Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steunpilaar van PSV: ‘Ik hoop op een club uit de PL of Bundesliga’

Laatste update:

Jeroen Zoet is al jarenlang de eerste keus onder de lat bij PSV en de doelman heeft nooit onder stoelen of bank gestoken dat hij een keer een transfer naar een buitenlandse club wil maken. In het verleden werd de sluitpost regelmatig gelinkt aan een overstap, maar bleef een transfer uit. Zoet zegt dat hij nog altijd rekening houdt met een vertrek uit Eindhoven.

“Speeltijd staat voorop. Ik kan namelijk niet goed op de bank zitten, dan vreet ik me alleen maar op. Dat deed ik vorig jaar al toen ik de bekerwedstrijden niet mocht keepen. Ik train om te spelen, leef altijd naar iedere wedstrijd toe, dat is namelijk het mooiste dat er is. Bij een grote club op de bank zitten, kan ook als ik 34 ben”, zegt Zoet in gesprek met Voetbal International.

De Oranje-international geeft aan dat, nu de landstitel binnen is, hij pas gaat nadenken over zijn volgende stap: “Als ik wegga bij PSV, hoop ik op een club uit de Premier League of uit de Bundesliga.” Zoet erkent dat hij eerder baalde van een afgeketste transfer: “Ik heb namelijk wel een tijdje met die teleurstelling rondgelopen. Dat hebben de mensen om me heen ook wel gemerkt. Daarna heb ik vooral naar mezelf gekeken.”

Verwacht jij dat Jeroen Zoet komende zomer vertrekt bij PSV?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Stabiel seizoen misschien wel de beste keeper van de eredivisie van het jaar. Misschien klaar voor de volgende stap.

19 april 2018 om 08:58

Vind Onana toch echt een klasse beter

19 april 2018 om 09:01

Heeft veel meer potentie. Maar dit jaar een klasse beter? Ben ik absoluut niet met je eens, nog eerder andersom.

19 april 2018 om 09:44

Ik heb het niet gezien dit seizoen bij Onana. Eerste kwart van het seizoen veel foutjes. Vond ook dat hij bij psv-Ajax de 3e goal van Bergwijn best had mogen pakken.
Nee, Zoet was dit seizoen met afstand de beste keeper in de ere divisie. Heeft ook echt punten gepakt voor psv.

19 april 2018 om 11:25

Ik vind Onana absoluut een klasse beter dan Zoet. Sterker, Zoet zit echt aan zijn plafond, terwijl Onana nog een stuk beter kan worden.

Ik proef ook een beetje dat in deze vergelijking teveel aandacht gaat naar het feit dat PSV kampioen is en Ajax (alweer) niet. En Zoet is niet een betere doelman puur omdat PSV nu eenmaal kampioen is geworden. Dat zijn twee verschillende dingen. Want ik heb Onana dit seizoen echt een heleboel spectaculaire reddingen zien verrichten en ook een heleboel belangrijker reddingen. Neem de reddingen, twee stuks, bij Feyenoord - Ajax. Pakt hij die niet, Feyenoord kon de voorsprong nemen, dan gaat Feyenoord die pot gewoon winnen en wordt het dus geen 1-4. Er zijn zat andere voorbeelden.

Zoet heeft dit seizoen in mijn beleving zijn beste seizoen in dienst van PSV gedraaid. Hij maakte eigenlijk bijna het gehele seizoen geen foutjes (die hij normaal altijd wel heeft) en hij maakte een aantal belangrijke reddingen. Hulde voor Zoet. Maar als je puur kijkt naar Keepersstijl, athletisch vermogen, reactiesnelheid, uitkomen, hoge ballen, verwerken van schoten, duels, etc. dan wint Onana het bijna op alle gebieden, in mijn ogen.

Maar hoe dan ook, PSV moet echt op zoek naar een nieuwe topkeeper. Dat is PSV aan zijn niveau verplicht. Je kunt niet met Eloy Room het nieuwe seizoen in.

19 april 2018 om 12:25

Ik vind jouw reacties echt altijd heel reëel Constant, netjes! Onana is wel de betere doelman wat mij betreft inderdaad maar hij keepte wel ietsje minder dan vorig jaar vind ik, toen was hij echt heel erg goed! Zoet zoals je zegt zijn beste jaar, en vooral zeer constant. Ik denk dat Zoet best een mooie stap kan maken naar de BL ofzo, maar ben benieuwd of hij dan nog echt beter gaat worden, de tijd zal het leren! Overigens met (bijna) alle PSVers eens dat Room toch niet de 1e keeper is die PSV zoekt, er zal wel een doelman bij moeten!

19 april 2018 om 09:02

Veruit de beste keeper in de eredivisie. Heeft geboeg punten gepakt in belangrijke wedstrijden. Was gewoon stabiel en nauwelijk op een fout te betrappen

Ik gun het hem enorm! Met zijn vorm bij PSV denk ik ook dat het haalbaar is. Ondanks dat, en ondanks alles wat Jeroen ons heeft gebracht, zou ik hem desalniettemin niet halen als buitenlandse club. In iedere nieuwe omgeving die hij kwam oogde hij in het begin onzeker en nerveus. Als beginnend keeper bij PSV was dit zo, maar ook bij het NL elftal. Ik kan me zo voorstellen dat hij dit ook krijgt in de premier league of Bundesliga waardoor die een flinke aanpassingsperiode nodig gaat hebben.


Ik hoop dat ik het mis heb want ik gun hem het allerbeste!

19 april 2018 om 09:01

Hij is inmiddels ook heel wat ouder en met ervaring. Gespeeld in grote stadions dus het zou moeten meevallen. Maar het is zeker niet uitgesloten.

19 april 2018 om 09:07

Klopt, maar bij het Nederlands elftal vind ik hem nog steeds nerveus ogen en zie ik liever Cillesen. Nogmaals ik hoop dat ik me dat verbeeld. Ik denk dat als Jeroen bij een warme club terecht komt waar hij vertrouwen krijgt het zeker goed zal komen!

19 april 2018 om 09:30

Heb hetzelfde gevoel als jij Strikersun, ik mag Jeroen graag, maar op 1 of andere manier heb ik ergens een negatief gevoel bij deze keeper. Dit had ik bijv niet bij een Gomez

19 april 2018 om 09:39

Gomes is dan ook een van de beste keepers uit de Eredivisie ooit. Zoet is dat bij lange na niet.

19 april 2018 om 10:01

Komt wellicht ook door het vertrouwen. Bij oranje krijgt hij dat niet. Bij PSV wel en laat hij het ook zien

19 april 2018 om 14:09

Een topkeeper staat er gewoon. Zoet is een onzekere man wat soms ook in zijn spel te zien is bij oranje. Hij heeft een fantastisch jaar achter de rug maar dit is zijn eerste goede seizoen. Dat CL seizoen tegen atletico deed hij het aardig maar in de eredivisie maakte hij gewoon kinderlijke fouten.

Logisch, de meest constante keeper uit de Eredivisie en duidelijk toe aan een volgende stap, een leuke middenmotor in een van die competities kan die zeker wel aan, een Gladbach zou bijvoorbeeld een mooie club voor hem zijn.

Benieuwd hoe PSV dit gaat opvangen, Room vind ik beduidend minder en leuk voor de bank maar geen keeper voor een topclub, Jurjus is ook niet toe aan dat niveau en gezien zijn uitspraken heeft hij ook weinig hoop in een eerlijke kans dus dan zal PSV een keeper moeten gaan aantrekken.

In Nederland zie ik weinig opties, enige die ik misschien een stap zie maken is Padt, straalt ook wel veel rust uit en is degelijk maar of het het gewenste niveau is voor PSV is een twijfel geval.

19 april 2018 om 08:59

Padt? Kan je nog beter jurjus houden

19 april 2018 om 12:28

Padt is wel echt stukken beter dan Jurjus hoor! Laatstgenoemde zie ik niet meer terugkeren bij PSV eigenlijk. Ajax en PSV kunnen straks tegelijk op zoek naar een nieuwe 1e doelman, ik ben benieuwd!

19 april 2018 om 13:57

Ik heb Jurjus wel veel progressie zien maken dit seizoen. Maar Padt is op dit moment een echt goede keeper, die zou ik persoonlijk wel onder de lat willen zien bij Psv.

19 april 2018 om 09:34

Gladbach gaat het sowieso nooit worden, daar staat de Zwitser Yann Sommer in het doel. Dat is een klasbak.

19 april 2018 om 10:41

Unnerstall van VVV, stabiele keeper een van de betere van de eredivisie dit seizoen

19 april 2018 om 11:11

Unnerstall zou ik fantastisch vinden onder de lat bij Psv. Altijd fijn zo'n reus in het doel, en ik vind dat hij voor zijn 198cm prima reflexen heeft. Zou voor speler en club een hele interessante optie zijn.

19 april 2018 om 14:10

Unnerstal viel mij ook positief op.. Met een goede verdediging ervoor voorspel ik weinig tegengoals

Is 27 jaar, dus de stap naar het buitenland is zo gek nog niet. Ik ben benieuwd waar hij terecht komt en hoe solide hij in het buitenland dan wel is.

Met het Nederlands elftal heb je nooit het idee, dat hij een puntenpakker is, terwijl hij dat voor PSv wel is. Maar dat is ook meteen het verschil tussen Eredivise en het internationale voetbal

19 april 2018 om 09:42

Denkndat verschil ook is dat Nederland niet ingespeeld is. Teveel wisselingen iedere wedstrijd. Hopleijk brengt koeman daar verandering en gaat hin gewoon altijd spelen met dezelfde pak en beetj 13 spelers (kleine wisselingen tijdens wedstrijden) zodat ze op elkaar ingespeeld raken en een team worden

19 april 2018 om 13:59

Dat denk ik ook, want Europees, onder andere in de CL, heeft Zoet ook echt goede wedstrijden gespeeld.

Is Watford niet een mooie club voor Zoet?
Daar keept een braziliaan van 37, oud maar niet per se voor een keeper, die wel (dol)graag naar Eindhoven wil komen.

Ben benieuwd hoe PSV het vertrek van jongens als Zoet, Arias, Van Ginkel en Lozano op gaat vangen. Er even vanuitgaande dat zij zullen vertrekken.

Kom maar naar ons, Bürki heeft een te grote mond en presteert slecht en Weidenfeller stopt.
Ik verwacht dat Zoet of Timo Horn volgend seizoen er bij komt om de strijd aan te gaan met Bürki, als deze al blijft.

19 april 2018 om 22:22

Sorry hoor, maar dan toch alsjeblieft Horn. Niets tegen zoet, maar Horn is wel een klasse beter.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren