Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solari reageert op commotie rond Isco: ‘Ik begrijp hoe de media werken’

Laatste update:

Na afloop van het duel tussen Real Madrid en CSKA Moskou (0-3) is er het nodige gezegd en geschreven over Isco. De aanvallende middenvelder weigerde de aanvoerdersband en zou geagiteerd hebben gereageerd op het publiek van de Koninklijke, dat hem uitfloot. Volgens Real-trainer Santiago Solari was het gebaar van Isco niet bedoeld voor het publiek, maar richting de arbitrage.

Toen scheidsrechter Artur Soares Dias Real Madrid weigerde een hoekschop te geven, terwijl de bal duidelijk door een Rus was aangeraakt, reageerde Isco geïrriteerd. Vervolgens richtte hij zich tot de kritische fans: “Wat willen jullie nou?!”, zou hij geroepen hebben. “Ik heb het idee dat hij een hoekschop of een overtreding claimde, maar ik weet het niet precies”, tekenen verschillende Spaanse media op uit de mond van Solari tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Rayo Vallecano.

“Ik begrijp hoe de media werken, maar wij moeten dat op een andere manier doen. We moeten ons focussen op de wedstrijd tegen Rayo Vallecano, waarin we hetzelfde moeten tonen als in een groot deel van de eerdere duels”, vervolgt de oefenmeester van Real Madrid. “We hebben acht van de laatste tien wedstrijden gewonnen, dus dit is de weg die we hebben ingeslagen. Isco is een volwassen man, een professional. Hij heeft de club veel plezier bezorgd en zal dat blijven doen.”

“De coach heeft de vervelende taak om te kiezen wie er op het veld staat en wie er op de bank zit. De fans drukken zichzelf uit, dat respecteren we en we kunnen hun steun altijd goed gebruiken. Alles wat we bereikt hebben in de clubgeschiedenis, is te danken aan de eensgezindheid. We hopen dat we dit ons zaterdag weer vooruit kan duwen”, besluit Solari. Real Madrid neemt het zaterdagavond in eigen stadion op tegen Rayo Vallecano, waarna de Koninklijke naar de Verenigde Arabische Emiraten reist voor het WK voor clubteams.

Snap jij de reactie van Isco?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker vertrekken daar. Zou ideaal zijn voor een club als Liverpool, Chelsea of Manchester United. Zou bij al deze clubs de ideale schakel zijn als aanvallende middenvelder.

14 december 2018 om 13:36

Ook daar zal hij top moeten presteren. En ook daar staat er buiten als hij dat niet doet. Bovendien ben ik heel benieuwd in hoeverre hij fysiek gezien zou passen in het Engelse voetbal. Ik heb daar eerlijk gezegd wel mijn twijfels bij, tenzij hij in een fantastisch draaiend elftal zoals Man City kan meedoen.

Als Isco het niet acht van de tien wedstrijden laat zien is het gewoon moeilijk bij een absolute topclub in de basis te staan. Over de jaren heen heeft Isco fabelachtige perioden afgewisseld met perioden waarin hij nagenoeg onzichtbaar was.

Een aanvoerdersband weigeren, gaan mokken of reageren op het publiek is zinloos. Je laat je enkel kennen, hoewel ik dergelijke reacties enigszins kan begrijpen lost het niets op. De eisen bij een club als Real zijn hoog, zelfs Ronaldo werd wel uitgefloten kan ik me herinneren. Dat zegt genoeg.

Bij dit soort berichten krijg je geregeld direct allerlei verhalen over een mogelijke transfer, maar ook bij een andere topclub gaat hij niet alles spelen als hij het niet het meerendeel van de wedstrijden laat zien. Isco blijft een hele toffe speler, en daarom zullen mensen snel geneigd zijn het voor hem op te nemen, ik ook, maar je moet toch objectief blijven kijken naar de prestaties en die zijn bij hem toch nu eenmaal niet altijd even rooskleurig.

14 december 2018 om 13:42

Bullshit want Bale laat een jaar lang op paar wedstrijden na niks zien en toch willen teams hem hebben.
Soms pas je gewoon niet bij een club...wil niet zeggen dat je niks kan.

Kijk naar Salah, Alcaser etc

Isco zou bij ieder team hoog niveau halen.

14 december 2018 om 16:46

@ Dejan/ Isco lijkt meer een 442 speler want met drie aanvallers voor hem is het gewoon niet goed genoeg nog. Niet iedereen kan de druk van het grote Bernabeu aan, dat publiek is veeleisend en is verwend geraakt de afgelopen jaren, al waren ze dat altijd al. En daar komt gewoon bij dat men niet durft toe te geven dat een Benzema Bale Isco gewoon niet het zelfde zijn zonder Cristiano, de Portugees liet ook zijn teamgenoten boven zichzelf uit stijgen. Pijnlijk dat we voorin gewoon niet doeltreffend genoeg zijn en dat Flo er voor gekozen heeft om geen aanvaller van formaat te kopen.

Ik heb speciale gevoelens bij Isco, ik ben altijd enthousiast als hij speelt maar zijn laatste paar optredens zijn werkelijk waar niet om aan te zien. De kans dat de club in de zomer afscheid van hem neemt en vervangt voor James acht ik dan ook groot. Modric zie ik ook vertrekken maar daar kan Kovacic direct voor in de plaats terugkeren. De kritiek op Marcelo begint ook aan te nemen. Het zijn moeilijke tijden in Madrid en ik zie de bezem wel door de selectie gaan komende zomer. Het blijft eeuwig zonde dat Real Madrid zo weinig er aan doet om het huidige Europese succes nog een keer door te verlengen.

14 december 2018 om 18:45

Isco is als nr 10 of een vrije rol een van de beste op zijn positie alleen Solari speelt niet met een nr10, ik kan me een wedstrijd van het nationale efltal nog herinneren tegen Italie pff wat speelde hij fantastisch zeg! Veratti heeft er nog steeds nachtmerries over, maarja goed Solari heeft ‘nog’ geen vertrouwen in Isco en geeft Llorente en Ceballos eerder een kans.

Waar Santi en Monreal werden gehaald door Arsenal, bij het financieel lijdende Malaga, was de interesse van Real genoeg om Isco in Spanje te houden. Ik zou het geweldig vinden als Arsenal wederom interesse toont in de diensten van Isco, een mooi opvolger voor Ozil. Emery is een coach die het beste uit hem kan halen, alleen financieel zie ik het niet voor me.

14 december 2018 om 16:33

Moeten ze 700 mill betalen😋. Maar je hebt gelijk Emery is zeker iemand die het beste uit hem kan halen. Ik zie hem ook graag voor Arsenal spelen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren