Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spurs-revelatie staat voor interlanddebuut tegen Europese grootmachten

Laatste update:

Eric Dier staat voor zijn debuut bij Engeland. De middenvelder van Tottenham Hotspur, die ook als centrumverdediger uit de voeten kan, is door bondscoach Roy Hodgson opgenomen in zijn selectie voor de oefenduels met Spanje (13 november, uit) en Frankrijk (17 november, thuis).

/

De 21-jarige Dier is één van de vier spelers van the Spurs die zich komende week mogen melden bij Hodgson. De keuzeheer van the Three Lions heeft ook plaats ingeruimd voor Harry Kane, Kyle Walker en Dele Alli. Fabian Delph van Manchester City en Everton-stopper John Stones zijn er ook weer bij: zij misten de vorige interlands vanwege blessureleed.

Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain (beiden Arsenal) en Daniel Sturridge (Liverpool) zijn er om die reden dit keer niet bij. Engeland bereidt zich voor op het EK in Frankrijk, waarvoor het zich doodeenvoudig wist te kwalificeren. Het elftal van Hodgson liet in de kwalificatiecampagne geen enkel punt liggen en eindigde met dertig punten uit tien wedstrijden bovenaan in Groep E.

De volledige selectie:

Doel: Jack Butland (Stoke City), Joe Hart (Manchester City), Tom Heaton (Burnley)

Verdediging: Ryan Bertrand (Southampton), Gary Cahill (Chelsea), Nathaniel Clyne (Liverpool), Kieran Gibbs (Arsenal), Phil Jones (Manchester United), Chris Smalling (Manchester United), John Stones (Everton), Kyle Walker (Tottenham Hotspur)

Middenveld: Dele Alli (Tottenham Hotspur), Eric Dier (Tottenham Hotspur), Ross Barkley (Everton), Michael Carrick (Manchester United), Fabian Delph (Manchester City), Adam Lallana (Liverpool), James Milner (Liverpool), Jonjo Shelvey (Swansea City), Raheem Sterling (Manchester City)

Aanval: Harry Kane (Tottenham Hotspur), Wayne Rooney (Manchester United) en Jamie Vardy (Leicester City).

Is Engeland volgens jou een serieuze kanshebber voor de Europese titel?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zegt meer over de kwaliteiten van Engeland dan die van Dier. Net als bij een Vejinovic eigenlijk in ons land.

5 november 2015 om 16:00

Hij doet het goed, dus terecht geselecteerd, maar snap niet zo goed wat dit nu gelijk met de kwaliteiten van Engeland te maken heeft? Centraal lijkt het mij dat voor de komende jaren het centrum gevormd zal worden door Stones, van wie zijn talent en kwaliteiten buiten kijf staan, en Smalling die enorm sterk bezig is. Als Stones zich doorontwikkeld en Smalling zo blijft verdedigen dan staat er een prima centrum met op de bank goede vervangers zoals Cahill en Jones en dan ook nog deze Dier.

De vergelijking met Vejinovic slaat wat mij betreft nergens op.

5 november 2015 om 16:12

Nou je moet maar blij zijn met jongens als Dier en Jones. Smalling kan nog enigszins voetballen maar de rest kun je ook als houthakkers vervangen door Van Der Hoorn, Bruma en Indi.

5 november 2015 om 18:20

Jij kijkt geen Spurs. Zoveel is duidelijk. Sinds Dier op het middenveld speelt is er stabiliteit in het team. Hij is een enorm goede stofzuiger geworden. Er komt bijna niks meer langs het blok op het midden. Engeland moet juist blij zijn met zo'n goede speler.

Leuk team hebben die Engelsen denk alleen niet dat ze het ver gaan schoppen op het EK, ga ze wel supporten nu NL er niet bij is.

Heeft Delle Alli al gedebuteerd bij Engeland, want dat is ook een speler die een bizarre ontwikkeling doormaakt bij Spurs? Ik ging er namelijk vanuit dat het om hem ging. Beide zijn fantastische talenten om (langzaam) te gaan brengen. Engeland kan positief naar de toekomst kijken met Barkley, Shaw, Alli, Dier en nog een aantal anderen.

5 november 2015 om 17:28

Vergeet Kane niet natuurlijk! Rooney is niet meer de jongste en is Kane dus een prima vervanger.
We gaan het allemaal zien jongens. Ik zie Engeland als een serieuze kanshebber en zo´n slecht elftal hebben ze nou ook weer niet. Vol uithoudingsvermogen, de wil en natuurlijke een zeer beheerste coach die weet wat hij doet.

Zoals gewoonlijk weer een matige selectie, maar nu ook nog eens zonder veel grote namen. Normaal lijkt het nog heel wat door de namen die er in de selectie zitten, maar zelfs dat valt nu tegen.

Vraag me af wie van deze spelers een basisplek zou hebben bij Real, Barca of Bayern.

Maar ja...zelfs Engeland is nog altijd een stuk beter dan wij nu zijn

5 november 2015 om 16:06

Smalling in huidige vorm zou zeker in de basis staan bij de drie clubs die jij opnoemt. Stones en Barkley zijn twee enorme talenten die dat niveau kunnen halen en Hart is ook niet veel minder dan de huidige keepers van Real en Barca

5 november 2015 om 16:18

Jij denkt dat Smalling basis zou staan ten koste van Ramos of Varane? Zie ik niet gebeuren. Pepe is ook weer fit aan het worden, dus Smalling zou gewoon vierde verdediger zijn bij Real...

5 november 2015 om 16:34

Smalling zou juist door het ijs zakken bij die clubs.

Geen enkele speelt buiten Engeland.

6 november 2015 om 01:14

Klopt, dat is het probleem. Daar is geen winterbreak, 2 bekers, de meeste gaan nog ver komen in europese leagues en heel vermoeiend einde met de BPL. Daardoor zijn ze allemaal vermoeid en hebben te weinig rust (mentaal en fysiek). Een spanje bijvoorbeeld.. Daar spelen ze nog veel bij FCB ATL en RMFC hebben een winterbreak en maar 1 bekertoernooi. Duitse competitie ook. Ik persoonlijk denk dat het daardoor komt dat the lions niet zo ver komen door de dingen die ik zei op t sommenn.

Een ieder die denkt dat Engeland kans heeft om europees kampioen te worden kan ik echt niet serieus meer nemen . Engeland is al 50 jaar het meest overgewaardeerde nationaal elftal ter wereld .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren