Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Vermoedelijke XI Feyenoord: Arne Slot voert opvallende wijziging door

Laatste update:

Feyenoord kent zaterdag een belangrijke dag in aanloop naar De Klassieker van zondag. Arne Slot zal tijdens de laatste training van de Rotterdammers liefst vier selectiespelers testen op hun fitheid. Het Algemeen Dagblad denkt dat deze spelers tegen aartsrivaal Ajax sowieso niet starten, zo blijkt uit de vermoedelijke opstelling van de ochtendkrant.

Waar eerder deze week de verwachting was dat Bart Nieuwkoop zou starten in De Klassieker, kwam daar donderdagavond verandering in tijdens het 0-0 gelijkspel tegen FC Volendam. De vleugelverdediger botste in de slotfase van dat duel ongelukkig met middenvelder Calvin Twigt, waarna hij direct naar zijn knie greep.

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

Nieuwkoop lag minutenlang met zijn handen voor het gezicht op het kunstgras. Feyenoord kon niet meer wisselen, waardoor Nieuwkoop de wedstrijd moest uitspelen. Slot gaf Nieuwkoop aan de zijlijn instructies om het te proberen, maar om niets te forceren. Nieuwkoop leek zich in de laatste minuten die resteerden niet vrijuit te kunnen bewegen, maar bleef dus wel op het veld tot het eindsignaal.

Tijdens het persmoment van Feyenoord vrijdagmiddag liet Slot al vallen dat de blessure van Nieuwkoop lijkt mee te vallen. “Nieuwkoop moet morgen verder beoordeeld worden”, onthulde de succescoach. Ook Antoni Milambo, Alireza Jahanbakhsh en Luka Ivanusec worden getest tijdens de training van zaterdag.

Mikos Gouka verwacht echter dat het viertal sowieso niet start in De Klassieker. De journalist denkt dat Slot met vrijwel dezelfde namen start als in Volendam, op één opvallende wijziging na. Volgens Gouka gaat Feyenoord op het middenveld spelen met Ramiz Zerrouki, wat ten koste zou gaan van een basisplaats voor Calvin Stengs.

Slot kan tegen Ajax sowieso nog geen beroep doen op Justin Bijlow (kuitblessure), Gernot Trauner (hamstringblessure), Quilindschy Hartman (knieblessure) en Gjivai Zechiël (knieblessure). Met name jeugdproducten Hartman en Zechiël zullen nog lange tijd uit de roulatie zijn bij Feyenoord.

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip begint zondagmiddag om 14:30 uur. Eerder dit seizoen won de regerend landskampioen met 0-4 in de Johan Cruijff ArenA. Scheidsrechter Danny Makkelie heeft de leiding over De Klassieker, die gratis wordt uitgezonden op ESPN 1.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, López; Wieffer, Zerrouki, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ga alsjeblieft weg met Zerrouki. Dat was de slechtste wissel in Volendam. Die man speelde geen enkele goede bal. Alles direct lang en verpeste werkelijk iedere standaard situatie. Ik kan dit nauwelijks geloven.

6 april 2024 om 08:28

Echt een waardeloze speler. Vrijwel altijd als ik kijk de slechtste man op het veld.

Al kunnen die Ueda en Lopez er ook helemaal niks van…

6 april 2024 om 09:18

Tja Lopez en Zerrouki hebben ook echt ontzettend veel kansen gehad. Die kun je best beoordelen. Ik blijf erbij dat Ueda echt wel een goede aankoop is. Geef hem 5 wedstrijden basis en hij zal het laten zien.

6 april 2024 om 09:59

Aan de tijd die hij gehad heeft, zie ik het nog niet af.

6 april 2024 om 10:32

Ueda viel anders helemaal niet zo slecht in tegen Volendam. Kon in tegenstelling tot Gimenez wel wat duels winnen en een balletje vasthouden. Zerrouki is echt een waar de loze speler. We zijn echt opgelicht door Twente want die gozer kan er echt helemaal niks van.

6 april 2024 om 08:42

Eens. Ik was echt blij met de komst van Zerrouki, maar hij weet echt maar niet te overtuigen. Hij vertraagt het spel enorm en maakt veel fouten of domme keuzes. En hij is ook nog eens erg traag. Verder eens met Verratti dat Ueda en Lopez er ook beide niks van kunnen. Ik snak ook echt naar de zomerstop en hoop dat we wat spektakel kunnen verwachten op de transfermarkt. Er zit in deze selectie echt te weinig kwaliteit...

6 april 2024 om 09:42

Tja, Ueda. Krijgt toch te weinig kansen en het is allemaal in een fase waarin je denkt: wat kan zo'n jongen nog doen. Ik bedoel, hij krijgt een uitgelezen kans tegen Heerenveen en killt hem wel. Tevens tegen Volendam hem op geen balverlies of slechte aanname kunnen betrappen. Ook een goede voorzet waar dan helaas niks mee gedaan wordt. Ik zie het ergens wel, maar heeft geen spits als Gimenez voor hem nodig.

6 april 2024 om 09:53

Dat heb ik tot ergernis van menig Tukker altijd al geroepen over Zerrouki. Enige hoop heb ik dat sommige spelers pas het 2e seizoen onder Slot floreren. En
dat Zerrouki minder speelt ivm Wieffer.

Zerrouki (6 VM) - Stengs (10 AM) - Timber (8 Box to Box) zou eerstgenoemde moeten liggen en beter tot zijn recht komen. Maar zijn traagheid blijft mij zorgen baren.

Waarom start Slot niet met Stengs. Hij onze meest creatieve speler (mits in vorm). Daarnaast kan Timber gewoon op zijn eigen positie spelen waar hij het beste tot zijn recht komt. Idem dito voor Wieffer. Ik snap dat gewoon niet. Of sparen we Stengs in een klassieker voor de bekerfinale.

6 april 2024 om 13:17

Ik mis bij zerrouki de tempo van spelen wat ik bij Twente vaak wel zag. Zat veel meer vaart in zn spel. Overigens vind ik Volendam niet de graadmeter, echt iedereen speelde op een wandeltempo.

Wat vallen er veel spelers uit... er zijn veel te veel wedstrijden en daar moet echt iets aan gedaan worden. Het is een aardige puzzel voor Arne..

6 april 2024 om 08:36

Bij Ajax is die puzzel nog vele malen groter met al die blessures

6 april 2024 om 08:47

Ok ouwemeulen, niet huilen

Bij Feyenoord zit de klad er misschien wel een beetje in met het stuklopen van de vorm van Gimenez, en het gebrek aan titelstrijd/strijd om de tweede plek, toch is de samenhang- blessures of niet -sterk genoeg om een volstrekt dolend Ajax als dit te verslaan. Ik hoop/denk niet dat het een monsteruitslag wordt. 2-0 zit er wel in. Feyenoord zal meer gemotiveerd zijn dan tegen Volendam, maar het ontbreekt aan de scherpte voor een echte monsteruitslag.

Alsjeblieft geen Lopez zeg. Die bakt er helemaal niks van. Laten we hopen dat Nieuwkoop fit is en Hancko op linksback kan.

6 april 2024 om 12:32

Hebben we in de jeugd niet ergens een fatsoenlijke linksback lopen? Anders die maar eens proberen want Lopez doet altijd zijn stinkende best maar hij kan er gewoon geen drol van.

6 april 2024 om 13:20

Hij deed 1 ding goed tegen Volendam, kopte een bal door vrij hoog op de helft van Volendam, op Paixao. Die besloot terug te kappen ipv de 16 in te snijden. Voor de rest een speler die je elftal zwakker maakt, met name als men druk op hem gaat zetten.

Stengs staat 100% basis

Jeeej Zerrouki, dat wordt weer smullen. Was ook zeer onder de indruk van zijn balletjes naar achter (of over de achterlijn) toen hij erin kwam tegen Volendam.

Wat een zinloze aankoop is hij tot dusver. Heb nog stiekem hoop dat ie op termijn Wieffer kan vervangen, maar samen gaat gewoon echt niet.

6 april 2024 om 13:24

Klopt. Type Zerrouki is altijd handig in de selectie, lage spelmaker die tussen de CV de ballen ophaalt en spel en tempo kan bepalen. Met een Wieffer ervoor blokkeer je dit in mijn optiek. Plus Zerrouki heeft het niveau nog niet zoals bij Twente, daar vond ik hem veel meer temporiseren. Wieffer is onomstreden, international, op Volendam dan na degene die de strijdt aangaat. Weinig teams zetten hoog druk op Feyenoord waardoor je eigenlijk een type Zerrouki niet nodig hebt, of je backs moeten hoger spelen en dat valt de laatste tijd ook tegen.

Santiago mag het nu wel even laten zien hoor, dan ben ik al die slechte wedstrijden van hem vergeten. Man man man gewoon echt slecht gewoon
Is nergens meer bij betrokken.Heel vreemd ook want dit is geen dipje meer. Als het een van die andere spelers waren geweest dan was hij zn plek allang al kwijt. Iedereen gunt het hem ook en hij heeft zeker wat laten zien.

Wordt nog wat morgen!

Al stelt ie Jong Feyenoord op, Ajax verslaan ze wel haha. Nee serieus, Stengs lekker laten invallen net als Ivanusec. Prima opstelling zo. Come on Feyenoord 💪

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren