Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spits kost tientallen miljoenen: ‘Weet niet of veel clubs hem kunnen kopen’

Laatste update:

Torino is maar wat blij dat men Andrea Belotti onder contract heeft staan en wil de aanvaller langer vastleggen. Voorzitter Urbano Cairo geeft aan dat hij de gelimiteerde transfersom in de arbeidsovereenkomst van de 22-jarige Belotti tevens wil verhogen.

/

Cairo geeft aan dat er mogelijk een afkoopsom voor buitenlandse clubs in het contract wordt opgenomen en dat die vergelijkbaar is met de transfersom waarvoor Gonzalo Higuaín naar Juventus ging: negentig miljoen euro. “Het is hetzelfde als bij Higuaín. Ik weet daarom niet of er veel clubs zijn die hem kunnen kopen”, zegt de preses tegen Radio 24.

“We zijn in ieder geval in gesprek met de speler om zijn contract te verlengen en hem op die manier te belonen. Wellicht zit er een clausule in voor clubs uit het buitenland.” Het huidige contract van Belotti loopt door tot de zomer van 2020. Dit seizoen was hij in elf competitiewedstrijden al goed voor tien doelpunten.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoop met heel mijn hart dat Milan hem in de winter of zomer haalt. Met het chinese geld moet het kunnen. Zeer groot talent en Italiaans.

22 november 2016 om 18:34

Hoop het ook. Hij heeft zelf al verschillende malen aangegeven ongelofelijke fan te zijn van shevchenko in zijn tijd bij ac milan. Hopelijk komt hij naar ac en krijgt hij nummer 7. Wat zou dat fantastisch zijn!

22 november 2016 om 18:37

Dan leg je de druk wel meteen erg hoog he, bang voor t depay effect.

Deze knaap is echt goed geworden, ongelooflijk eigenlijk, bij Palermo werd hij nog overschaduwd door Dybala, maar Belotti met in zijn rug Dybale bij Juve zou prachtig zijn.

22 november 2016 om 18:33

Met de huidige transfersommen zal Torino wss een flinke transfersom vragen voor Belotti. Juve heeft met Higuain, Zaza en Mandzukic toch wel genoeg spitsen. Aangezien ik niet denk dat WHU hem nog laat spelen.

22 november 2016 om 18:45

Hoe is het eigenlijk met Zaza? Niet goed dus neem ik aan?

22 november 2016 om 19:05

Die gaat met de staart tussen zijn benen terug naar Italië, let maar op.

22 november 2016 om 19:13

Zaza is geflopt, cru gezegd. Niet goed, nee.

In principe verdient zo'n jongen tijd om zich aan te passen maar je weet dat je dat niet krijgt in Engeland, je moet presteren of ze kopen een vervanger, geld genoeg. Hij kan beter terug naar Italiã«.

Is die Belotti zo goed?

22 november 2016 om 20:01

Naja Italianen buiten Italie.. huizenhoog cliche maar het gebeurt vaker dan lief.

Belotti is wel goed ja, een beresterke krachtige spits, een dynamisch type ook, weet de goal staan en heeft goede loopacties. Technisch oke, niets meer niets minder, maar hij is nog maar 22 en kan nog erg groeien, ik geloof wel in hem, kan een speler van hoog niveau worden, geen wereldtop denk ik, maar net daaronder.

22 november 2016 om 20:39

Alex, dat valt toch wel mee? Kan me nog Vieri bij Atletico, Carboni, di Vaio bij Valencia, Albertini bij Barça en Real, Cannavaro bij Real... waarschiknlijk omdat de Spaanse en Italiaanse manier van leven zo op elkaar lijken. Maar ook Zola deed het bij bij Chelsea verdienstelijk. Het is wel zo dat Italianen vaak trouw blijven aan il Calcio, iets wat ik zeer mooi vind.

Ik zag hem pas voor het eerst tegen Duitsland. Maakte een aardige indruk. Als Balo er nog bijkomt heb je een aardige voorhoede. Al zou je Pelle ook niet uit het oog moeten verliezen.

22 november 2016 om 22:28

Pelle heeft zichzelf buiten het oog gezet, door voor het Chinese geld te kiezen.

Volgens La Gazzetta dello Sport komt er een gelimiteerde afkoopsom van 94 miljoen euro in zijn contract, maar enkel geldig voor buitenlandse teams.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren