Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spelersgroep van Man United wacht mogelijk enorme salarisverlaging’

Laatste update:

Manchester United speelde zaterdag met 1-1 gelijk tegen Stoke City en raakt steeds verder achterop bij de top in de Premier League. The Mancunians willen ten minste bij de eerste vier eindigen om plaatsing voor de Champions League af te dwingen en de spelersgroep zal er ook op gebrand zijn om die doelstelling te halen.

/

Diverse tabloids schrijven namelijk dat de spelers 25 procent van hun salaris moeten inleveren wanneer zij zich voor het komende seizoen niet plaatsen voor Champions League-voetbal. Daar komt bij dat adidas dertig procent minder zal uitbetalen wanneer het team van José Mourinho zich niet bij de eerste vier weet te scharen.

De shirtsponsor sloot in de zomer van 2014 een samenwerking voor tien jaar af met Man United en betaalt jaarlijks 94,2 miljoen euro. Als de club het miljoenenbal niet haalt, gaat daar dus zo’n dertig procent van af. Het rode voetbalbolwerk staat momenteel met 41 punten op de zesde plaats in de hoogste afdeling van Engeland.

Met het oog op het naderende vertrek van Memphis Depay naar OL - Olympique Lyonnais stelde de Daily Mail een lijstje op...

Geplaatst door voetbalzone op vrijdag 20 januari 2017

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat wordt dan lekker korten, want ik zie United dit seizoen niet opeens de top 4 binnenstormen om er te blijven.

22 januari 2017 om 13:17

Maar wel de EL winnen! Ik hoop echt dat Man U buiten de top 4 valt, maar vervolgens wel de EL wint! Als dat gebeurt, krijgt de BPL volgend seizoen 5 engelse (top) teams in CL. En dat zou gaaf zijn vind ik!

22 januari 2017 om 13:25

@Zermattperson

Stel Manchester City en United winnen CL en EL. Gaan dan er 6 Engelse clubs de CL in?

22 januari 2017 om 13:28

Als hun beide niet in de top 4 staan dan gaan er inderdaad 6 ploegen vanuit Engeland de cl in

22 januari 2017 om 13:51

Hoezo zou dat gaaf zijn? dan krijg je nog meer van hetzelfde. En die Engelse clubs presteren toch allemaal waardeloos in Europa. Geef mij dan maar lekker een spaanse club er bij, die leggen beter voetbal op de mat en vinden Europa tenminste echt wat waard. Zoals zo'n Tottenham in de CL dit jaar, voegt dat nou wat toe?

22 januari 2017 om 14:27

Lucas, Als er dus 6 teams de CL ingaan, zijn dus allebei de trofeeen gewonnen door een Engels team. Is dat een waardeloze prestatie

22 januari 2017 om 14:31

@ LucasAndersen

Beter technisch voetbal ja maar qua sportiviteit nee! Heb continu lopen ergeren aan hun toneel, kaartennaaierij, etc. vooral wanneer twee Spaanse clubs tegen elkaar spelen. Van mij mag meer Italiaanse of Duitse clubs spelen in de CL.

Leuk dat je Tottenham noemt maar je vergeet wel voor het gemak dat Leicester groepswinnaar is, dat zijn nou leuke dingen die ik graag zie ipv standaard ploegen die eerste en tweede worden in de poulefase.

22 januari 2017 om 17:17

Thierry2004,

Nee dan komen er geen 6 clubs in Europa. Als een Engelse club buiten de top 4 de CL wint moet de nr 4 zijn CL plek inleveren. Dit geldt niet voor de EL uiteraard. Met vriendelijke groet,

22 januari 2017 om 21:25

ze hebben meer kans om in de top 4 te eindigen dan liverpool in mijn ogen. maar we zullen het pas op het einde van het seizoen weten. ze spelen in ieder geval top 3-4 waardig. ze zijn telkens de betere ploeg maar spelen gelijk als de afwerking het aflaat. ze staan echter al veel verder dan ik had gedacht. maar ik zou niet weten waarom ze niet in de top 4 kunnen eindigen... laatst stonden ze nog 9 punten achter op de 5de en zei iedereen al dat het voorbij is. zo zie je maar hoe snel het gaat. bovendien lijken liverpool, spurs en man city een slechte periode door te maken. ze kunnen dus wel degelijk top 4 eindigen. ze hebben zelfs een goede kans op top 3. maar goed dan moeten ze wel de wedstrijden winnen in plaats van veel beter te zijn maar punten te verspelen.

Ik roep dit al jaren: Sinds vertrek van trio top verdedigers is man utd b garnituur geworden. Nogmaals, man utd is absolute top. En blind, rojo rn andere misbaksels die leuk soms meedoen, maar op essentiële momenten de kwaliteit missen, ga je nooit in zo'n competitie iets bereiken. Man utd moet verder ook alle andere middelmaat slash gare spelers wegdoen. Die belg op middenveld...waar gaat dit over? Of ene lingaard? Dit is geen man utd materiaal. Pogba en baily is er een begin gemaakt, nu nog doorpakken en opruimen. We hebben niets aan spelers die gemiddelde van 1 op 4 goede duels halen. Of spelers die van passen houden die duel niet vooruit helpen. Man utd speler is bevlogen, neemt risico's en thuisduel is echt thuisduel dat altijd gewonnen moet worden. Dat gevoel is sinds 2012 niet meer heersend. Ps: Aanvullende kritiek op ophemelen van zlatan....laatste tijd scoort hij en staat inmiddels op 12. Maar oh wat heb ik me geergd aan deze man tijdens topduels uit eerste helft van het seizoen. Liverpool, arsenal, man city: Allemaal onzichtbaar. Dus mede verantwoordelijk aan huidige stand op ranglijst. Tijd voor opruiming. Rooney leuk dat ie nu op 250, maar ook over the top.

22 januari 2017 om 12:59

True, maar laten we eerlijk zijn het is belachelijk dat United met zoveel uitgegeven geld zulke matige voetballers heeft en zo slecht presteert. Topclub onwaardig.

22 januari 2017 om 21:29

zo slecht presteert ? waar praat je over ? kijk je wel wedstrijden van man utd ? ze hadden gewoon makkelijk top 2-3 kunnen staan maar werken niet goed af. ze hebben verdient verloren van chelsea. maar elke andere wedstrijd dit seizoen had gewoon gewonnen kunnen/moeten worden. ze hebben mss wel de meeste kansen gecreerd in de PL maar de afwerking laat het wat afweten... maar zomaar wat roepen vind ik wel overdreven. ze spelen helemaal niet slecht. ze hebben wel mindere momenten maar zijn meestal 75% of meer van het duel echt heer en meester

22 januari 2017 om 13:09

Hij staat inmiddels al op 14 Verder moet er inderdaad een grote schoonmaak plaatsvinden. Dit had onder Van Gaal al moeten gebeuren, maar ook hij trok spelers aan die Man Utd niet terug gingen brengen naar het niveau waar ze eerst waren. Met Pogba en Bailly heb je twee zeer goede spelers die over 3-4 jaar de absolute wereldtop zouden moeten zijn. Tevens heb je met Shaw, Martial en Rashford ook een aantal jonge spelers die de wereldtop kunnen gaan halen. Ik ben het er echter niet mee eens dat Rooney weg moet. Hij is misschien over z'n top, maar nog wel belangrijk en daarnaast een clubicoon.

22 januari 2017 om 13:20

United is volgens mij ook bezig met een schoonmaak. Depay en Schneiderlin zijn al weg en allebei hebben een mooi bedrag opgeleverd. Ik zie Young ook nog wel deze maand vertrekken. Het is algemeen bekend dat Mourinho met een kleine selectie werkt, maar hij kan natuurlijk niet de helft van de selectie de deur uit doen in een transferperiode. Je kan die spelers ook niet voor een appel en een ei laten gaan, United wil ook wel een leuk bedrag binnen krijgen. Als je Young nog verkoopt heb je deze maand die overbodige spelers verkocht en een leuk bedrag overgehouden. In de zomer dan Blind, Darmian, Schweinsteiger en Liingard laten gaan en je hebt een prima selectie die je met een paar gerichte aankopen nog beter kunt maken.

22 januari 2017 om 13:13

B garnituur en dan ManU is absolute top. Ik vind ManU, mede door huidige spelers en in recent verleden aangekochte spelers, niet meer op dat niveau. Hun historie houdt het nog enigszins in waarde. Maar na Ferguson is het eigenlijk een treurige bedoeling.

22 januari 2017 om 14:49

Jou neem ik niet meer serieus. Zlatan as tegen Arsebal geschorst , logisch dat je hem niet zag. Verder heeft United pech met spelers die tegen vallen veel blesures. Plus dat ze veel verschillende trainers hebben gehad maakt het moeilijk , iedere trainer heeft zijn eigen aankopen.

Dit kunnen ze niet zomaar doen lijkt mij? Tenzij het in je contract staat natuurlijk.

22 januari 2017 om 13:23

Daarom is dit bericht toch, staat dus in de contracten met Adidas. Dit was een voorwaarde voor dat hoge sponsorbedrag dus terecht dat dit soort clausules hierbij ingebouwd zitten.

22 januari 2017 om 14:48

Ik neem aan dat hij het over het korten van de salarissen heeft. Ik ken wel clausules omtrent het korten van salaris bij degradatie of het verhogen van salaris bij promotie, maar men zou dan dit jaar al 25% gekort moeten zijn, omdat men vorig jaar niet in de top 4 eindigde, als er daadwerkelijk zulke clausules zijn.

Het enige andere wat ik me kan voorstellen is dat de groep voor het seizoen collectief een afspraak heeft getekend dat men gekort kan worden als men dit seizoen niet presteert. Maar dat wil je zelf toch niet?

22 januari 2017 om 15:18

Ik neem aan dat het om prestatiecontract/claussules gaat, Althans dat is wat ik uit dit bericht haal. Adidas is natuurlijk ook niet gek en die gaan ook geen bizarre bedragen uitgeven zonder dat ze zichtbaar zijn op het allerhoogste voetbalpodium. Vind dit trouwens wel een uitstekende ontwikkeling. Op deze manier raak je voetballers op hun meest zwakke plek en wie weet heeft het tot gevolg dat de spelers van Manu tegen de mindere clubs toch net wat beter presteren en wat makkelijker doelpunten maken.

Ik weet niet of dit standaard is bij Man. United, maar vind het wel een goede regeling. Wellicht dat de intrede van een prestatiecontract wel wat teweeg brengt.

Ik neem aan dat dit in de contracten gewoon vermeld staat als een bonus van 33.3 wanneer men wel binnen de top 4 belandt? Salaris afpakken als niet aan bepaalde doelstelling voldaan wordt is niet een erg gebruikelijke manier van handelen.

Gaat inderdaad nog heel spannend worden. Everton speelt de laatste weken weer wat beter en hijgt Man Utd ook in de nek. Het is echt dringen geblazen voor die bovenste plekken want er zijn dit seizoen 6 à 7 ploegen die niet heel veel voor elkaar onder doen in onderlinge duels. Heerlijke competitie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren