Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder met twee fraaie assists belangrijk bij galavoorstelling Galatasaray

Laatste update:

Na twee opeenvolgende nederlagen in de Süper Lig weet Galatasaray weer wat winnen is. Het team van Igor Tudor veegde maandagavond de vloer aan met Bursaspor: 0-5. Wesley Sneijder was een van de uitblinkers, door twee assists te verzorgen in de tweede helft. Nigel de Jong maakte halverwege het tweede bedrijf zijn opwachting. Galatasaray staat vierde en heeft vier punten minder dan Fenerbahçe.

Na 56 minuten mocht Sneijder aanleggen voor een vrije trap. Zijn afgemeten voorzet stelde Ahmet Calik in staat om bij de tweede paal raak te koppen. Nog geen vier minuten later was Sneijder opnieuw de aangever: met een bekeken steekbal lanceerde hij ploeggenoot Lukas Podolski, die alleen mocht afstormen op keeper Harun Tekin en niet faalde. De wedstrijd was toen al beslist, want Podolski verzorgde de 0-4 in de Timsah Arena. Een minuut voor tijd maakte Yasin Öztekin zelfs de 0-5.

In de eerste helft had Galatasaray ook al tweemaal gescoord. Bruma sloeg als eerste toe na een individuele actie vanaf de linkerflank. Hij stuurde een tegenstander het bos in en had vervolgens het geluk dat zijn inzet via het been van Ersoy Ertugrul in het doel zeilde. Op slag van rust kreeg Bruma wel officieel een doelpunt op eigen naam. Na een fraaie hakbal van Podolski plaatste de Portugees de bal onder doelman Harun. Galatasaray komt dankzij de zege op 52 punten in de Süper Lig.

Eindigt Galatasaray als vierde in Turkije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk dat we winnen, maar daar blijft het ook bij. Bursaspor is nog slechter dan Galatasaray, wat ik jammer vind. Enige pluspunt is dat Galatasaray strijd leverde.

Dag van de arbeid!

Ze namen deze dag heel serieus, want eindelijk zag je arbeid! Zo'n instelling hadden ze vaker mogen hebben dit seizoen.

Was de afgelopen vaker teleurgesteld, maar ik blijf Galatasaray altijd supporten!

Eindelijk overtuigend gewonnen!

10 tegendoelpunten voor Bursaspor in de laatste 2 wedstrijden. Blijkbaar deed Hamzaoglu het zo slecht nog niet, want het is echt heel matig wat er op het veld staat in Bursa. Mutlu Topcu heeft Aziz Behich op rechts gezet, zogenaamd om Bruma af te stoppen maar als die gozer eenmaal zijn dag heeft, is hij niet te stoppen. Een ding moet ik Galatasaray nageven, ze tonen geen genade als ze een zwakke tegenstander hebben, zoals het hoort. 5 tegen Alanya, 6 tegen Akhisar, 4 tegen Adana en nu 5 tegen Bursa.

Lijkt alsof we Bursa helemaal kapot hebben gespeeld, maar die zijn dit seizoen nog slechter dan ons. Dus ja, niks te vermelden. Lekker erop los gescoord en dat was het ook.

Stel je wint uit bij Bursa met 0-5 (!), maar nog ben je niet tevreden. Een aantal jaar geleden zou ik het waarschijnlijk niet kunnen geloven en de samenvatting nog een paar keer bekijken uit trots. Iedereen weet dat dit incidenteel is en het zegt meer over Bursaspor dan over Galatasaray.

Off topic: stel dat Istanbul bb de beker wint, maar derde eindigd wat gebeurt er met die plaatsing van de Europa league? Zijn ze automatisch in de groepsfase of moeten ze die plek afstaan aan de verliezende partij, omdat ze derde zijn geëindigd?

1 mei 2017 om 23:49

Dan gaat de plaatsing van de beker over naar de nummer 5 van de competitie

Het waren twee prima assists, maar laten we niet overdrijven. Als Sneijder dat soort ballen niet meer kan geven, kan ie beter stoppen.

4 jaar terug zou ik dit soort scores nogal erg vinden... Het is dat Bursaspor slecht is. Maar oke, de 3 punten tellen uiteindelijk en Galatasaray is voorlopig veilig van Trabzonspor en nog op spoor van Fenerbahce.

Gefeliciteerd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren