Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spurs-manager Conte klaar met geflirt van Bayern München: ‘Respectloos’

Laatste update:

Antonio Conte heeft zich geïrriteerd aan recente uitspraken van Bayern München-trainer Julian Nagelsmann, die zijn bewondering voor Harry Kane niet onder stoelen of banken stak. Conte is echter niet van plan om zijn aanvoerder deze zomer te verkopen.

Duitse media brachten Kane recent in verband met een transfer naar Bayern en zagen in hem een mogelijke vervanger van de naar Barcelona vertrokken Robert Lewandowski.BILD meldde vrijdag dat Kane zelf niet onwelwillend tegenover een transfer naar Duitsland staat. Een transfer in de zomer van 2023 lijkt hierbij het meest logisch, aangezien de 28-jarige spits dan nog over een eenjarig contract bij Tottenham beschikt.

Nagelsmann weigerde vrijdag tijdens een tournee van Bayern door de Verenigde Staten de speculaties de kop in te drukken. "Hij (Kane, red.) is ontzettend duur, dat is het probleem", zei de trainer van Bayern. "Maar hij is een geweldige speler. Hij is erg sterk, ontzettend goed met zijn hoofd en tweebenig. Hij zou veel kunnen scoren in de Bundesliga. Ik weet niet wat de vraagprijs is, maar het wordt lastig voor Bayern. We zullen zien wat de toekomst brengt.”

De uitspraken van Nagelsmann vielen zaterdag in het verkeerde keelgat van Conte. De manager van Spurs “Ik ben een coach die niet praat over de spelers van een andere club', zei de Italiaanse oefenmeester tegen Engelse media. “De situatie bij Tottenham is heel duidelijk en Harry is een belangrijk onderdeel van ons project. Als ik iets wil bereiken, dan doe ik dat ook niet via de media. Ik vind dat ook respectloos naar de andere club.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties



Weer bayern. Die gasten blijven zich misdragen. Iedere dag kan je wel wat lezen over deze club.
En dan durfde hamidzic of zoiets nog te zeggen dat hij nul, komma nul, respect voor Lewandowski had. Alleen omdat hij na 8 jaar eindelijk eens weg wilde.
Bayern is ver weggezakt. Ze proberen weer het bayern van begin jaren ´70 te worden, met breitner en rummenigge? of was het met Hoeness
bah

23 juli 2022 om 22:11

Het is gewoon zo hypocriet. Doen alsof zij gentlemens zijn. Laatst het gezeur van sali en nagelsmann en dan nu dit haha. Of hoe ze leipzig leegkopen. Vinden ze allemaal wel netjes zeker. Maar owee als lewa een nieuwe uitdaging wil.

24 juli 2022 om 07:10

Leipzig leeg kopen? Daar zijn ze toch zelf bij? Als een club gewoon nee zegt houdt het toch vanzelf op. En van hypocriet gedrag kan je de meeste clubs wel van betichten.

23 juli 2022 om 22:22

Is gewoon zwaar respectloos gedrag van Bayern, Lewa heeft zo veel betekent voor de club dan mag je hem ook best een volgende stap gunnen

24 juli 2022 om 12:11

Ach hou toch op. Lewandoski tekent toch zelf dat miljoenen contract. De man was 1 van de best betaalde spelers van de wereld. Dat gejank van die vent. Bayern stond totaal in hun recht.

23 juli 2022 om 22:27

Ach, dit is spijkers op laag water hoor. Waar gaat het over? Is het beter als er achter de schermen continu met spelers en zaakwaarnemers wordt gepraat terwijl er nog lang geen akkoord met hun clubs is? Ik vind dit zo overtrokken.

Conte is bang dat Bayern een bod van 100+ miljoen gaat doen. Deze vent kent blijkbaar Bayern niet zo goed.

23 juli 2022 om 22:28

Tuurlijk, dat is namelijk zo vaak gebeurd. Volgens mij ken jij je eigen club niet zo goed.

23 juli 2022 om 22:34

De duurste ooit was Hernandez voor 80 miljoen. Maar noem eens namen dan die ze hebben gekocht voor 100+ miljoen

23 juli 2022 om 22:40

AssinAsensio De duurste transfer is tot dusver De Ligt samen met Hernandez voor 80 miljoen. Wie hebben ze gehaald voor 100+? Ik heb ook nooit gehoord dat ze een bod van 100+ neergelegd hebben. Je reactie kan dus de prullenbak in.

Aldus de man die elke transferperiode weer loopt te zeiken om versterkingen en is weggegaan bij Inter omdat die versterkingen uitbleven. Pleur op met je respect.

23 juli 2022 om 22:03

Conte is iemand met ambitie. Dus er is niks geks aan zijn eisen. Hij komt tenminste niet met namen in de media.

23 juli 2022 om 22:06

Conte versterkt de aandacht voor Kane nu alleen maar. Nu weet je zeker dat Bayern en Kane maanden lang gekoppelt gaan worden en je elke persconferentie dezelfde vraag krijgt of dat Kane vertrekt of niet. Overigens zal Bayern gewoon met Mane en Gnabry in de spits spelen. Ze hopen daarnaast van Tel zich snel ontwikkelt tot een super spits.

23 juli 2022 om 22:50

Hij had een contract bij Inter maar is bij de noorderzon vetrokken wanneer zijn eisen niet worden ingewilligd. Totaal respectloos richting iedereen die Inter een warm hart toedraagt dus totaal hypocriet.

23 juli 2022 om 22:59

Conte kwam daar binnen om voor de prijzen te spelen en daar horen bepaalde beloftes bij. Eerste jaar ging dat perfect maar in het 2de jaar verkochten ze lukaku en hakimi om vervolgens 2 mindere spelers te halen. En dit seizoen lopen ze ook weer achter de feiten aan. Lijkt me eerder dat Inter Conte en de fans in de steek laat.

23 juli 2022 om 23:15

Bij een top trainer horen top spelers dat jij dat niet snapt heeft niks met respect te maken. Daarbij weet je totaal niet welk eisen pakket hij neer had gelegd.

24 juli 2022 om 00:10

Je kan als trainer zoveel willen, maar als dat geld er niet is om het te realiseren. Topspelers of specifieke spelers kosten geld.

24 juli 2022 om 01:02

Inter leefde onder Conte boven hun stand, gaven veel te veel geld uit, daarom moesten Hakimi en Lukaku weg en kwamen er goedkopere spelers voor terug.

24 juli 2022 om 01:40

Natuurlijk bamiworst, maar wellicht zijn er van te voren wel dingen beloofd en die niet nagekomen? Dan is het Conte zijn goedrecht om hier protest tegen te maken.

23 juli 2022 om 22:22

Ik zie de correlatie van wat je zegt niet om heel eerlijk te zijn. Dat Nagelsmann zo openlijk over Kane praat is inderdaad gewoon een gebrek aan respect. Dat Conte is weggegaan bij Inter, omdat ze zich niet konden versterken is per definitie niet respectloos.

23 juli 2022 om 22:23

Hoe is dit een tegenargument?

Conte heeft wel gelijk natuurlijk. Denk dat Kane goed bij Bayern zal passen maar kan me niet voorstellen dat de Spurs hem laten gaan.

En dan wel zeiken als clubs interesse tonen in hun spelers. Rare gasten bij Bayern

verdomme was is die Conte toch een knappe man. De Louis-Ferdinand Céline van onze tijd, zonder het literaire talent, wat een goede foto!

Over het Kane probleem, het is natuurlijk niet netjes, maar anderzijds is Barcelona tot net evenzo behandeld door Barcelona met betrekking tot Lewandowski. Het is een en al smeerlapperij in de voetbalwereld, maar wat wil je met al het geld al die mannen en al die mensen.

23 juli 2022 om 22:39

Dat is gewoon Charles bronson. Je maakt me niks anders wijs.

23 juli 2022 om 23:36

Ik zie de gelijkenis absoluut maar de acteur is mij verder onbekend. Ben toch meer een fan van de boekenkast als managers met Santos (portugal) als Gerard Reve en dus Conte als Céline.

24 juli 2022 om 10:19

Heb je Death Wish 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, ∞ niet gezien?!

Hoe zit het eigenlijk met Kane? Vorig jaar wilde hij weg en nu vind hij het wel weer prima? Vreemd. Maar wel mooi voor Tottenham

23 juli 2022 om 22:41

Dat weg willen is ook onwijs opgeblazen door de media. Hij liet vallen dat hij een prijs wou winnen. Nou, goh. Denk dat iedere sporter dat leuk zou vinden. Dat hij weg wou om dat te bereiken heeft hij nooit gezegd, en juist vaak benadrukt dat het hem veel mooier lijkt om dat met Spurs of Engeland te realiseren, dan naar een club te gaan waar het bijna een garantie is. En dat kan ik me ook wel goed voorstellen. Die titel van RVP bij United zal vast leuk zijn geweest, maar je maakt mij niet wijs dat hij die niet liever met Arsenal had gewonnen bijvoorbeeld.

Wat een gejank... de PL rooft hele competities leeg... spreken hardop uit spelers te willen hebben die gewoon onder contract staan... en lokt jong talent met valse beloften...waardoor menig speler voorgoed verkalt zal worden.. of kijk hoe op het forum van Man U over Ajax wordt gesproken.. laten we ff die, die en die halen.. en vdB maar even terug verpatsen aan Ajax want die kan er geen reet van... en nu spreekt er ineens iemand over een Tottenham speler... nou nou.. wat een ramp.

24 juli 2022 om 10:58

Hou op hoor. Bayern Memechen is letterlijk de grootste clown bijeenkomst in het voetbal. Die mannen zijn zo hypocriet als wat. Walgelijke club, misschien wel op Barcelona de meest walgelijke club na

En maar klagen over Barcelona, ondertussen zelf dit soort taferelen uithalen. Ja, inderdaad een zeer voorbeeldige club.

Dat zegt de man die Bergwijn niet wilde verkopen en hem vervolgens op de bank zette
Waardeloze trainer met een hoop bla bla.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren