Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Steijn en Van Hooijdonk samen bij FC Twente? ‘Bologna zet seinen op groen’

Laatste update:

Sydney van Hooijdonk mag Bologna FC nog deze transferperiode op huurbasis verlaten. Dat nieuws meldt transfermarktexpert Fabrizio Romano zaterdagochtend. Door de naderende komst van Vélez Sarsfield-spits Santiago Castro lijkt Van Hooijdonk nog verder uit beeld te raken bij Bologna, waardoor de club inzet op een tijdelijk vertrek van de 23-jarige spits uit Breda.

Van Hooijdonk kwam dit seizoen pas 382 minuten in actie voor Bologna, verdeeld over 11 optredens. Slechts eenmaal wist de spits het net te vinden, tijdens een bekerduel met Hellas Verona (2-0 winst).

Vanwege zijn gebrek aan speeltijd is Bologna volgens Romano bereid mee te werken aan een huurtransfer van Van Hooijdonk. Of de nummer zeven van de Serie A ook denkt aan een definitieve uittocht, is vooralsnog onbekend.

Volgens Transfermarkt is Van Hooijdonk momenteel 5 miljoen euro waard. Bologna nam de voormalig jeugdinternational in 2021 voor slechts 735.000 euro over van NAC Breda. Dankzij zijn prestaties op huurbasis bij sc Heerenveen is Van Hooijdonk dus behoorlijk in waarde gestegen.

FC Twente
Mogelijk gaat Twente in de komende dagen actie ondernemen om Van Hooijdonk terug naar de Eredivisie te halen. Manfred Ugalde lijkt voor een recordbedrag naar Spartak Moskou te vertrekken en De Telegraaf wist donderdag al te melden dat de Tukkers sowieso op zoek gaan naar een vervanger.

De ochtendkrant noemde daarbij de namen van Myron Boadu (AS Monaco), Van Hooijdonk (Bologna), Noah Ohio (Standard Luik) en Lequincio Zeefuik (FC Volendam). Laatstgenoemde gaat komende zomer echter aansluiten bij AZ, zo werd vrijdag duidelijk. Door het nieuws van Romano lijkt Van Hooijdonk een serieuze optie voor Twente, dat momenteel derde staat in de Eredivisie.

Indien Van Hooijdonk daadwerkelijk naar Twente komt, kan men spreken van een transfer met een pikant randje. Sem Steijn, zoon van trainer Maurice Steijn, is momenteel een belangrijke kracht in Enschede. Steijn senior kan al langere tijd niet door een deur met Pierre van Hooijdonk, de vader van Sydney.

Sjoerd Mossou, journalist van het Algemeen Dagblad, nam bij ESPN alvast een voorschot op een eventuele samenwerking van de zoons bij Twente. “Dat zou echt fantastisch zijn. Dan maken we er een tv-programma van. Dan zetten we de vaders samen om de tribune, met een special effect dat je vroeger altijd bij All You Need Is Love had: de kiss cam.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit zou toch eigenlijk geen probleem moeten zijn voor 2 volwassen mannen.

27 januari 2024 om 10:42

Dat de vaders niet door 1 deur kunnen en dat Sidney niet blij was met Maurice als je trainer zou eigenlijk niks uit moeten maken. Maar vanuit de tv programma's/analisten zal men wel proberen om het vuurtje op te stoken.

27 januari 2024 om 10:42

Ik voel een ''echte boter'' reclame aankomen!

27 januari 2024 om 11:22

Der Rudi und Frank... classic!👊

27 januari 2024 om 10:52

Ik zou als Twente kijken of je Sydney met optie tot koop kan huren.
Sem is professioneel genoeg lijkt me en zou ook een stap omhoog kunnen en willen maken volgend seizoen.

Daarnaast heeft Sydney toch prima statistieken bij een niet al te goed draaiend Heerenveen laten zien.

27 januari 2024 om 13:54

Ik blijf niet zo overtuigd van de kwaliteiten van Van Hooijdonk eerlijk gezegd, al had hij vorig seizoen onmiskenbaar een goed seizoen. Hem huren zou voor Twente misschien een hele handige kortetermijnoplossing zijn om tot volgend seizoen het vertrek van Ugalde op te vangen, maar als ik Twente was zou ik voor volgend seizoen toch echt wel naar een andere (voetballend betere) spits gaan kijken. Heerenveen en Twente zit ook nog wel flink wat verschil tussen qua niveau natuurlijk.

Dit zou nog wel eens een leuke verassing kunnen worden, vond hem bij Heereveen ook al goed. Toch doe je een jasje uit tov Ugalde, maar dat kan ook niet anders lijkt me.

Poh wat zou de media blij zijn met deze transfer joh, de journalisten watertanden bij de gedachten alleen al.

Wekenlang inzoomen op de tribunes, aankaarten aan talkshows hoe ongemakkelijk het moet zijn, interviews met vragen hoe ongemakkelijk het is. We gaan Hans in topvorm zien:

Hans: is het ongemakkelijk?
Sem/Sydney: nee we zijn professionals en we zijn onze vaders niet.
Hans: het is ongemakkelijk hè?
Sem/Sydney: nee we hebben eigenlijk best veel gemeen.
Perez: ik zag dat het ongemak er vanaf spatte tijdens het interview.

Pierre die bij Studio Voetbal moet aankaarten daarna dat het buiten zijn zoon om staat, Rafael die daarop weer de spreekbuis van Maurice acteert en zegt dat ze onderhuids nog steeds een teringhekel aan elkaar hebben.

Voor je het weet is het juni en is de media nog steeds met één ding bezig na ieder doelpunt van Sydney: inzoomen op Sem Steijn om te kijken hoe die reageert op het doelpunt van zijn collega. Die is gewoon uitzinnig blij en is ondertussen zelfs al met Sydney op vakantie geweest, ze zijn er namelijk achter gekomen dat ze beiden dezelfde favoriete vakantiebestemming hebben: Ibiza.

Conclusie van de media: het is ongemakkelijk.

27 januari 2024 om 11:02

Werelds zanaza

27 januari 2024 om 12:55

Deze reacties zijn waarom vz voor mij ook een meerwaarde is. 10 met een griffel Zana!

27 januari 2024 om 13:48

Hahaha klopt helemaal, jammer dat je niet dieper op Perez bent ingegaan. Die staat weliswaar los van deze discussie maar staat ook garant voor de grootste onzin als het twente betreft!

27 januari 2024 om 16:31

@max: je zin hoort te zijn: staat ook garant voor de grootste onzin"..met een punt erachter

27 januari 2024 om 14:22

👏🏻👏🏻👏🏻 applaus

Ik ben benieuwd, denk dat op het veld die twee elkaar wel gaan vinden daar is Sem te professioneel voor om zijn eigen glazen in te gooien wetende dat als hij een goede 2e seizoenshelft draait de interesse uit bv Duitsland wel eens concreet kan worden. Op de tribune met Maurice en van Hooijdonk dat kan wel eens leuke TV gaan opleveren….

Van Ugalde naar van Hooijdonk… Dat mag je nog eens een downgrade noemen.

27 januari 2024 om 11:11

Hij kost dan ook niet veel als je hem huurt, Ugalde levert een enorm bedrag op voor Twentse begrippen. Ik denk niet dat Twente zomaar ff een veel betere spits ergens kan ophalen.

27 januari 2024 om 13:08

Hij levert dan ook helemaal niets op qua transferwaarde. Denk inderdaad wel dat dit de beste spits is die je nu kan halen, of je moet geluk hebben met iemand die in de lagere regionen voetbalt en die makkelijk mee blijkt te kunnen.

Feyenoord had van Hooydonk moeten halen. Of als superdun of misschien wel als eerste spits. Hij kan meer dan mensen denken. Was met zijn vader en met b.v. Kramer ook zo. Worden alleen naar beneden gehaald omdat ze lang zijn en daardoor oogt hun motoriek wat houterig maar zijn veel waardevoller dan menigeen vindt/vond. Beetje meer erkenning voor deze gasten zou wel mogen wat mij betreft!

Zou een uitstekende transfer zijn voor Twente.

Heel eerlijk en ik geef toe kleinzerig van mijn kant; ik hoef geen enkele V Hooijdonk in ons stadion te zien en dan met name zijn vader niet. Nooit vergeten hoe slecht hij altijd over mijn club praatte en dat we het kampioenschap kochten en opgedoekt moesten worden ed. Lullig voor dat jong, maar die vind ik ook niet fantastisch goed.

27 januari 2024 om 12:41

Volledig mee eens !

27 januari 2024 om 14:30

Twenteof, inderdaad, jouw geheugen werkt uitstekend.
Van Hooijdonk en de heer JJ van Gangelen lieten na de degradatie geen spaan heel van Twente, en wisten niet hoe hard ze met modder moesten gooien naar de club, in en in gemeen commentaar gaven ze, totaal niet objectief als journalist en analist.

27 januari 2024 om 14:50

Precies dat dus. Zo'n topper is het ook niet voor Twente.

Zou een prima optie voor Twente zijn de 2e seizoenshelft!
Pierre meteen een stadionverbod geven en en de gênante situatie is opgelost ✌🏽

Wat is de meerwaarde van Van Hooijdonk huren tot de zomer t.o.v. Van Wolfswinkel?

27 januari 2024 om 13:44

Je hebt sowieso twee spitsen nodig. Daarnaast kan Ricky als basisspeler eigenlijk echt niet meer. Is echt te traag.

Ik vind van Hooijdonk niet passen bij de speelstijl van Twente. Ze proberen vaak druk te zetten waarbij de aanvallers flink meewerken. Van Hooijdonk komt op mij over als juist iemand die weinig arbeid steekt in afjagen en probeert te loeren op een kansje

Twente moet gewoon een speler uit de jeugd pakken....vennegoor bv.
En in de zomer een spits ophalen die er meteen staat.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren