Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Spaanse media noemen het spel van Memphis Depay ‘preocupante’

Laatste update:

Memphis Depay heeft geen goede indruk achtergelaten op de Spaanse media. De spits verloor in eigen huis met 1-2 van Real Madrid en Barcelona zakte door de nederlaag voorlopig naar de negende plek in LaLiga. Depay was de hoofdverantwoordelijke voor de eerste tegentreffer, daar hij kostbaar balverlies leed op de helft van de tegenstander en vervolgens niet goed genoef meeverdedigde. Bovendien produceerde de Nederlander geen enkel schot op doel. Preocupante (zorgwekkend), schrijft Marca.

Na een slordige aanname voor de zestien van Real Madrid werd Depay van de bal gezet door David Alaba. Vervolgens werd de tegenaanval ingezet. Rodrygo sneed de verdediging van Barcelona open met een scherpe pass richting de opgestoomde Alaba, die net binnen het strafschopgebied een snoeihard, diagonaal schot afvuurde in de rechterhoek. Daarmee maakte hij zijn eerste doelpunt in dienst van zijn nieuwe club. Depay achtervolgde de sprintende Alaba slechts tot halverwege de eigen helft, waardoor de centrumverdediger, tevens door de afwezigheid van Óscar Mingueze, alle ruimte kreeg om uit te halen.

Het moment rond de tegentreffer was tekenend voor de wedstrijd van Depay, zien ook diverse Spaanse kranten. “Zeer anonieme partij van de Nederlander. Hij bezette de linkerflank en eindigde soms als spits. Hij excelleerde niet, en hij produceerde zelfs geen enkel schot in de hele wedstrijd. Zijn geringe bijdrage in belangrijke wedstrijden is zorgwekkend”, zo oordeelt Marca in het spelersrapport zonder een cijfer toe te kennen.

Ook Mundo Deportivo was allerminst enthousiast over het optreden van de aanvaller, die in het rapport met name wordt afgerekend op het niet achtervolgen van Alaba. “Hij wisselde interessante acties af met momenten waarin hij een gebrek aan overzicht tentoonstelde. Bij de 0-1 verloor hij de bal, en het ergste was dat hij David Alaba daarna niet achterna ging. Memphis kon het verschil niet maken”, zo luidt de conclusie.

“Memphis Depay is niet de goalgetter die Barcelona beloofd is”, schrijft de Catalaanse krant Sport. “Wisselvallige wedstrijd van de Nederlander. Memphis is een van de spelers die zijn eigen spel speelt, maar deze keer viel het tegen. Hij profiteerde niet van een duel dat vooraf ongelijk leek, tegen Lucas Vázquez, en bracht niet de kracht die Barça nodig had in een grote wedstrijd.” De krant geeft Depay een 5 voor zijn optreden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een Barcelona met koeman dest depay luuk de jong is een doodlopende weg. Barcelona was voor een lange tijd met een bijzonder mooie voetbal/voetbalers in de hemel en zit nu met koeman depay dest luuk de jong in de shit.

24 oktober 2021 om 22:35

Als je hier zei dat Depay er niks van kon was je een hater. Same shit different club

25 oktober 2021 om 09:53

Depay functioneert ook alleen in een goedlopend team. Het is geen speler die het elftal bij de hand kan nemen dat is wél gebleken. Maar als de pionnetjes op de juiste manier staan dan is hij beslissend zie Nederlands elftal.

Als ik Koeman was had ik nooit met dat 5-3-2 begonnen tegen Madrid. Dan zeg je eigenlijk al wij zijn bang voor jullie dus we beginnen met 5 verdedigers. Depay als 9 met Fati en een rechtsbuiten vanaf het begin was een betere optie geweest.

24 oktober 2021 om 23:10

Je vergeet helemaal Frenkie “balletje breed”de Jong ook te vermelden. Die voegt ook al het hele seizoen niks tot weinig toe maar word, maar word altijd opzichtig gespaard. Depay was gratis, voor Frenkie de Jong is + 70 miljoen betaald.

25 oktober 2021 om 07:46

De Jong voegt al meer dan 2 seizoenen niets toe

25 oktober 2021 om 09:36

86 miljoen zelfs jajaja.

24 oktober 2021 om 23:11

Dest vind ik alsnog een prima speler. Zeker behouden.

24 oktober 2021 om 23:34

Bahman, Depay was transfervrij en Luuk gehuurd. Hoe zou dat toch komen? Omdat ze teveel geld hadden? Ik erger mij mateloos aan mensen die het niet snappen. Zonder geld kun je niks kopen, is jou dat vroeger niet geleerd? Barcelona (en om jouw woorden te gebruiken) was in de hemel met geld wat ze eigenlijk niet hadden en vandaar met een hele hoge rekening achtergelaten. Bartomeu heeft de club, Koeman en Laporta achtergelaten met een heel groot probleem (de schuld onder zijn bewind is met meer dan 1 miljard toegenomen). Bovendien ben ik niet zo pessimistisch, ik zie een aantal jonkies van Barca straks gewoon weer een niveau aantikken van hoge klasse, en dat is een stuk gezonder dan met miljoenen gooien zoals Bartomeu deed.

25 oktober 2021 om 09:41

Die jonkies lijken hoge klasse omdat spelers als depay, luuk de jong, Frenkie de jong, pique etc drama zijn. Het slechte beleid en de torenhoge salarissen betaalde barca ook al voor bartomeu (toen zat laporta er ook). Messi die elk jaar dreigde weg te gaan als hij niet meer salaris kreeg of zijn maatjes werden gehaald, heeft net zo’n groot deel schuld aan de situatie. Bartomeu die dit wel bijna moest toelaten omdat hij anders werd aangepakt door alle cules

25 oktober 2021 om 09:58

De jong is een verspilling van geld. Dan hadden ze nog beter niemand kunnen kopen, Collado de kans geven en een paar miljoen besparen.

25 oktober 2021 om 17:07

Dan is de oplossing toch heel eenvoudig. Ontsla Koeman en verkoop Dest, Luuk en Depay zo snel mogelijk. Is Barcelona meteen weer terug aan de top.
Of zouden de problemen veel dieper liggen?

De Nederlanders moeten zich echt zorgen maken, wanneer daar een nieuwe coach komt. Depay begon het seizoen enorm sterk, maakte een statement maar daar is niets meer van over. Hij is niet slecht, maar hij is geen wereldspeler dat een team kan dragen.

24 oktober 2021 om 22:11

Cmg: ben ik ook bang voor als een andere coach komt depay bank

24 oktober 2021 om 22:15

Ik denk dat ze dat van te voren wel ingecalculeerd hebben dat als Koeman vertrekt het voor hun erg lastig wordt. Ik weet het niet zeker maar volgens mij hebben ze ook niet echt lange contracten getekend dus kunnen ze makkelijker weg.

24 oktober 2021 om 22:24

Nou hij heeft een sterke voorbereiding gespeeld. Zodra het seizoen daadwerkelijk is begonnen heeft ie niets meer getoond

25 oktober 2021 om 00:04

Hij begon sterk? Echt niet. Hij heeft helemaa niks laten zien. Het is dat de Spaanse media hem overhypte (maar mensen in Nederland weten dat hij gewoon tekort komt).

25 oktober 2021 om 00:20

En wie gaan die Nederlanders vervangen dan?

25 oktober 2021 om 07:20

Aguero Braithwaith speelt beter dan Luuk en depay haha. Collado demir puig liever hun

25 oktober 2021 om 17:09

Valt wel mee. Denk dat ze inmiddels wel zelf wegwillen en er niet rouwig om zijn als ze verkocht worden. Dan Koeman ontslaan en hup, Barcelona doet weer mee voor de titel eb de CL winst.

Depay is niet het niveau dat Barcelona moet (willen) nastreven en zal het nooit zijn/worden.

24 oktober 2021 om 23:37

Hadden ze keus dan? Hij was transfervrij.. Wanneer je even een miljard stort op hun rekening dan zouden ze inderdaad even verder kunnen kijken. Het is heel l*llig, maar zonder geld kun je niks kopen.

Ook Memphis was vandaag weer dramatisch, bizar om te zien wat er met Barcelona gebeurd is. Kanttekening is wel dat hij Dest een 100% kans geeft, tegenover de 0 schoten op doel, maar duidelijk zwaar onvoldoende.

Soms voelt het echt alsof ik recent nog keek naar driehoekjes tussen Xavi, Iniesta en Messi en even met m'n ogen knipperde en opeens kijk naar een Dest die met links hoogover schiet, en dat dat nota bene de samenvatting haalt. Dat was een lang tukkie zeg

25 oktober 2021 om 11:29

tom je wilt niet weten. Ik kijk wekelijks nog tiki taka filmpjes op youtube. Wat mis ik die tijd zeg.

Ik heb geïrriteerd aan depay. Ze hebben het goed verwoord. Depay speelt zijn eigen spel niet normal. Constant te lang de bal vasthouden. Onnodige dribbels. Met zo een lichaam niet een fatsoenlijke dual gewonnen. ALS iedereen fit is zou ik beginnen met:

Fati aguero dembele

Puig pedri busqeuts

Alba araujo piqué dest

Ter stegen

Depay frenkie op de bank en Luuk op de tribune.

24 oktober 2021 om 22:28

Geen slecht idee.
Frenkie kun je nog afwisselen met Busq.
En depay als invaller voor Aguero, maar hem beperken tot spits, en dat hij vooraan blijft, anders komt hij naar het middenveld, en probeert hij daar trucjes te doen

24 oktober 2021 om 23:44

Ja dit is wel de sterkste opstelling.

25 oktober 2021 om 00:01

Koeman slaapt vannacht weer samen met Koning Luuk onder een deken die blijft gewoon basis Aguero mag de veters niet eens strikken van Luuk

Frenkie is geen haar beter! Slechtste Barca van de afgelopen eeuw met al die Nederlanders!

25 oktober 2021 om 08:46

Hahah lekker bij zn droomcluppie spelen toch, lekker man. Ajax speelt het voetbal wat Frenkie wilt spelen.. Barca lijkt bijna visieloos te spelen🥲 het ziet er gewoon bijna triest uit.

Huh? Hij was zo goed en een top aankoop?
Of nu inmiddels niet meer?

Dit wist je van tevoren met Depay. Dit is hoe hij speelt, overal op het veld trucjes doen en nergens strijden voor het team.

Voor mij hoeft frenkie niet weg. Hij moet banken en zijn basis plek terug verdienen

Kwestie van tijd dat Memphis de bank warm gaat houden. Tijd voor Aguero

24 oktober 2021 om 22:28

Niet gek ook. Aguero meteen belangrijk met een doelpunt in pakweg een half uur speeltijd dit seizoen terwijl Depay slechts aan 2 doelpunten uit open spel komt na ondertussen al een wedstrijd of 12

Van Luuk weet iedereen dat hij niks kan.
Maar ik erger mij veel meer aan Depay, hij overschat zijn eigen heel hard, en denkt de grote ster te zijn.
Depay denkt zaalvoetbal op een grote veld te kunnen spelen, door onnodig de bal lang bij re houden, alles te vertragen, en uieindelijk de bal te verliezen.
En Koeman lijkt hem daarin heel hard te steunen, omdat Depay alle vrije trappen en hoekschoppen mag nemen, terwijl die altijd slecht zijn.
Koeman heeft Depay veel te veel macht gegeven, waardoor hij doet wat hij wilt, inpl van simpel en snel te spelen.
Met een andere trainer speelt gewoon Fati, Aguero, en Dembele als hij fit is, in de aanval.
Depay kun je als invaller gebruiken, niks meer.

24 oktober 2021 om 22:31

Goat10: 💯. Te veel macht gegeven

Zodra hij belangrijk gemaakt wordt, of zich belangrijk voelt, lijkt hij een stapje extra te kunnen zetten. Maar zodra dat even weg is, lijkt hij 3 stappen terug te vallen. Niet geschikt voor de absolute top, wat Barcelona op dit moment overigens ook even niet is.

Pseudo topper,Denkt dat ie thuis hoort bij de wereldtop maar z’n plafond is gewoon Lyon,En dan die Koeman hem nog belangrijk laten voelen…Tsja

Alleen in Nederland vinden de “kenners” dat Depay wereldtop is of tegen de wereldtop aanschuurt. Maar dat is die verre van. In een normaal Barca zou hij misschien het plekje van Luuk de Jong innemen, want Luuk bij Barca is echt de grootste grap in voetbalgeschiedenis.

Als het Ned.elftal speelt hoor je alle analisten vol lof over depay praten. Ik snap dat niet.
Hij is gewoon middelmaat.
Ik denk echter dat de zgn. kenners bang zijn
Barça heeft een goede aanstormende jeugd, maar of dat genoeg zal zijn betwijfel ik

24 oktober 2021 om 23:27

Barcelona speelden gewoon een goede wedstrijd real stonden verdedigend goed en toch weet Barcelona kansen te creëren tegen hun.dest gewoon scoren dan sta je 1 0 voor is toch anders in zo'n wedstrijd.
Neemt niet weg dat ik vindt dat koeman sommige spelers niet meer kan opstellen of op een andere positie moet neer zetten mingeza is verdideger staat links buiten hij had gewoon met Coutinho moeten beginnen.
Garcia is een zwakke verdideger en toch basis
Umtitte krijgt geen kans puige ook niet.


25 oktober 2021 om 07:23

Het schijnt dat umtitti fit is en in de vorm van ze leven volgens fitnes trainer in barca. Ik zou gewoon proberen met umtitti

25 oktober 2021 om 11:56

Ik heb de wedstrijd niet gezien. Ben blij met je commentaar. Misschien weet Koeman het ook niet meer.

Ja maar dat is typisch Memphis. Balverliezen en dan de hersens op stand ‘ik denk dat ik Messi ben’ en teruglopen als een verzuurde kikker. Gebeurd regelmatig en ook bij NL team, niks nieuws. Er lopen nog 9 andere veldspelers trouwens om daarna wel te dekken en de aanval te stoppen.

24 oktober 2021 om 23:57

Ja vandaag en recent nog tegen Benfica geloof ik. Dom balverlies en teruglopen alsof je Messi bent. Depay moet echt even tot de orde geroepen worden door Busquets of Pique, want hij is geen ster

Haal Depay uit het elftal en heel Barcelona gaat beter spelen.Dat geldt ook voor NL elftal.

25 oktober 2021 om 12:09

Pas maar op dat Japie dit niet leest. Die komt jou namelijk even vertellen dat Depay hartstikke belangrijk is voor het Nederlands Elftal en vrijwel alle doelpunten voor zijn rekening neemt.

Is Depay niet een beetje als Lukaku? Een topspeler voor een subtopteam. Maar een subtopper voor een topteam?

Depay weer als vanouds: te lui en te statisch. Altijd in de voeten willen aangespeeld worden, en niet op snelheid in de diepte, iets wat bij het WK 2014 een sterk punt was van hem. Ook veel te wisselvallig. Kan zich maar beter gaan concentreren op zijn rapcarriére, houdt hij meer fans aan over dan zijn huidige voetbal kwaliteiten

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren