Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Stap voorwaarts’ pakt niet goed uit: jeugdinternational verlaat Vitesse

Laatste update:
/

Na één seizoen vertrekt Nikola Aksentijevic weer bij Vitesse. De Gelderlander meldt dinsdagavond dat de samenwerking tussen de Servische rechtsback en de Arnhemse club ophoudt. Aksentijevic kwam in de slotfase van de zomerse transfermarkt over van Partizan Belgrado uit zijn vaderland, maar slaagde niet.

Aksentijevic keert nu terug naar de hoofdstad van Servië om opnieuw zijn geluk te beproeven in dienst van Partizan. Het contract van de tweevoudig jeugdinternational zou toch al ten einde lopen, dus ontvangt Vitesse geen transferbedrag voor hem. Aksentijevic kon niet meedoen in de voorbereiding op dit seizoen, omdat hij pas op 31 augustus werd overgenomen. Hij begon zodoende al met een achterstand.

Uiteindelijk speelde de twintigjarige Oost-Europeaan niet één officiële wedstrijd. Een teleurstelling, omdat hij bij zijn komst nog grote verwachtingen had. “Partizan is een topclub in Servië, maar voor Vitesse te spelen lijkt me toch een stap voorwaarts. Mooie club en een geweldig stadion”, zei hij toen. Partizan staat met nog drie wedstrijden te gaan bovenaan in de nationale competitie en heeft een goede kans op het kampioenschap.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik was hem alweer vergeten. Kwam inderdaad op de laatste dag in augustus als groot talent. Helaas voor hem heeft hij het niet waar kunnen maken. Op zich een prima keuze om dan weer terug te gaan naar je thuis, ipv te gaan zwerven door Europa.

Daar hebben ze toch nog best een flinke som voor betaald als ik me niet vergis

14 mei 2013 om 20:29

Volgens Soccerway 2,5 miljoen.

14 mei 2013 om 20:37

Neem van mij aan dat Jordania geen 2,5 miljoen betaald voor een speler met een jaar contract. Dit was een huurconstructie met een optie tot koop. Vitesse 2.0 kiest er schijnbaar bewust voor om clausules in contracten niet openbaar te maken, waardoor er elke keer veel speculaties ontstaan. Volgens mij kunnen ze beter open kaart spelen. Leerdam, Aksentjevic, Hofs, Janssen, elke keer is er zo veel onduidelijkheid.

14 mei 2013 om 23:31

Volgens mij heb jij de club nog nooit gevolgd, of wel Marcoes?

Vitesse 2.0?! Clausules niet openbaar? Vitesse houdt altijd de boeken gesloten. Dit was ook al voor Jordania de boel over nam. Vitesse houdt er niet van contracten, geruchten en andere dingen openbaar te maken, zodoende wil men de rust intern bewaren. Daar weet men wel waar het over gaat.
Hoeveel clubs ken jij die wel volledig open kaart spelen wat betreft transferperikelen? Ik zo goed als geen een.

Niks nieuws onder de horizon wat dit betreft.

15 mei 2013 om 07:21

Doe dat soort eerste zinnen nou niet meneer gelredome...

Wel eens de nopjes op de trappen van monnikenhuize gehoord? Gemengd gestaan met supporters van de tegenpartij achter het doel? Kinderrangetje opgekomen voor 3 gulden terwijl je al veel te oud bent? Stiekem de Heidemij tribune betreden in de pauze? Kou geleden op een winterdag in BB, CC of Dd?

Je gebruikt woorden als altijd, terwijl de club al meer dan 100 jaar bestaat en jij daar in ieder geval een veel kleiner deel van hebt meegemaakt dan ik.

Mijn punt is:
Andere mening: prima
Tegenargumenten: prima
Ongefundeerde persoonlijke aanvallen: niet doen.

hahah hoeveel heeft hij ook alweer gekost? prima beleid bij vites...

14 mei 2013 om 20:33

2.5 miljoen heeft die gekost. Maar Vitesse geeft eigenlijk nooit echt heel veel geld aan spelers uit dus dit kan een keer gebeuren. Moet Liverpool over mee kunnen praten of niet soms? Wij gooien er tenminste geen 40 weg..

14 mei 2013 om 20:39

Kan gebeuren? Een speler kopen voor 2,5 miljoen en die niet één keer opstellen. Lijkt me niet. (Ik heb het ff niet over Liverpool, die gooien wel meer weg inderdaad).

14 mei 2013 om 20:46

Natuurlijk is het geen goed beleid geweest op dit punt. Alleen zullen niet alle aankopen zo goed uitpakken als Bony anders waren we wel kampioen. Je zal als Vitesse nog steeds in een vijver moeten vissen waar je soms een gokje moet nemen. Vind het trouwens wel lachwekkend dat hij niet een kans gehad heeft als je zag hoe dit jaar die positie bezet was bij ons. En voor de rest spelen eigenlijk alle aankopen waar wat voor betaald is in de basis

14 mei 2013 om 21:51

Echtsjaak volgens mij is dat bluf van de media en is hij gehuurd van partizan. Je koopt niet iemand voor 2,5 mln voor een 1 jarig contract, dat gaat meestal over langere verbintenissen

14 mei 2013 om 21:53

Het lijkt me erg sterk dat een speler voor 2,5 miljoen aan wordt getrokken, om hem vervolgens 1 jaar vast te leggen. Dat is zo onwaarschijnlijk dat het eigenlijk haast niet anders kan dan dat het een huurconstructie met optie tot koop was of iets dergelijks.

14 mei 2013 om 23:23

denk je echt dat er 2,5 miljoen betaald wordt voor een jonge speler die niets bewezen heeft en een eenjarig contract tekent? zou inderdaad ontzetten dom zijn, maar lijkt me erg sterk

14 mei 2013 om 23:25

trouwens, best apart dat je als Liverpool-fan iets te klagen hebt over het transferbeleid bij andere clubs, als er 1 club is die zichzelf compleet belachelijk maakt wat betreft transfersommen dan is het jouw club wel.

14 mei 2013 om 23:34

Ik vind dit toch altijd zo een onzinnige redenering.
Misschien aan gedacht dat hij het ook met bepaalde Liverpool transfers oneens kan zijn?
Als supporter ben je het niet blind met elke beleidsuitvoering van je club eens hoor..

Zeer jammer voor Vitesse. Ik ben een fan van Jordania maar hij betaald miljoenen voor buitenlandse spelers maar doet heel moeilijk over transfers van Nederlandse spelers. Theo Janssen en Van der Heijden zijn voorbeelden.

Onbegrijpelijk.
Heeft die scout dan lopen slapen?
2 mljoen weggegooid geld, daar had je bv mooi Jens Toornstra mee kunnen halen.
Snap ook niet dat ze hem niet een keer een officiele wedstrijd hebben laten spelen, want onze rechtsbackpositie was ook niet altijd even goed.

14 mei 2013 om 21:11

Speler is niet gekocht. Is gehuurd met optie tot koop. Heeft Vitesse alleen wat salaris gekost.

Ruim 2 miljoen voor een speler die geen wedstrijd heeft gespeeld in het 1e... goeie scout...

Zo zie je maar weer..
Spelers die je niet kent en uit een aparte competities komen, moet je niet gaan kopen.

miljoenen voor buitenlandse spelers??, hmmm alleen bony was 4 miljoen, verder kan ik er geen een opnoemen die mijoenen heeft gekost. ja deze dan was rond de 2,5 miljoen, maar ga er maar vanuit dat er een clausule is meegenomen, dus dit bedrag zal niet worden betaald.

14 mei 2013 om 20:57

Er zijn nou eenmaal veel mensen hier die er niet veel van weten en maar wat roepen. Ibarra bijvoorbeeld was uit mijn hoofd 1,5 miljoen maar over het algemeen geeft Vitesse niet veel uit. Hiernaast denk ik dat zoals al eerder gezegd is dit eerder een soort van huurverband was met optie tot koop, want als je een speler overneemt lijkt het mij heel sterk dat je hem maar een jaar contract geeft. Jordania maakt dit soort dingen alleen nooit bekend omdat hij waarschijnlijk vindt dat het de mensen niks aangaat en in zekere zin vind ik dat hij hier gelijk in heeft. Het enige waar het voor kan zorgen is een bult met niet onderbouwde kritiek en een slecht beeld in de publieke opinie.

denken mensen nou serieus dat er 2,5 mil is uitgegeven voor een speler met één jarig contract? get real people...

Mensen, Jordania is niet zo gek dat hij 2.5 miljoen voor een speler betaalt en hem na 1 jaar weer weg stuurt. Deze spelers was gehuurd en heeft niet voldaan aan de verwachtingen.

Voor 2,5 miljoen kan je ook een back halen uit Nederland lijkt me...

14 mei 2013 om 21:13

Lees nu eerst eens de reacties door. Deze speler was gehuurd.

Er is geen transfersom betaald. Hij werd gehuurd met optie tot koop. Vitesse heeft enkel salaris betaald.

14 mei 2013 om 21:32

Jij denkt dat je een talentvolle speler zomaar even kunt huren zonder er wat voor te betalen tov de tegenpartij? Even wakker worden...

Er zal idd geen 2,5 miljoen betaald zijn maar alleen salaris is toch echt niet het geval, ze zijn niet achterlijk in oost europa hoor.

14 mei 2013 om 21:56

Tja, als mensen hier klakkeloos aannemen dat er 2,5 miljoen betaald is voor een 19 jarige speler, om hem vervolgens maar 1 jaar vast te leggen, dan heb je best kans dat ze in oost Europa ook zo achterlijk zijn. :P

Geen transfersom betaald bij blijk van ongeschiktheid

Blijkbaar is er echt weinig geld beschikbaar bij vitesse, butner is in de zomer verkocht voor 4,5 mln. Vervolgens werd theo voor 6 ton gekocht en deed jordania heel moeilijk, daarna werden kakuta en deze speler gehuurd en vervolgens hofs en chanturia verhuurd in de winter..

14 mei 2013 om 22:23

En dan wel torenhoge salarissen betalen, ik betwijffel het. Maar het is inderdaad appart te noemen

15 mei 2013 om 00:07

Waarom zou je meer voor een speler willen betalen dan zijn waarde?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren