Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Steven Berghuis gaf aan waar de bal zou komen en ik anticipeerde erop’

Laatste update:

Marcos Senesi maakte afgelopen weekend zijn eerste doelpunt in dienst van Feyenoord en hij bezorgde zijn ploeg daarmee meteen de overwinning op RKC Waalwijk. Hij kwam echter niet helemaal ongeschonden die wedstrijd uit, aangezien hij vlak voor zijn doelpunt zijn pols brak. Het is dan ook de vraag of trainer Dick Advocaat na de interlandperiode weer kan beschikken over Senesi.

Vind jij dat Marcos Senesi, als hij fit is, zijn basisplaats moet behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Stap voor stap zien we steeds meer de Senesi waar we eigenlijk op 'hoopten'; iemand die sterk is aan de bal, durft in te dribbelen, een goede tackle heeft en kopsterk is. Na z'n matige start (en helaas kan dat natuurlijk) komt hij steeds meer in z'n spel, is hij zoals hij zelf zegt druk bezig met Engels leren en moet deze goal 'm natuurlijk ook een boost geven. Knikte 'm ook geweldig binnen overigens. En dat hij met z'n armblessure nog gewoon een goed stukkie doorvoetbalt zegt natuurlijk ook veel over 'm. Hopelijk kan 'ie na de interlandperiode gewoon weer spelen, al dan niet met een brace.

13 november 2019 om 14:51

Nou ik hoop dat Ie niet gaat spelen na de interlandperiode
Senesi is veel te snel afgeschreven in het begin, net zoals we nu niet te hard van stapel moeten lopen na een goede wedstrijd. Maar het is duidelijk te zien dat deze jongen genoeg kwaliteit heeft om het te redden

13 november 2019 om 14:59

Mee eens, iemand afschrijven omdat hij zijn eerste twee wedstrijden slecht speelt slaat natuurlijk nergens op. Maar nu zijn er weer mensen die hem de hemel in prijzen na een goede wedstrijd tegen, met alle respect, rkc. Laten we gewoon na een half seizoen kijken hoe deze jongen zich heeft ingepast in het team en hoe goed hij echt is.

13 november 2019 om 15:05

@pavel - Hoop dat je inziet dat ik hem niet de hemel in prijs? Want inderdaad, het was ook maar Rkc. (Al zijn wij momenteel ook 'maar Feyenoord' Maar ik baseer dit niet alleen op Rkc, maar ook op een reeks eerdere wedstrijden, waar hij individueel ook steeds meer (na z'n matige periode dus) indrukte maakte. Vooralsnog komt Senesi nu positief bovendrijven en moeten we het inderdaad nog altijd over een langere periode zien. Máár zijn deze tekenen positief. En dat mag je benoemen vind ik.

13 november 2019 om 15:25

Je hebt ook helemaal gelijk en hoop ook dat hij het goed gaat doen. Bedoelde ook jou niet per se hoor maar ik vind dat in Nederland over het algemeen spelers snel worden afgeschreven of juist de hemel in worden geprezen op basis van een paar wedstrijden

Deze jongen werd absurd snel de put in geschreven door de riooljournalistiek van NL. Gelukkig verstond hij er geen klap van en is dus gewoon gaan doen wat die het beste kan, voetballen. Begint steeds meer de baas in de defensie te worden die hij bij San Lorenzo ook was. Daar missen ze hem nog ieder weekend. Goeie gast lijkt het met een goede kop.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren