Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sterling maakt eerbetoon: ‘Wilde hen iets geven waar ze om konden glimlachen’

Laatste update:

Engeland opende de EK-kwalificatiecyclus vrijdagavond met een 5-0 overwinning op Tsjechië. Met drie doelpunten was Raheem Sterling de grote man aan de zijde van the Three Lions. Harry Kane, die zelf ook een treffer wist te maken, laat zich tegenover ITV Sport lovend uit over de vleugelaanvaller van Manchester City.

“Het systeem dat we hier speelden, past goed bij Raheem. We hebben een briljante teamprestatie geleverd. De tegenstander werd onder druk gezet, we maakten het hen moeilijk en waren trefzeker. We hebben plezier gemaakt en beschikken over genoeg zelfvertrouwen, mede door de prestaties in de Nations League. Het voetbal is goed, iedere speler uit zich op de juiste manier en we hebben jonge en hongerige jongens”, stelt Kane.

“Ik heb gewoon veel vertrouwen in mezelf en probeer in de zones te komen waar ik gevaarlijk kan zijn. Ik maak me zo min mogelijk zorgen. Over de eerste goal ben ik het meest tevreden”, zegt Sterling zelf over zijn optreden. Bij zijn tweede goal maakte de aanvaller een eerbetoon aan Damary Dawkins, een dertienjarige jeugdspeler van Crystal Palace die afgelopen zondag overleed aan de gevolgen van leukemie. “Damary was een jongen die ik probeerde te helpen.”

“We dachten dat we een donor hadden gevonden, maar jammer genoeg was het geen match en is hij overleden. Ik wilde zijn familie vanavond iets geven waar ze om konden glimlachen”, vertelt de aanvaller van Manchester City. Ook bondscoach Gareth Southgate laat zich lovend uit over Sterling. “Hij was electric. Eigenlijk trainde hij al de hele week op die manier en ik ben heel blij voor hem. Ik denk dat hij volwassen is geworden als persoon en als voetballer. Hij wil graag scoren en presteert dit zonder al teveel na te denken.”

“Dit is een perfecte start van de EK-kwalificatiecyclus. We begonnen goed aan de wedstrijd, hebben het plan uitgevoerd en zo een goed resultaat behaald”, zegt Jadon Sancho in gesprek met verschillende Engelse media. De aanvaller van Borussia Dortmund was met een assist van waarde voor de Engelsen, die het nu komende maandag opnemen tegen Montenegro. “Dit is een geweldig gevoel. Ik hoop dat ik meer kansen kan krijgen, zodat ik aan het publiek kan tonen wat ik in mijn mars heb.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat geniet ik toch van de ontwikkeling die Raz doormaakt sinds zijn debuut bij Liverpool. Niet alleen in voetballend opzicht maar ook als persoon. Een jongen met een goede mentaliteit en niet bang om zijn mening te delen. Gebruikt ook zijn status als voetballer goed, hij zit zijn vinger op de zere plekken van onze samenleving.

23 maart 2019 om 12:59

Die jongen heeft zich echt geweldig ontwikkeld. Geen rare pieken, maar gewoon een constant stijgende lijn naar het niveau waar hij nu op zit en wat hij ook constant haalt. Speler om door een ringetje te halen. Daarnaast inderdaad ook een toevoeging aan de maatschappij. Doet waar hij zin in heeft, laat zich niet gek maken en zet zich op positieve manieren in voor zijn omgeving. Het lijkt bijna alsof hij het prima vind om altijd aangevallen te worden door de media omdat hij er zo goed mee om kan gaan. Mooi om te zien

De Engelse pers kennende zullen toch iets negatiefs zoeken of spinnen na zo'n avond. Raheem kan gewoon niet goed doen. Hij was inderdaad electric. Wij hebben 1 Valentijn nou zij een stuk 20.

Ik mag hopen dat hij daar geen geel voor heeft gekregen?

23 maart 2019 om 12:39

Volgens mij krijg je alleen een gele kaart bij het showen van een politieke boodschap en natuurlijk het uittrekken van het shirt. Maar ik kan het natuurlijk mis hebben.

23 maart 2019 om 13:06

Nee heeft hij niet gekregen ,alleen als je het shirt helemaal uit trekt.

23 maart 2019 om 14:25

In de belgische competitie is dit twee weken geleden toch voorgevallen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren