Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Stengs botst met El Karouani en onthult woordenwisseling: ‘Wat moet je, baby?’

Laatste update:

Calvin Stengs heeft een duidelijke verklaring voor zijn aanvaring met Souffian El Karouani. Na afloop van het Eredivisie-duel tussen Feyenoord en FC Utrecht (4-2) waren de camera’s gericht op Stengs, die op meerdere momenten met de verdediger van de Domstedelingen aan het discussiëren was. Het viel ook verslaggever Hans Kraay junior op, en hij vraagt de Feyenoorder voor de camera van ESPN naar de reden voor het laatste opstootje.

Feyenoord kwam zondagmiddag een dubbele achterstand te boven. De Rotterdammers keken in eigen huis tegen FC Utrecht na een half uur tegen een verrassende 0-2 achterstand aan, maar stelden knap orde op zaken: 4-2. Zo profiteerde Feyenoord optimaal van de nederlaag van PSV bij NEC (3-1).

“Jij had nog een paar aanvarinkjes met El Karouani. Was jij vervelend tegen hem, of was hij vervelend tegen jou?”, vraagt Kraay junior na afloop van de wedstrijd aan Stengs.

De aanvallende middenvelder van de Rotterdammers zegt dat hij eerder bij de scheidsrechter klaagde over een gele kaart. Volgens Stengs had El Karouani die verdiend, maar de verdediger van FC Utrecht was niet gediend van de eis van Stengs.

“Ik sprak niet eens tegen El Karouani, maar tegen de scheids. Toen zei hij: ‘Wat moet je nou, baby!’ Toen zei ik: ‘Weet je nog die wedstrijd bij NEC, toen ik jou zoek speelde?’ Toen werd hij een beetje boos volgens mij.”

“Maar goed, het maakt ook niet uit. Ik voetbal weer en dat is het belangrijkste. Ik ben blij dat ik het team kan helpen.” Stengs raakte in het duel met Almere City ogenschijnlijk ernstig geblesseerd, maar uiteindelijk kon hij vijf weken later tegen FC Utrecht al zijn rentree maken.

“Ik onderging diverse testen en de uitslagen waren goed. Ik had een botkneuzing opgelopen, maar het had ook anders kunnen aflopen”, aldus de dankbare Stengs.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Naar eng mannetje die Stengs. Eerst iemand proberen een kaart aan te naaien bij de scheids en dan een zielige opmerking dat je hem een keer zoek speelde. Ik heb toch zo’n hekel aan dat vragen om een kaart, blijf nog steeds hopen dat ze daar een keer tegen optreden.

31 maart 2024 om 17:37

Het was ook gewoon een gele kaart, als je de wedstrijd had gezien had je die conclusie ook kunnen trekken. Overigens is dat zoek spelen ook een beetje provoceren maar beter dan een lel uitdelen.

31 maart 2024 om 17:46

Al was het een rode kaart. Heel zielig om bij de scheids te gaan zeuren. Ook als Feyenoord fan kan je af en toe toegeven dat iets niet heel netjes is in plaats van alles goed te praten. Ook je tweede opmerking slaat natuurlijk nergens op om het te vergelijken met een “lel” uitdelen.

31 maart 2024 om 18:50

Dat valt me de hele middag al op dat Feyenoorders daar veel moeite mee hebben wat jammer is want het maakt praten met elkaar een stuk leuker. Stengs is een goede voetballer die zulke dingen niet nodig heeft had van mij wel geel mogen krijgen des te sneller doet die zulke dingen niet meer. Het zal Slot ook sieren om zijn speler aan te spreken voor zijn gedrag als je voor een topclub speelt moet je je er ook na gedragen en niet als een klein kind bij de scheids gaan zeuren.

31 maart 2024 om 17:37

Dat niet alleen, El Karouani maakt een mooie vergelijking met z’n uitspraak “baby”. Niet omdat jij nog vaker huilt dan Xavi Simons maar het is gewoon een engnek. Ook z’n voetballende kwaliteiten zie ik niet. Z’n dribbels ogen stijf, z’n (steek)passes zijn 9/10keer te hard of te zacht. Techinsch is het matig, lijkt keer op keer over de bal te struikelen tijdens dribbels, krijgt hem dan soms met geluk toch mee. Hij word vaak bewierookt deze Stengs maar voor mij is het gewoon een matige voetballer. Eigenlijk niet goed genoeg voor de Nederlandse top.

31 maart 2024 om 17:45

Je ziet toch dat het spel na de komst van Stengs beter is dan zonder Stengs? Of dat aan Stengs lach of aan Zerrouki kan over gediscussieerd worden maar Stengs viel goed in.

31 maart 2024 om 17:47

Hahah 21 wedstrijden, 5 goals en 10 assists, toch behoorlijk goede statistieken voor iemand die zo slecht is. Je moet behoorlijk blind zijn wil je zijn kwaliteiten niet zien. En als je Stengs al een engnek vindt dan is de halve eredivisie een engnek. Echt nergens op gebaseerd

31 maart 2024 om 17:50

Hey Niels, wat is nu precies je punt? Je vindt m niet goed. Ok..wat heeft dat met de discussie te maken?

31 maart 2024 om 17:51

Niet met je eens. Qua voetballer vind ik hem wel goed. Niet voor de top buitenland maar voor hier meer dan prima. Dit was alleen heel zielig van hem.

31 maart 2024 om 18:13

Mijn punt is grasnaaier dat er bij Xavi Simons altijd zoveel om te doen is als hij een keer zielig kijkt of huilend het veld verlaat. Persoonlijk krijg ik van het gezicht van Stengs dezelfde jeuk als bij Xavi. Wat Stengs vandaag doet is ook bloed irritant, ook z’n interview was irritant, met je weet je nog bij NEC bla bla. Maar hij word itt Xavi gezien als de ideale schoonzoon. Verder vind ik inderdaad ook z’n kwaliteiten niet zo denderend. Geen sierlijke voetballer omdat z’n dribbels stijf ogen en in de passing is hij ook niet altijd even sterk. Dan komen er mensen met statistieken langs. Daar hecht ik weinig waarde aan. Kijk bijvoorbeeld naar Gimenez, FR010. Volgens jou is dat een speler die tot de wereldtop behoorde in de eerste seizoenshelft, en zou hij nu een amateur voetballer zijn gezien het lage aantal goals. Stengs ook stijf , langzaam, als hij langs z’n man komt is dat met geluk. En z’n passes zijn vaak of te hard of te zacht. Hij is (net als ik dat van Gimenez al heel lang zeg) niet zo goed is als iedereen zegt. Maar daar komt u nog wel een keer achter.

31 maart 2024 om 18:23

Hahaha ik heb helemaal nooit gezegd dat Santi bij de wereldtop behoorde. Wel heb ik gezegd dat hij vanwege zijn profiel, spits, jong, international en toen ongeveer 1 op 1 qua stats, interessant is voor clubs uit de topcompetities.
En ik zie bij Stengs juist dat we door hem veel creëeren en beter gaan voetballen, maar als hij dat zou doen zonder goals en assists dan heeft hij geen rendement. Statistieken zeggen in deze dus zeker wel wat.

31 maart 2024 om 18:42

Gelukkig heb jij het niet voor t zeggen. Poh wat een lulkoek heb ik zojuist gelezen hahahahah. Stengs is prima voor feyenoord, de creatieve man en breekt vaak kansen open. Had niet de allerbeste invalbeurt vandaag maar dat kan met onwennigheid te maken hebben.

31 maart 2024 om 18:55

Ik zeg niet dat jij dat daadwerkelijk hebt gezegd over Gimenez. Jij schuift me de statistieken van Stengs onder m’n neus en vindt hem door die statistieken een goede voetballer. De statistieken die Santi kon overleggen begin van het seizoen maken hem dan een wereld topper, als we dat op jou manier bekijken. En de tweede seizoenshelft is hij dan een matige spits gezien de voor jou belangrijke statistieken. Daarom zeg ik dat statistieken geen reet uitmaken. Als ik voor m’n plezier naar voetbal wil kijken, ga ik niet naar Stengs kijken. Technisch is het gewoon matig en hij heeft net z’n harde voeten als Dumfries.

31 maart 2024 om 17:49

Kaarten vragen is idd irritant, daar mogen ze wat mij betreft direct geel voor geven. Echter is Stengs daardoor niet direct een eng mannetje want hij doet dit zelden

31 maart 2024 om 18:05

Om een kaart vragen en dan als opmerking hebben dat je iemand een keer heb zoekgespeeld. Als ik de persoon hieronder moet geloven was het nog een vriendschappelijke wedstrijd ook, dan ben je wat mij betreft zeker een eng mannetje. Ieder zijn ding overigens, hoef jij hem dat nog niet te vinden.

31 maart 2024 om 18:10

Men drukt voortaan wel erg snel een stempel op mensen. Maar idd, ouw mening. Begrijp overigens niet zo goed waarom het voor mensen zoveel uitmaakt dat het in een oefenwedstrijd was. Daarbij worden dit soort opmerkingen onderling echt wel vaker gemaakt.

31 maart 2024 om 18:19

@camavingoat
Het gesprek ging: Jij bent een baby, hee ik speelde je een keer zoek. En weer door naar de orde van de dag. Ga hier alsjeblieft niet wakker van liggen want je reageert wel heel erg overdreven.

31 maart 2024 om 22:45

Heerlijk toch dat provoceren? Hoort er gewoon bij. Daarnaast, was het niet stengs die daarmee begon…



Even een factcheck gedaan. Stengs heeft nooit gespeeld tegen El Karouani toen laatstgenoemde bij NEC speelde. NEC promoveerde in 2021 naar de Eredivisie en in die zomer vertrok Stengs van AZ naar Nice. Dit seizoen ging Stengs naar Feyenoord en El Karouani naar FC Utrecht. Ook in bekerwedstrijden, KKD-wedstrijden (tussen Jong AZ en NEC) en onder-19-wedstrijden kwamen ze elkaar nooit tegen. Dat laatste is logisch, want ze schelen drie jaar. Maar Stengs zuigt simpelweg uit zijn duim dat hij El Karouani bij NEC helemaal zoek speelde.

update: kennelijk heeft Stengs toch wél tegen El Karouani bij NEC gespeeld. Een vriendschappelijke wedstrijd, om precies te zijn.

31 maart 2024 om 17:48

Moet je toch beter factchecken🤡.

NEC verloor met 4/1 van AZ waarin Stengs met de rust erin kwam en El Karouani in de basis stond. 3-7-2021.

31 maart 2024 om 17:54

Bij welke factchecker moet ik nu kijken welke facts gechecked zijn?

31 maart 2024 om 17:55

Een vriendschappelijke wedstrijd, dan ben je helemaal een clown als je met zulke teksten komt.

31 maart 2024 om 18:01

Ik heb vriendschappelijke wedstrijden niet meegenomen in mijn factcheck. Maar dankjewel, nu weet ik dat Stengs dus over een oefenwedstrijd op stond te scheppen. Tsja

31 maart 2024 om 18:14

Dat is een mooie manier om je ongelijk toe te geven Adviseur 😀

31 maart 2024 om 17:50

Dat is gewoon next level mind game, Karouani heeft zich de rest van de wedstrijd zitten afvragen wanneer dat was. Ook leuk in het dagelijks leven, net doen alsof je iemand kent.

31 maart 2024 om 18:01

Stel je voor dat je verkondigd dat je een factcheck gedaan hebt, en dan zelf een leugen verkondigd..

31 maart 2024 om 19:50

Een leugen is iets anders dan een foutje

Dan ben je inderdaad wel heel zielig. Dat je als speler geen respect hebt voor de kwaliteiten van de ander. Volgens mij noemen we dat hedendaags ‘pestgedrag’ en hebben we afgesproken dit niet meer te doen!

31 maart 2024 om 17:51

Iemand baby noemen is aanleiding tot reactie toch?

31 maart 2024 om 17:54

Als baby al een gevoelige snaar raakt kan je Stengs beter in een volledige quarantaine zetten de rest van z'n leven. Ik wil niet weten door wat voor golf aan emoties hij gaat als hij z'n DM opent nadat hij een grote kans heeft gemist oid. Het hele geschil begint overigens niet met het baby noemen maar met het zeuren om een kaart, wat ook gewoon irritant is. Betekent overigens niet dat El Karouani dan ook maar een grote mond mag hebben.

31 maart 2024 om 18:24

Leek weinig aan de hand met Stengs toch? El Karouani leek meer bezig te zijn. Zelfs na het affluiten was hij nog bezig.

31 maart 2024 om 18:31

Onzin. Stengs was diegene die de hele tijd aan het praten was.

31 maart 2024 om 19:50

Blijkbaar zat het m diep genoeg dat hij het gevoel had met een 'comeback' te moeten komen. Verder wordt het allemaal veel groter gemaakt dan het is. Beide spelers hadden beter moeten handelen en zich minder kinderachtig moeten gedragen.

Om op jouw 1e reactie terug te komen, je kan best een reactie verwachten na iemand baby genoemd te hebben, maar je hoeft ook niet als slachtoffer gezien te worden als jij begint door bij de scheids te zeuren om een gele kaart, dan ben je zelf namelijk ook gewoon enorm irritant. Wat vooral irritant is is dat menig supporter op dit forum een enorme behoefte heeft om alles wat met de door diegene aangehangen club gebeurd in negatief opzicht zo veel mogelijk goed te willen praten. Tuurlijk is het niet handig dat El Karouani Stengs een baby noemt, maar als je dat wil noemen mag je best zeggen dat Stengs zelf ook kinderachtig bezig was, maakt de comments op dit forum een stuk beter leesbaar.

Het valt me wel op dat Stengs echt een opgewonden standje is dit seizoen, zo herinner ik hem niet.

31 maart 2024 om 19:08

Er werd hem vaak een gebrek aan beleving verweten, misschien heeft het ook te maken met zijn plek op het veld. Hij staat vaker centraal, dan zal je je wat meer met van alles.moeten bemoeien

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren