Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spelmaker Arsenal wacht na akkoord met Atlético op onderhandelingen’

Laatste update:

Het Spaanse radiostation Cadena COPE heeft een historie op het gebied van het openbaren van grote transfers. Zondag was het weer eens raak. Het medium meldt dat Santi Cazorla, die de laatste weken juist uitstekend op dreef is bij Arsenal, op weg is naar Atlético Madrid. Beide partijen zouden zelfs al begonnen zijn met onderhandelen over een transfersom.

/

Cazorla, zondag nog aanvoerder in het FA Cup-duel met Middlesbrough, lijkt een terugkeer naar de Primera División wel te zien zitten. De middenvelder is de dertig inmiddels gepasseerd en het heeft er alle schijn van dat hij de herfst van zijn carrière wil doorbrengen in Spanje. Cadena COPE meldt dat hij persoonlijk al akkoord is met Atlético Madrid.

De spelmaker, die door Arsenal in 2012 werd overgenomen van Málaga, heeft bij Arsenal nog een contract tot medio 2016. In Londen moet men komende zomer dus sowieso beslissen wat er met hem gaat gebeuren, omdat hij anders transfervrij de deur kan uitwandelen.

Denk je dat Arsenal wil meewerken aan een vertrek van Santi Cazorla?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Contract verlengen of vertrekken lijkt me

Waar zou hij dan moeten spelen? Koke en Arda spelen denk ik sowieso altijd. De plek van Gabi en Tiago is niet een plek voor hem dus zou zonde zijn als die op de bank terecht zou komen.

15 februari 2015 om 21:37

Ik denk dat Arda naar Manchester United of Arsenal gaat.

15 februari 2015 om 23:04

Ik zie hem liever bij Atletico blijven.

15 februari 2015 om 21:50

Koke staat toch in de belangstelling van Utd?

15 februari 2015 om 23:03

Hij heeft volgens mij een tranferclausule van 60 miljoen.

16 februari 2015 om 09:13

Dus kan hij niet in de belangstelling staan? 60 miljoen is geen bedrag wat United niet kan betalen.

16 februari 2015 om 18:48

Heb ik dat gezegd dan?

Als grote spelers al naar Atletico willen gaan, is Arsenal wel erg afgegleden zeg..

15 februari 2015 om 21:33

Makkelijk scoren, provoceren of gewoon reageren als leeghoofd?

15 februari 2015 om 21:50

Los van of Atleti beter is dan Arsenal, of andersom, snap ik Santi volkomen. Een meerjarig contract krijgt hij niet meer; hij is voorbij de 30, heeft het EK gewonnen, FA cup gepakt, bij mooie ploegen gespeeld. Om aam het eind van je carriere lekker terug naar Spanje te gaan, bij een, wederom, pracht club, is meer dan logisch.

15 februari 2015 om 22:32

Fijo heeft deels gewoon gelijk, Atletico is gewoon een verbetering, hij is spaans dus extra voordeel en kan meer verdienen, speelt voor prijzen.
zou dus een logisch stap zijn

15 februari 2015 om 22:56

Nouja, gelijk? Arsenal is niet afgegleden, Atleti daarentegen wel opgeklommen. Ze zijn niet voor niets huidig Spaans kampioen, sinds weet ik veel hoeveel jaar, en vice CL winnaar.

15 februari 2015 om 22:57

Als je goed zou lezen maurootje zou je snappen dat hij Atleti als stap omlaag ziet. Ben ik het niet bepaald mee eens... Buiten het feit dat hij daar minder zal verdienen dan bij Arsenal. Je weet weer eens niet waar je over praat.

16 februari 2015 om 08:05

Lekker inhoudelijk gereageerd 75draytonpark. Daarnaast iemand een leeghoofd noemen is wel erg laag.
Je snapt toch wat hij bedoelt? Als een speler als Cazorla van Arsenal naar Atletico gaat vraagt hij zich af waar Arsenal nou eigenlijk staat. Dat is toch niet zo moeilijk? Hij heeft daar toch best een punt? Arsenal speelt al tijden niet meer om het kampioenschap en moet hopen op de FA cup. Dan ben je best afgegleden aangezien Arsenal toch tijden heeft gehad waarin ze wel om het kampioenschap speelde.

16 februari 2015 om 10:10

Fcda

Lekker geredeneerd en relevant gereageerd.
Het is ook maar net hoe het uitkomt he? Arsenal doet al 10 jaar niet meer mee om het kampioenschap, dat lijkt me niet iets van de laatste tijd. Daarnaast is het niet echt snugger om te doen alsof Arsenal boven Atleti staat, wat die leeghoofd dus wel doet. Conclusie, Atleti is op dit moment een stap vooruit tov Arsenal, daar hoef je niet eens verbaasd over te zijn want het is de regerend kampioen van Spanje die ook nog eens betere resultaten heeft behaald in de CL laatste jaren. Waarom jij hem nog verdedigt is mij ook een raadsel, aangezien je La Liga op de voet volgt...daar mag ik toch vanuit gaan.

16 februari 2015 om 10:40

@75draytonpark, leer nou is nadenken, Carzola gaat vast wel meer verdienen, in iedergeval, echt niet (veel) inleveren en met tekengeld erbij gaat hij gewoon meer verdienen.
je reageert weer als een leeghoofd

16 februari 2015 om 10:53

Nee maurootje, hij gaat niet meer verdienen. Hij moet juist salaris inleveren om bij Atletico te kunnen gaan spelen. Tekengeld zal hij niet veel ontvangen als hij deze zomer gekocht wordt door Atletico, want dan moeten ze namelijk al geld voor hem betalen.

Dit soort zaken moet je niet redeneren, maar gewoon opzoeken. Dat laatste zal ik maar niet counteren, begint vermoeiend te raken dat jij mijn opmerkingen iedere keer probeert om te draaien en letterlijk tegen me te gebruiken maar hopeloos faalt.

15 februari 2015 om 22:11

Nee atletico is gewoon wereldtop

16 februari 2015 om 00:58

Atletico is echt geen wereldtop hoor.

15 februari 2015 om 22:37

Arsenal is niet afgegleden vind ik. Het ligt meer aan het feit dat Atlético op 't moment fantastische spelers heeft voor de tacktiek van een eveneens fantastische coach. Al is het een speelstijl die gepaard gaat met veel kritiek, het is effectief en moeilijk te bestrijden.

Mocht er iets van waar zijn, dan is hij niet te behouden lijkt me. Gaat de herfst van z'n carrière in en zal geen meerjarig contract meer krijgen bij Arsenal. Hopelijk staat Ozil er dan weer helemaal als de oude bij en kan hij Santi opvolgen als uitblinker, wat hij de laatste tijd echt is.

Het is gewoon een stap vooruit op moment. Ik zou 't doen als ik Santi was.

15 februari 2015 om 21:37

Ik schat ze een beetje op hetzelfde niveau in. Atletico had vorig jaar een uitschieter. Halen beiden vaak de champions league (vooral Arsenal dan) en komen ongeveer even ver op vorig jaar na dan.

15 februari 2015 om 22:40

Betwijfel het, vind Arsenal vaak de onderliggende partij in topwedstrijden (Spurs en Liverpool), waar Atletico dat totaal niet heeft.

15 februari 2015 om 22:49

Dat komt omdat ze bang zijn geworden van vorig jaar waarin we veel te aanvallend speelden en op de counter in elke topper werden vernedert.

15 februari 2015 om 23:24

Qua individuele klasse verschillen Arsenal en Atletico niet erg veel. Maar als team vind ik Atletico een stap verder.

Goeie speler, in bloedvorm de laatste tijd dus... ik zou hem niet 1,2,3 laten gaan. Je kan beter Wilshere verkopen omdat die op 10 en op 6 niks toevoegt. Dan is het wel een speler van de club maar als die de kwaliteiten niet heeft of duidelijk minder is dan iedereen dan heb je daar niks aan. Bovendien is Rosiscky ook niet meer de jongste dus in de breedte op '10' moet er veel bij Arsenal gebeuren want anders houdt je enkel Ozil over. Cazorla gaat weg, Rosiscky wss ook en dan heb je Wilshere die niet goed genoeg is.

15 februari 2015 om 21:40

Wilshere niet goed genoeg, hahahah. Dan heb je er echt geen kijk op, met alle respect natuurlijk.

15 februari 2015 om 21:49

Als spelmaker vind ik Wilshere ook niet genoeg.

15 februari 2015 om 21:55

Daar zijn we voorlopig wel in voorzien met Ozil.

15 februari 2015 om 21:55

Zoveel bijzonders is Wilshere nou ook weer niet hoor.

15 februari 2015 om 21:57

Ook al zo goed onderbouwd.

15 februari 2015 om 22:05

Bij een vertrek van Santi moet daar sowieso iemand bijkomen. Zodra Ozil geblesseerd raakt kan niemand die taak op zich nemen. Rosicky tel ik niet als basisspeler.

Misschien dat Wenger Draxler weer ziet zitten. Reus zou een droomkandidaat zijn geweest, maar dat gaat nu niet meer gebeuren.. alhoewel.. alles kan.

Ik zou het liefst meer een aanvaller-type 10 zien, dan kan degene ook op de vleugel uit de voeten.

15 februari 2015 om 22:27

Reus zie ik nu niet meer gebeuren. Krijgt al meer betaald dan ons hoogste salaris geloof ik. Moet daarnaast een hele hoop kosten. Kans verkeken. Draxler mag van mij nog steeds.

15 februari 2015 om 22:38

Draxler zie ik nog steeds graag komen.

15 februari 2015 om 22:51

Wilshere staat misschien wel bekend als een groot talent, maar heeft daar tot nu toe niks van waar gemaakt. Een paar keer per seizoen speelt hij een goeie wedstrijd en that's it. Ik zou ook eerder Wilshere weg doen dan Cazorla.

15 februari 2015 om 23:04

@750draytonpark.

als je het niet snap, zeg het dan, dan leg ik het je uit. Jij zegt dat Ozil wel genoeg is maar bij blessures en schorsingen dan? Waarom denk je dat Barca, Real, Bayern, City en Chelsea steeds top spelers erbij kopen? Omdat ze gek zijn? Nee, ze willen alles minimaal dubbel bezet hebben want blessures en schorsingen horen bij voetbal. Als Cazorla vertrekt, Rosiscky zie ik ook niet lang meer want die is nog ouder dan Cazorla dan houd je enkel Ozil en Wilshere over. Ozil is onbetwiste basisspeler, mits fit en 100% is hij nog altijd dé beste ter wereld op zijn positie. Wilshere kan het niet aan want die is als 10 helemaal niks. Een plekje terug naast een CDM of CM zoals Ramsey kan die ook niet. Het is Ramsey of Wilshere, beide kan niet en Ramsey is gewoon beter.

Dus mocht Santi weg gaan, dan heeft Arsenal een grote probleem tenzij ze een waardige vervanger kopen.

15 februari 2015 om 23:11

Zit trouwens te denken.. eigenlijk moet Arsenal bij een vertrek van Cazorla vol voor Suárez gaan. Dan heb je je wereldspits die voor Arsenal gemaakt is maar ook een speler die op de vleugel kan of een duo met Alexis kan vormen!

16 februari 2015 om 10:20

Suarez blijft bij zijn droomclub al moet ie in Barca B spelen. Daarnaast gaat zijn vrouw echt niet meer weg bij haar familie. Nee die kunnen we uit ons hoofd zetten, als die er al in heeft gezeten.

ik zou het heel erg jammer vinden als hij weg gaat. arsenal heeft hem gewoon nodig. hij maakt het team beter.

Is wel ideaal voor Cazorla als je niet alleen een stap hoger kan gaan maar dat ook nog eens kan doen bij een top 3 club in je eigen land.

15 februari 2015 om 23:00

Een stap vooruit is het niet hoor. Vorig jaar hebben ze een geweldig jaar gehad maar dat gaan ze echt niet herhalen. In de competitie doen beide clubs mee om CL voetbal en in de CL zie ik ze even ver komen.

Santi Cazorla lijkt mij een prima aankoop voor Atlético Madrid.

Ik ben benieuwd hoeveel Atlético Madrid voor Cazorla zal betalen, als dit daadwerkelijk waar is. Aangezien hij na dit seizoen nog maar 'n een-jarig contract heeft bij Arsenal, zal het niet extreem veel zijn.

Verder is hij ook al dertig jaar en dat zal ook wel meespelen in de transfersom en ook al is hij dertig jaar, ik denk wel dat Cazorla in de aankomende drie jaren van meerwaarde kan zijn voor Atlético Madrid.

Zie opstelling: het ziet er misschien aanvallend uit, maar opzicht valt dat wel mee.

Spelers als Koke en Arda Turan helpen vrijwel altijd mee met zowel aanvallen als verdedigen, Gabi is sowieso al controlerend/verdedigend ingesteld en dan zullen Santi Cazorla, Antoine Griezmann en Mario Mandžukić, dan ook weer met Arda en Koke, verantwoordelijk zijn voor de aanvallen van Atlético Madrid.

Er bestaat ook een kans dat Miranda in de zomer vertrekt bij Atlético Madrid en als hij vertrekt, dan heeft Atlético Madrid met José Giménez al een vervanger klaarstaan.

Moyà
Juanfran
Miranda
Godín
Siqueira
Cazorla
Koke
Gabi
Arda Turan
Griezmann
Mandžukic

Ik hoopte zo hard dat het Arteta was, maar helaas.
Als Cazorla weggaat hebben we een probleem. Hij kent de competitie, kent de speelstijl van Arsenal en is een van de beste spelers bij de club de afgelopen jaren.

Maar als we het over een vertrek hebben, hoort daar uiteraard een opvolger bij.
Misschien wilt Griezmann de omgekeerde weg bewandelen?

Wat al helemaal een stunt zou zijn is Koké!
Als hij komt, dan heeft Arsenal erg goed gehandeld.

Ik zou Cazorla nog eerder transfervrij laten vertrekken over een jaar dan hem in de zomer aan Atletico verkopen. Hij is veel te belangrijk voor Arsenal, in tegenstelling tot andere spelers totaal niet blessuregevoelig en een van de constantste spelers. Hij kan ook nog jaren mee omdat hij het moet hebben van zijn inzicht, passing, en zijn schot.

Maar als Atletico 30 miljoen bied voor een dertigjarige speler met een eenjarig contract. Dat gaat Arsenal helaas niet laten lopen, zeker als Cazorla daar heen wil...

Arda en Cazorla plus evt een transfersom

Arda Turan schijnt heel erg graag te willen samenwerken met Arsene Wenger.
Ik zie dat wel gebeuren.

Wat een onzin. Santi houd van Arsenal.
Dit is bullshit. Je kan dit alleen in de zomer nog enigszins serieus nemen.

Zou t echt jammer vinden als hij vertrekt, is al jaren 1 van de uitblinkers bij arsenal maar als ze hem toch wegdoen deze zomer zou ik voor Quintero gaan als zijn vervanger

Cazorla geld ruilen voor Arda?

Dit kan alleen een transfer zijn, wetende dat een van je middenvelders vertrekt van de zomer. Anders zou het een ronduit domme zet zijn.

De middenvelder is de dertig inmiddels gepasseerd en het heeft er alle schijn van dat hij de herfst van zijn carrière wil doorbrengen in Spanje.""

Ik heb niks gezien dat erop duid dat Santi de herfst van zijn carriere in Spanje wil doorbrengen. Geloof ook niet dat dit bericht op waarheid berust is. Santi is in vorm en krijgt waardering. Echter als Wenger Ozil kosten wat kost op tien zet en boven Santi in vorm verkiest, snap ik dat hij eventueel weg zou willen.

Wat een geweldige speler die Cazorla. Ik heb nog nooit iemand gezien die zo tweebenig is als hem en dan zn (trap)techniek die is fenomenaal. Ik kan me goed voorstellen dat hij de laatste jaren van zijn carriere bij een topclub uit zijn vaderland wil spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren