Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Steijn moet eigenlijk zijn excuses aan de spelersgroep van Ajax aanbieden’

Laatste update:

Süleyman Öztürk vindt de uitspraken die Maurice Steijn zondag na het gelijkspel tegen Fortuna Sittard deed not done. De trainer van Ajax benadrukte meermaals dat het overgrote deel van de aankopen niet uit zijn koker komt. Met de komst van centrumverdediger Josip Sutalo zei Steijn ‘wel te kunnen leven’.

Steijn distantieerde zich op de persconferentie meer en meer van directeur voetbalzaken Sven Mislintat. De oefenmeester liet na afloop van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard (0-0) andermaal weten weinig inspraak te hebben gehad op transfergebied. “Hoeveel aankopen er wel uit mijn koker kwamen? Niet nul, maar wel weinig. Wij hebben als staf onze ideeën neergelegd, alleen hij heeft daarin andere keuzes gemaakt”, zei Steijn onder meer.

Öztürk, analist van Voetbal International, keek met de nodige verbazing naar de persconferentie van Steijn. “Ik kan Steijn begrijpen dat hij er moeite mee heeft dat hij een aantal spelers wilde hebben en dat Mislintat hem eigenlijk heeft overruled door spelers te halen die Steijn nog nooit heeft gezien. Die spelers leert Steijn nu kennen op het trainingsveld. Dan is het lastig om bijvoorbeeld een keeper op te stellen die je niet kent (Diant Ramaj, red.), dus koos hij na de blessure van Gerónimo Rulli voor Jay Gorter. Met Jakov Medic kwam er een speler uit de 2. Bundesliga. Ik kan me voorstellen dat Steijn als trainer van Sparta niet elk weekend naar deze competitie heeft gekeken.”

Öztürk is echter van mening dat Steijn in de afgelopen maanden ook tijd had kunnen investeren in het leren kennen van de spelers waar Mislintat werk van maakte. “Mislintat heeft de spelers gehaald, dat is nu overduidelijk gebleken. Steijn heeft dat ter kennisgeving aangenomen. Er komt een jongen, Chuba Akpom, en Steijn kent hem niet. Dat is heel vreemd en lastig werken. Ik begrijp zijn onvrede, maar met uitspraken die hij zondag na afloop van de remise tegen Fortuna Sittard deed, zei hij eigenlijk: ‘Leuk dat Mislintat spelers binnenhaalt, maar hier kan ik niks mee. De komende weken moet blijken of deze spelers goed genoeg zijn.’ Maar Steijn moet vooral laten zien dat hij als trainer die spelers verdient. Je bent trainer van Ajax...”, aldus Öztürk.

Steijn op de persconferentie na het teleurstellende gelijkspel tegen Fortuna Sittard.

Steijn moet het doen met de twaalf aankopen die Mislintat hem voorschotelde. Met de komst van Sutalo zei de trainer van Ajax ‘wel te kunnen leven’ en dat de tijd zal leren of er genoeg kwaliteit in de selectie zit. Die uitspraken zorgen bij Öztürk voor gefronste wenkbrauwen. “Ik vind het naar een spelersgroep toe een vreemd signaal dat de man die verantwoordelijk is voor die spelersgroep zegt: ‘Bij tien van de twintig spelers heb ik geen idee wat ik ermee aan moet, dat ga ik de komende weken zien.’ Dat vind ik verkeerd. Ik vind het eigenlijk ook wel een communicatieblunder van Steijn dat hij het op deze manier verwoordde. Van Hooijdonk moest laatst excuses aan Steijn maken, maar eigenlijk moet Steijn ook zijn excuses aanbieden aan de spelersgroep van Ajax.”

Öztürk laat andermaal weten het gevoel van Steijn te kunnen begrijpen, maar in de ogen van de analist zijn de uitspraken van Steijn not done en had hij deze niet kunnen maken, al zou hij gelijk hebben. “Je moet uitstralen dat je het geweldig vindt om met zulke getalenteerde spelers te werken. Dit is niet een incident, het is al weken gaande dat Steijn met een zuur gezicht op de bank zit en zo na afloop met de media spreekt. Ik zie vooral een trainer die eigenlijk met andere spelers wilde werken. Als hij met Tobias Lauritsen, Joshua Kitolano of Nick Olij had willen werken, dan had hij bij Sparta moeten blijven en niet trainer van Ajax moeten worden in deze constructie. Mislintat maakt er een sport van om op hele obscure plekken spelers te ontdekken en bij een club veel meer geld waard te laten worden.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat suley is wordt aangehaald als bron mag vaker gedaan worden 🙌🏽

5 september 2023 om 16:12

Suley is de allerbeste die er is!the goat

5 september 2023 om 16:15

Met jullie eens

5 september 2023 om 16:34

Helemaal mee eens. Echt geen hoge school trainer die Maurice Steijn. Als je niet om kan gaan met de druk en het politieke en journalistieke spel dat er gespeeld wordt bij een club als Ajax moet je er niet gaan zitten. Hij had gewoon moeten zeggen: de jongens zijn er net, we gaan hard trainen en dan hopen we dat het beter gaat lopen.

5 september 2023 om 19:54

Ik lees nu voor het eerst eens een stuk van een journalist met enige nuance in de pen. Dat is ook wel eens fijn want zo’n stuk is veel constructiever dan al dat zwart wit gelul van wat de meeste op tv en in de kranten zeggen/schrijven.

Ik moet hier helemaal even van bijkomen.. Steijn moet nu zijn schouders eronder zetten en keihard rammen. Anders is hij met 3 maanden ook vertrokken. Stoïcijns blijven en de beuk erin.

Wat ik overigens niet begrijp van een club als Ajax, en dat is al jaren bezig, is dat er altijd van die knakentrainers worden aangetrokken. Begrijp mij niet verkeerd maar als je al twee jaar voor 100 miljoen euro spelers haalt dan kun je toch ook een keer de knip trekken voor een knappe trainer? Maar ik heb altijd het idee dat het allemaal niets mag kosten. Trainers als Schreuder, Steijn, Ten Hag (liep dan goed af), Marcel Keizer, Heitinga?

Een trainer is gewoon diegene die de poppetjes op de juiste plek moet zetten, en dat is zeer belangrijk. maar blijkbaar mag dat nooit iets kosten..

5 september 2023 om 16:30

Ik lees liever zijn weloverwogen, neutrale kijk op de voetbalwereld dan die onzin die van Driessen en Verweij komt hier dagelijks gespuit wordt.

5 september 2023 om 16:39

Dit is 'anti-Ajax' maar dan wel te pruimen. Gewoon normaal verwoord. Ik denk dat iedereen het gevoel van Steijn snapt. Maar dit was niet handig zoals Süleyman zegt. Andersom kan je over Mislintat zeggen, ik snap dat hij niet een bak halvegare Nederlanders met Ajax dna haalt (zoals Donny of Tete), daarvoor is hij ook niet aangesteld, maar hij moet wel zorgen dat Steijn tevreden is, hij moest zijn selectie eerder rond hebben, en er mist gewoon een rechtsbuiten. Maar dat zegt niemand, iedereen roept 'dit is een schande' 'het is crisis' en komt met domme namen aan die Mislintat had moeten halen maar amper haalbaar waren.

5 september 2023 om 16:48

Hoezo mist er een rechtsbuiten eigenlijk? Dat is Berghuis zijn natuurlijke positie waar hij bij Feyenoord al zijn beste wedstrijden speelde en Mikautadze kan er schijnbaar ook goed uit de voeten. Dan heb je ook nog Forbs die tegen Ludogorets liet zien daar ook wel gevaar te kunnen stichten en kun je eventueel Godts ook nog daarachter zetten als back-up.

5 september 2023 om 16:55

Ik zie in deze selectie geen tien die zo goed als Berghuis is. Mikautadze heb ik nooit zien spelen, maar die stond toch niet als klassieke rechtsbuiten (Neres Antony) bekend in France, en Forbs en Godts zijn voor mij linksbuitens, Forbs vind ik zelfs erg zwak rechts. Dus ja, er mist voor mijn gevoel een rechtsbuiten tenzij je je beste tien wil opofferen of Mikautadze opeens iets kan wat ik niet verwacht (wat zou kunnen).

5 september 2023 om 16:45

Zegt hij iets hier wat we nog niet wisten dan? Is al hele week, 24/7 hier op VZ aan de gang met nummertje 234e persoon die hetzelfde verhaal doet met zijn eigen sausje eroverheen. Who's next? De jeugdspelers van Ajax?

5 september 2023 om 16:51

Ik heb Aad de Mos nog niet gehoord...

5 september 2023 om 17:02

Jawel die kwam gisteren voorbij. Ik zat eigenlijk nog op de mening van Willy en Rene te wachten...

5 september 2023 om 17:53

Hij zegt juist precies het tegenovergestelde als iedere analist en zogenaamde kenner die alles maar af lopen te kraken. Hij zegt juist vrij duidelijk ‘kap met die negativiteit en ga gewoon voetballen’. En dat lijkt me precies waar Ajax baat bij heeft op dit moment.

5 september 2023 om 16:53

Nou zeg dat. Ik had zijn analyse al gepost op Ajax Showtime en die werd daar ook goed ontvangen. Via Youtube kan je het even terugkijken. Heeft tenminste echt goed "onderzoek" gedaan en zich verdiept. Komt dan met goede uitspraken.

5 september 2023 om 16:54

Als Steijn niks meer mag zeggen over zijn spelers. Wie dan wel? Die gene wie dat aan trekt. Moet het maar aan kunnen het zijn professionele voetballers.Het is geen amateur club waar ze in spelen.

5 september 2023 om 17:18

Hij moet dit lekker intern doen. Leuk hoor die 'Haagse directheid' maar dit noem ik onrust zaaien en zal ook naar de nieuwelingen zeker niet bevordelijk zijn

5 september 2023 om 22:06

Als trainer moet je altijd het beste team smeden dat mogelijk is.
Nu gooit Steijn het bij voorbaat al op de spelers. Komt zwak en onzeker over.
Had hij gezegd dat hij vertrouwen had in zijn spelers en dat ze keihard gaan werken om het maximale eruit te halen, had je geen gezeik gehad en de juiste sfeer gecreëerd voor topsport. Ja ook dan zouden lieden als Driessen en Verweij wel iets vinden om te zeiken, maar dat zou dan ergens in de kantlijn zijn. Nu is het voorpagina nieuws steeds. Dat vreet energie.
Ik denk dat iedereen wel langzaam in gaat zien dat dit te verwachten was als je een gemiddelde trainer haalt, een Advocaat light versie.
Dat worden middelmatige resultaten zonder dominant, mooi voetbal.
Maar vanwege alle overtrokken en sensatie zoekende berichten hoop ik toch dat het meevalt en Ajax mee zal strijden om de titel.

5 september 2023 om 19:29

Echt perfect gezegd en onderbouwd inderdaad. Goede nuances ook.

Pff ik heb niks met Steijn, maar hij zegt hier niks verkeerds. Hij kan nu nog niet inschatten wat voor spelers hij heeft gekregen omdat het voor hem ook onbekende spelers zijn.En dan ook nog het stukje over Van Hooijkdonk benoemen

5 september 2023 om 16:10

Maar dat zegt hij niet. Hij had prima kunnen zeggen "daar ga ik nu niet op in" of "het is nog te vroeg om daarover te oordelen" of "mijn focus ligt ol het kneden van een team". Erg onhandig dat hij deze discussie met een journalist aangaat. Komt op mij over alsof hij niet weet wat de gevolgen van dergelijke uitspraken zijn bij een topclub, waar er een vergrootglas op je ligt.

5 september 2023 om 16:36

Precies, Steijn wil graag een hecht team smeden maar hij lijkt te vergeten wat zijn eigen aandeel daarin is. Als je wil dat spelers een vechtersmentaliteit aanleren en voor elkaar strijden dan moet je als trainer zijnde ook meer strijd tonen en niet gaan zoeken naar excuses en je spelers afvallen. Een Ajax trainer moet bravoure tonen!

5 september 2023 om 16:55

Hij geeft ook aan dat het nog te vroeg is om daarover te oordelen. Vergeet niet dat Steijn de eerste is die op straat staat als de aankopen tegenvallen. Niet Mislintat, niet eens de assistenten, maar Steijn. Sowieso vind ik het uiterst amateuristisch als een technisch directeur z'n scouts en technische staf negeert en volledig z'n eigen plan trekt. Daar zou ik me drukker om maken dan een paar uitspraken van Steijn die niet eens zo ernstig zijn.

5 september 2023 om 17:57

Hij kan 100 x gelijk hebben (en jij ook) maar als trainer van een topclub houd je dit soort kritiek binnenskamers, zeker als je nog maar net met de competitie begonnen bent en je zelf nog krediet moet opbouwen. Hij had moeten weten dat dit onrust oplevert en als hij dat niet weet, is hij ongeschikt voor deze publieke positie.

5 september 2023 om 16:13

Niets verkeerds? Nou denk dat jij een van de weinige spelers uit de Ajax selectie zou zijn die deze uitspraak zou waarderen. Eigenlijk zegt ie: ik zie het talent nog niet

5 september 2023 om 16:17

Dan heb jij zijn boodschap niet begrepen. Hij was behoorlijk duidelijk lijkt me.

5 september 2023 om 16:27

Dat is wat hij eigenlijk wil zeggen: Mislintat heeft mij opgezadeld met allerlei spelers die ik niet wil hebben en er in mijn ogen ook maar weinig van kunnen.

Zijn hele uitstraling op de bank vind ik de laatste weken sowieso bijzonder negatief. Daarnaast is het al erg onrustig en dan doet Steijn er nog even een schepje bovenop. Daarmee wil ik overigens niet zeggen dat Mislintat het goed heeft gedaan, want van de meeste aankopen snap ik ook niks, echter hoef ik niet dagelijks met die jongens te werken.

5 september 2023 om 16:31

Dan moet je toch even het stukje terugkijken. Zo zei hij het namelijk niet.

5 september 2023 om 16:32

Mwah, hij zegt wel een beetje iets verkeerds. Als ie het er niet mee eens is moet ie dat tegen Mislintat zeggen als er geen camera's draaien. Niet mokkend na een slecht resultaat. Dit helpt echt niemand.

5 september 2023 om 16:48

Het is ook niet een slip of the tongue, heeft zich in meerdere interviews zo uitgelaten.

5 september 2023 om 17:36

Wellicht heeft hij dit allang gedaan maar is die Mislintat niet gediend van enige repliek en wil hij de alleenheerser spelen binnen Ajax, zo komt het op mij over.

5 september 2023 om 17:46

Dan nog kan je je eigen selectie toch niet zo afzagen? Hoe loop je dan de volgende keer het trainingsveld op, wetende dat de selectie het ook gehoord heeft?

5 september 2023 om 17:50

Nee daarom juist. Hij moet het intern tegen Mislintat zeggen. Gewoon op de kamer van Mislintat. Juist zodat idd de spelers het niet horen. Want dit is voor gasten als Forbs, Avila en weet ik veel wie niet erg fijn om te horen van je trainer.

5 september 2023 om 16:36

@FR010, waarom kan hij dat niet inschatten? Hij kan gewoon wedstrijden van al die spelers terug kijken, scouting rapporten lezen, praten met alle scouts en andere mensen die de spelers hebben bekeken, etc.

Het enige wat hij nog niet kan weten hoe die spelers samen matchen, en ook hoe ze aarden.

Dat die spelers kwaliteit hebben lijkt mij wel duidelijk, zijn stevige bedragen voor betaald en werden door grote clubs begeerd. Het aantal spelers wat echt flopt op niveau ED is heel erg klein, gebeurt wel dat spelers niet aarden/blijken te passen.

5 september 2023 om 16:56

Door welke grote clubs werden de spelers begeerd dan? Sutalo wellicht, maar daar stond de Europese top ook niet voor op de stoep natuurlijk. Anders speelde hij wel daar en niet bij Ajax.

5 september 2023 om 17:12

Mikautadze kon naar PL, Lyon, Marseille, etc. Eigenlijk hele top Ligue 1 uitgezonderd PSG wou hem. Hij koos voor Ajax na een gesprek met Mislintat, wat je dit window bij veel spelers hoorde, enige uitzondering is denk ik Medic, waarvoor volgens geen andere serieuze clubs interesse hadden.

Akpom kon naar Rennes en een kleine PL clubs, maar was overtuigd na gesprek Mislintat.

Sutalo had verschillende opties in de Serie A, middenmmoot PL, BL en Ajax. Heeft andere clubs afgewezen na gesprek Mislintat. Arsenal had ook interesse, maar heeft uiteindelijk voor Timber gekozen.

Van den Boomen had als transfervrije speler ook best wat opties natuurlijk.

Forbs kon naar West Ham, en nog een aantal andere PL clubs ook. Voor Ajax gekozen na gesprek Mislintat.

Avila, Sosa, Manssverk, Gaaei, Tahirovic, Muraj weet ik zo niet, een aantal daarvan hadden ook opties, maar weet ik zo geen details van.

Voor de spelers boven de 10m was er zeker aardig wat interesse dus, maar geen Europese topclubs nee. Maar clubs als Fiorentina, Napoli, Marseille, Lyon, West Ham, etc vind ik toch wel serieuze clubs.

6 september 2023 om 09:06

Welke speler is Muraj? Heb ik nou een aankoop gemist.

6 september 2023 om 09:18

Slip of the pen; Ramaj.

5 september 2023 om 20:30

Ik heb ook niks met ajax, maar ik zie wel wat daar verkeerd gaat, ik denk als die nieuwe ad in maart komt die Duitser er uit ligt. Hoe kan je nou zonder idee spelers en trainer aanstellen, hij speelt real life fm. Alleen dan met ajax. Ik heb ook niks met Stein, maar kies je een trainer moet je ook voor 50% naar hem luisteren, en daarna op buitenkansje gokken. Dat is bij ons, bij ajax moet je spelers halen met t dna en niet spelers van 25-28 uit 2e divisies. Dat hij daar kampioen mee wordt in fm maakt hem geen td.

Steijn ziet de bui ook gewoon hangen. Is daar neergezet als een soort van menselijk schild om het huidige beleid de verantwoorde. Als het niet loopt is hij de eerste die eruit vliegt en dan heeft de technisch directeur wat tijd kunnen rekken om te hopen dat het inderdaad over een maand of 6 gaat lopen. Verklaart ook wel de keuze waarom er is gekozen voor een coach die zijn strepen nog niet echt verdiend heeft.

5 september 2023 om 16:09

Je kunt veel van Mislintat zeggen maar niet dat hij zicht verschuilt achter anderen. Ik ben het hier gewoon eens met Suley. Je kunt dit denken maar het zo uitspreken doet niemand goed.. Van buiten is het ook al lang duidelijk dat deze spelers niet uit de koker van Steijn komen maar heeft Steijn al genoeg credits opgebouwd om sowieso spelers aan te kunnen leveren?

5 september 2023 om 16:44

Sterker nog, Mislintat hield Steijn wél opzichtig uit de wind. Steijn is een trainer, geen scout of td. Zelfs veel betere trainers als Slot of Ten Hag moet je ook niet over het aankoopbeleid laten meedenken, althans, ze geen zeggenschap geven. Steijn had die credit zeker niet. Maar alsnog moet Mislintat er wel voor zorgen dat Steijn iets krijgt waar hij mee kan werken en dat hij de spelers kent. Hoe moeilijk is het nou om Steijn mee te nemen, 'Maurice, mein Freund, ik heb hier een rechtsbackie voor je uit Scandinavië, je kent hem nog niet, maar dit zijn de cijfers, de beelden, de data, mooi toch?' Nu doet Steijn alsof hij niet eens weet hoe ze eruit zien. Als dat echt zo was, is dat ook niet goed.

5 september 2023 om 17:02

Midow. Als Steijn straks in de winterstop op een 4e plek staat, dan moet ik nog maar zien of Mislintat de hand in eigen boezem gaat steken. Als hijzelf zegt dat het wel 3 tot 5 maanden gaat duren voordat het allemaal op de rit is, zegt dit eigenlijk dat dit seizoen net zo slecht gaat worden als vorig seizoen. Ben benieuwd of het publiek dit gaat slikken. Ik zie het eerder gebeuren dat Steijn als een kop van jut naar voren wordt geschoven en Mislintat buiten schot wil blijven met dit 'project'. Ik blijft het in ieder geval bijzonder vinden dat een trainer voor de 3e wedstrijd nog op het oog dragende spelers moest ontvangen (waarvan je maar moet hopen dat zij het niveau aankunnen) en het er maar mee moet redden. Met een slechtere start kan je het seizoen niet beginnen. Een CL ticket is dit seizoen toch wel een must voor Ajax lijkt mij zo.

6 september 2023 om 09:22

@leidsehood, er zijn inmiddels voldoende verhalen, en Steijn heeft dat eerder ook zelf uitgelegd, dat dit ook wel gebeurd. Mislintat neemt het besluit, maar Steijn wordt echt vroegtijdig betrokken bij wie er gehaald is in een vroeg stadium, en krijgt ook heel veel informatie over die spelers. Echt heel gedetailleerd, spelersprofiel, kwaliteiten, zwaktes, persoonlijksheidsprofiel, echt alle data en analyses worden gedeeld.

5 september 2023 om 16:12

Als hij de bui ziet hangen dan rijst er wel een grote vraag: Waarom ging hij er bij zijn aanstelling mee akkoord dat de TD de spelers haalt en hij alleen posities aan mocht geven?

Dit zijn toch zaken die je bij je aanstelling gesprek bespreekt? Daar stel je toch de eisen die je hebt ten aanzien van de spelersgroep, wie mogen er weg, wie worden er gekocht e.d.?

5 september 2023 om 16:15

Speedy. Als een club als Ajax komt voor een coach als Steijn, dan snap ik heel goed dat je in de emotie op alles ongeveer 'ja' zegt. Je wil gewoon bij een grote club als Ajax aan de slag. Als Ajax bij jou aanklopt om daar te komen spelen, dan zou jij denk ik bij wijze van spreken elke dag 5 uur heen en 5 uur terug reizen😉. Nee zonder dolheid. Ik denk echt dat Steijn in de emotie op dit 'Ja' heeft gezegd, maar eigenlijk 'Ja, maar' wilde zeggen. Maar bang was dat de deal niet door zou gaan en hij nooit verder zou komen dat de Nederlandse middenmoot. Voor hem kan Ajax ook een springplank zijn naar financiële onafhankelijkheid, kijk naar zo'n keizer

5 september 2023 om 16:19

Speedyafc is hij daarmee akkoord gegaan? Serieuze vraag hoor. Lijkt mij veel logischer dat er besproken is, of hij ervan uitging gezien dit de gebruikelijke gang van zaken is, dat dit in samenspraak zou gaan gebeuren.

5 september 2023 om 16:24

Wat er wel of niet besproken is kunnen we natuurlijk nooit weten. Feit is wel dat Mislintat al heel snel in de media heeft uitgesproken dat de TD bij Ajax de aankopen bepaalt en de trainer daar een team van moet maken en ze fit moet houden. Dat het niet meer de bedoeling is dat een trainer de aankopen bepaalt, omdat dat in het verleden te vaak fout is gegaan. Ik zeg niet dat ik het daar mee eens ben (ik opteer voor iets meer een middenweg dan alleen TD of alleen trainer), maar dan weet je iig hoe de vlag er bij hangt.

5 september 2023 om 17:35

@ironmanutd

Als hij het niet besproken heeft, dan zou ik het eerlijk gezegd wel heel raar vinden en een aardig leermoment. Bij elke sollicitatie geldt, wat je niet bespreekt, is niet afgesproken. Neem niets aan maar vraag erna indien zaken voor jou belangrijk zijn.

Achteraf zeggen dacht dat ik een lease auto zou krijgen, dat werkt niet. Altijd alles bespreken.

Dat geldt al helemaal voor een trainer. Welke spelers blijven er, welke worden er verkocht. Over welke spelers kan ik een veto over uitspreken dat ze niet weg mogen? Wie kunnen er aangetrokken worden? Mag ik zelf ook spelers aantrekken? Mag ik aankopen blokkeren als ik ze echt niet wil hebben?

Als ik als niet-trainer de vragen zo uit mijn mouw schud, dan is dat voor een ervaren trainer als Steijn toch ook prima te doen? Kan me niet voorstellen dat hij dat niet gedaan heeft. Lijkt me vrij cruciaal.

5 september 2023 om 18:04

Speedyafc wat een vreselijk kinderachtig antwoord. Als iets van beide kanten niet besproken is, wordt normaalgesproken uitgegaan van wat gebruikelijk is. En in nederland is het gebruikelijk dat een trainer inspraak heeft bij transfers. Om maar even kinderachtig te blijven doen. Ik heb nooit besproken met werkgevers of er gratis koffie op de zaak is. Maar toch mag ik ervan uitgaan dat dat er staat. En dat is ook altijd het geval geweest. En ik zou pissed zijn als dat niet zo was, zelfs als ik het niet gevraagd had.

En als een enorme nederlandse club besluit een totaal andere en ongebruikelijke koers te varen, is het misschien een idee om juist de sollicitant daarover in te lichten, en vragen of hij daar vrede mee heeft.

Bovendien stap je voor het gemak even over mijn opmerking dat het waarschijnlijk wel gewoon besproken is. Niet voor niets zegt steijn zelf ook dat hij heeft aangegeven bepaalde spelers te willen, maar dat daar niets mee gedaan is.

5 september 2023 om 18:24

Tja je wilt niet weten bij hoeveel bedrijven de koffie helemaal niet gratis is. Even Googlen:

Een van de voorbeelden waarbij een werkgever er in duurdere koffie investeerde is KPN op Amsterdam Sloterdijk. Halverwege het kantoor en het NS-station ligt een kiosk van Starbucks. Een groot deel van het personeel ging daar zijn koffie halen voor drie euro per beker. Nu is er intern koffie te krijgen, voor anderhalve euro per beker. ”

En ik ken meer bedrijven waar dit tegenwoordig geldt.

Ik heb overigens Sven Mislintat maandenlang niets anders horen zegen dat de TD de aankopen doet en de trainer alleen aangeeft welke posities er versterking nodig zijn.

5 september 2023 om 16:14

Aan de andere kant neemt Mislintat Steijn wel naar buiten in bescherming en heeft Steijn de kans om in de Nederlandse top te werken ook aan hem te danken.

Gewoon er alles aan doen om het op de rit te krijgen en niet bij de eerste tegenslag al gaan klagen.

5 september 2023 om 17:00

Precies dit. Steijn is de kop van jut zolang het fout gaat. Bovendien gaat Steijn natuurlijk nooit 6 maanden krijgen als de resultaten tegen blijven vallen. Als Ajax in november op plaats drie staat, gaat Steijn er gewoon uit.

Sowieso vind ik het lachwekkend dat Mislintat met het termijn van 6 maanden komt. Je hebt weliswaar voor 156 miljoen euro verkocht, maar ook zojuist 110 miljoen euro gespendeerd als Eredivisie-club. Dat is meer dan de overige 17 clubs gezamenlijk. Dan is een termijn van 6 maanden sowieso onacceptabel. Je hoeft niet direct de pannen van het dak te spelen, maar je moet zeker resultaat kunnen halen.

5 september 2023 om 18:02

Hahaha natuurlijk gaat Steijn er niet ‘gewoon uit’ als ie op plaats 3 staat over twee maanden. Als er gewoon progressie geboekt wordt en Steijn lijkt het na een moeilijk begin gewoon op de rails te krijgen wordt hij echt niet zomaar op straat gezet wanneer alles nog binnen handbereik is.

6 september 2023 om 18:49

Ik snap Steijn helemaal wordt gewoon door Mislintat genaaid en gebruikt, bij elke andere gearriveerde coach was de bom allang gebarsten!

Naast dat ik Suley wel begreep hier, is zijn manier van overbrengen hier wel een hele onjuiste voor om in een artikel te zetten. Dit moet je bij hem met een korreltje zout nemen. Het is zijn manier van zeggen dat het erg onhandig is van Steijn en niet een lekker signaal naar de spelers. En dat is het ook.

Verder zijn Suley en Pieter Zwart zeker aan te raden. Voetbal International op YouTube is standaard genieten en ze gaan echt diep op de onderwerpen in

5 september 2023 om 16:17

Zij analyseren echt alles tot op het bot. Spelers worden uitgebreid bekeken en besproken. Daar kunnen velen die maar wat roepen ( knabbel en babbel ) nog wat van leren. Vooral Pieter Swart is echt goed

5 september 2023 om 16:20

Suley zegt ook wel eens, terecht, dat dit op TV niet kan. Afgelopen week kwam bijvoorbeeld Bayern Munchen aan bod en alleen al over die club pakken zij al een anderhalf uur. Hij heeft het dan aan het begin vrij lang over Isco, wat er helemaal los van staat, maar waar hij alles onderbouwt. Die tijd is er op TV niet. Daar moet alles snel. En ik betwijfel ook oprecht of wat zij doen, zou aanslaan op televisie. Gemiddeld TV-loerder zit hier denk ik niet op te wachten. Zij die hier wel op zitten te wachten, jij en ik onder andere, zoeken dit op. Daar zit het grote verschil mijn inziens.

5 september 2023 om 17:31

Klopt zeker. Al kan een medium als Voetbalzone bijvoorbeeld wel kiezen of ze fragmenten van zo'n analyse publiceren of van zure uitspraken op TV. Doe mij maar het eerste persoonlijk

Sterk hoor, the Goat op VZ. Veel beter dan berichten van de Telegraaf of Voetbal Inside imo. Simpelweg omdat deze meneer (en zijn kameraden) bijna alle wedstrijden/teams bekijken waarover ze het hebben

Weer een nieuwsbericht. Heb daarnaast al veel reacties gelezen over een vreemdenlegioen bij Ajax. Het lijkt wel of iedereen elkaar na praat. Feyenoord vorig jaar was niks anders toch kwa aankopen? Je kunt niet elk jaar allemaal talenten doorstromen. Er zit soms een mindere lichting tussen. Aartsen heeft z’n kans gehad in de voorbereiding maar die blijkt nog niet goed genoeg te zijn. Vos gaat z’n kans nog wel krijgen. Hato laat zien dat als je goed genoeg bent je gewoon speelt. Daarnaast hoeveel jeugdspelers heeft de concurrentie in de basis staan dan? Feyenoord: Geertruida, Nieuwkoop, Hartman, Bijlow (als hij fit is). Oftewel 4 spelers max. Psv: Teze, Bakayoko, Saibari (max 3). Ajax: Gorter, Rensch, Hato, Brobbey, Taylor, Bergwijn. 6 spelers dus. Oké zullen wellicht niet allemaal spelen maar het zijn er in ieder geval niet minder dan de concurrentie. (Ps Az heeft er ook niet meer). Het lijkt wel er op dat Ajax bekritiseren wel erg populair is, waarschijnlijk omdat het jaren lang niet mogelijk was..

5 september 2023 om 16:32

Doe 6 van Ajax zullen er rap veel minder worden.
Ik vind het altijd bijzonder dat spelers waar dik geld voor is betaald “jeugdspelers” te noemen. Vandaar waarschijnlijk dat je Timber niet mee rekent.

5 september 2023 om 16:45

Idrissi en Jahankbask hadden een eredivisie verleden, net als Danilo. Wieffer en Dilrosun zijn Nederlanders. Trauner en Pedersen hadden er al een paar seizoenen op zitten. Feyenoord was afgelopen seizoen niet zo'n vreemdelingenlegioen als Ajax dit seizoen als je het mij vraagt. Alle aankopen hebben geen verleden in Nederland en komen uit alle uithoeken van de wereld.

5 september 2023 om 17:05

Duidelijk een supporter die dit een groen randje gegeven heeft. Er is niet zozeer iets mis met jouw betoog, maar het is allemaal helemaal niet relevant, dat 'vreemdelingenlegioen-gedoe'. Je hebt een selectie en daar dien je maximaal resultaat mee te halen. Hoe die selectie er dan uitziet, dat is aan de mensen die daarover gaan.

Betreft dat laatste: Dat vind ik nogal sneu gesteld. Jarenlang is er alleen maar positief over Ajax gepraat en toen liepen supporters mee in de polonaise en vertelden andere supporters hoe het allemaal wel moest. Nu draait de medaille de andere kant op en dan loopt men van zich af te schoppen en wordt kritiek afgedaan als subjectief gedoe.

Het heeft niets met populariteit te maken. Ajax wordt momenteel bekritiseerd omdat er wat te bekritiseren valt; niet meer, niet minder. PSV kreeg het de afgelopen jaren ook te verduren en krijgen nu veel lof. Feyenoord heeft bijna een decennium alleen maar kritiek te verduren gehad buiten een seizoen om en daar is het momenteel voor het tweede jaar op rij lekker rustig. Zo werkt de voetballerij nou eenmaal en Ajax is daar echt geen uitzondering in...

Hoewel het verfrissend is dat een speler of in dit ggeval trainer zegt wat hij denkt lijkt me dit niet de beste manier om spelers voor je door het vuur te laten gaan. Je moet zo lang mogelijk een blok naar de buitenwereld vormen en problemen intern aankaarten.
Ook de bewoording over Sutalo vind ik zeer vreemd. Kan hij met de rest niet leven dan?

Een uitleg naar de spelers (buiten de pers) lijkt me wel op zijn plaats. Gewoon met zijn alle schouders eronder en zoegen dat je bij de eerste 2/4 eindigt. En dan volgend jaar verder bouwen aan een kampioensteam.

5 september 2023 om 16:39

Helemaal eens. Afgelopen wedstrijd zag ik veel te weinig strijd bij de Ajax spelers en al helemaal niet bij Steijn. Hij kan het nog omgooien, want het moet echt anders, maar ik vrees dat hij geen ajax materiaal is.

Ik word er een beetje moe van dat Jan en Alleman voor van alles en nog wat excuses aan zouden moeten bieden. Gun eenieder toch gewoon zijn eigen mening. Maurice Steijn zegt toch ook niets raars als hij andere spelers op zijn lijstje had staan dan Mislintat? Mislintat is geen Nederlander en misschien daarom iets minder bedreven in het polderen. Transfers zijn mijns inziens hoe dan ook de verantwoordelijkheid van de TD en niet zozeer van de trainer. De TD bewaakt mede de lange termijn, een trainer is een passant.

5 september 2023 om 16:40

Excuses lijkt mij ook een beetje overdreven, maar hi moet wel inzien dat hij op deze manier de groep niet gaat prikkelen.

5 september 2023 om 17:07

Deels eens. Echter is het ook niet goed om de scouting en de technische staf over te slaan. De scouting heeft uitgebreide profielen van spelers binnen hun netwerk, terwijl de technische staf er een collectief van moet maken. Daarbij is een TD net zo goed een passant als een trainer. Een TD is alleen iets beter beschermd omdat mensen, waaronder de trainer, het eerste onder de bus worden gegooid als de TD faalt.

100 procent eens met Suley. Uitstekende analyse. Leuk dat Steijn zo eerlijk is altijd, maar wat hij zei toont gewoon aan dat hij eigenlijk niet geschikt is als trainer van een topclub want dit soort dingen moet je niet zeggen als je het meeste uit je spelersgroep wil halen.

5 september 2023 om 16:34

Ik betwijfel of het nu sinds donderdag eerlijkheid is. Lijkt meer op alvast jezelf indekken.

Donderdag kan zoiets gebeuren en dan denk je niet handig. Zondag was gewoon bewust.

5 september 2023 om 16:48

Ja, ik denk dat voor een groot deel het ook indekken was, maar dat zou ook voort kunnen komen uit een eerlijke angst dat hij deze spelersgroep niet aan de praat gaat krijgen. Hoe dan ook, het blijf oerdom want je bereikt helemaal niks ermee, het werkt juist averechts want je raakt de steun van de spelersgroep kwijt. Als de prestaties te slecht blijven wordt ie toch ontslagen, of ie zichzelf had ingedekt of niet.

5 september 2023 om 17:04

Sammy, eerder zei Steijn nog dat de selectie waar hij tijdens de voorbereiding een paar weken mee werkte 'zijn selectie' was. Als hij na een paar weken en een paar aankopen na een paar weken niet meer over 'zijn selectie' spreekt als hij een tijdje met die jongens op het veld heeft gestaan is zijn beoordelingsstandaard veranderd.

Hadden we maar een sportjournalist die een beetje bijgoochem was in Nederland. Dan had die Steijn met die eerdere woorden kunnen confronteren.

5 september 2023 om 17:09

Maakt dat nou echt uit? Hij geeft aan dat Mislintat z'n eigen plan heeft getrokken en dat Steijn niet weet hoe de aankopen gaan uitpakken. Er is geen speler die hem dat kwalijk neemt hoor. Hij loopt ze niet publiekelijk af te branden. Hij plaatst er hooguit een vraagteken achter, ook omdat hij veel spelers nog niet goed kent. Daarbij is het Steijn die de spelers aan het werk ziet op de training.

Prima! Duidelijk verhaal en toch weggebleven van de paniek en hetze die andere media voeren. Kan de Telegraaf nog wat van leren

Gaan we nou iedereen zijn zegje over die uitspraken laten doen? Man man wat een hetze tegen Ajax op dit moment.Echt bizar.Gun iedereen nou eens 10 of meer wedstrijden en dan kijken we of het werkt of niet.

Excuses aanbieden?
Hahaha Steijn is genaaid door die Misnilat en die TD speelt met de toekomst van Steijn én Ajax door zijn eigenwijze gedrag!
Met wat pech zakt Ajax gigantisch terug en duurt het jaren voor ze weer op het hoogste niveau actief zijn.
Vorig jaar al drama en dit jaar zal niet beter zijn.
Feit is dat Ajax niet de beste meer is!

Suley is een van de beste analisten van Nederland. Kijkt alle wedstrijden en is zo veel beter dan analisten als Derksen, Gijp. Driessen, Verweij, Van Hooijdonk etc die hier worden geprezen

5 september 2023 om 16:18

Suley en Pieter Zwart zitten echt op een ander niveau inderdaad. Zeker laatstgenoemde, die maakt van voetbal bijna wetenschap. Heel interessant om te zien

5 september 2023 om 16:46

Helemaal mee eens. Er is echt enorm veel (jong) talent in de analistenwereld. Helaas wordt het podium nog steeds vooral gegeven aan vergane glorie en chronische negatieve zeurpieten als Derksen, Borst, van Basten, Pi-Air, Driessen, Perez etc.

Steijn kan nu beter vertrekken. Want welke speler gaat nu nog door het vuur voor hem ? Hij is in het diepe gesprongen maar is er duidelijk nog niet klaar voor. Gauw nieuwe ervaren trainer aanstellen voordat de schade te groot wordt.

En het volgende artikel over hoe shit Ajax wel niet is. Ben er wel een beetje klaar mee, iedereen met zijn mening over dit Ajax terwijl alles nog in opbouw is. Feyenoord had met zoveel verliespunten na drie wedstrijden en speelden thuis gelijk tegen fortuna maar die zijn zo geweldig. Bedoel hiermee niets tegen Feyenoord maar wel tegen het sportjournaille..zo willekeurig als de pest.

5 september 2023 om 16:45

Ik ben geen Ajacied. Ik heb ook geen leedvermaak over wat er nu bij Ajax gebeurt. Maar waar ik klaar mee ben is het gejank van Ajacieden over de hoeveelheid artikelen die er aan de problemen gewijd worden. Wanneer het goed gaat met Ajax dan verschijnen er net zoveel artikelen over Ajax en dan weten Ajacieden niet hoe hard ze hosanna moeten roepen. Wanneer een fan van een andere club wel eens roept dat de hoeveelheid artikelen over Ajax wel erg overdreven is dan komt er een hele kakofonie dat Ajax de grootste en de beste is en dat mensen niet moeten zeuren want dat Ajax nieuws is. Kan ik allemaal best mee leven. Maar dan moet je nu ook niet janken.

5 september 2023 om 19:09

Iets met een spijker en een kop

Wat een onzin dat hij zijn excuses moet aanbieden, Steijn mag gerust het achterste van z'n tong laten zien in de media. Tegenwoordig moet volgens mij iedereen z'n excuses aanbieden als je misschien wel mensen kan kwetsen.

5 september 2023 om 16:23

Daar gaat het niet om, hij moet een band met de spelers groep opbouwen. Dat doe je niet door ze af te kraken. Als de spelers het gevoel hebben dat de trainer het niet in je ziet zitten dan ga je daar niet beter van presteren en dat is nu net wat Steijn niet kan gebruiken als eind verantwoordelijke voor wat er op het veld gebeurd. Hij moet juist toenadering zoeken tot deze spelers.

5 september 2023 om 16:58

Ik kan de transparantie van Steijn ook wel waarderen ja. Of het handig is is een tweede. Je zo uitspreken in de media tegen de werkwijze van je leidinggevende is niet heel tactisch. Dat kan je beter binnenskamers houden.

Waarom zou hij, ik kan mij voorstellen dat als jezelf spelers aandraagt en er wordt niet naar je geluisterd dan vind ik dat je daar op mag reageren. Het is inderdaad niet netjes om dat via de pers te doen aar als jij je wensen kenbaar maakt en er wordt niet op gereageerd dan misschien via de pers wel. Tenslotte wordt hij afgerekend op het functioneren van het team en als je daar geen vertrouwen in hebt dan mag hij dat kenbaar maken. Dit is als je een beleid voert met mensen die niet uit de voetbalwereld komen, een hockeyer en twee stringetjes.

5 september 2023 om 16:28

Dat bepreek je intern. Vervolgens straal je vertrouwen uit naar je spelers groep. Zo moeilijk is dat allemaal niet. Het verrotte is in NL dat iedereen altijd en overal zijn gal mag spuwen als of daar iets positiefs uit komt. Steijn moet niet lullen maar poetsen.

Wat een verademing. Dit is een constructief kritisch bericht . Nou media, zo kan het dus ook.

5 september 2023 om 16:24

Media heeft helaas andere belangen. Die willen verkopen en die willen de schijnwerpers op zich. Hoe negatiever en opmerkelijker de uitspraak, hoe meer aandacht.

Erg verfrissend om eens andere namen te horen dan Valentijn Driessen, Aad de Mos, Derksen, Perez, van Basten en al die andere zure appels. Suleyman heeft echt kijk op het spelletje, net als bijvoorbeeld Yordi Yamali en die gasten van podcasts als Done deal, Afkicken, Cor Potcast etc.
Van mij part zetten jullie dit door VZ, ik luister persoonlijk veel liever naar een nieuwe lichting die wat objectiever is en nog niet de noodzaak heeft alles en iedereen af te branden.

5 september 2023 om 16:52

100%! Als jullie meelezen VZ, graag meer berichten van wat inhoudelijkere voetbaljournalisten en iets minder van Driessen en co. Ik snap dat het clicks oplevert en dus geld, maar op de lange termijn zuigen die berichten de zuurstof uit VZ en kosten ze je eerder geld, daar ben ik van overtuigd. Ik ga niet nog eeuwig reageren op reacties 'weer die Driessen, dit zal wel fake news zijn' of op berichten van overduidelijk slecht geïnformeerde roddelaars.

Wat Suley zei over je aankopen leren kennen en alvast beelden te bekijken van wat je in huis hebt ipv je spelers pas te leren kennen op de training klopt helemaal. Terwijl zoals hij aangeeft er tal van coaches zijn die al bezig zijn met spelers voordat ze die binnen hebben. Had voor elke aankoop een dag genomen om beelden te bestuderen en kijken hoe ze het best functioneren ipv met vingers te wijzen na 2 slechte wedstrijden.

Denk dat Steijn de tijd moet nemen om de sterktes en zwaktes van de nieuwe spelers te leren kennen en ze op die manier moet inpassen. Zoals hij ook bij Ramaj doet. Hij wist niet wat hij er aan had dus koos hij voor de speler die hij wel kent. Gewoon nu een basis neerzetten op posities die ze kennen en automatismes inslijpen. Als dat eenmaal is gebeurd dan heb je een goed beeld van de andere spelers hun kwaliteiten en zullen die ook veel beter renderen als ze erin komen.

Handig was het niet, maar wel eerlijk!
We hebben altijd de mond vol als er nietszeggende quotes gemaakt worden, nou is er iemand eerlijk moeten er weer excuses komen.
Binnen de staf zal er heus wel overleg zijn en zal dit uitgesproken moeten worden, maar excuses kom op zeg, we zitten niet bij de f pupillen

Van alle artikelen die ik heb gelezen slaat deze eindelijk de spijker op de kop. Echt geen speld tussen te krijgen. Een betere analyse hebben we afgelopen weken niet gezien (not even close) en dat is eigenlijk een hele trieste constantering tussen al die zogenaamde kenners. Maurice Steijn heeft zich in een mum van tijd zo impopulair en onbekwaam aangedient dat het gewoon zo ongelofelijk jammer is. Hij had alle sympathie van de wereld en dat zo door de plee spoelen, ik snap niet hoe iemand zijn eigen glazen zo ingooit. Je bent toch niet zo dom. Blijkbaar wel. 'Kan wel prima leven met topaankoop Å utalo' nou wat spatte de enthousiasme er vanaf meneer Steijn. Wegwezen, ik heb er geen vertrouwen meer in dat het goed komt met deze zeurpiet.

Dit is volgensmij een erg goede analyse. Steijn neemt net iets teveel de rol aan van de bewezen toptrainer die zomaar vanalles te eisen heeft. Dat is natuurlijk niet hoe het werkt, hij heeft net zoveel te bewijzen als alle onbekende aankopen van Misnintat.

Vind het een absoluut teken van zwakte om nu al excuses te zoeken. Het is natuurlijk een lastige klus maar dit lijkt meer op voorsorteren op het voorkomen van gezichtsverlies dan op de uitdaging met volle overtuiging aangaan. Je kunt het dus zeker een blunder noemen om je zo uit te laten, de spelers die hij nu (min of meer) niet goed genoeg noemt zijn wel verantwoordelijk voor zijn slagen of falen. Ik zou toch eerder door het vuur gaan voor een trainer die in ieder geval naar buiten toe achter z'n spelers staat.

Na drie wedstrijden al moddergooien naar Sven Mislintat. Het toont wel enorme zwakte als dat nu al gaat doen.

Los van dat ik vanaf dag 1 al weinig vertrouwen had in de trainer Steijn, begin ik oprecht ook te twijfelen aan de persoon Steijn, als het aankomt op geschiktheid om trainer van Ajax te zijn. Deze verhalen dat een trainer direct of indirect uitspreekt bepaalde spelers niet te willen hebben hoor je normaal gesproken enkel in bijv Marseille als ze weer een opvliegerige Argentijnse coach hebben ofzo .
Ik zie het niet goed komen met Steijn. Natuurlijk is ontslag dan stap 1, maar met de keuzes van de laatste 3 trainers na Ten Hag op het netvlies weet ik eigenlijk helemaal niet zeker of dat wel een goede stap is. Net als bij Schreuder denk ik vooral.. waarom ben je er uberhaupt aan begonnen? Zo veel rode vlaggen..

5 september 2023 om 17:03

Hmm ik vind hem wel prettig direct en eerlijk communiceren. Duidelijk. Alleen was dat nu precies niet wat hij moest doen.

Die steijn die is echt aan een nachtmerrie begonnen, word overal kapot gemaakt is het niet pierre is het de telegraaf wel, alles kan alleen maar misgaan voor die man lijkt het wel

Steijn moet heel snel laten zien dat ie iets te zoeken heeft bij Ajax. Anders zou ik hem na 5 wedstrijden eruit gooien, puur omdat ie onrust zaait. Had sowieso nooit aangesteld moeten worden, maar goed. Je mag iemand niet op voorhand afschrijven. Helaas waren de signalen toch terecht.

Goede analyse (eindelijk!!!!) maar Öztürk moet 'm ook wel omdraaien naar Mislintat toe. Die heeft blijkbaar matig gecommuniceerd met Steijn. Anders kan die nooit zo erin staan. Ook al waren dit spelers die Steijn niet kende, ga dan uitgebreid met hem zitten en laat ze zien. Dan kan Steijn in zo'n interview eerlijk zeggen 'Mislintat haalt de spelers, niet ik, ik kende veel jongens nog niet, maar ik ben uitgebreid ingelicht en heb heel mooie dingen gezien, dus ik heb alle vertrouwen in de nieuwe jongens en in de namen die we al hebben. We hebben nu een lastige taak om alles samen te laten vallen, maar aan de kwaliteiten zal het in ieder geval niet liggen. Dit is waarvoor ik naar Ajax kwam, uitdaging en toptalenten, dit ga ik graag aan.' Ik zeg maar wat.

5 september 2023 om 17:18

Dat vind ik niet. Mislintat krijgt continu maar een bak stront over zichzelf heen van alle zogenaamde kenners, terwijl er toch vrij duidelijk afspraken waren. Ik noem je er 1 Steijn: 'ik geef de posities, Mislintat haalt de spelers' dan moet je nu niet achteraf terug krabbelen nadat je er zelf een potje van maakt en dan met een vinger gaan wijzen, dat is gewoon achterbaks gedrag. Zeker als diezelfde TD jou wel in bescherming neemt in het openbaar, je bent toch een team? Ik vind dat Mislintat wel wat meer credits verdient en Steijn heeft hier gewoon een grote domme fout gemaakt. Nu mag ie ook op de blaren zitten, wat dacht ie nou dat hij hiermee ging wegkomen zulke dingen roepen in de media? Zn keuzes afgelopen wedstrijden zijn ook niet best geweest en zijn wissels mag je ook je vraagtekens bij zeten, zijn wedstrijd opstelling en ik kan wel even door gaan. Het is niet zo dat Steijn geen blaam treft en we maar met alles naar Mislintat kunnen wijzen. Hij moet nu zijn verantwoordelijkheid pakken, zn mond houden en aan het werk gaan dat is echt alles wat Steijn moet doen op dit moment. En ja, misschien wat media training krijgen zou ook niet verkeerd zijn.

Balen dat er weer een interlandbreak is, waardoor we 2 weken moeten wachten om dat bij elkaar geraapte zootje van Ajax weer aan het werk te zien.
Ik ben benieuwd hoe dit afloopt en dan vooral voorin.

Achterin geloof ik het wel, Sutalo, Avila en Sosa zijn prima spelers.
Manssverk op “6” gaan ze ook veel plezier aan beleven. Gaaei ken ik niet maar minder dan Rensch zal het niet zijn.

Maar voorin loopt er een zootje ongeregeld rond met als droevig dieptepunt die Forbs ofzo.

Afijn, ik kijk nu al uit naar over 2 weken.

Btw, kunnen ze niet wat doen aan de vele interlands? Kunnen we het niet bij kwalificatie en EK/WK houden en de zinloze oefenwedstrijden en het nietszeggende Nations League afschaffen?

Vond het Idd een rare uitspraak van hem, volgens mij heeft meneer het bij zen vorige clubs met heel wat minder budget moeten, doen, hij moet er nu gewoon een team van maken, er zit genoeg potentie, maar wij in Nederland zijn wereldkampioen elke speler na 1 wedstrijd al afschrijven, blijft Steijn maar zeuren, dan kan hij wat mij betreft in de winterstop zen spullen pakken

Ajax heeft de reserve keeper van de wereldkampioen
Ajax heeft de LB en RC van één van de beste teams ter wereld.
Ajax heeft de MVP en topscoorder van de premierschip.
Ajax heeft een van de grootste Nederlandse talenten op LC
Ajax heeft een potentiële top jeugdspeler voor de centrale middenveld positie.
Ajax heeft de beste middenvelder van Noorwegen.
En zo kan ik doorgaan...
Kan dit negatieve gezeik afgelopen zijn, geef deze (mijn club) de tijd..en stop met het mee huilen met de wolven...we hebben tijd en rust nodig en dan komt alles weer goed let maar op

Helemaal eens met de analist van VI. Steijn moet nu gaan leveren in plaats van excuses zoeken. En anders hupsakee, wegwezen!

Ga weg met steeds maar weer iets zoeken in deze excusemaatschappij. Stronziek wordt je ervan, dat softe gedoe.

5 september 2023 om 22:50

Dit punt probeerde ik eerder al te maken. Als je deze titel pakt en mensen het artikel niet willen lezen (zoals jij) dan neem je dit veel te letterlijk. Het primaire probleem is het feit dat men niet tot slecht leest. Het gevolg is dan dat een titel verkeerd kan worden geïnterpreteerd, zeker met een quote, zoals hier het geval is geweest. Wat eigenlijk meestal zo is op een site als deze. Wat overigens geheel te begrijpen is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren