Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Sneijder kwam alleen nog bij Oranje om dat interlandrecord te halen'

Laatste update:

Wesley Sneijder verruilde OGC Nice afgelopen week voor Al-Gharafa SC uit Qatar. De 33-jarige middenvelder speelde sinds afgelopen zomer in Zuid-Frankrijk, maar kwam daar in de afgelopen zes maanden maar tot een beperkt aantal wedstrijden. Willem van Hanegem begrijpt wel dat Sneijder nu de overstap naar het Midden-Oosten maakt.

“Ik vind het een heel normale zaak. Misschien had hij het wel eerder moeten doen. Eén of twee jaar eerder? Ja, ik had het gevoel dat het op een gegeven moment wel op was”, zegt Van Hanegem bij Peptalk. Sneijder speelde in juni zijn 131e interland voor het Nederlands elftal, in de wedstrijd tegen Luxemburg, en werd daarmee recordinternational van Oranje. Uiteindelijk staat de teller momenteel op 133 interlands.

“Ik vond gezien zijn kwaliteiten dat hij alleen bij het Nederlands elftal kwam om dat interlandrecord te halen. Dat hoort niet bij dat soort klassespelers”, stelt de Kromme over Sneijder, die een contract voor anderhalf jaar ondertekende in Qatar. Turkse media onthulden dat hij in die periode een salaris van 3,75 miljoen euro op zal strijken. “Ik nam de beslissing in twee dagen”, sprak de middenvelder tegenover het Algemeen Dagblad.

Ben jij het met Willem van Hanegem eens?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sneijder werd opgeroepen omdat we op zijn positie kwalitatief zeer zwak zijn. En wat dan nog als hij alleen voor het record kwam? Vind het dubbel en dwars verdiend.

9 januari 2018 om 09:33

Mwah, voelt gewoon minder aan als een echte recordhouder omdat het hem eigenlijk alleen maar werd gegund, ik vind dat je dit pas serieus kan nemen als de speler in zijn laatste pot gewoon nog van waarde was en dat is Sneijder al tijden niet.

9 januari 2018 om 09:53

Ben ik niet met je eens. Lange tijd onze beste man geweest. Tot op het einde aan toe meer dan verdient dat hij bij Oranje zat. Vind het wel sneu voor hem dat er geen EK en WK meer bijkwamen door blunderende coaches. Anders had hij nog mooier en met nog meer interlands af kunnen sluiten. Het zou hem meeeeeer dan gegund zijn. Net als Robben trouwens.
Dit verhaal had Willempie heel mooi af kunnen steken over generatiegenoten Van Persie en ook wel over Van der Vaart daar laatst genoemde conditioneel niet meer 100% leek. Maar Sneijder en Robben absoluut niet, die hebben tot het einde meerwaarde gehad in mijn ogen

9 januari 2018 om 09:34

Dat zou betekenen dat Sneijder ook de komende interlands opgeroepen gaat en eerlijk gezegd denk ik niet dat dit gaat gebeuren.

9 januari 2018 om 10:21

Hij heeft het record al.

9 januari 2018 om 12:02

Dat is niet wat ik bedoel, excuus voor de onduidelijkheid. Wat ik bedoel is dat Sneijder weer opgeroepen dient te worden omdat we nog steeds zwak zijn op zijn plek. Maar ik betwijfel hij om die reden is opgeroepen en neig naar De Kromme hier beweert.

Hoe is het mogelijk dat zijn clubcarriere al praktisch over was na de treble winst met inter in 2010. Hij was 26 toen en is alleen maar achteruit gegaan! Heeft naar mijn mening niet het maximale uit zijn carriere gehaald.

9 januari 2018 om 09:38

Hij is ook gewoon geen topspeler bij inter speelde iedereen sterk. Hij wordt overdreven getypt. Hij komt niet in de buurt van bijvoorbeeld een Seedorf

9 januari 2018 om 09:45

Voor het nl elftal was Sneijder belangrijker dan Seedorf. Als clubvoetballler heb je gelijk

9 januari 2018 om 10:22

@ Bassir84

Dit zuig je uit je duim.
Sneijder was in het seizoen dat Inter de CL paktte, veruit de beste speler in het elftal.
En dat gunde de andere 10 hem ook, want letterlijk elke bal werd bij hem ingeleverd.
Dat moest van Mourinho.

Laatste seizoenen was het inderdaad niet veel met Sneijder, maar hem dat seizoen geen topspeler noemen, is onzin.

9 januari 2018 om 10:48

@steeck03 dat is meer omdat Seedorf nooit echt de kans heeft gehad bij het Nederlands elftal

9 januari 2018 om 14:15

@bassir84

Sneijder komt niet in de buurt van Seedorf? In welk opzicht bedoel je precies?

Want Sneijder was onderdeel van de 'grote vier' en onbetwist gewoon een topspeler in Europa én oranje. Terwijl Seedorf inderdaad een indrukwekkende clubcarriere achter de rug heeft maar in oranje eigenlijk bijna altijd tegenviel en matig speelde en zelden echt voldeed. Sneijder speelde daarentegen vaker goed dan slecht.

9 januari 2018 om 14:16

@bassir84

Iemand die 87 interlands heeft gespeeld, die kan natuurlijk never nooit stellen dat hij 'nooit echt de kans' zou hebben gehad. Die kreeg hij uiteraard wél. Maar hij speelde nu eenmaal veel vaker slecht dan goed. Maar dat had niets met geen kansen te maken.

9 januari 2018 om 09:40

Naar mijn mening heeft hij dat juist wel.
Mooie clubs gehad, avonturen en nog genoeg ervaringen opgedaan.
Hij heeft juist alles eruit gehaald.

9 januari 2018 om 09:45

Na de treble viel Inter als een kaartenhuis in elkaar waardoor Sneijder uiteindelijk bij Gala terecht kwam. Zodra je daar je heil gast zoeken is het einde carriere.

9 januari 2018 om 10:45

Topspelers presteren jarenlang goed. Sneijder heeft dat niet gedaan. In de periode 2008-2010 was hij fenomenaal, maar daarna heeft hij het niveau niet echt meer gehaald.

Ik denk dat het gewoon kwaliteit is en dat hij gewoon niet beter kon. Ik zie hem niet als iemand die niet voor het uiterste gaat en daarom niet het maximale heeft bereikt. Denk dat dit zijn max was.

9 januari 2018 om 11:49

Wat een onzin. Met die gedachtegang was zelfs Ronaldinho geen topspeler

Iedereen wist en zag natuurlijk dat hij enkel en alleen daarom geselecteerd werd.
Ben het roerend eens ditmaal met Willem dat het zo een beetje droevig overkomt en niet hoort bij een speler van zijn kaliber.
Heeft veel betekend voor het Nederlands elftal maar helaas komt aan alles een einde en het uitstellen van het einde is voor de glans van zijn carriere niet mooi geweest.

9 januari 2018 om 14:21

@tinus45

Ja, iedereen zag dat het er enkel nog maar om ging om Sneijder dat record te laten halen. Want een trainer als Dick Advocaat die laat dergelijke belangen natuurlijk prevaleren boven het belang van oranje om het WK in Rusland te halen.

En dat was ook enorm slecht van de bondscoach, want doordat hij steeds Sneijder selecteerde moest hij uitstekend in vorm stekende spelers buiten de ploeg laten. Spelers die oranje anders lachend naar het WK hadden geschoten.

9 januari 2018 om 16:05

Noem mij dan eens 1 middenvelder bij naam die niet opgeroepen werd, en ons lachend na het WK had geschoten..

10 januari 2018 om 10:03

Precies Psvermaroc! Die waren er dus helemaal niet. Stijlvorm cynisme, snap je wel?

De gedachte dat Sneijder 'alleen maar om zijn record' geselecteerd zou zijn is belachelijk. Betere middenvelders liepen er natuurlijk totaal niet rond.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren