Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sparta Rotterdam zoekt ‘oplossing’ en gaat om tafel met Kramer

Laatste update:

Michiel Kramer zal hoogstwaarschijnlijk niet meer in actie komen voor Sparta Rotterdam. De aanvaller moet nog een schorsing van zes wedstrijden uitzitten waardoor zijn seizoen erop zit en bovendien loopt het contract van de 29-jarige Kramer af.

Sparta heeft liever niet dat Kramer nog aanwezig is bij de groepstraining en gaat binnenkort met hem om de tafel om ‘een oplossing’ te vinden, meldt het Algemeen Dagblad. Het lijkt niet ondenkbaar te zijn dat de nummer voorlaatst van de Eredivisie de aflopende verbintenis van de spits voortijdig gaat proberen te verscheuren.

Kramer wil zijn arbeidsovereenkomst echter uitdienen, zo valt er in het dagblad te lezen. Tot dusverre kwam de voormalig Feyenoorder in dienst van de Kasteelheren tot twee doelpunten en twee assists in acht officiële wedstrijden. Trainer Dick Advocaat had dinsdag weinig zijn om nog op de situatie rondom Kramer in te gaan, vertelde hij op de persconferentie.

“Waarvoor is het nodig dat ik er nog iets over zeg? We hebben er intern over gesproken, de club en Kramer hebben overlegd en besloten om niet in beroep te gaan. Dat is intern, dat gaat niemand verder wat aan. Als jij ruzie met je vrouw hebt, hoef ik daar ook niets van te weten.” Zonder Kramer won Sparta woensdagavond met 2-1 van NAC Breda.

Denk jij dat het contract van Michiel Kramer binnenkort wordt ontbonden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

en terecht
denk dat in de eredivisie niemand meer met hem in zee wil .

19 april 2018 om 08:00

waarom niet ? Kramer is op modaal nivo een prima afmaker.
Het enige waar ie aan moet werken is zijn ego,met de juiste therapie kan ie zijn verwende ikke ikke mentaliteit echt wel omzetten naar bescheidenheid. De jongen mist gewoon wat sturing,en komt daardoor een beetje over als een slungelige loezer die denkt dat ie top is

19 april 2018 om 08:09

prima spits voor vitesse

19 april 2018 om 08:21

je zit niet te wachte op een speler die zo idioot doet .
deze trekjes had hij bij ado en Feyenoord ook al.
dit leer je niet af

19 april 2018 om 09:06

Omdat je in dit soort situaties wel 7 weken aan salaris door moet betalen terwijl je er niks aan hebt...

19 april 2018 om 08:32

Ach we weten hoe het werkt. Als je presteert, dan ziet men dit soort gedragingen door de vingers...

Damn zonde. Leek zo’n mooi huwelijk te zijn.. Hoop dat ie nog in Nederland aan de bak komt.

19 april 2018 om 08:12

Ben blij dat hij weg is... baalde al dat hij gehaald werd... een dergelijk persoon past niet bij zo’n mooie club!!

Contract verscheuren en weg met Kramer. Volgend seizoen lekker bij fc den bosch of RkC voetballen

19 april 2018 om 08:00

Die gaat hier geen profclub meer krijgen.

19 april 2018 om 08:54

Ik denk van wel. Al zie je hoeveel clubs dhr Barton nog heeft gehad. Staatsmalloot nummer 1, overal ruzie met alles en iedereen en toch kwam hij weer aan de bak.

De mooiste fittie wat ie had was met Zlatan. Die elkaar duidelijk maakte dat de ene een iets te grote neus had en dat de andere een iets te kleine......had.

19 april 2018 om 08:58

Nou nee dankje, bij den bosch hoef ik m niet

Zal vast wel weer aan de voetbalwereld liggen dat ze een hele heisa ervan maken. Trapte enkel een Buttner in zijn gezicht.

19 april 2018 om 08:08

and he had it coming

19 april 2018 om 08:24

Buttner raakte hem niet eens goed...😚

19 april 2018 om 08:23

Trapt enkel in het gezicht... Is dat normaal dan? Deze schorsing is meer dan terecht, dit hoort niet op het veld thuis, volkomen frustratie...

19 april 2018 om 08:32

Denk dat TheRoscoe het met een knipoog bedoelt, denk je ook niet?

19 april 2018 om 09:42

Zo is het. Bij Nijhuis werd er gewoon door gevoetbalt. Vroeger was dit normaal

19 april 2018 om 09:44

Niet eens vol, je kon maar 2 nopafdrukken zien in buttner zijn gezicht...

Als ze zijn contract verscheuren, dan blijft de schorsingen van (nog) 6 wedstrijden staan. Een toekomstige club heeft dan de eerste 2 maanden niks aan hem, terwijl Sparta nog 4 wedstrijden moet. Gewoon lekker met vakantie sturen, een boete geven twv 2 maandsalarissen en ondertussen ze concract laten uitdienen. Sparta heeft hem fysiek niet meer binnen de club, en Kramer houdt "maar" 2 wedstrijden schorsing over

19 april 2018 om 08:30

Dus júist ontbinden. Laat die schorsing maar lekker lang, laat hem maar lekker nadenken over zijn acties. Die jongen is niet goed in zijn kop.

19 april 2018 om 08:43

Haha ja dat is helemaal waar. Alleen denk niet dat ze zijn contract eenzijdig kunnen opzeggen, ondanks de gewelddadige aardig van het voorval. Eerder beschreven manier lijkt mij het meest politiekcorrect voor beide partijen

19 april 2018 om 08:44

En Kramer nadenken over zijn actie? Volgens mij overschat je hem :'

Tja, ik wil ook wel eens van een medewerker, dat eenzijdig opzeggen is een utopie hoor, dat kan wel maar dan heb je een gevulde portomonnee nodig.
Voor Kramer is het gezien zijn schorsingen total niet interessant om ergens op in te gaan.
Nog 2 competitiewedstrijden en nog 4 nacompetitiewedstrijden, heeft hij nog maar 1 schorsing openstaan bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Sparta gaat om tafel met Kramer.. Mocht kramer ooit nog in actie komen voor Sparta dan heeft ie zich flink uitgeleefd onder diezelfde tafel.

On:
Als ie het zo verschrikkelijk vind , de (betaalde)voetbalwereld, waarom jezelf zo belachelijk maken? Hng je kicksen aan de wilgen dan , of speel voor een amateurclubje.

Bij verscheuren van zijn contract blijven de wedsteijden die hij nog moet uitzitten staan toch? Net als schorsingen die je naar een volgend seizoen of club meeneemt?

19 april 2018 om 09:18

Dat is geheel juist.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren