Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Spelers Barcelona vrezen na vertrek Pedro zwaar seizoen'

Laatste update:

Pedro won liefst twintig hoofdprijzen met Barcelona, waaronder drie keer de Champions League, en was een populaire speler in de selectie van de Catalanen. Eerder dit kalenderjaar verlengde hij nog zijn contract, maar Pedro besloot dat hij niet langer op de bank wilde zitten achter Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar. Woensdag werd hij verkocht aan het Engelse Chelsea.

/

Pedro is na Xavi de tweede belangrijke kracht die is vertrokken bij Barcelona en de spelersgroep maakt zich zorgen, zo claimt SPORT. Aleix Vidal (Sevilla) en Arda Turan (Atlético Madrid) zijn weliswaar al aangetrokken, maar door het transferverbod van Barcelona mogen zij pas vanaf januari wedstrijden spelen voor hun nieuwe club.

SPORT heeft begrepen dat de spelers van Barcelona hoopten op een langer verblijf van Pedro, maar de Spaans international koos dus voor een verhuizing naar Londen. Zijn voormalige ploeggenoten vrezen nu voor een lastig seizoen, omdat de selectie toch wel aardig wat verzwakt lijkt te zijn. Barcelona begint het nieuwe seizoen zondag met een uitwedstrijd tegen Athletic Club, dat ten koste van de Champions League-winnaar de Spaanse Supercopa wist te winnen.


Denk je dat Barcelona te erg verzwakt is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een onzin, hij speelde amper maar wordt nu beschouwd als groot verlies. Je had Pedro ook op waarde kunnen schatten en hem gewoon in de basis zetten waar hij thuishoort.

20 augustus 2015 om 18:16

In de basis zetten? Waar dan? Hij was gewoon de perfecte 12e man, natuurlijk is dit een groot verlies.

20 augustus 2015 om 18:21

Vandaar. Een suarez had niet perse gehaald moeten worden. Een speler die goed is opgeleid door Barcelona, en net onder de wereldtop zit, wordt vervangen omdat er perse een wereldtopspits aangetrokken moest worden. Ik had Pedro in de basis gehouden, en een Nolito ofzo gehaald als reserve

20 augustus 2015 om 18:29

Wat een onzin! Pedro was gewoon niet goed genoeg voor de basis. Hij speelde meer slechte wedstrijden dan goede wedstrijden. Je zegt het zelf! Net onder de wereldtop. Bij Barca en net zoals Real moet elke speler wereldtop zijn (die in de basis starten). Zelfs twee jaar geleden was hij reserve omdat Alexis meer speelde. Pedro is sinds 2011 niet sterk genoeg om zichzelf in de basis te spelen! Suarez is het beste wat Barca is overkomen! Maar jullie Real fans zouden graag met Pedro willen spelen, omdat hij gewoon niet goed genoeg is!

20 augustus 2015 om 18:29

Suarez heeft anders erg belangrijke goals gemaakt voor Barcelona en bleek toch een schot in de roos.

20 augustus 2015 om 18:31

Barcelona kan het zich veroorloven om op elke positie een wereldtopper te hebben, dus dan neem je niet met minder genoegen.

20 augustus 2015 om 18:36

Onzin, Neymar en Messi willen beide op de flanken spelen. Moet Pedro dan in spits? Daarom is Suarez gekocht. In 90 minuten tijd laat Pedro gewoon steeds te weinig zien. Hij is een goede stand-in, maar als hij een heel seizoen in de basis staat dan verlies je punten. Daarnaast zie ik Munir ook graag wat meer minuten maken.

20 augustus 2015 om 18:49

Ik kan me vergissen maar in het begin van het seizoen speelde Barca toch nog met Messi in de spits en Suarez op rechts, wat ze pas na een tijdje veranderd hebben?

Dan was Suarez wel gekocht als een rechtstreekse concurrent voor Pedro.

20 augustus 2015 om 19:05

@xavihernandez

Onzin, Neymar en Messi die allebei in de spits willen. Speelde Messi niet zijn gehele leven vanaf de as? Centraal? Of had Barcelona interesse en wou Messi toevallig op hetzelfde moment op de rechterflank spelen?

20 augustus 2015 om 19:15

@fanofvoetbal

Wat een onzin! Dus in de jaren van de gevreesde voorhoede Messi-Pedro-Villa, stond Pedro volgens jou dus op de bank? Pedro heeft meer dan 300 wedstrijden gespeeld! En zijn moyenne is ongeveer 1 op 2. Dat is gewoon meer dan prima. En was.

Zowieso is een heleboel van de haat die Barcelona vaak krijgt afkomstig van dit soort ongebrijpelijke dingen. Hoezo zou je een Suarez aantrekken, als hij een paar weken voor het tekenen van het contract een stuk uit Chiellini heeft gebeten? De fraude omtreft Neymar? Kinderhandel? Directie die zit te rommelen?

Begrijp mij niet verkeerd, vroeger vond ik Barcelona na Real Madrid de allermooiste club ter wereld, en keek ik met genot naar Barcelona, die spelers had als Ronaldinho, Messi, Hleb, Gudjonsson, Xavi, Deco, Puyol, Quaresma, Abidal, Eto'o en Henry. Dát was Barcelona. Het straalde macht en klasse af. Dat is iets heel anders dan dit 'barcelona'.. Dat hun jeugdspelers verkoopt, spelers verkoopt die afkomstig zijn uit de jeugd terwijl die normaliter basiskwaliteit zijn en dat alleen maar om een nieuwe wereldspeler van 29 jaar te moeten aantrekken, of schimmige transfers doorvoeren.

20 augustus 2015 om 19:22

Messi speelde niet zijn hele leven centraal. In zijn beginjaren en in de jeugd speelde hij veelal als rechtsbuiten, net zoals nu dus. Toen Suarez kwam speelde Messi inderdaad in de punt, maar Suarez is gewoon een uitstekende aankoop gebleken. Hij voegt een andere dimensie toe aan het typische Barca spel, iets wat Pedro niet kan. Al is het vertrek van hem natuurlijk wel een aderlating. De perfecte stand-in voor op de flanken.

20 augustus 2015 om 19:23

Messi speelde in zijn eerste jaren gewoon vanaf de flanken. Pas toen Zlatan erbij kwam ging messi centrale spelen. Daarvoor speelde ze met eto'o in de punt.

En al wil je met messi in de punt, suarez is gewoon klasse beter dan pedro. Dus wat maakt het uit als ze hem als concurrent hebben gehaald voor Pedro. Als je beter kan krijgen, moet je dat niet laten.

20 augustus 2015 om 19:24

Natuurlijk is het een groot verlies. Je bank wordt er veel zwakker van. Een sterke bank is tegenwoordig in het voetbal zowat een vereiste om een heel seizoen door te komen. CL, competitie, WC voor teams, supercups, bekerwedstrijden... Daar ga je niet altijd met je vaste 11 spelen. En Neymar is op dit moment ook eens niet inzetbaar. Pedro was een goede vervanger.

20 augustus 2015 om 19:26

Als je een wereldtop spits kunt aantrekken dan doe je dat toch ook gewoon? Suarez heeft zijn waarde ook laten blijken gedurende het seizoen.

20 augustus 2015 om 19:55

Hoe kun je dit zeggen na wat Suarez heeft gedaan vorig seizoen? Zonder hem hadden echt niet de treble gewonnen hoor ze hadden die echte killer nodig dat ontbrak al in 13/14 seizoen

20 augustus 2015 om 19:56

@v.oetbal Jdg84

Sorry, ik was niet duidelijk genoeg. Ik bedoelde voornamelijk de jaren dat Messi stap voor stap de wereldtop benaderde. Vanaf 2008/2009 ongeveer.

20 augustus 2015 om 20:01

Suarez het beste wat barca is overkomen?
Zeker een goede speler, maar wat je zegt is onzin natuurlijk..
Xavi, Iniesta, Ronaldinho, Kluivert, Rivaldo, Cruijff, Hagi, Koeman, Romario, Ronaldo, Eto'o, Puyol Guardiola en nog wat meer vergeten?
Anders loopt er ook nog een Argentijns mannetje rond, schijnt ook best wel goed te zijn.

20 augustus 2015 om 21:37

@IscoDisco, overdrijven is ook een vak he!? Een stuk uit Chiellini gebeten? Ik weet niet wat voor films jij kijkt?haha... en al jou punten die nergens op gebaseerd zijn. Net alsof Real het lieverdje van de klas is? Zal ik beginnen over wat Real heeft gedaan? Ik denk dat jij de helft niet eens weet of wilt weten, dus ga niet roepen over haat, terwijl de club waar jij fan van bent net zo fouten maakt.

21 augustus 2015 om 08:16

Er wordt op elk forum wel gehaat op Real Madrid door de Barca fans. Dan moet je er ook maar tegen kunnen als het eens andersom is.

21 augustus 2015 om 08:31

Hahaha een madrista die hier over jeugd komt janken. Je zegt dat je al die dingen mooi vind maar dan ben je real fan? Daarnaast is msn 10x beter dan bijvoorbeeld neymar messi pedro.
Pedro WAS goed genoeg voor basis plek maar hij staat nu terecht op de bank. Nu hebben we eindelijk iemand in de spits aangezien Messi heel vaak de bal zelf moet halen. Dat zorgde voor problemen want Messi werd gedekt door 2-3 man in de spits en moest uit de spits elke keer de bal halen. Tja dan heb je geen spits voorin lopen. Ten tweede is het handig om een spits te hebben die ruimtes maakt voor z'n teamgenoten .
Het was niet om aan te zien hoevaak er niemand in de spits stond omdat Messi de bal moest halen. Zelfs Fabregas werd daardoor als bliksemafleider daar een paar keer neergezet. Maar als het aan jou ligt dan speelde Sandro/munir Messi Pedro zeker? Wat een grap.

21 augustus 2015 om 08:51

@oliii4, het heeft van mijn kant nergens met haat naar Real of een andere club te maken. Dat slaat gewoon nergens op en is simpel gezegd kinderachtig. Maar als iemand onzin verkondigd door dingen te roepen over anderen, terwijl het bij zichzelf ( in dit geval Real) geen haar beter is. Dan ga ik daar op reageren en als jij dat ziet als haat, tja....

21 augustus 2015 om 11:10

@anlista

Dat jij uit mijn hele bericht enkel en alleen het stuk jeugd hebt kunnen afhalen, geeft gewoon aan dat mijn bericht te goed onderbouwd was, en je koste wat kost probeert nog enkele argumentjes bij elkaar te sprokkelen. En je bent er tot 1 gekomen. Trouwens, jeugd, was maar 1 ding. Wanneer heb jij Real zien frauderen met jeugd? Wanneer heb jij Real allemaal Dracula's zien aantrekken? Wanneer heb jij Real zien frauderen met transfers? Precies.

21 augustus 2015 om 11:14

Nou, dan werdt Fabregas maar als bliksemafleider daar gezet. Het werkte toch? Dat Barcelona was 5x zo sterk als dit slappe aftreksel. Dat Barcelona met Messi, Villa en Pedro zou dit Barcelona met gemak met 4-0 verslaan. Dat Barcelona schreef geschiedenis. Maar blijkbaar is dat niet genoeg voor het bestuur.

En nee, als het aan mij lag, zoals ik hierboven letterlijk zei, zou ik Neymar-Messi-Pedro gaan spelen, met Nolito en de jeugd als back-up. Het staat echt letterlijk in mijn post bovenin, koop anders even een bril. Bij specsavers krijg je een tweede montuur gratis.

20 augustus 2015 om 18:17

Thuis hoort in de basis? Hij is niet beter dan MSN, dus nee hij hoort niet in de basis. Pedro was een perfecte 12e man voor Barcelona, maar meer ook niet. En ik begrijp daarom ook dat Pedro liever ergens in de basis wil staan.

20 augustus 2015 om 18:19

Een Gast. Oke ga nu dan ook even vertellen wie die uit de basis zou moeten spelen. Suarez? Nee., Neymar? Nee., Messi.. uhm nou NEE. Tenzij je het een optie vind om 334 te spelen..

20 augustus 2015 om 18:28

Spelers raken ook moe. En die drie... het verlies van Pedro is niet zo erg. Je hebt Barcafans die zeggen : Pedro niet weggaan! Maar dat zeiden ze ook over Valdes en Xavi en nu praat niemand meer over hun.

20 augustus 2015 om 18:33

xavi is pas twee maanden weg hoor!
Dit word pas het eerste seizoen zonder Xavi.

20 augustus 2015 om 19:20

Haha dat xavi weg is, ga je zeker nog wel merken en er wordt zeker weten straks weer over gesproken. Barca krijgt een heel zwaar eerste seizoenshelft en er gaan zeker onnodige punten verspeeld worden

20 augustus 2015 om 18:23

Je kan er maar 11 opstellen en je weet dat je niet ieder jaar reserves kan zoet houden.
Hoelang zal Locadia bij PSV blijven?
Hoelang zal Vilhena bij Feyenoord blijven?
Hoelang blijft Fischer als hij helemaal terug is en blijkt, dat hij niet regelmatig speelt, want bij Sinkgraven speelt?
Etc.

20 augustus 2015 om 19:02

tuurlijk is het een verlies. Omdat we niks mogen terug kopen. hij was perfect voor wedstrijden tegen kleinere clubs als basis speler of als invaller tegen top teams

20 augustus 2015 om 20:32

Zoals jij niet zo goed begrijpt heb je als je champions league competitie en beker speelt meer spelers nodig dan je 1e 11. Sterker nog je vervanging op de bank kan van cruciaal belang zijn in een zwaar lang seizoen. Dit is wat velen onderschatten. Je kan geen treble winnen met alleen maar goede basiselftal en daarna houthakkers.

20 augustus 2015 om 20:43

Gezien de huidige selectie lijkt het mij onwaarschijnlijk dat Pedro MSNkan verstoren, mits zij natuurlijk wel in vorm zijn, niettemin zou hij genoeg aanzienlijk veel wedstrijden kunnen pakken gezien Barca normaal gesproken meedoet voor de verschillende prijzen. Hij zal gemist worden, maar hebben we met Arda een volwaardige opvolger denk/hoop ik in huis

Het is best een aderlating te noemen, maar pas bij blessures en vermoeidheid van de basisspelers. Ik denk dat Barca zich alsnog niet heel druk hoeft te maken om het verlies van pedro, ondanks dat ie wel lekker in vorm is. Nog kwaliteit genoeg op het middenveld dacht ik zo

20 augustus 2015 om 18:44

Pedro zal niet gemist worden, sandro zal het net zo goed gaan doen. En na de winter kunnen zelfs Aleix Vidal en Turan in de voorhoede spelen. Ben blij dat hij voor 30 mln weg is. Speelde heeel vaak ondermaats afgelopen 2 seizoenen.

Pedro zou dit seizoen meer spelen dan normaal. Ik verwacht ook een zwaar seizoen voor Barcelona. Barcelona heeft de laatste tijd geluk gehad dat de voorhoede amper geblesseerd raakte. Barcelona staat bekend om haar kleine spelersgroep. We hebben allemaal gezien wat er gebeurt als S. Roberto, Rafinha en co spelen. Pedro was misschien wel je sterkste wissel, als hij geen basisspeler zou zijn. En die is nu weggestuurd. MSN moet weer in bloedvorm verkeren en niet geblesseerd raken, anders wordt het heel zwaar.

Volgens mij ben ik de enige die Pedro zwaar overschat vindt. In de twee wedstrijden dat hij zich een waardige vervanger van Neymar moest tonen gaf ie niet, maar dan ook totaal niet thuis.

Ik vind hem een veel te passieve speler voor de top. En ben blij dat United hem niet heeft gekocht.

20 augustus 2015 om 19:27

Zwaar overschat is wat veel, maar hij isniet zo bijzonder als hier wordt voorgedaan. Het is een prima speler die erg gevaarlijk is omdat hij hard werkt. Maar om nou te zeggen dat hij een groot gemis zal zijn.. ik denk het niet. Iniesta heeft jaren vanaf links gespeeld, en neymar kan ook vanaf rechts of in de punt. Messi kan je overal in de voorhoede neerzetten. Dus je hebt 4 spelers van wereldklasse daar. Pedro was daar de minste van. Dus ja.. het is jammer, was een goede kracht. Maar begrijpelijk dat die een keer echt wil spelen. Al weet ik nie of dat bij chelsea zal gebeuren.

Barca heeft zeker een probleem, maar dan vooral in de breedte!! De spelers die wij op de bank hebben zijn net niet barca materiaal.. Als we kijken bij real Madrid hebben hun toch genoeg kwaliteit in de breedte.. Wij kunnen nog eens goed in de problemen komen.. Mja ik hoop het natuurlijk niet en laat me graag op een positieve manier verassen.

Barca heeft nu wel een probleem voor back-ups op de vleugels. Pedro was daar de ideale vervanger voor, had ook goede statistieken voor een vleugelspeler. Daarna valt er een groot gat, wat nu dus het geval is. Het feit dat ze ook geen nieuwe spelers kunnen inbrengen speelt dat denk ik wel parten als een van MSN geblesseerd raakt.

Pedro is gewoon international, dus een goede speler.
28 jaar, mooie leeftijd, om eens buiten je tuin te gaan kijken.

De schuldvraag is makkelijk te beantwoorden; het bestuur had de jeugdopleiding al eerder moeten waarderen en Luis Enrique had jeugdspelers sneller moeten doorschuiven naar het eerste elftal. Deze situatie had iedereen aan kunnen zien komen, waardoor spelers als Samper en Grimaldo al lang klaargestoomd hadden kunnen worden voor het eerste elftal. Wat betreft de krapte in de aanval, daar lopen Munir en Sandro rond die tot aan de winter hopelijk boven zichzelf uit kunnen stijgen.

21 augustus 2015 om 09:45

Het is toch mogelijk dat die spelers uit de jeugd gewoon het niveau van het eerste elftal niet aankunnen?

Pedro, goede 12e man. Neemt enorm veel ervaring met zich mee. Weet wat er gevraagd wordt om een winnaar te zijn. Punt met Pedro is dat hij niet constant is.
Nu kunnen Sandro en Munir meer minuten maken tot januari, want dan komen Arda en Vidal en er mogen aankopen gedaan worden.
Ik wacht eigenlijk tot Grimaldo mag aansluiten, deze jongen heeft z'n goede trap in zijn linker en is aardig snel.

FC Barcelona had gewoon het beste Chicharito kunnen huren vorig jaar, met optie tot koop. Neemt een genoegen als invaller, werkt hard.

Jammer maar logisch verlies voor barca, hebben nu alleen ramirez en el haddadi achter de hand. Stel dat messi, neymar of suarez langdurig geblesseerd raakt, dan zitten ze zeker met een enorme verzwakking. Stel je voor dat er twee van MSN geblesseerd raakt.... Blijf het toch jammer vinden dat pedro niet naar united is gekomen, leek mij nuttiger voor manu dan voor chelsea op dit moment!

Barcelona speelt rond de 60 wedstrijden waarvan 25 ongeveer in dit kalenderjaar. Daarna krijgen ze Turan erbij en die andere jongen. 25 wedstrijden met 4 man en jonkies voorin. Dat zou toch wel heel slecht moeten lopen wil je dat niet redden.

20 augustus 2015 om 19:37

Als onze aanval en centrale backs in tact blijven moet het te doen zijn. Alleen zuur dat Pique paar wedstrijden is geschorst.

Met of zonder Pedro dit seizoen krijgen ze het sowieso moeilijk.
Ik vond dat ze ook heel veel geluk hadden met het winnen van de treble.
Real was in de competitie heer en meester en na die blessures van 5 belangrijke spelers was Real de weg helemaal kwijt geraakt.
In de C.l vond ik dat Barca veel geluk had tegen een b elftal van Bayern en PSG.
De copa winnen was ook niet zo moeilijk thuis in een volle stadion spelen tegen Bilbao is niet zo lastig.
Maar ze hebben wel knap geprofiteerd van alles en daarom verdienen ze die treble ook dit seizoen is het alleen een andere verhaal.

20 augustus 2015 om 20:14

^
Maar het is ook een schande dat je als Madrid met zo een bank de weg helemaal kwijt raakt bij uitval van een aantal spelers. En het enige noemenswaardige gemis was Modric.

Als ze echt heer en meester waren konden ze wel meerdere tactieken hanteren.

En Barca geluk in de CL? Onzin. Ja, Bayern was wat afgezwakt door blessures maar daar tegenover staat dat Barcelona alleen maar tegen kampioenen heeft moeten spelen in de Cl.
Real werd thuis bijna uitgeschakeld door Schalke.

20 augustus 2015 om 20:43

Nee daar ben ik het niet met je eens.
Real had meerdere blessures tegen Atletico moesten we spelen Met Nacho en Varane als verdedigers.
Ook James-Benzema en Bale waren vaak geblesseerd.
Maar blijft schandalig inderdaad daarom is Ancelotti ook ontslagen.
Je zegt het wel leuk met alle kampioenen verslagen maar de kampioen van Nederland en Cyprus vind ik niet zo moeilijk om te verslaan.
Voor de rest heb je wel gelijk.

20 augustus 2015 om 21:06

Ik doelde eigenlijk op de knock-outfase. Maar inderdaad, Barca had ook een zwaardere poule-fase dan Real.

21 augustus 2015 om 11:17

Maar Barcelona had weer een veel makkerlijke knock-out stage. Ja, leuk hoor om tegen kampioenen te spelen, maar een Bayern verslaan dat Robben, Ribery, Alaba en Javi Martinez mist verslaan is niet zo heel moeilijk als je zelf een MSN zonder blessures hebt. Een Manchester City zonder Yaya Toure verslaan is ook niet echt iets waarvan ik van mijn stoel geblazen wordt, aangezien City altijd dramatisch is in de CL, en een PSG zonder Ibrahimovic verslaan. Tja.. Het is maar wat je moeilijk noemt he. Ik vind Juventus-Atletico-Schalke moeilijker. Met name omdat ze helemaal fit zijn.

21 augustus 2015 om 14:25

Dat je Juventus-Atletico-Schalke moeilijker vindt zegt dan iets over je club.
Atletico heeft Barcelona geen een keer verslagen in de vier ontmoetingen vorig seizoen. Juventus is in de finale verslagen......en Schalke? lol

Feit is dat Barca dat seizoen gewoon favoriet was en als ze een andere route hadden belopen naar de finale toe dan zouden mensen weer hebben beweerd dat ze mazzel hebben dat ze niet tegen Bayern of City spelen.

20 augustus 2015 om 21:56

Bayern had helemaal geen B elftal !?
De enige die miste was Robben en Alaba .
Ik weet niet waar jij "geluk" vandaan haalt maar dat klopt voor geen meter.
Barça was gewoon oppermachtig en MSN vernietigde zowat elke landskampioen in de CL.

21 augustus 2015 om 08:39

Allemaal geluk? Je maakt alleen jezelf belachelijk met je comments.
Je wint niet de treble met alleen maar geluk.
Maar blijf gerust je onzin eigen onzin geloven.

Barça moet maar eens flink gaan kopen vanaf liefst januari al. De bank nu:

- Vermaelen, Adriano, Bartra, Mathieu

- Rafinha, Sergio Roberto, (samper)

- Munir, Sandro.

Dat is gewoon integraal middelmaat. Iemand met de cijfers als Arda kan me ook niet geruststellen. En de opties in de voorhoede zijn helemaal bedroevend. Sandro kan nog wel uitgroeien tot een leuke stormram bij Getafe of zo, Munir is helemaal erbarmelijk slecht, in de categorie Bojan, Cuenca en Sergio Roberto.

Even vergelijken met Real: daar zitten normaliter Carvajal, Varane/pepe, Coentrao, Kovacic, Isco en Jese op de bank.

20 augustus 2015 om 23:20

Tja, dat is nou eenmaal Barca. Sinds de gouden lichting met Iniesta, Busquets, Messi.... hebben ze de gewoonte om elke ietwat getalenteerde jeugdspeler te overroepen. Ze hebben dan ook vertrouwen in die jongens en geven hen een belangrijke rol. Aan de ene kant is dat natuurlijk helemaal geweldig van Barca, maar aan de andere kant moeten ze daar ook niet in overdrijven want dan kunnen ze in de problemen komen

Ze zullen nu wel Nolito kopen als vervanger, alleen kan die pas in januari meedoen.
En dan moeten ze inderdaad maar eens de verdediging wat gaan versterken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren