Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Nieuwkoop moet plaatsmaken voor aanvaller

Laatste update:

Arne Slot kiest er zondag niet voor om vast te houden aan zijn succesformatie uit het bekerduel met PSV (1-0 winst), zo verwacht het Algemeen Dagblad. Bart Nieuwkoop, die in de bekerkraker verrassend genoeg als rechtsbuiten startte, wordt vervangen door Javairô Dilrosun. FC Twente moet het in De Kuip doen zonder Manfred Ugalde, die op korte termijn gaat tekenen bij Spartak Moskou.

Bij Feyenoord kan Slot nog altijd geen beroep doen op Alireza Jahanbakhsh (Iran) en Ayase Ueda (Japan), die met hun land deelnemen aan de Azië Cup. Yankuba Minteh (Gambia) en Ramiz Zerrouki (Algerije) keren na een teleurstellende deelname aan de Afrika Cup wel terug bij de wedstrijdselectie.

De internationals trainen zaterdag weer mee bij Feyenoord, zo onthulde Slot vrijdag tijdens het persmoment. “Ik heb Ramiz een extra dag gegeven om de grote teleurstelling, die het zeker voor hem was, te verwerken. Ook voor Minteh natuurlijk, hoewel dat een land was waarbij de verwachtingen niet hoog waren om het toernooi te winnen.”

Slot lijkt Nieuwkoop te vervangen door Dilrosun, waardoor Minteh genoegen zal moeten nemen met een plek op de bank. Ook miljoenenaanwinst Luka Ivanusec moet de Amsterdammer opnieuw voor zich dulden.

Twente
Trainer Joseph Oosting kan in De Kuip in ieder geval nog geen beroep doen op Max Bruns, die een schorsing uitzit. Sem Steijn, Mitchell van Bergen en Ricky van Wolfswinkel zijn twijfelgevallen, al lijkt laatstgenoemde tegen Feyenoord de vervanger te worden van de naar Rusland vertrekkende Ugalde.

Over Steijn en Van Wolfswinkel wordt zaterdag duidelijkheid verwacht, zo liet Oosting weten via de clubkanalen. “Zij zijn allebei ziek geweest en hebben daardoor niet kunnen trainen. We moeten afwachten of ze morgen wel bij de laatste training zijn.” Steijn is dit seizoen een absolute smaakmaker bij Twente.

De topper tussen Feyenoord en Twente wordt zondag om 14:30 uur afgetrapt. Bij een overwinning kunnen de Rotterdammers het gat tot de nummer drie uit Enschede vergroten tot liefst acht punten. Feyenoord-icoon József Kiprich zal zondagmiddag aanwezig zijn in De Kuip. De wedstrijd tussen de nummers twee en drie uit de Eredivisie is live te zien op ESPN 2.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Stengs, Timber; Dilrosun, Gimenez, Paixão.

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Brenet, Hilgers, Pröpper, Smal; Kjølø, Vlap, Sadílek; Rots, Van Wolfswinkel, Taha.

Feyenoord - FC Twente:

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hmm ik heb wel vaker meegemaakt dat AD uit zn nek kletst. Ik vertrouw hun opstellingen nooit.

27 januari 2024 om 12:39

Sterker, die zitten er in 90 procent van de gevallen naast. Bijna knap hoe ze dat voor elkaar krijgen.

27 januari 2024 om 13:08

Hoe is het thuis, Feye.Uitgerekende datum was eergisteren toch?Is de kleine er al of zitten jullie nog in spanning?On: Benieuwd naar de opstellingen..

27 januari 2024 om 13:21

Ha, tof dat je dat onthouden hebt. Hij laat nog even op zich wachten. Wat dat betreft net zn pa haha. Maar dat is bij de eerste wel vaker het geval.

27 januari 2024 om 13:37

Hahaha lachen man dat je dit onthoudt. Als het nu al een paar keer op VZ gestaan heeft verwacht ik wel een update onder een willekeurig artikel als het kind geboren is Feye_88

27 januari 2024 om 14:54

Klopt, eerste blijft vaak langer zitten.
Spannend. Maar geniet ervan, ook deze voorpret hoort erbij. Een eerste kindje is zo bijzonder. De mijne is net anderhalve week geleden 1 geworden. Wat bizar is, want het voelt alsof ze twee maanden geleden geboren is. ;-)

28 januari 2024 om 09:17

Groenekat gewoon stiekem in je agenda gezet in je telefoon? “feye88 uitgerekend” 😉

Twente met of zonder Steijn is ook wel een verschil. Benieuwd hoe Twente het oppakt na vorige week. In principe is Feyenoord gewoon verplicht hier te winnen. Maar Feyenoord krijgt wel vaak knullige en onnodige doelpunten tegen, dus je weet maar nooit. Gelukkig wel weer wat meer opties met Zerrouki en Minteh. 3-1 winst moet toch wel lukken

Steijn absolute smaakmaker? Hij scoort redelijk veel, verder absoluut geen smaakmaker. Dat was Ugalde. Hoe dan ook, ik heb er totaal geen vertrouwen in met zoveel afwezige spelers.

27 januari 2024 om 13:00

Ik moet zeggen dat ik Twente uit ook veel minder vind dan thuis. Als we naar Enschede moeten is het altijd lastig, thuis heb ik er wel vertrouwen in. Ik zeg 2-0 Feyenoord.

27 januari 2024 om 15:47

Naja Steijn heeft toch meer dan 25% van de doelpunten gemaakt voor Twente dit seizoen,dus het is op dat gebied in elk geval de belangrijkste speler

28 januari 2024 om 10:00

Ligt eraan wat je smaak is
En Feyenoord uit is altijd lastig, maar vandaag.. hopelijk kunnen ze positief verrassen in de kuip

Deze opstelling beloofd weinig goeds, hopelijk wordt het geen afstraffing.

28 januari 2024 om 12:22

We moeten kijken hoe Feyenoord na woensdag voor de dag kom. Was een zware wedstrijd woensdag

Als Van Wolfswinkel (en Ugalde) er ook niet bij is, vraag ik me af wie er dan nog in de spits moet. Dit wordt gewoon een verlies, maar hoop vooral dat de afstraffing niet te groot gaat worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren