Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Spierings komt deze week naar Eindhoven om plannen van PSV aan te horen

Dinsdag, 30 mei 2023 om 12:41Noel Korteweg • Laatste update: 12:47

PSV gaat deze week in gesprek met Stijn Spierings, zo meldt Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad. PSV wil de middenvelder komende zomer transfervrij overnemen van Toulouse. De 27-jarige spelverdeler komt deze week naar Eindhoven om de plannen van PSV aan te horen en zo een beeld te krijgen van het perspectief. Volgens Elferink zou Spierings echter ook in Duitsland ‘gewild’ zijn.

Spierings staat in ieder geval open voor een transfer naar PSV. Ali Dursun, de zaakwaarnemer van de 27-jarige middenvelder, bevestigt de vele belangstelling voor zijn cliënt. “Stijn heeft komend weekend nog een wedstrijd te gaan in Toulouse en daar wil hij zich met zijn team op richten. Er is inderdaad veel belangstelling voor hem, maar ik noem geen namen van clubs. Dat is niet aan mij.” Volgens goed geïnformeerde bronnen van het Eindhovens Dagblad zou Spierings ook in de Bundesliga ‘gewild’ zijn.

De middenvelder, geboren in Alkmaar, kan bij PSV aan de slag bij zijn vierde club in Nederland. Eerder stond Spierings onder contract bij AZ, Sparta Rotterdam en RKC Waalwijk. In het buitenland speelde de controleur ook voor Levski Sofia en de afgelopen jaren was hij een sleutelspeler op het middenveld van Toulouse. Sinds oktober 2020 speelde Spierings 111 officiële wedstrijden voor les Violets, waarin hij goed was voor vijftien doelpunten en dertien assists. Met de nummer dertien van de Ligue 1 kroonde Spierings zich dit seizoen op verrassende wijze tot bekerwinnaar van Frankrijk.

Spierings kan bij PSV de opvolger worden van Ibrahim Sangaré, die hoopt een toptransfer te maken naar het buitenland. Diverse Premier League-clubs en Paris Saint-Germain azen op de komst van de Ivoriaanse middenvelder. Toevalligerwijs werd Sangaré door PSV ook opgepikt bij Toulouse. Voor de fysiek sterke middenvelder betaalden de Eindhovenaren in september 2020 een transfersom van zo´n zeven miljoen euro. Bij een vertrek moet Sangaré komende zomer dertig miljoen meer opleveren. In het Philips Stadion ligt de rechtspoot nog tot medio 2027 vast.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.Gerelateerd

Meer sportnieuws

85 reacties (laatste reactie door cabinessence)

Nou Feyenoord kan op t gemakje de titel gaan prolongeren als de concurrenten dit soort spelers halen...

29 mei 2023 om 16:36

Je kan ook te negatief doen. Het zijn gewoon breedte aankopen en nog belangrijker je haalt transfervrij een ervaren speler binnen die zich heeft bewezen in een buitenlandse competitie. Hij samen met veerman op het middenveld en Xavi op 10

29 mei 2023 om 20:39

Je zegt dat het een breedteaankoop is maar hij moet wel in de basis?

29 mei 2023 om 21:05

Ligt er maar net aan wat PSV verder haalt of het een basisplaats word of vanaf de bank en iemand anders die op zijn plek staat.

29 mei 2023 om 16:36

Ook psv heeft spelers voor in de breedte nodig, net als Ajax. Je denkt toch niet dat Feyenoord de oorlog gaat winnen met een Pepi? Ook dat is een speler waarvan je je afvraagt, wat moet je ermee..

29 mei 2023 om 19:24

Slot maak wel spelers beter of heb je dat nog niet gezien

29 mei 2023 om 19:59

Natuurlijk ziet iedereen dat met een beetje objectiviteit. Daarom doet niemand cynisch als ze weer een KKD-er oppikken.

Terug naar Spierings; onbekend maakt onderschat hier. Omdat bijna niemand Ligue 1 kijkt, moet het maar matig zijn. Zowel Van den Boomen als Spierings kunnen tekenen bij top van ligue 1 en middenmoot PL en ook BL.
Spierings is een verbetering van Guti; comfortabel aan de bal, sterk, kan uitstekend verdedigen en net als Guti goed ruimtes controleren. Passing is ook echt prima. Hij lijkt qua type ook wel veel op Wieffer, maar heeft uiteraard veel meer ervaring op hoog niveau, en is ook een stuk verder in zijn ontwikkeling, is natuurlijk ook een paar jaar ouder dan Wieffer.

29 mei 2023 om 16:38

Of dit is de vervanger van Guti en want ze lijken beide te vertrekken. Is er ook iemand die de Ligue1/Toulouse daadwerkelijk volgt en mij of ons iets meer over Spierings kan vertellen ipv aannames die je op Twitter leest van random lui?

29 mei 2023 om 20:01

Ja ik. Zie mijn feedback hierboven, is idd meer vervanger van Guti, kan echt ruimtes controleren, balansbrenger. Maar ook echt confortabel aan de bal, upgrade tov Guti imo.

30 mei 2023 om 19:42

Ik zie m bijna elke week hier in Fr.
Zag m vroeger ook beste speler bij RKC zijn- na zijn intrinsieke ' luiheid' afgeworpen te hebben..
Ik vind t een echt goede technische speler met veel overzicht. Daarbuiten: de Ligue 1 is echt veel beter dan de eredivisie, denk t nivo Spanje nu.

29 mei 2023 om 16:39

Jaja en van de week iedereen nog zeuren wasrom Boomen en spierings niet werden opgeroepen voor Oranje omdat ze zlke goed statistieken hadden

29 mei 2023 om 20:04

Vind ik ook terecht, bij Oranje moet je of bij Bayern, Liverpool, etc spelen of bij top3 ED wil je opgeroepen worden. Zie Van Dijk eerder en nu bij een van de beste backs van de BL. Vind Geertruida geweldig, maar is echt veel minder ver in zijn ontwikkeling.

Analyse en scouting van Oranje is echt dramatisch slecht, ze kijken gewoon enkel ED en CL lijkt t wel. Top5 competities worden nauwelijks bekeken, kan niet anders.

30 mei 2023 om 19:46

Met u eens. Ik vond n Dallinga bij Excelsior al uitzonderlijk- schoot de club nr de ere- maar de zgn topclubs laten de jonge vent dan schieten. En ja had in de ere ook topscorer kunnen worden....Toulouse betaalde 3 mio en is nu het tienvoudige waard. Ik zie m graag vr Oranje uitgenodigd

29 mei 2023 om 16:40

Zei je dat ook toen Ajax Schone binnen hengelde? Ging ook vrij aardig toch?

29 mei 2023 om 16:41

Wat is het verschil tussen Feyenoord die vd Belt haalt en PSV en Ajax die vd Boomen en Spiering halen? Zijn toch allemaal naar verwachting niet de kartrekkers van volgend seizoen maar betaalbare extra krachten om een linie te versterken? Alsof het bij alledrie de clubs hierbij blijft.

29 mei 2023 om 16:53

Dat Van der Belt 21 is en nog alles te bewijzen heeft. Deze mannen zijn eind twintig en hebben in de eredivisie nooit kunnen overtuigen dat ze op top niveau thuis horen.

29 mei 2023 om 17:02

Destijds speelde Spierings alleen wel als “10”. Is in het buitenland pas verdedigende middenvelder geworden.

29 mei 2023 om 17:06

Dus een speler uit de KKD die zich nog moet bewijzen is per definitie al wel een goede transfer maar 2 spelers die gratis uit Frankrijk komen en zich op een hoger niveau al wel bewezen hebbeb zijn slechte transfers want ze zijn ouder. Ofzo. 😅 Het gaat mij bovendien om het punt dat hierboven gedaan wordt alsof dit de absolute klappers zijn voor PSV en Ajax. Onzin natuurlijk. Beide clubs halen gratis een extra toevoeging voor het middenveld. Niks meer en niks minder. Dat zegt nog 0,0 over de rest van de transferzomer.

29 mei 2023 om 17:21

Hoe kan je spelers gaan halen terwijl je nog geen trainer heb.

29 mei 2023 om 17:30

In een ander topic al uitgelegd. TD heeft een profiel van wat voor trainer hij wil, en scout, benadert en haalt daarvoor al versterkingen. Je kunt niet wachten op de nieuwe trainer, dan lopen sommige spelers al weg die prima passen. En zeker een breedte aankoop, kun je prima vastleggen, al helemaal als die gratis is (op salaris en tekengeld na).

29 mei 2023 om 19:26

een trainer kan altijd zeggen ik zie toch niks in die speler en ben je je geld kwijt wat psv heel hard nodig heeft

29 mei 2023 om 19:33

Hoezo heeft psv geld nodig? Doe eens een onderbouwing

29 mei 2023 om 19:49

Omdat psv al een tijd geen cl heeft gespeeld en daarop begroot. Europees steeds snel uitgeschakeld. Wil jij zeggen dat ze wel veel geld hebben .dat geld voor gapo moesten ze de gaten al mee dichten.

29 mei 2023 om 20:05

PSV begroot niet op CL. Dus dat is onzin, er moest idd 1 grote transfer komen in de winter. Dat was gakpo en daarbovenop is nog Madueke voor bijna 40 mil verkocht... Psv heeft echt geld nodig zeg...

29 mei 2023 om 20:17

Dank je crooswyker dat je bevestigd wat ik al dacht. Je praat onzin. Psv begroot geen CL en ze hebben gewoon geld om te investeren zonder dat daar een transfer voor nodig is.

30 mei 2023 om 13:47

Crooswyker zegt sowieso zelden iets bruikbaars.

29 mei 2023 om 16:42

Geloof dat jij nog geen hele wedstrijd van Toulouse hebt gezien. Hij doet het daar prima.
Niet de allerbeste, maar wel een speler met potentie + nederlands, dus aanpassen moet geen probleem zijn.

30 mei 2023 om 12:58

Potentie op 27 jaar is wel wat gek natuurlijk. Maar wellicht een laatbloeier.

30 mei 2023 om 19:48

Hoe oud is Trauner...
Ow...31 n laatste bloeier?

29 mei 2023 om 16:46

Eens. 3 jaar geleden speelde ze op een bedroevend niveau en nu pakt ajax en psv die eendagsvliegen op

29 mei 2023 om 16:52

Als je al twee seizoenen zo presteert ben je niet echt een eendagsvlieg

29 mei 2023 om 16:51

Hahaha dit is echt je reinste onzin. Feyenoord haalde Wiefer bij een KKD club op. Zegt echt helemaal niks.

29 mei 2023 om 19:00

Ja maar die was nog jong he... op je 27e ben je al uitgevoetbald.

Althans, volgens dit forum.

29 mei 2023 om 19:25

VInd het juist prachtig dat er wat meer ervaring aan de ploeg toegevoegd wordt. Sangare (die hij moet vervangen gok ik) is 25.

Beste jongen heeft alle reden om in Nederland te willen vlammen lijkt me.

29 mei 2023 om 19:59

Nogmaals je moet wel een trainer hebben die spelers beter maak . Wiefer is beter geworden onder slot. Bij psv is niemand beter geworden

29 mei 2023 om 20:51

"nogmaals"? Ik heb je reacties door het topic heen moeten zoeken, beetje vreemd aangezien ik niet in discussie was met jou. Wat ik daar verder ook zie is dat je claimt dat PSV de CL begroot, ook onzin. Wat nog meer onzin is, is dat bij PSV niemand beter is geworden. Heb je de opkomst van Xavi gemist? Hoe kun je Wiefer wel claimen, maar Xavi negeren?

Maar goed, even ter verduidelijking. Overduidelijk beter geworden spelers:
- Bakayoko
- Veerman
- Xavi Simons

Daarnaast kun je twisten over de talenten die hij al een kans heeft gegeven.

29 mei 2023 om 16:58

Wat een onzin alsof Feyenoord spelers van Real en PSG overneemt. De spelers die de afgelopen jaren bij Feyenoord hebben getekend kwamen van soortgelijke of zelfs minder clubs.

29 mei 2023 om 17:09

Met z'n instelling wel. Typische instelling van een successupporter, bah.

29 mei 2023 om 17:12

Wie niet koopt of huurt zal geen oogst zaaien. Je kunt niet alles uit je eigen jeugd halen.

29 mei 2023 om 17:19

Feyenoord heeft een jong team wat net een jaar samen speeltent zelfs beter gaat worden. Ik hoop dat ze het elftal bij elkaar houden met wat versterkingen erbij en dan zie ik ze weer afstand nemen van de rest omdat ze dan al ingespeeld zijn

30 mei 2023 om 13:41

Volgens mij gaat t dat je de juiste spelers haalt ipv de grote van namen, want zeg nu zelf hoe veel spelers van die Feyenoord afgelopen jaar heeft gehaald kende je ? En Ajax had een transferrecord, kijk wat daar van terecht gekomen is...

30 mei 2023 om 20:05

Zeiden ze begin van afgelopen seizoen in Amsterdam ook..

Is die echt zo goed?
Volg de franse competitie niet, maar de nummer 13 van huidig seizoen klinkt niet echt top.
Of is hij daar echt de beste speler van het elftal?

29 mei 2023 om 16:39

Sangaré was gedegradeerd in de Franse competitie toen PSV 'm haalde. Volgens mij had Spierings meeste balveroveringen in Ligue 1. Ik meen dat ergens gehoord te hebben.

29 mei 2023 om 16:40

Op vi stond een stukje over hem. Schijnt als balafpakker geweldige statistieken te hebben.

29 mei 2023 om 16:46

Toulouse ook de franse beker gewonnen.
Gaan volgend seizoen Europa in.

Spierings echte ballen-afpakker, beetje ee De Roon achtig type. Prima speler om er bij te hebbeb en transfervrij.

29 mei 2023 om 16:48

Is basisspeler bij een Toulouse dat al jaren in de lift zit en dit jaar zelfs de beker heeft gewonnen. Ik vind het lastig om te zeggen hoe goed van den Boomen, Spierings en Dallinga echt zijn omdat Toulouse voor de eerste twee pas de eerste plek is waar ze echt uitblinken. Ajax gaat naar verluidt voor van den Boomen en Spierings zou dan Sangaré moeten doen vergeten neem ik aanMan man. Prima scouting dit weer. Ongekend. Hoop dat ze toch met wat beters komen als vervanger van Sangare.

29 mei 2023 om 16:47

Voor in de breedte en transfervrij is dit een prima speler.

Man man man wat een zeur….

Jij kende Sangare wel toe hij degradeerde met z’n club en wij hem binnen haalde?

29 mei 2023 om 16:55

Sangare stond al een tijdje bekend als talent in Frankrijk dus zo'n hele verrassende aankoop was dat niet.

29 mei 2023 om 16:58

Niemand kende hem, zelfs PSV niet. De scouts van PSV hadden hem nog nooit bekeken. Hij werd aangeraden door herr Schmidt.

29 mei 2023 om 17:02

Zo staan er wel meerdere mensen bekend om dat het “talenten” zijn.
Zo kende ik ook ene Freddy Adu…..

Maar nee, hooguit een enkele die mss hem kende, maar grotendeels niet.

29 mei 2023 om 17:04Breedte prima inderdaad. Maar als je de champions league in wil, ken je toch nie aankomen met Spierings als (waarschijnlijke) vervanger van Sangare/guti.

29 mei 2023 om 17:58

Belangrijkste is nu als eerste een trainer aanstellen, en dan overleggen met de nieuwe trainer wat de gerichte aankopen zijn voor het volgende seizoen.

Bouwen aan een compleet nieuwe selectie (er moeten zo’n 10 spelers weg bij psv las ik vanmorgen) en dat doe je zonder trainer. Verre van ideaal. Nu is een trainer een passant en worden transfer keuzes eerder door een TD bekrachtigd, maar Heitinga had in ieder geval het excuus dat hij zijn selectie niet had samengesteld toen het niets werd. Gaan Stewart / Brands de selectie samenstellen en komt daarna Peter B / Ron J of weet ik wie, dan maak je het de trainer niet gemakkelijk.

29 mei 2023 om 16:44

Ik ben bang dat psv aankomend seizoen een beetje hetzelfde gaat krijgen als ajax dit seizoen en komende denk ook nog. Het gaat daar ook steeds slechter als ik alle berichten moet geloven..

Iedereen die hier die zich afvraagt wat PSV moet men iemand van de nummer 13 van Frankrijk. Zijn ze alweer vergeten van welke club Sangare komt? Geen bepaalde koekenbakker gebleken toch?

29 mei 2023 om 16:54

Sangare is een international van Ivoorkust en nu pas 25 jaar. Spiering is 27 en kennen we van rkc

29 mei 2023 om 17:00

Een Virgil van Dijk werd ook pas door Liverpool gehaald toen hij 26 was.
Daarvoor Groningen - Celtic- Southampton. Dus…
Spiering heeft bij Toulouse redelijke stats, is transfervrij, dus wat is het probleem?

30 mei 2023 om 19:51

Ene Virgil v Dijk werd in de jeugd bij W2/ RKC afgetest...zegt dus weinig he

Eerst al op Branco vd Boomen en nu al op Stijn Spierings. Wat loopt iedereen lekker te klagen op die spelers. Het zijn gratis transfers! Dat vergeet iedereen vgm… Er word geen 20 miljoen voor ze neergelegd (zelf door ajax niet😉). Het zijn prima roulatie spelers en top voor de breedte van je elftal. Nee in de CL of EL gaan ze waarschijnlijk niet fantastisch of überhaupt spelen. Maar het zijn topspelers om in je selectie te hebben tegen de eredivisie middenmoot en laagvliegers. Tegen de top 5 zullen ze ook gewoon hun minuten maken als invaller of basis. Ik vind het hele goede transfers!

29 mei 2023 om 16:53

Vind het ook apart dat iedereen zo negatief is over deze 2 transfervrije aankopen.. hebben zich het hele jaar staande gehouden in een fysieke competitie.

30 mei 2023 om 12:58

Nou Feyenoord voor Dallinga. Wordt lachen

Asjeblief zeg. 27 jaar. 3 clubs in Nederland gehad en word nu ontdekt bij dezelfde club waar Sangare vandaan komt. Sangare is scouten. Spierings is 1 goed seizoen en nederlands. Konden ze hem niet halen toen hij bij Sparta rkc of az speelde? Is hij nu zoveel beter omdat hij met zn club n beker in frankrijk heeft gewonnen. Haal dan guardado voor n seizoen terug

29 mei 2023 om 17:01

Bij Sparta was hij nog aanvallende middenvelder, aardige techniek wat scorend vermogen. Maar fysiek niet bijzonder. Blijkbaar kan hij nu aardig verdedigen en loopt hij vrij veel, als hij z’n sterke punten van vroeger nog heeft. Dan is het een prima selectie speler voor PSV verwacht ik.

Feyenoord terecht kampioen maar die reacties dat ze de titel makkelijk prolongeren als we Spierings zouden kopen gaat wat ver. Eens per 7 jaar kampioen is toch de max…..feit dat Slot blijft garandeert niets. Kan alleen maar slechter worden

30 mei 2023 om 16:10

Hoe is dat de max? Hoezo kan het alleen maar slechter worden? Volgens mij hebben we dit seizoen maar 1 titel gepakt. Als we overwinteren in de CL en opnieuw kampioen worden is het al beter dan dit jaar. Bovendien gaan er veel minder spelers weg en hebben we budget om gerichte aankopen te doen.

6 jaar geleden werden we kampioen ondanks het beleid. Nu worden we kampioen dankzij het beleid. Feyenoord heeft een stijgende lijn te pakken. De trainer blijft en de spelers gaan niet minder fit worden. Ik zie t best zonnig in eigenlijk. Volgens mij is het meer je onderbuik die aan t woord is.

Feyenoord is natuurlijk wel de titelfavoriet voor volgend jaar, omdat het team een tamelijk geoliede machine is en er waarschijnlijk niet veel basiskrachten zullen vertrekken. De trainers van Ajax en PSV (wie dat ook zullen zijn) moeten in drie maanden tijds van alle nieuwe spelers die ze aan gaan trekken, ook zo'n goed op elkaar ingespeeld team maken. Dat is een zware klus, maar niet onmogelijk.

29 mei 2023 om 17:13

Verder hoeft Feyenoord pas half september internationaal aan de bak, terwijl Ajax en PSV al in augustus voorrondes moeten spelen. En niet te vergeten: Feyenoord heeft het Slot-voordeel.

29 mei 2023 om 17:25

Feyenoord begon afgelopen seizoen met een bijna compleet nieuwe selectie en werd kampioen. Dat voordeel van ingespeeld zijn moet je dus ook niet overschatten.

Ben ik de enige die 37 miljoen voor Sangaré een krankzinnig bedrag vind? Goede voetballer hoor, daar niet van, maar dit lijkt me iets teveel gevraagd.

Haha schitterend dit, iedereen een mening en waarschijnlijk heeft niemand ooit een wedstrijd van Toulouse gezien de afgelopen 2 jaar. Vd Boomen en Spierings zijn allebei een klasse beter dan het middenveld van PSV en Ajax op dit moment. Een veel meer fysieke competitie en hetzelfde tempo spel. Wacht maar tot ze straks in NL gespeeld hebben dan zie ik de reacties wel weer voorbij komen.

Als hij slim is gaat ie lekker naar Duitsland. Dit soort spelers worden in Nederland toch niet gewaardeerd, hier zijn talloze voorbeelden van. Geldt idem dito voor Vd Boomen

Wat klets iedereen zo negatief, zowel Boomen als Spierings zijn transfervrij en ze hebben zich wel staande gehouden daar in Frankrijk wat een betere competitie is dan in Nederland.

30 mei 2023 om 14:11

"ze hebben zich wel staande gehouden daar in Frankrijk wat een betere competitie is dan in Nederland."

Toulouse is slechts 13e geworden, hoor. En zo vreselijk veel sterker is die competitie ook niet. Dit seizoen geen enkele Franse club bij de laatste 8 in de CL, geen enkele bij de laatste 16 in de EL, slechts eentje bij de laatste 8 van de Conference League.

30 mei 2023 om 14:39

@cabinessence nee echt goed is het niet in Frankrijk en de CLen Europees erbuiten gelaten is de competitie gewoon beter dan hier in Nederland.

30 mei 2023 om 17:56

Mwua, op PSG na is er geen enkele Franse ploeg die wel even met 2 vingers in de neus kampioen zou worden in de eredivisie hoor. Het is met name veel lompe krachtvoetballers daar.

30 mei 2023 om 19:54

Niet met je eens. Teams als Lens en Stade Rennais zie ik vrij vaak. Echt wel n stuk sneller en technischer dan bijv n Ajax

30 mei 2023 om 21:20

@mitchajax020:

De competitie lijkt nog wel wat omdat er een afschuwelijke rijke club meedoet. Maar verder? Zoals ik al zei: 0 clubs bij de laatste 8 in de CL, 0 clubs bij de laatste 16 in de EL, 1 club bij de laatste 8 van de Conference League. Dus op basis waarvan is die competitie beter?

Ik snap niet dat zo'n speler na één succesvol bekertoernooi in Frankrijk op z'n 27ste opeens interessant is voor PSV. Lijkt me een beetje een transfer in de waan van de dag.

Ik ben niet echt bekend met deze speler, maar is Toulouse momenteel niet iets te veel een hype hier? Van den Boomen en Spierings zijn al 27, werden altijd gezien als spelers van het niveau middenmoot/rechterrijtje eredivisie... Ze winnen een keer de Franse beker en even later zit de een bij Ajax en de ander misschien bij PSV.

Spierings, mijn god. Dat is echt een speler voor het niveau subtop eredivisie, max. Daar ga je de oorlog dus echt niet mee winnen.

Ja Toulouse is een hype met 4 Nederlanders en beker winst, maar interessant door de transfervrije status van Van Boomen en Spierings
Het meest indrukwekkende van Spierings is zijn 332x!!!!! balveroveringen waarmee hij geloof ik de meeste balveroveringen van vijf beste europeese competities heeft van afgelopen seizoen. En vormde een goed duo met Van Boomen die qua spel met Veerman wordt vergeleken.
Dus lijkt hij mij prima vervanger voor Sangare en heb je zelf nog mogelijkheid om wat water bij de wijn te doen als 37,5 miljoen niet voor Sangare wordt gehaald. Dan is 35 ook goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

PSV

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
1.PSV1212
2.AZ1210
4.Feyenoord1114
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
G. TilMiddenvelder40
W. BenítezKeeper40
J. VeermanMiddenvelder41
J. BakayokoAanvaller40
L. de JongAanvaller44
I. SaibariAanvaller41
J. SchoutenMiddenvelder30
Voor de complete selectie: Clubpagina PSV.
Programma 
Uitslagen
Voor de alle wedstrijden: Clubpagina PSV.

0 fans
Middenvelder, 27 jaar
SeizoenClubW
2023/2024 Toulouse 1 0 0 0
2023/2024 RC Lens 4 0 2 0
2022/2023 Toulouse 36 2 6 0
2021/2022 Toulouse 35 1 12 0
2020/2021 Toulouse 28 10 9 0

In de wandelgangen

Zaterdag 9 september
Ajax volgt de verrichtingen van Wesley nauwlettend. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren