Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Spelers ergeren zich kapot aan Seedorf en lekken tien kritiekpunten’

Laatste update:

Clarence Seedorf lijkt na krap twee maanden flink in het nauw gedreven te zijn bij AC Milan. Op 16 januari benoemde de Italiaanse club hem tot hoofdtrainer, nadat het eerder Massimiliano Allegri zijn congé gaf. Het is Seedorf sindsdien nog niet gelukt een winnend team te smeden en in zowel Italië als Nederland worden de geruchten sterker dat de samenwerking wel eens erg kort zou kunnen duren.

/

De Italiaanse pers schreef deze week dat Seedorf nog twee wedstrijden heeft om zijn baan te redden: er moet gewonnen worden van zowel Lazio (uit) als Fiorentina (uit), anders is het einde verhaal. Daarnaast doemen verhalen op dat de Nederlandse trainer de fanatieke supporters heeft toegezegd dat hij in de zomer flink wil renoveren bij AC Milan. Tweederde van de groep zou eruit moeten, aldus de berichten.

Ondertussen zitten de spelers ook niet stil. De Telegraaf schrijft vrijdagmorgen dat de selectie van i Rossoneri tien punten van kritiek heeft gelekt naar de nationale media. Het irriteert de spelers onder meer, zo schijnt het, dat er geen tactische bespreking is voor het hele team: Seedorf bespreekt slechts de tactieken per linie. Daarnaast moet er steeds een psycholoog bij één-op-één-gesprekken zitten, staat Seedorf niet open voor kritiek, positioneert hij zijn spelers verkeerd en wordt er altijd maar ’s middags getraind - nooit ’s ochtends.

Clarence Seedorf kan beter met rust gelaten worden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

1. Er is geen tactische bespreking voor het hele elftal, maar alleen per linie.
2. Bij individuele gesprekken is altijd een psycholoog aanwezig.
3. Seedorf laat zijn selectie alleen 's middags en nooit 's ochtends trainen.
4. De trainingen worden keer op keer onderbroken door Seedorf voor ellenlange uitleg.
5. Spelers worden door Seedorf op de verkeerde posities neergezet.
6. Seedorf besteedt teveel aandacht aan Mario Balotelli.
7. Seedorf staat niet open voor kritiek; zijn wil is wet.
8. Er wordt continu van aanvoerder gewisseld.
9. Na de wedstrijd tegen Atlético werden de spelers erg lang in het hotel gehouden.
10. De spelers zijn kwaad omdat zij zondag na de uitwedstrijd tegen Lazio niet teruggaan naar Milaan, maar gelijk doorreizen naar Florence, waar Fiorentina woensdag de tegenstander is.

21 maart 2014 om 07:47

Wat een onzin, zolang ze niet winnen is alles wat Seedorf doet fout in hun ogen, dat hij al aangeeft dat er Tweederde van de groep eruit zou moeten zegt al genoeg, Seedorf hoort gewoon volgend seizoen de kans te krijgen met een frisse nieuwe selectie, dit speculeren slaat nergens op, er zijn genoeg mensen op VZ die over hem oordelen zonder de wedstrijden van milan te hebben gezien, AC Milan is echter onder seedorf aantrekelijker en beter gaan voetballen, er zit tenminste een visie achter, alleen vallen de resultaten echter tegen omdat de spelers gewoon weg niet goed genoeg zijn, er worden er te veel kansen gemist en de verdediging is zo lek als een mandje inclusief de slechter keeper.

21 maart 2014 om 09:24

3. Seedorf laat zijn selectie alleen 's middags en nooit 's ochtends trainen.

Blijft een Surinamer he

21 maart 2014 om 09:55

Tja en dat dat ze daar problemen mee hebben is al helemaal apart. Elke dag uitslapen is toch geen straf ofwel? Ipv te gaan zeiken moeten ze eens met volle verstand en vertrouwen achter de trainer gaan staan. Het is niet alsof die jongens recht van spreken hebben, ze speelden dramatisch voordat Seedorf kwam kijken.

21 maart 2014 om 10:02

Ja het blijft een Surinamer we wij zijn lui dat klopt maar dat heeft nix te maken met vroeg opstaan denk dat Seedorf elke ochtend vroeg wakker is.

Maar al die punten ik geloof er een paar en die vind ik volkomen normaal
Voor een trainer en hij moet 60%
Van dat elftal lozen en vernieuwen.

23 maart 2014 om 13:11

ey wie is wij?
Praat geen onzin want jij bent zeker geen Surinamer als je dit verkondigd

Dit verhaal van de telegraaf kunnen we plaatsten bij alle onzin die over Seedorf geschreven word. Hij weet echt wel hoe hij een team moet begeleiden.

21 maart 2014 om 07:33

Ja, want dat heeft Seedorf al zo vaak gedaan...?

21 maart 2014 om 07:34

Op basis waarvan weet hij dat? Zijn prijzenkast?

21 maart 2014 om 08:28

Ja want hij heeft voorheen enorme successen als coah behaald. Je weet er helemaal niks van man

21 maart 2014 om 08:35

Seedorf weet heus wel wat hij moet doen en hoe het binnenste van Milan eruit ziet. die man heeft 300 wedstrijden gespeeld en er 10 jaar rondgelopen. was altijd de stille coach op de achtergrond en dan gaan wij weer roepen dat hij geen goede trainer is omdat hij nog geen prijs als trainer heeft gewonnen?

Hij gaf aan dat 2/3 van het team eruit moet, dan is het toch logich dat er spelers zijn die rotzooi roepen en dat het ineens niet aan hun ligt maar aan de trainer?

Sinds hij er zit is AC Milan aantrekelijker en beter gaan voetballen. bekijk de wedstrijden maar eens.

7. Seedorf staat niet open voor kritiek - waarom moet hij opnstaan voor Kritiek? hij is toch gewoon de baas. wij moeten allemaal doen wat onze baas zegt, en zij ook.

21 maart 2014 om 08:44

Het gaat in zijn coaching carriere dezelfde kant op als met zijn voetbal carriere. Hi maakt nu misschien nog wat foutjes, maar uiteindelijk zal hij een goede coach worden. Als dat moment er is, is er, zeker vanuit Nederland, al weer te veel op hem gekotst omdat hij niet meteen iets goed doet. Seedorf weet naar mijn idee echt wel wat hij moet doen, geef hem de tijd en laat hem aan zijn team bouwen. Zoals altijd verwacht iedereen meteen weer wonderen.

21 maart 2014 om 08:44

Ik heb helemaal geen baas. Een hond heeft een baas. Daarbij moet je als beginnend trainer juist wel open staan voor kritiek, zeker als je pas 2 maanden trainer bent.

Overigens vraag ik mij af wat het waarheidsgehalte is van dit bericht. .

21 maart 2014 om 09:01

Jeronsaik. Feit dat ie roept dat 2/3 eruit moet terwijl hij nog veel wedstrijden met deze selectie moet spelen zegt al genoeg over zijn onervarenheid. Dat mag je nooit roepen. Helemaal niet omdat het enkel ter zelfbescherming gezegd wordt.

Verder moet je altijd openstaan voor nieuwe ideen. Niet openstaan voor kritiek betekend eigenwijs. Eerlijk gezegd sta ik daarvan niet zo raar te kijken bij onze Clarence. Die vent heeft zichzelf zijn hele leven al overschat.

21 maart 2014 om 09:01

als je werkt heb ook jij een baas, tenzij je zelf de baas bent en dan zal je al helemaal moeten begrijpen wat ik bedoel. dat als jij de eind verantwoordelijke bent en de beslissingen maakt dat je geen kritiek dult te hebben (althans weinig)

21 maart 2014 om 09:05

ik zeg niet dat het slim is dat hij dat al heeft geroepen, maar het is gewoon modder gooien, spelers zijn slecht (volgens dit bericht) en dus geven en modder antwoordt. dus of het echt waar is dat betwijfel ik want lijkt mij niet dat seedorf zo iets zegt namenlijk (over dat 2/3)

en feedback en kritiek zijn heel wat anders, als zijn spelers hem feedback geven dan kun je daar voor openstaan. als spelers kritiek hebben dan wordt er niet overlegd naar mijn idee

21 maart 2014 om 09:49

dit is denk ik opnieuw verzonnen ik denk echt wel dat seedorf weet hoe hij dit moet aanpakken!

Al die kranten in in italie hebben niks te doen en ook de telegraaf moet je niet altijd serieus nemen het is alleen maar om hem te sarren!

21 maart 2014 om 11:45

En jullie blijkbaar wel?

21 maart 2014 om 07:32

Welkom in de voetballerij. Hier worden dagelijks tientallen open deuren ingetrapt. Op een aantal na is heel de voetbalwereld zo.

21 maart 2014 om 19:46

@ Classongrass

Open deuren in trappen hoort gewoon bij het hedendaagse voetbal, eigenlijk trap jij ook een open deur in om daar over te klagen. Ik vind het nog veels te vroeg om te beoordelen of hij wel of niet een natuur talent is, de spelers waarover hij beschikt zijn Milan onwaardig. Bij Botafogo namen de spelers en club wel zo´n beetje alles van hem aan. Het zijn denk ik meer de verwende eego´s die het probleem zijn. Natuur talenten kunnen ook weleens een mindere periode hebben dus ik vind het nog veels te vroeg om over Seedorf te oordelen.

Dit meld ook vi en niet alleen telegraaf. Ik kan dit best geloven. Het stijgt een beetje naar zn bolletje allemaal en gaat dan rare fratsen uithalen. Hij is veelste onervaren nog, geen schande. Maar balotelli is wel echt zn billemattie.

Dit verhaal van de telegraaf kunnen we plaatsten bij alle onzin die over Seedorf geschreven word. Hij weet echt wel hoe hij een team moet begeleiden

21 maart 2014 om 07:43

Hoe weet je dat zo zeker dan?

Zie geen redenen tussen de 10 punten wat nou zo verkeerd is. Misschien dat hij veel van aanvoerder wisseld. Denk dat je Seedorf pas volgend seizoen mag beoordelen.

Seedorf is volgens mij een goede kerel maar tactisch moet ie nog wat leren hij houd te stug vast aan 4231 terwijl balo beter presteert met 2 spitsen

21 maart 2014 om 07:54

Maar het gaat niet alleen om Balotelli. Op deze manier komen spelers als Honda, Kaka en El Swaarayaah of zo beter tot hun recht.

Dit seizoen is kansloos voor milan en dat komt niet door seedorf.. Toen hij instapte was het niet slechter..
Als milan hem nu al ontslaat getuigt dan van wanbeleid, want wat hadden ze van hem willen zien? Het materiaal wat hij heeft is erg matig en hij heeft gelijk als hij zegt dat tweederde van de spelers vervangen moet worden.

Of hij ervaring heeft of niet, met deze spelers kan ancelotti, mourinho of guardiola voor de groep staan, die bakken er niet veel meer van.

Ik geloof dit verhaal niet.

Seedorf heeft bij een aantal top ploegen gespeeld, waar hij ook goede trainers heeft gehad.

Tuurlijk is Seedorf een vrij eigenwijs mannetje, maar ik geloof niet dat hij het allemaal 'anders' wilt doen (in de zin van, alleen maar 's middags willen trainen etc).

Hij heeft onder genoeg goede trainers gespeeld, dus daar heeft hij in ieder geval een voorbeeld aan.

Kortom, ik geloof dit verhaal niet.

Nadat ik de punten gelezen heb ben ik er eigenlijk nog meer van overtuigd dat hij zal slagen als trainer.

Hij wilt het roer omgooien en doet dat met duidelijke drastische maatregelen. Dat de prima donnas hier niet mee eens zijn zegt meer over de spelers dan over de trainer.

Seedorf heeft 1 grote tegenstander en dat is de factor tijd. En die gaat hij niet krijgen bij Milan.

21 maart 2014 om 08:45

Helemaal met je eens.

Seedorf moet weg, hij komt niet eens een jaar later van speler als coach terug. Wat denkt ie wat hij is!

21 maart 2014 om 19:50

@ Gianlucagoal

Doe even normaal joh, met je "wat denkt ie wat hij is!" Wat heeft hij jou misdaan ?overigens is hij een van Nederlands meest succesvolle voetballers dus een beetje meer respect is wel op zijn plaats. Wie ben jij eigenlijk en wat heb jij bereikt om die man op deze manier te veroordelen ? Volgens mij is de trainer nog altijd de baas in de kleedkamer, deze beginnende trainer heeft meer bereikt dan die slappelingen die daar in de kleedkamer zitten, die ego´s kunnen maar betert zelf in de spiegel kijken.

Dus omdat hij niet langer dan een jaar geleden gestopt is als voetballer moet hij weg ? Pfffff ik heb hier veel zwakke argumenten gezien maar die van jou slaat echt alles. Het materiaal waarover hij beschikt is uiterst zwak en Milan onwaardig, de vorige trainer kon er ook weinig mee . Het ligt niet altijd aan de trainer hoor, maar goed aan je reactie te zien laat jij je meer leiden door onderbuik gevoelens.

Bij veranderingen steigeren mensen altijd. Laten we afwachten en zien wat de vruchten hiervan zullen zijn

Grappig, stel dat het waar is, dat een falend zooitje omhooggevallen sterren lopen te miepen terwijl ze wanprestatie na wanprestatie op de mat leggen. Ga eerst maar eens voetballen en kom dan late nog eens terug.

21 maart 2014 om 08:53

Dit.
Snap sowieso niet dat hij 'ja' zei tegen een (wat eigenlijk al bekend was) een dramatische groep voetballers.

Wat hadden ze dan verwacht in Milaan ? Dat Seedorf midden in dit rampjaar voor de groep gaat staan en dat ze dan opeens alles winnen ? Jezus geef die man toch even de tijd, ik denk dat wel volgens seizoen pas over hem kunnen oordelen

Laat die Seedorf gewoon erbuiten alhoewel die eeuwige uitleggen daar zal ik ook als speler gek van worden. Seedorf weet hoe het spelletje gaat maar moet gewoon de rotte appel verkopen: Ballotelli en gewoon een goeie speler behouden (2) Rami en Taraabt en een goeie spits kopen en een goeie keeper en we staan volgend seizoen weer in de top 5.

21 maart 2014 om 10:41

Moet top 5 de ambitie zvan het grote AC Milan zijn dan?
Ik bedoel, de top is minder breed dan in Engeland en daar moeten ploegen als City, Chelsea, Liverpool, Arsenal en Man United ieder jaar per se top 4 eindigen, waarvan het voor 1 ploeg dus niet zal lukken...

In Italie heb je Juventus, Inter, AS Roma en AC Milan die de top 4 horen te bepalen.

21 maart 2014 om 21:32

Napoli vergeten misschien? en Fiorentina brengt ook heel mooi voetbal...

22 maart 2014 om 00:38

Nee, niet vergeten... Maar dat zijn toch de ploegen die de top 4 horen te bepalen... Waarbij Napoli nu ook mengt, maar Fiorentina? Mooi voetbal is één.

Wat verwacht Milan nou. Dat ie met een onervaren trainer ineens stuk beter gaat? Hij zal eerst de boel naar zn hand moeten kunnen zetten en daar is ie mee bezig. Begrijp dat er dingen gaat veranderen waar spelers niet blij mee zijn maarja het zij zo. Ik wil volgend jaar wel eens zien hoe Seedorf het doet met een nieuw Milan. Ik zou als ik Milan was volgend jaar pas oordelen nu is het veel te vroeg.

Seedorf is zelf zo bijdehand geweest om gelijk naar een topploeg te gaan,met het huidige materiaal hoor je ook gewoon in de top-4 te eindigen..dus daar ligt het niet aan vind ik.

Een stille coach was Seedorf altijd al ja...maar dan kan je WEL invloed uitoefenen, nu niet. Seedorf moet gaan beseffen dat resultaat geld in Italie. Er vervolgens met aanvallend voetbal afgaan met iedere keer 4 tegen doelpunten en zelfs niks scoren en dan zeggen 'we bouwen op' is onzin. Daar is geen tijd voor. Als meneer Seedorf zo had gespeeld tegen Ajax was Milan Eraus..punt uit. Doordat Alegri de wedstrijd met anti-voetbal stil legde won Milan. Als milan zou gaan aanvallen had Ajax gehakt van ze gemaakt...dat moet Seedorf ook beseffen

Dat spelers zich verschrikkelijk ergeren aan Seedorf ,verbaasd mij helemaal niks.
Seedorf is altijd een mannetje met een zeer uitgesproken mening,denk dat hij zo geboren is
Hij is iemand die nooit van mening zal veranderen,en laat zich door niemand overtuigen ,ook al zou hij weten dat hij fout zit.het is wel een persoon die nooit voor zijn verantwoordelijkheid wegloopt,het is zelfs zo erg dat hij gewoon de verantwoordelijkheid neemt als hij het niet eens heeft.mijn gedachten gaan meteen terug naar het Nederlands elftal,dat hij de strafschop opzich nam,terwijl Frank de Boer nr1 stond op die lijst.zonder blikken of blozen pakte Seedorf gewoon de bal en nam de penalty en schoot de bal het stadion uit.vanaf dat moment was het gedaan met Seedorf in het Nederlands elftal,en heel Nederland had meteen een ""bloedhekel" aan die man.seedorf is nooit verandert wat zijn denkwijze betreft en dat zal ook nooit gebeuren.hij was een groot speler met een prijzenkast waar geen andere Nederlandse voetballer ooit meer in de buurt zal komen.
Ik heb persoonlijk het idee ,dat Seedorf als coach nooit iets zal worden,en vrees dat geen een spelersgroep,blij zal zijn als ze hem aanstellen als coach.het zal een paar maanden goed gaan ,en dan zijn de spelers hem kotsbeu..
Seedorf en een echte Europese topclub gaan gewoon niet samen,omdat absolute topspelers niet houden van het haantjes gedrag van Seedorf.ik denk dat hij misschien meer geaccepteerd wordt bij een club waar geen vedettes in staan,en waar de spelers tegen hem opkijken,dat is denk het beste voor Seedorf..

Veel mensen praten positief over Seedorf als voetballer, en terecht!!! Maar ik heb een olifanten geheugen en weet dat hij tegen frankrijk een penalty mistte en dat hij in de wedstrijd daarna tegen Turkije de bal afpakte van de Boer en Jonk die de strafschop zou nemen en vervolgens Weer miste. Een mooi staaltje zelfoverschatting wat de nuchtere Nederlander niet pikt. Seedorf doet nu zielig met zijn bloedend sportief hart maar hij heeft het zelf ver***** bij het Nederlands elftal. Altijd maar de meneer uithangen, hij verdient respect dat zeker maar hij heeft nooit de gouden bal gewonnen ofzo als individuele prijs!!! Niet alleen spitsen winnen de gouden bal hor..ook Cannavaro als verdediger dus als Seedorf echt zo goed was had ie een gouden bal gewonnen. Hij hoort gewoon bij de Top that's it. 4 maal de Europa cup 1 winnen met 3 verschillende clubs als enige is een mooie statistiek maar het blijft een team sport. Seedorf heeft het geluk gehad in de beste teams te mogen spelen. Baggio heeft nooit de champions leugea gewonnen en zoveel anderen maar wel de gouden bal in 1993...seedorf zijn prijzen zijn statistieken meer niet

21 maart 2014 om 10:18

Je hebt een punt, maar hou op over die gouden bal. Dat is geen maatstaf. Een Henry, Raul, Laudrup, Puskas, Xavi en Iniesta hebben ook nooit de gouden bal gewonnen, maar zullen wel de geschiedenis ingaan als een van de beste. Seedorf vind ik hier niet bij horen trouwens.

21 maart 2014 om 11:39

seedorf heeft ook individu prijzen gewonnen lees maar eve

Nederlands Talent van het Jaar (1993)
Nederlands Talent van het Jaar (1994)
Uitverkiezing in Uefa's "elftal van het Jaar" (2002)
Uitverkiezing Fifa 100 (2004)
Beste Middenvelder Uefa Champions League 2006/07 (AC Milan)
Zilveren bal bij de Fifa Wereldbeker voor clubteams (2007)
Uitverkiezing in Uefa's "elftal van het Jaar" (2007)
Uitverkiezing in Real Madrids "elftal van de Eeuw" (2008)
Uitverkiezing Torretta-award voor "beste Europese Atleet" (2008)
Nelson Mandela Legacy Champion (2009)
Uitverkiezing door de Franse krant L'équipe Europa Cup dream team allertijden (2011)
Beste speler van staatskampioenschap Rio de Janeiro - Craque do Campeonato (2013)

dus de spelers moeten geen grote bek hebben hun voeten moeten praten niet hun mond

Zijn grootste probleem is dat hij is ingestapt met zo'n dramatische selectie. Daarnaast zijn het blijkbaar ook nog een stelletje zeikers.

Wat een onzin allemaal zet welke speler dan ook voor dit team en die zal ook geen succes halen... Zoals al gezegd is 2/3 moet vervangen worden geef hem een zak geld en geef hem de tijd een team op te bouwen en niet 2 maanden laten zitten met de zooi die Galiani daar heeft gemaakt

Ik vraag me af of dit ook echt van de spelers komt of dat dit gewoon werk is van de media die hem kwijt dan rijk zijn.

Als marco van basten trainer was zou niemand klagen als hij fouten maakt maar niemand kan het hebben dat seedorf trainer is en alles op hem wordt geschoven say no 2 racism

Zit eigenlijk geen een vreemd punt tussen.. dit bewijst meer hoe verrot de spelersgroep is dan wat een slechte coach Seedorf is.

Het kunnen nu eenmaal niet allemaal van Gaaltjes zijn. De Morino en van Gaals zijn geboren in een trainersjas ook al vind ene Johan Cruijf en Johan Derksen ze geweldige eikels. Ik ben bang dat Seedorf eerst nog eens geweldig in de les moet gaan bij Louis.

seedorf moet deze spelers verkopen amelia abbbiati coppola mexes abate bonera zapata silvestre
constant zaccardo muntari essien birsa de jong robinho pazzini

deze spelers moeten ze kopen perin scuffet sampirisi murru enz

perin
de scliglio
astori
doria
sampirisi
cristante
montolivo
honda
kaka
ses
balo

Ik hoop dat Seedorf Frank de Boer bij Ajax vervangt wanneer die vertrekt.

"spelers" ergeren zich kapot.
Nu klinkt het alsof alle spelers zich aan Seedorf ergeren, maar dat is natuurlijk maar een deel. We kunnen er vanuit gaan dat spelers die veel onder hem spelen, niets te klagen hebben. Ook de spelers die geblesseerd zijn durf ik wel uit te sluiten.

Goed, sorry voor de lange intro. Mijn punt is dat de spelers die zich ergeren allemaal Milan-onwaardig zijn. Daar hebben we er een heleboel van, daarom is dit bericht ook zo irritant.

"spelers ergeren zich kapot aan Seedorf", laat ze eens in de spiegel kijken. Supporters ergeren zich al seizoenen kapot aan de spelers die deze lijst van 10 zeikdingetjes bij de pers gedropt hebben. Immers, als we de bovengenoemde spelers uitsluiten, wat blijft er dan over? manmanman

Ik blijf bij mijn standpunt dat hij het nooit had moeten doen, want hij is uiteindelijk verantwoordelijk voor de prestaties.en als die uitblijven krijg je dit soort verhalen.
Als Seedorf nou wat geduld had en eerst als assistent wat ervaring zou opdoen, maar nee hij wil een topclub leiden die zwaar in de problemen zit.ja dan moet ook niemand verbaasd zijn als hij na de zomer niet meer terugkomt voor de groep of nog erger wordt gedegradeerd tot assistent.(dat doet hij niet, trots).

En nu gaan sommige zeggen dat hij pas volgend seizoen moet worden afgerekend met een team die hij zelf heeft samengesteld.nou neem maar van mij aan dat hij dan alsnog tekort komt om nu al een grote club te leiden.eerst leren kruipen voordat je wil lopen.

Het klopt misschien wel wat ze zeggen maar Seedorf heeft zichzelf niet aangesteld bij AC Milan. Dat heeft Berlusconi gedaan. Als je iemand wil hebben die de kritiekpunten wel allemaal voldoet dan kon je het best iemand met ervaring aanstellen.

Ik gun Seedorf een hele goede trainerscarriere maar ik denk dat die wel eerst gewoon een opleiding moet doen.

Alsnog vind ik zelf Seedorf een prima coach die nog 10 jaar bij AC Milan kan coachen

Seedorf. Een betweterige dominee die ontzettend lang van stof is en denkt dat alles wat hij zegt ontzettend relevant.

Alleen die eigenschappen maken al dat hij nooit zal slagen in de top als trainer. Dat trekken gearriveerde spelers niet.

Dit seizoen is sowieso al naar de je weet wel dus ik vind dat Seedorf en Milan zelf zich al op volgend seizoen moeten richten en al eens gaan zien welke spelers er verkocht moeten worden en welke er gehaald moeten worden.als ze volgend seizoen stappen willen gaan maken met Milan zal er veel moeten veranderen,want met dit team valt er heel weinig te halen.ik weet niet of Seedorf wel een goede trainer is,maar je mag hem niet gaan afrekenen op dit seizoen.hij probeert de rotzooi die Allegri heeft achtergelaten op te ruimen en dat is blijkbaar niet zo simpel.als hij aankomende zomer aankopen mag doen en hij een team neerzet,maar er geen resultaten worden gehaald dan weten we genoeg en is Seedorf niet de juiste man voor Milan.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren