Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘Het is totaal uit zijn verband gerukt. Ik weet wel hoe dat komt...’

Laatste update:

Wesley Sneijder is en wordt géén hoofdtrainer van amateurclub DHSC, zo benadrukt de Oranje-recordinternational maandagavond in Veronica Offside. Sneijder rekent het de media aan dat het verhaal uit zijn verband werd gerukt. "Eén: het mag niet, want ik heb mijn trainerspapieren niet, en twee: het is niet iets wat ik ambieer", zegt Sneijder duidelijk.

Sneijder heeft bij zijn amateurclub DHSC veel zeggenschap. De oud-middenvelder was er mede voor verantwoordelijk dat hoofdcoach Mark Verkuyl werd ontslagen vanwege de tegenvallende resultaten. "We stonden een na laatste en willen niet degraderen. Dan moet je iets veranderen." Jeffrey Sneijder, de broer van Wesley, is aangesteld als interim-coach.

Zaterdag zat ook Wesley Sneijder in de dug-out bij DHSC bij de wedstrijd tegen Huizen (0-1 winst). "Het zit zo: de trainer was gesneuveld. Mijn broer schoof automatisch door van assistent-trainer naar hoofdtrainer. Dat mag voor een bepaalde tijd (zes weken, red.). Ik heb hem daarin ondersteund. Het was puur en alleen om ondersteunend te zijn aan mijn broer."

Wilfred Genee wil weten of Sneijder vaker bij zijn broer zal aanschuiven in de dug-out. "Of het eenmalig is, dat weet ik niet", reageert de oud-Ajacied.

"Voor nu wel, zaterdag ben ik er in elk geval niet, dan ben ik bezig met die balletjes." Sneijder doelt op de EK-loting, die hij mede zal verrichten in het Duitse Hamburg. De week daarna zou Sneijder opnieuw op de bank kunnen zitten bij DHSC. "Jazeker."

Het Algemeen Dagblad pakte afgelopen vrijdag uit met het nieuws dat Sneijder hoofdcoach van DHSC zou worden. Het bericht werd al snel ontkend vanuit de vierdedivisionist.

"Dat is weer totaal uit zijn verband gerukt", aldus Sneijder. "Ik roep donderdag iets voor die spelersgroep. Dan weet je hoe het gaat... Er is altijd wel iemand uit die groep die praat met de plaatselijke krant. Het verhaal wordt aangedikt en er wordt opeens geschreven dat ik hoofdtrainer ben bij DHSC. "

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het AD, en vervolgens de rest van de media die dit voor waar aannamen. Met de bijbehorende doelgroep die lekker los kon gaan op Sneijder




Dat veronica offside is wel echt een heel matig programma. Vooral Wilfred vind ik echt extreem slecht in dat programma. Waarom gaat het daar elke keer als Sneijder er zit een kwartier over wat hij deze week weer allemaal gedaan heeft/ wil gaan doen. Dat interesseert volgens 90 procent van de mensen geen reet. Praat gewoon over het professioneel voetbal van het weekend daar is voldoende over te zeggen maar dat vindt Wilfred volgens mij totaal niet interessant die wil gewoon een beetje populair doen. Ik mis echt een fatsoenlijk voetbalpraat programma op tv



27 november 2023 om 22:09

Wilfred probeert de show te stelen door grappig te doen! Engerd

28 november 2023 om 04:25

Daar mag je Derksen voor bedanken die heeft eigenhandig voetbal inside kapot gemaakt door dat die perse een nieuws programma wou. Het VI programma met derksen gijp gene Hans Jan etc was altijd zeer vermakelijk. Johan heeft het altijd over de loyale fans van 't programma maar die heeft die hiermee in de steek gelaten want volgens mij kijkt de helft niet naar dat nieuwe onzin programma.

Zal wel zo zijn dat wanneer de deur van de kleedkamer sluit dat Wesley het woord voert en voor de regels zijn broer de ‘hoofdcoach’ is. Vandaar ook dat zo’n speler tegen een krant zegt dat Wesley de echte coach is en zo deze soap is ontstaan.

Is dit nou echt nieuws? Sneijder die wel dan niet trainer word van een amateur club,?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren