. Daar lees je voornamelijk dat "wij alles doen wat we kunnen, maar hij betaald niet". Verder zie ik weinig terugkomen van de dingen die jij zegt. Als jij aangeeft dat dit wel gebeurd is, dan geloof ik je daarin direct. Maar jou argumenten zijn nu al sterker dan die van Jansma in dit stuk.

"jij weet niet hoevaak hij daar al is geweest". Nee, maar vertel dat dan.
"wij hebben al heel veel geinvesteerd in de club" ... Maar wat dan..

Jij geeft het nu aan, en jij hebt er naar mijn gevoel wel meer over gelezen dan ik. Dus ik neem aan dat je gelijk hebt. Maar de argumenten in deze discussie, voor zover de stukken die ik hier lees bijvoorbeeld, zijn geen argumenten. Dat is een puur welles-nietes verhaal.

5 december 2016 om 11:20

Het klopt dat jansma veel wat hij aangaf niet voldoende onderbouwde, maar dat kwam volgens mij niet omdat hij dat niet kon maar meer omdat aapje er continu tussendoor probeerde te komen.

De feiten zijn dat investeringen: tv schermen, zonnepanelen en nieuwe business stoelen in het stadion zijn gedaan. Dat er een compleet nieuw jeugdcomplex uit de grond is gestampt. Allemaal op initiatief en na goedkeuring van wang. Een club spant natuurlijk niet zomaar twee rechtzaken aan zonder dit juridisch hard te kunnen maken..

5 december 2016 om 10:44

Qua contracten: Havenaar verdient ongeveer 5 ton!!!! Duplan verkiest ADO boven FC Utrecht en Meijers verkiest ADO boven Vitesse. Kanon verdient een non EU salaris van ruim 2 ton en Beugelsdijk is ook niet voor een appel en een ei teruggekomen van FSV Frankfurt.

Daarnaast is het jeugdcomplex (de Aftrap) aardig vernieuwd en heeft men ook uitgaven gemaakt aan het stadion...

5 december 2016 om 11:10

Ja, die zijn gekocht. Duplan en Havenaar kwamen vlak na de overname. Alleen Meijers en Kanon hebben verlenging. Dat Kanon een non-EU salaris verdient heeft niet zoveel met ophoging van contracten te maken. Beugelsdijk is gratis overgenomen weer van Frankfurt, dus daar is weinig geld heen gegaan.

Maar er is dus wel wat gebeurd in contract scenario, dat wist ik niet.

Ik oordeel ook niet over iemand of ik kies geen partij. Maar ik lees hier meer feiten van jullie, dan dat ik deze lees of hoor in een discussie over ADO zelf. Deze interne miscommunicatie wordt ook naar buiten gebracht, maar met vooral halve argumenten. De miscommunicatie gaat hier dus ook verder waardoor het gewoon kiezen is wie je wil geloven. Ik heb het beste met Ado voor, maar het is nu al sinds de overname moddergooien naar elkaar. De ene zegt dit, de andere dat. En ik zie pas echte informatie als ik op VZ de kant van Wang op stap.

Blij dat ik andere dingen lees hoor, daar niet van.

5 december 2016 om 10:55

@jdg84 het is natuurlijk terecht dat je Jansma niet zomaar op zijn woord geloofd. Jansma is partij in het conflict en zal dus inderdaad dingen zeggen die daarbij passen.

Maar daar gaat het niet om. Het gaat erom dat Aad de Mos maar wat riep. Hij zat heel interessant te doen dat ADO ("net als Vitesse" volgens Aad) naar China zou moeten gaan. En Jansma gaf duidelijk aan dat de directeur ook inderdaad heel vaak naar China is gegaan. Daar zat Aad de Mos gewoon voor lul met zijn goedkope praat over naar China gaan. Hij reageerde met "ja, maar die directeur kent niet eens de namen van de jeugdtrainers". Een werkelijk belachelijke reactie die kant noch wal raakt.

Ander stukje: Aad de Mos wordt gecorrigeerd toen hij iets riep over contracten die op papier staan. En hij reageert met "je kan Wang niet verwijten dat hij geen voetbalkennis heeft." Sorry? Het ging over contracten en of ze wel of niet op papier staan. Die De Mos had gewoon geen idee.

Het zou best kunnen dat De Mos iets probeerde te zeggen over cultuurverschillen ofzo. Een ander argument kan zijn dat ADO niet goed hervormt, en dat Wang dat eerst wil zien. Maar als er al sterke argumenten zijn aan de kant van Wang, dan kreeg onze Aad ze niet over zijn lippen. Er kwam alleen onzin uit.

de enige conclusie die je kon trekken na die discussie is dat jan verbaal sterker is dan de mos. verder kon je niet zeggen wie gelijk of ongelijk heeft.

5 december 2016 om 11:00

Terecht punt. Ik zou graag een keer iemand horen die aan de kant van Wang staat, die wel normaal uit zijn woorden komt en die twee logische zinnen na elkaar kan uitspreken. Ik zou niet verdedigd willen worden door Aad de Mos in elk geval.

Ik heb er geen diepte-studie van gemaakt, maar volgens mij is het heel lastig om een aandeelhouder incompetent te laten verklaren. Dus ik verwacht eigenlijk dat Wang die rechtszaak (grotendeels) zal winnen, misschien met een opdracht van de rechter om meer en beter te communiceren ofzo. Dus we schieten er niet veel mee op om alleen maar op Wang te bashen.

Maar De Mos was gisteren gewoon genant, daar verandert niks wat aan.

5 december 2016 om 12:21

Er was wel degelijk nog een duidelijke conclusie te trekken uit de discussie van gisteravond, namelijk dat De Mos niets, maar dan ook helemaal niets, van de situatie af weet. Hoe kun je nu roepen dat ADO naar China moet gaan zonder te weten dat de directeur daar al ettelijke keren geweest is.

Dat je vervolgens Japanners en Chinezen voor het gemak op een hoop veegt, heeft ook niets met verbaal sterk of niet sterk te maken. Het geeft wel aan hoe beperkt de kennis van Aad is. Dat zou op zich nog niet zo erg zijn als hij zich maar niet op de borst zou kloppen als de man die op grond van zijn kennis en ervaring iedereen bij ADO wel eens even kan vertellen hoe ze dit varkentje moeten wassen.

Maar om een of andere, voor mij onbegrijpelijke reden, oogsten mensen met een grote bek en weinig kennis over het algemeen meer lof dan zij die zich bij de feiten houden en hun mening goed willen onderbouwen. En dat geldt helaas niet alleen voor sportmeningen.

Gisteren de discussie gezien. Mooie TV, gaat het eindelijk eens ergens over bij dit programma. Wel was de passie en liefde voor ADO goed te zien. Wel stel ik vast dat ook deze heren het heeft toegestaan dat de club werd verkwanseld aan de eerste de beste Chinees. Op zich niets mis mee, maar waarschijnlijk ziet hij in ADO meer een verdienmodel in China, dan een BVO in Nederland. Daar hadden de Haagse jongens met wat centjes in de zak direct op moeten inspelen. Voor nog geen 8 miljoen is die club verkwanseld.
Nu maar hopen dat er een aantal mannen opstaan die de aandelen weer uit de klauwen van die gasten krijgen. En lukt dat niet, dan maar inventief zijn met een faillissement met doorstart, daar zijn we in NL ook goed in.
Een ding hoop ik niet, dat die behangboer weer de hele week met z'n gekakel op de buis is. Ten eerste is er geen touw aan vast te knopen wat hij allemaal roept, en heb niet direct het idee dat hij met centjes over de brug komt als het daadwerkelijk zo ver is.
Wel mooi dat Aad de Mos zich min-of-meer met wat gemorrel ,,beschikbaar'' heeft gesteld om eventueel als ,,intermediair'' op te treden. Ik denk dat wanneer je met die Wang door moet het nog niet zo'n slechte oplossing is om hem daarvoor in te zetten.
In ieder geval succes voor iedereen die z'n stinkende best doet om ADO te redden!

Jansma contra De Mos. Goede Tv!

Wie heeft er gelijk? Ik zou het echt niet weten, maar Aadje vind ik wel een fijne peer. Afstandelijk gezien moet ik stellen dat het verhaal van Aad bij mij geloofwaardiger overkomt. Ook zijn verwijzing naar "leer de Chinezen eerst eens goed kennen" vind ik een goed advies.

Waar deze soap gaat eindigen is koffiedik kijken. Wel weet ik mij nog te herinneren hoe het destijds met (scheveningen) Holland Sport ging. Alles had te maken met corruptie en maten-naaierij. Zelfs Haagsche Harry werd er kotsmisselijk van.
Onder het hoedje van de Gemeente Den Haag, de kartrekker was, als ik mij nog goed kan herinneren, de heer Piet Vink en het bestuur van Ado. De subsidie die Holland Sport had aangevraagd, werd afgewezen en die van ADO toegewezen. Voorts werd beklonken dat de spelers van Holland Sport bij ADO werden ondergebracht. Een heel vies spelletje was er gespeeld.

En nu, zo'n 45 jaar later wordt er weer een vies spelletje gespeeld. Het bestaan van ADO is nu in het geding en als men niet goed oplet gaat ook ADO dadelijk naar de 'knoppen.' Haagsche Harry, probeer Aadje naar voren te schuiven, want hij is de enige die nog te vertrouwen is! Ook al zou hij dan niet alle ins en outs kennen. Die Chinezen zijn heus niet gek!

5 december 2016 om 11:04

Welk deel was dan geloofwaardig? Hij werd de oren gewassen man, diverse uitspraken die kant noch wal raakten en waar hij ter plekke mee voor lul werd gezet.

Waar het gaat eindigen weet ik ook niet, maar ik geloof niet dat Wang door de rechter zomaar buitenspel zal worden gezet. Ze zullen er eerst samen uit moeten komen. ADO moet een houdbaar beleid gaan voeren, en Wang met normaal zaken gaan doen, en beginnen met betrokken zijn en beter communiceren. Niemand is er bij gebaat dat de club stuk gaat, dus uiteindelijk zullen ze dat wel gaan voorkomen.

7 december 2016 om 19:47

Edo, eerst wil ik nog even het accent op het volgende leggen: “wie heeft er gelijk? Ik zou het echt niet weten.”
De verwijzing van Aad naar de handelsgeest van de Chinezen, vond ik zinnig en de constante verwijzing, door Kees, naar de stukken in zijn tas, op de grond en onder de tafel vond ik onzinnig.

Men is bij ADO met Wang in zee gegaan en dan weet men ook dat deze Wang de touwtjes in handen heeft. De opmerking van Aad: "ga als bestuur van ADO naar China en ga goed naar hen luisteren en probeer vervolgens een goede regeling te treffen", is een advies dat tot een oplossing zou kunnen leiden.
Of is Mij De Hagh, Den Haag niet meer?

Jansma is inmiddels toch geen commissaris meer? Ik heb laatst gelezen (op deze site dacht ik) dat Jansma en nog een andere commissaris waren opgestapt tijdens de laatste vergadering.

Studio Voetbal is de laatste weken steeds zwakker aan het worden naar mijn mening. Ze hadden gister een tafel met vrijwel allemaal goede analisten, echter kon Tom Egbers er totaal geen mooie en goedlopende show van maken. Constant valt hij mensen in de reden en weet af en toe helemaal niet waar het over gaat. Ik vond Jansma gister erg sterk ogen en legde het allemaal vrij helder uit. De Mos was dingen aan het roepen over zijn Vitesse tijd, maar indirect gewoon aan het solliciteren voor een baan bij Ado. Toen hij afsloot met "ze moeten het wat dichterbij zoeken" en zichzelf hiermee bedoelde was het klaar voor mij. Gelukkig sluit Studio Voetbal altijd af met een prachtig eerbetoon aan een Eredivisie speler, anders was ik al weg.

Je moet toch wel erg onnozel zijn om iemand als Aad de Mos nog serieus te nemen. Een tijdje terug riep hij zelfs dat Arjen Robben maar moest stoppen bij het Nederlands elftal omdat hij te vaak geblesseerd zou zijn. Hoe is het mogelijk dat er verschillende media zijn die zo'n man nog een podium geven om zijn onzin uit te kramen.

5 december 2016 om 14:39

Qua analyses over voetbal vind ik hem vaak best verstandige dingen zeggen. Denk dat dat ook de voornaamste reden is dat hij bij sommige shows nog mag aanschuiven.

Aad weet alles weer eens beter. Ik zit het stuk net te kijken en de Mos kraamt maar wat uit. Jansma zit er boven op als lid van de RVC en de Mos probeert dingen recht te lullen waar hij niets van weet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren