Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: ‘Het is tijd voor de grote spelers, kijken hoeveel we er hebben’

Laatste update:

Het Nederlands elftal hoopt de nare smaak van de nederlaag tegen Griekenland dinsdag weg te poetsen. Het team van bondscoach Danny Blind gaat op bezoek bij Zweden en hoeft in ieder geval geen rekening meer te houden met Zlatan Ibrahimovic, die na het EK in Frankrijk stopte.

/

“Ibrahimovic heeft exceptionele kwaliteiten. Hij kan in z'n eentje een wedstrijd beslissen”, zo werd middenvelder Wesley Sneijder op de persconferentie geciteerd door onder meer Voetbal International en De Telegraaf. “Maar we weten niet of het een voordeel of een nadeel is voor de ploeg. Dat zien we morgen.”

“Er worden meer spelers vervangen. Het is een compleet ander team. We gaan zien of Zlatan wordt gemist.” Sneijder bevestigde tijdens de bijeenkomst ook dat hij met directeur Hans van Breukelen heeft gesproken over het naderende vertrek van teammanager Hans Jorritsma: “Het was een goed gesprek, maar ik heb er genoeg over gezegd.”

Sneijder weet dat de druk op Oranje bij een slecht resultaat tegen Zweden alleen maar verder zal toenemen en dat men dat er absoluut niet bij kan hebben: “Het is tijd voor de grote spelers. Kijken hoeveel grote spelers we hebben. Op basis van de afgelopen jaren is het kwalitatief niet de beste ploeg, maar dat hoeft ook niet. We moeten een team zijn. We weten allemaal dat de belangen heel groot zijn”, aldus de spelmaker van Galatasaray.

Dat het Nederlands elftal het ook onder Danny Blind helaas niet goed doet, weten we allemaal. In deze fotospecial hebben...

Geplaatst door voetbalzone op maandag 5 september 2016

'Wesley Sneijder is op dit moment de beste speler van Oranje'

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Anders kijk je eens in de spiegel Wesley. Wanneer was de laatste keer dat hij echt op een positieve manier een stempel heeft weten te drukken op het spel van Oranje? Jaren geleden.

5 september 2016 om 21:29

Op zich eens, al heeft hij nog wel enige kwaliteit, inzicht en een pass. Maar dan moet je twee man opstellen die voor hem lopen en schoffelen. Dat is nou net waarje geen ruimte voor hebt op een 3 mans middenveld als Sneijder in de as staat en je geen Bommel of De Jong hebt en Sneijder niet meer de kwaliteiten heeft van 5 jaar geleden. Morgen zie ik liever de volgende opstelling met mensen die wel 90 minuten kunnen gaan en toch die 5 mans verdediging die je op een dynamische manier in kunt vullen:

Zoet

Janmaat // Bruma // Van Dijk // Blind // Van Aanholt

Propper // Strootman // Wijnaldum

Promes // Janssen

5 september 2016 om 21:35

Lijkt me opzich wel een goede opstelling alleen zou ik Bruma en Zoet eruit halen. Niet op basis van afgelopen wedstrijd, maar vindt ze gewoon beetje onzeker ogen af en toe. Op goal dan Cillessen en Vlaar voor Bruma. Verder zou je misschien Sneijder nog voor Propper kunnen doen, maar misschien is het wel goed Propper een kans te geven.

5 september 2016 om 21:40

Waarom geen Vorm op goal? Heb je toch veel meer aan dan een Zoet of Cillessen. Zie zelf liever wel Sneijder, jaagt nog wel gewoon veel en is een leider op het veld. Verder ben ik t met je eens. Bruma banken.

5 september 2016 om 21:40

Vlaar is geblesseerd naar huis dus dat kan niet. Dan is alleen Hendrix nog mee die eventueel CV kan maar dat wil ik dan niet (geeft ook al aan dat Blind geen 532 gaat spelen anders had hij een vervanger opgeroepen). En ik vind Cillessen gewoon niet veel en die oogde zeker onzeker de laatste wedstrijden dus vandaar Zoet.

5 september 2016 om 21:51

Met je eens wat betreft de 5-3-2, maar niet over de invulling daarvan. Zou voor Vorm op doel kiezen (en anders gewoon Cillessen het vertrouwen geven) en denk dat je in de verdediging weinig te kiezen heb. Mijn ideale verdediging zou met Vlaar of De Vrij zijn, maar die zijn helaas niet fit. Je zou ook voor Tete, Van Dijk en Blind als centrum kunnen kiezen, wat ik misschien wel beter vind dan Bruma in de huidige vorm.

Vorm
Van Dijk
Bruma
Blind
Janmaat
Strootman
Wijnaldum
Van Aanholt
Sneijder
Promes
Janssen
5 september 2016 om 21:58

Is precies hetzelfde wat Feycoev zegt. Alleen is jouw opstelling in balbezit en van hem bij balverlies.

5 september 2016 om 21:59

Vlaar is geblesseerd.

5 september 2016 om 22:03

@guaporta, ik heb Vorm niet in overweging genomen omdat hij niet bij de selectie zit. Vind hem ook niet aanwijsbaar beter dan de anderen trouwens. En De Vrij zie ik natuurlijk een stuk liever dan Bruma, maar is nu ook geen optie. Zelfde geldt natuurlijk voor Robben ipv Promes.

Zoals Xavihaz al zegt, het systeem is exact hetzelfde bedoeld als de jouwe.

5 september 2016 om 22:11

Xavihernandez_, ik heb Sneijder op het middenveld en Vorm tussen de palen. Maar wist niet dat Vorm niet geselecteerd was, dat is ook wel een vreemde keuze zeg! Was werkelijk waar fenomenaal sinds Lloris geblesseerd is geraakt, waarom zou je hem niet oproepen? Zou gewoon met Zoet, Cillessen en Vorm in Oranje gaat spelen; beter dan Stekelenburg, Vermeer en Krul (in huidige vorm).

Feycoev, denk ook dat we het eens zijn wat betreft de formatie. Nu alleen nog de uitvoering; hoop van harte dat de backs eindelijk eens wat ballen krijgen en gaan lopen zonder de bal. Die jongens komen niet voor niets op back te staan; die kunnen niet opbouwen, anders hadden ze wel op het middenveld gestaan. Gewoon ordinair veel diepte maken en snel dat balletje aan de goede voetballers geven.

5 september 2016 om 22:39

Dat heeft ook te maken met dat blind waarschijnlijk niet durft te zeggen tegen bepaalde gasten van luister pik je kan er geen kut van qua opbouwen dus wanneer je de bal hebt geef hem snel aan iemand anders en voor de rest gwn doen waarin je wel goed bent: kilometers vreten en verdedigen.

5 september 2016 om 22:53

Dat hoeft hij ook niet te zeggen, hij moet er alleen voor zorgen dat er een tactisch plan ligt dat ervoor zorgt dat de juiste mensen aan de bal komen in de gebieden waar ze gevaar kunnen stichten. En dan kan je inderdaad hard zijn; als Willems met de bal het middenveld in wil dribbelen, dan zet je toch lekker Van Aanholt op linksback? Of dan selecteer je Pieters? Zo simpel ligt het toch? Veel liever iemand die bereid is om hard te werken voor het team dan iemand die op individueel vlak misschien een klein beetje beter is.

5 september 2016 om 23:41

Als je 5-3-2 gaat spelen, kan je net zo goed thuisblijven en een reglementaire 0-3 slikken. Elke wedstrijd dat het huidige Nederland met die opstelling speelt, ontstaat er belachelijk veel ruimte voor de tegenstander, omdat geen verdediger weet hoe hij moet spelen. Daarnaast heb ik Nederland met dit systeem nog nooit een behoorlijke aanval op zien zetten.

Als je perse verdedigend en compact wil spelen, speel dan 4-3-3 met de punt naar voren, dus de van Marwijk variant ook wel 4-2-3-1 genoemd. Het enige nadeel is, is dat we zonder Robben geen behoorlijke vleugelspelers hebben, maar je kan met Sneijder op links in een vrije rol gaan spelen, met daarachter een aanvallend ingestelde back die over hem heen kan, die we toevallig hebben met Aanholt of Willems. Op rechts speel je dan met een spits die diepte heeft. Twee controleurs voor de verdediging en dan bv Klaassen met de punt naar voren, die ook verdedigend zijn steentje bijdraagt. Verdedigender dan dit kan bijna niet, en dan heb je ook een veldbezetting waarmee Nederlandse spelers uit de voeten kunnen, omdat ze zo zijn opgeleid. Op deze manier heb je nog enigzins kans op resultaten, met 5-3-2 echt helemaal niet zonder een Robben die in zijn eentje het verschil kan maken, waardoor het niet uitmaakt dat de rest niet weet wat hij aanmoet.

6 september 2016 om 08:21

Sneijder is elke wedstrijd de beste op het veld dus ja

Nederland is wel belachelijk afhankelijk van Robben, op zijn positie loopt echt pure middelmaat rond. Misschien is het maar goed dat ze het EK misten, zonder Robben zou het nog erger worden dan in 2012.

5 september 2016 om 23:15

Lekker Wes.. altijd lachen met jou hahaha.. met je 1.40cm heerlijk die zelfspot

Sneijder kan het gewoon niet meer belopen. Sneijder heeft 2 zwoegers nodig naast zich die de bal bij hem inleveren. .

5 september 2016 om 21:40

Of terwijl, Sneijders zijn tijd is geweest. Nu hoor ik zo net dat Sneijder het aankomende WK als waardig afscheid wilt gebruiken. Ongelofelijk, dacht dat het WK 2014 in Brazilie zijn afscheid was met misschien het (misgelopen) EK 2016. Ik ben in ieder geval Sneijder-moe

Sneijder heeft het over 'een team zijn', juist daarom zou ik Sneijder niet opstellen. In balbezit is hij prima, maar ik vind dat hij te veel op eist. Eigenlijk net als Zlatan bij Zweden op het afgelopen EK. Daardoor zijn wij veel te voorspelbaar. En in balbezit hebben wij helemaal niets aan Sneijder en worden wij regelmatig overlopen.

Stekelenburg
Janmaat
Van Dijk
Blind
Van Aanholt
Strootman
Pröpper
Wijnaldum
Klaassen
Dost
Janssen
5 september 2016 om 22:05

Weet je waar ik voor vrees? Het feit dat het Nederlands elftal niet meer in staat is om een tegenstander op voetballend vlak te overmeesteren; het net zo lang de bal kunnen houden tot je een gaatje vindt en kan profiteren van een fout van de tegenstander. Centraal achterin is er simpelweg niet genoeg kwaliteit om de boel dicht te houden; er ligt gewoon teveel ruimte in de rug om af te dekken met de centrale verdedigers zoals we die nu hebben. Het moderne voetbal begint heel simpel; een verdediging waar je op kan bouwen. Heb je niet genoeg kwaliteit? Dan gewoon een mannetje erbij. Denk dan ook dat je beter met een dynamische 3-5-2 kan spelen waarin je ruimte creëert voor de spelers die daarvan kunnen profiteren; Robben, Janssen (in mindere mate), Sneijder en Wijnaldum. Zou dus als iedereen fit (en in vorm na hopelijk een stap richting de Europese subtop komende winter), zou ik tot zoiets komen.

Dan kan je spelers als Vlaar, van Aanholt, Huntelaar, Promes, Depay (mits hij zijn vorm weer vindt), Klaassen, Afellay en misschien zelfs kuitenbijtertje Marten de Roon (onderschatte speler) als wissels gebruiken.

Cillessen
De Vrij
Van Dijk
Blind
Janmaat/Tete
Strootman
Wijnaldum
Willems
Sneijder
Robben
Janssen
5 september 2016 om 22:16

Ik ben van mening dat het voetbal in de afgelopen 15 jaar dusdanig is veranderd dat types als Sneijder uitsterven of al zijn uitgestorven. Een hedendaagse middenvelder moet eigenlijk een alleskunner zijn. Aanvallen, verdedigen, fysiek sterk, lengte, kracht, techniek, creatief, tactisch inzicht, ga zo maar door.

Zelfs tegen Griekenland werd Sneijder soms overlopen door zijn directe tegenstander. Nederland is niet goed genoeg om dat op te vangen. Daarentegen vind ik Sneijder ook niet goed genoeg om het risico te nemen. Hij is geen Robben.

Ik ben daarom voorstander om middenvelders op te stellen die voldoen aan het profiel. Allemaal fysiek redelijk, goede uithoudingsvermogen en Klaassen, Pröpper en Wijnaldum hebben alle 3 scorend vermogen.

5 september 2016 om 22:25

Ben ik het niet mee eens. Er is juist meer ruimte voor dit soort creatieve types, er wordt alleen bij andere ploegen ruimte gecreëerd voor dit soort spelers. Dat in tegenstelling tot Oranje, daar wordt verwacht dat zo'n speler 'de kar gaat trekken'. Precies de verkeerde opvatting, in plaats van zo'n speler in staat te stellen om te excelleren geven we hem gewoon de bal en zeggen 'zoek het maar uit'. En dat terwijl Sneijder dan op vijftig meter van het doel staat. Ja, dan heb je dus niets aan hem. We zien dat toch ook met jongens als David Silva, Iniesta en Fàbregas? Het gaat niet om 'alleskunner' zijn, maar simpelweg het in staat stellen van dit soort types; anderen moeten gewoon harder werken om hem uiteindelijk ruimte te kunnen bieden.

6 september 2016 om 03:26

@rbn_ met dat middenveld ben ik toch bang dat je te aanvallend gaat, met strootman ipv klaasen he je toch een extra zekerheid net voor je verdediging die niet bang is voor duels en toch wel de leider vd toekomst is van Oranje

Er zijn op dit moment geen grote spelers meer, dus die kunnen niet opstaan. Een paar spelers kunnen wel doorgroeien, maar dat moeten we nog afwachten.

Een soort 4-5-1 gaan spelen. Maarten Stekelenburg op goal. Heeft de meeste ervaring en dat kun je wel gebruiken in zo'n wedstrijd. Darryl
Janmaat, Virgil van Dijk, Jeffrey Bruma en Daley Blind achterin. Als verdedigend blok Kevin Strootman en Davy Propper. Op de rechtshalfpositie Georginio Wijnaldum. Wesley Sneijder op de 10 positie. En misschien wel de meest verrassende Jetro Willems op de linkshalf. Heeft een goede voorzet en een actie in huis. Natuurlijk Vincent Janssen in de spits.

Op papier is Sneijder zeker nog wel de beste speler, maar ik denk dat hij dat in werkelijkheid niet meer is. Ik denk dat Strootman belangrijker is, en misschien Janssen ook nog wel.

Gelijk heeft ie echter zeker wel: de kern van de groep moet nu op gaan staan. Bruma, Blind, Strootman, Wijnaldum, Promes en Sneijder zelf ook moeten zich nu niet meer verstoppen. Volle bak en winnen die pot! Laat zien dat je bij Wolfsburg, Man United of Liverpool speelt.

Ik heb sneijder nooit een hele grote speler gevonden

Het probleem is dat Blind de grote jongens niet allemaal oproept.
In mijn ogen hebben we Robben, van Persie en Sneijder zelf allemaal nodig deze kwalificatie ronden. Dan kijk je in 2018 wie er nog allemaal fit zijn en goed genoeg voor een wk.

Ik ben simpelweg niet onder de indruk van de nieuwe generatie spitsen, RvP is absoluut nog beter dan allemaal.
Hij zal dit seizoen zijn ritme vinden bij Fenerbahçe en dan kan Blind niet meer om hem heen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren