Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder ziet Galatasaray vier keer scoren; prachtige vrije trap Selçuk

Laatste update:

Galatasaray heeft de tweede plaats in het klassement van de Süper Lig weer overgenomen van Fenerbahçe. Zonder de geschorste Wesley Sneijder was de club uit Europees Istanbul donderdagavond met 4-0 te sterk voor Eskisehirspor.

Galatasaray was na één helft al klaar met Es-Es, want toen stond er al een 3-0 stand op het bord. Selçuk Inan schoot een vrije trap op prachtige wijze binnen, Burak Yilmaz kopte na een voorzet van Emre Çolak raak en de spits benutte in de blessuretijd een strafschop. Burak mocht aanleggen na een overtreding op Selçuk.

De bezoekers werden in de eerste helft één keer serieus gevaarlijk toen Engin Bekdemir het aluminium raakte. De fans in de Türk Telekom Arena hoopten dat hun favoriete ploeg de score in de tweede helft zou uitbouwen en dat lukte: invaller Bilal Kisa maakte er in de slotfase met een mooie wreeftrap 4-0 van. Lukas Podolski raakte eerder de paal.

Wesley Sneijder vermaakt zich prima op de tribune tijdens Galatasaray-Eskisehirspor! #geschorst #cimbom #superlig #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Zou jij Bilal Kisa in de basis zetten bij Galatasaray?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

voor het eerst sinds lange tijd heeft galatasaray weer met 4 doelpunten verschil weten te winnen.

29 oktober 2015 om 21:43

Broer? laatste competite-thuiswedstrijd 4-1 Genclerbirligi?

29 oktober 2015 om 21:45

Hij zegt 4 doelpunten Verschil he. 4-1=3

29 oktober 2015 om 21:47

4-1 is drie verschil broer

29 oktober 2015 om 21:47

Begrijpend lezen. 4 doelpunten verschil. 4-1 is volgens mij 3 doelpunten verschil

29 oktober 2015 om 21:47

4-1=3 en niet 4

29 oktober 2015 om 21:56

Fout gezien. Excuus jongens!

30 oktober 2015 om 00:35

3 doelpunten verschil

30 oktober 2015 om 17:39

Kan gebeuren natuurlijk! ;p

Lekker de 3 punten met 4 goals

ik vond Emre Colak heel goed spelen,

29 oktober 2015 om 21:49

Emre speelt altijd goed wanneer hij na lange tijd weer eens een kans krijgt. Als hij daarna achter elkaar basis begint begint hij stoer te doen en speelt hij echt bagger. Dat wad vorig jaar ook zo. Hij was lekker bezig en speelde toen 7 weken lang ongeveer basis. Vervolgens ging het bergafwaarts. Elke keer opnieuw. Hij is goed, maar niet een constant niveau.

31 oktober 2015 om 22:45

Dat wat je nu zegt is een standaard omschrijving van ongeveer 99.7% van alle Turkse voetballers (talenten vooral). De overige 0.3 procent zijn dan weer jongens als Arda, Gokhan Tore, Hakan Sukur etc..

En zo hoort het tegen de onderste teams gewoon afmaken. Ik zou zeggen pereira leer er wat van ipv mieterig achterover te leunen op de 1-0.

30 oktober 2015 om 00:24

In elke topic moet je iets met fb reageren, hou het een keer on topic gozer. On: GS speelde goed ben blij dat Burak terug is met Umut hadden we niet met 4-0 gewonnen, gefeliciteerd mede GS fans we gaan weer kampioen worden!

Misschien wel onze beste wedstrijd van dit seizoen, en dan nog met de B-opstelling. Karacan was aan het slopen op het middenveld, Denayer kon net zo goed een rechtsbuiten zijn, Selcuk liet ons bij vlagen de Selcuk van 2011/12 zien, Podolski oogte zeer, zeer gretig, Muslera had niks te doen, Semih was een rots, Burak is gewoon Burak en Sabri was een held. Stuk voor stuk heeft iedereen goed gespeeld, behalve Yasin. Leed alleen maar balverlies. Al denk ik wel dat dit natuurlijk tegen een zwakke tegenstander was en dat we niet te blij moeten worden.

29 oktober 2015 om 21:47

Semih heeft zich echt niet kunnen door ontwikkelen, bij een goed bod gelijk weg doen

29 oktober 2015 om 21:48

Minstens voor 8mil, strik eromheen en weg. Speelde vandaag een prima wedstrijd, maar dat is hij ook verplicht tegen zo een tegenstander.

Eerste helft was leuk tweede helft was minder mede door de ruime voorsprong.

Op naar Benfica.

Jeetje wat is Eskisehir slecht geworden zeg weet niet wat die Kartal met hun heeft gedaan.

Lekker drie punten binnen. Had eigenlijk ook wel Cenk willen zien spelen. Karacan, Semih, Emre en Podolski zeer goed gespeeld.

Afgelopen week was er een topic over vrije trappen. Juninho zei dat Pjanic de beste vrijetrappen-nemer van de wereld zou zijn. Vervolgens kreeg je mensen die met een lijstje kwamen. De naam van Selcuk Inan kwam maar niet voor in die lijstjes van mede Vz-leden. Vervolgens deed ik dat wel. Er werd mij zelfs verweten dat ik het zei 'met een gekleurde bril op'. Dit is toch een internationale free kick master of wat ?

Verder valt er weinig te zeggen over de wedstrijd. Simpele zege tegen een waardeloze Eskisehirspor. Geen graadmeter. Als we 8-0 moesten winnen, dan zou het 8-0 worden. Typisch Turkse beleefdheid om dan na een bepaalde voorsprong respect te tonen voor de tegenstander.

Er was geen Trabzonspor-topic gister. Wellicht maar goed ook. Een clubvoorzitter die de scheidsrechter voor 4 uur opsluit in het stadion, omdat hij partijdig zou fluiten. Vervolgens zegt hij het volgende, lees heel goed:

" Als men zo doorgaat met het benadelen van Trabzonspor, dan moet ik misschien terug vallen op de beroep die ik jaren terug heb afgezworen "

Ik ga er even vanuit dat hij geen fiscus of gemeente ambtenaar was. Deze mafkees, virus, ongedierte, geeft gewoon aan dat hij een crimineel was (is!!). Zo een persoon maken ze dan clubvoorzitter van een voetbal club. Door z'n uitlatingen, gedrag wisten we natuurlijk allang dat dit een psuedo-gangster was, maar dat hij dit zelf aangeeft spant de kroon. Zoveelste bewijs dat die bestuurders de virus vormen vormen van het Turks voetbal. Met hij en die kleine dictator voorop.

29 oktober 2015 om 22:03

De beste vrijtrappen-nemer op dit moment vind ik Hakan Calhanoglu. Dat neemt niet weg dat Selcuk ook goed bezig is.

Haciosmanoglu is echt een gekke clubvoorzitter. De Aziz van Trabzon eigenlijk. Hij liet die scheidsrechter pas vrij toen Tayyip hem belde en daarmee voegt hij ook indirect politiek toe aan voetbal. Maffia en politiek horen niet thuis bij het voetbal.

29 oktober 2015 om 22:17

Emre

Niet beste misschien, maar zeker wel top 10 van de wereld.

29 oktober 2015 om 23:00

Abart. Dit noem ik een gekleurde bril. Selcuk neemt geweldige vrijetrappen maar top 10 haalt hij niet. Hoeveel vrijetrappen heeft hij erin in zijn carriere? -20? Dat is veelste weinig voor iemand om in de top 10 te zitten vind ik. Hij is een geweldige voetballer maar wij Turken hebben iets genaamd 'Sisirmek' en dat doen we graag. Xelcuk, Birlo etc. Zo hemel je de jongens op voor niks.

29 oktober 2015 om 23:33

Pjanic, Messi, Xavi, Calhanoglu, Xabi Alonso, Schweinsteiger, Pirlo, James Rodriguez, Özil en Rooney nemen even wel allemaal betere vrije trappen zie Selcuk Inan niet hierboven uitsteken.

29 oktober 2015 om 22:06

Geen woord aan toe te voegen. Al had ik Eskisehir iets hoger ingeschat dan vandaag, het zegt genoeg over Eskisehirspor dat ze een pak slaag krijgen van een elftal waarin Chedjou, Hakan, Carole en Sneijder afwezig waren en de score veel hoger kon uitvallen als Poldi wat rendement had.

Over IHO: Hij is een mooi voorbeeld van een klassieke Turkse voorzitter. Met zulke gasten boeken we nooit progressie, maar hij heeft ook wel gelijk aan de ene kant. Ik keur zijn uitspraken zeker niet goed, maar de scheidsrechters zijn zo dramatisch dit seizoen, elke wedstrijd wordt het helaas ook nog eens erger. Maar dat hij opeens Galatasaray erbij betrekt, vind ik zeer raar. Alsof wij opeens een grotere vijand dan Fenerbahce zijn geworden hehe.

29 oktober 2015 om 22:15

Yk

Weet je wat het is ? Die 'fouten' waar we het meestal over hebben is een 10 centimeter buitenspel of een enorme twijfelgeval pingel ja of nee. Gewoon een vader van kinderen opsluiten ' tot dat de voorzitter komt naar het stadion '. Is dit een foute mafia film of een stsl wedstrijd ? Die mensen weten niks van sportiviteit, karakter, voetbal. Het is een spel verdomme. Ik kan hier echt boos om worden.

29 oktober 2015 om 22:33

Het gaat helaas verder dan dat broer. Die buitenspeldoelpunten kan je de scheidsrechter niet aanrekenen, wel de grensrechters. Echter, als ze niet durven om hun rode kaarten te trekken, dan mogen ze hun fluitje opbergen.

29 oktober 2015 om 22:27

Heeft hij de scheidsrechter 4 uur lang opgesloten? Wauw, ik maar denken dat Aziz erg was... wie was die scheids trouwens?

30 oktober 2015 om 13:22

Die Cagtay nog wat. Dat is wel een bakvis daar niet van. Ik heb het zo gehad he met dit soort bestuurders.

29 oktober 2015 om 22:42

Selcuk Inan zit zeker in mijn lijstje met vrije trappenspecialisten maar Hakan Calhanoglu heeft toch echt onmogelijke vrije trappen gescoord!

30 oktober 2015 om 13:20

Calhanoglu zet ik ook apart. Maar in de straal van 16-25 meter is Selcuk echt wereldtop. Onhoudbare vrije trappen.

29 oktober 2015 om 22:45

Bro!

Haha, zag idd in de topic. Selcuk is traptechniek, strijd, gs-hart en ervaring. Voor de rest is de glans ervan af en loopt hij achter de feiten aan.

Deze wedstrijd was inderdaad goed voor doelsaldo, zelfvertrouwen en wedstrijdritme van wissels. Op naar de d-match in de CL.

30 oktober 2015 om 13:19

Vind je ? Selcuk speelt goed man. Echte aanvoerder. Ik heb geen vuil woord te zeggen over hem.

Muslera 6; gaf af en toe domme paasjes waarvan een bijna een goal werd.

Olcan 7,5; speelde heel het wedstrijd sterk en ook nog eens tegen de scheids gezegd dat de bal het speler van Genclerbirligi niet heeft aangeraakt. Complimenten!

Semih 6; liet paar keer z'n man lopen voor de rest goed.

Denayer 7; assist en een goed gespeelde wedstrijd.

Sabri 6,5; deed geen domme acties voor de rest goed gespeeld.

Jem Paul Karacan 7; ik vond hem voor zijn eerste wedstrijd heel sterk spelen. Hij heeft heel vaak de counters gestopt samen met Selcuk.

Selcuk Inan 8; Ik vond Selcuk vandaag een BEEST!

Yasin 5,5; slechtste man op het veld.

Emre Colak 7; geniaal gespeeld, maar speelt niet constant op deze niveau dat is jammer.

Podolski 6,5; veel loopacties veel kansen gemist waarvan 2x op paal.

Burak 7; eigenlijk niks anders gedaan dan 2x scoren.

Sinan 6; moet wel iets meer laten zien

Bilal 6,5; leuke goal, maar wel paar x balverlies in 10 minuten.

Koray? Haha! als jullie goed op hem opgelet hebben probeerde hij mooie paasjes als Ramos te geven.

De penalty heb ik niet goed gezien, maar ik denk tog dat het geen penalty was. Of wel?

29 oktober 2015 om 22:22

Burak had invloed op freekick.

Eindelijk krijgen we goed voetbal te zien (op de wedstrijd van Fenerbahce na). Nu krijgen de spelers lekker lang rust tegen Benfica! Mochten we daar ook de 3 punten pakken, dan kunnen we hopelijk als 2e van de groep naar de achtste finales!

Trouwens, het zegt al genoeg dat Bilal meer gescoord heeft dan Umut.. Gelukkig speelde die koekebakker vandaag niet.

30 oktober 2015 om 03:18

Je ziet t verschil zeer zekerz met Burak da Yilmaz in de spits. Umut Bulut moet gwn ijsbreker zijn tot ie weg gaat.

@gangstarr

Broer jou reactie's he altijd zo geniaal
Sluit me helemaal bij je aan

Btw: Gefeliciteerd Mede Galatasaraylilar

29 oktober 2015 om 22:08

Hehe dankjewel broer. Dit moet je niet te hard roepen, ik vrees dat sommige leden dan echt kapot gaan

Terechte overwinning. Burak goed gespeeld na blusseure, Selcuk goed, Olcan gemiddeld, Denayer niet als andere wedstrijden, maar nog een assistje achter zijn naam, Emre Colak heeft een super eerste helft van gemaakt, Muslera zoals zelfde, Semih en Sabri deden wat ze moesten, Bilal goede 20 minuten gespeeld, Yasin sommige dribbels maar daar bleef het ook, Sinan niet zij beste invalwedstrijd, Podolski had pech(2 keer paal) en Jem Paul Karacan beetje lomp. Ik denk dat MOTM Burak is met 2 goals en reden voor freekick van Selcuk Inan.

Mooie wedstrijd gespeeld. Wel jammer dat we niet gewoon doorgingen om ze helemaal af te maken. Geen Umut vandaag en dat is maar goed ook. Birlo heeft meer doelpunten gescoord dan Umut. Jammer dat Poldi vandaag geen doelpunt kon mee prikken, maar volgens mij heeft Löw ook zijn goede performance gezien. Selcuk en Burak waren vandaag Motm Gewoon allemaal goed gespeeld. Lekkere skills trouwens van Sabri reis

Edit: Landgenoten gefeliciteerd met het 92e jaar van het bestaan van de Republiek Turkije!

Btw, hulde voor Olcan. Hij schoot de bal uit, maar de scheids dacht dat het een corner was. Waarna Olcan naar de scheids toeging en zei dat een doeltrap is. Met zulke voetballers vind ik voetbal kijken zo geweldig.

29 oktober 2015 om 22:43

Is alleen maar zieltjes winnen. Het stond 3-0. Als Gs achter/gelijk stond, had die dat zeker niet gedaan.

29 oktober 2015 om 22:47

Je hebt gelijk, maar wedstrijd tegen Besiktas van Semih.

29 oktober 2015 om 23:00

Het was ook wel echt een dramatische schot, man man man. Dat de scheidsrechter een corner geeft zegt eigenlijk genoeg hehe. Hij dacht dat het niet anders kon dan dat het schot van richting was veranderd

Oh heerlijk dit. 4-0 en ik ga genietend het weekend in!

We moeten deze overwinning niet groter maken dat dat het is. We hebben goed geoefend tegen een waardeloos team met een flutcoach. Goed voor vertrouwen van de spelers richting de kampioenschap. Mooi voor doelsaldo en zelfvertrouwen. Op naar Benfica!

Ik neem deze wedstrijd niet al te serieus. Tegen een hekkensluiter verwacht je een overwinning met een halve b-elftal. Selcuk Inan. Wat een held is het ook. Toen Burak randje zestien werd neergehaald en de scheidsrechtr floot zei ik instant: Gol Selcuk Inan. Dat zei ik 2/3 jaar terug voor het laatst. Toen zat hij ook in een vrijetrappen-flow.

Het zat Podolski ook echt niet mee. 2x het aluminium geraakt. Plankenkoorts door Low? Verder vond ik Yasin erg zwak spelen en Sabri was weer lekker bezig hehe. Ook zo mooi dat het publiek hem helemaal opfokt wanneer hij 'dolt' of als een kip zonder kop druk zet, prachtig!

Dinsdag moet het gebeuren, leeuwen van mij. Ik geloof erin. 0-1 is voldoende.

Het kan ook verkeren zeg. Vorig seizoen won Ismail Kartal als trainer van Fenerbahce 2 keer van het Besiktas van Bilic. Vandaag staat Bilic derde in de Premier League met West Ham en staat Kartal laatste in de Turkse competitie met Eskisehirspor.

Dat is ook de stap die Hamzaoglu hoogstwaarschijnlijk gaat maken als hij klaar is bij Galatasaray. Die belandt dan bij een Turkse subtopper of middenmoter, terwijl Bilic over twee seizoenen misschien wel een Engelse topclub gaat trainen. Iets waar Hamza en Ismail niet eens over mogen dromen.

30 oktober 2015 om 03:11

Focus jij je maar op je eigen cluppie en niet zo negatief praten over de coach van Gala en Eskisehir. Hamzaoglu doet t uitstekend dus ff dimmen he bedankt!

30 oktober 2015 om 14:18

Hoezo moet ik me op mijn eigen club focusen? Ik mag zeggen wat ik wil over wie ik wil, dat bepaal jij niet beste vriend. Als ik negatief wil praten over Hamzaoglu en Kartal, dan doe ik dat lekker.

Aykut Kocaman deed het ook uitstekend bij Fenerbahce, waar zit hij nu? In welke topcompetitie? Ik heb even snel gekeken naar de trainers in de PL, Bundesliga, La Liga en Serie A, maar ik zag nergens A. Kocaman staan.

30 oktober 2015 om 03:15

Coach van Eskisehir boeit mij niets eigens maar niet zo praten over de coach van Gala. Hij doet t uitstekend waarom zou hij geen topclub kunnen coachen in het buitenland? Je zegt dingen zonder enige argument er achter beetje flauwekul wat je allemaal uitkraamt.

30 oktober 2015 om 07:07

Bilic heeft jaren voor West Ham gespeeld, hij heeft een band met de club. Dus gunfactor speelt zeker een rol. Anders had Bilic kunnen fluiten maar die vacature. Zijn carriere bij het Kroatisch elftal is ook grotendeels te koppelen aan gunfactor. Hij maakte deel uit van de gouden generatie (98). Voor Besiktas hoef je amper gunfactor te hebben. Er zit totaal geen druk bij die cluppie, als je derde wordt, wordt je als kampioenen onthaald. Dus wat is je punt?

30 oktober 2015 om 14:26

Een Premier League club gaat een trainer echt niet alleen aanstellen door de 'gunfactor'. Ja Bilic heeft een verleden bij West Ham en dat speelt vast een rol, en ja Bilic maakte deel uit van de gouden generatie van Kroatië, maar is hij de enige die een verleden heeft bij West Ham en is hij de enige die deel uitmaakte van de gouden generatie van Kroatië? Hij heeft zich bewezen bij Kroatië, hij heeft zich, vooral in Europese wedstrijden, bewezen bij Besiktas, hield de ploeg tot week 30 in de race waarna het gebrek aan ervaring ons de das om deed.

Blijkbaar heb ik je op je teentjes getrapt, je wordt als kampioenen onthaald als je derde eindigt bij Besiktas? Ik ga hier niet eens op in, dit is puur een uitspraak om te provoceren. Terwijl wat ik zei gewoon waar is. En dat riep ik vorig seizoen ook. Alleen had ik verwacht dat Ismail Kartal bij een subtopper of middenmoter aan de slag zou gaan, niet dat hij bij een degradatiekandidaat zou werken. Zie jij Hamzaoglu ooit in de Premier League werken? Of überhaupt in het buitenland in een top 10 competitie? Zijn volgende stap na GS is waarschijnlijk Bursaspor of Kasimpasa of met heel veel geluk eindigt die misschien bij Trabzonspor.

Een lekkere trainingswedstrijd. Jammer dat we ze niet helemaal kapot hebben gemaakt. Na het omkoopschandaal heb ik minder tot geen sympathie voor Es Es. Had dus graag gezien dat we rond de zes doelpunten zouden scoren.

Ik wil maar één ding zeggen over de wedstrijd. Ik zag zeven speler in de slotfase nog steeds druk zetten in en rondom de 16. Dit is wat wij Galatasaray fans willen zien. Een team wat echt strijd, ondanks de score.

goeie resultaat voor gala, maar kalm aan mensen je ziet misschien 4-0 maar ze speelden tegen de slechtste team op het moment. een team dat zo slecht is dat als je spelers zoals heskey tegen deze eskisehirspor liet spelen ze 10 goals zouden maken. als eskisehirspor in januari minstens geen 10 man aankopen of er een wonder gebeurd gaan ze degraderen

30 oktober 2015 om 07:11

Je hebt helemaal gelijk hoor! Het was ook slechts een oefenpot. Niet zo spannend. Maar in de vorige seizoenen maakten wij ons knap lastig tegen zulke nietszeggende teams. Zie ook bv. dat Besiktas tegen ditzelfde team bijna gelijkspeelde in de slotfase ( bal op paal of lat). Terwijl ze veel en veel beter waren maar de kansen niet afmaakten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren