Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder haalt miljoenen binnen na krabbel in Istanbul

Laatste update:

De kogel is door de kerk: Wesley Sneijder blijft langer aan Galatasaray verbonden. Er werd al geruime tijd gespeculeerd over een nieuw contract voor de middenvelder en zaterdag beweerden verschillende Turkse media al dat Galatasaray in de avond via de officiële kanalen naar buiten zou brengen dat Sneijder tot medio 2018 heeft bijgetekend. Dat is inderdaad gebeurd.

/

Voor Sneijder betekent zijn nieuwe contract een flinke financiële meevaller: de middenvelder ontvangt een tekenpremie van 1,3 miljoen euro en zijn salaris voor de seizoenen 2016/17 en 2017/18 bedraagt 3,2 miljoen euro. Dat jaarsalaris krijgt Sneijder nu overigens ook al. Daar komt bovendien nog een premie van 20.000 euro per wedstrijd bij. Ook zal Sneijder worden beloond als Galatasaray kampioen wordt of goed presteert in de Champions League.

De 31-jarige Sneijder stapte in januari 2013 over van Internazionale en is nu bezig aan zijn vierde seizoen in Turkije. Hij speelde tot dusver 77 competitiewedstrijden in de Süper Lig en was zaterdag nog goed voor een assist in de gewonnen uitwedstrijd bij Istanbul BB. Sneijder heeft al aangegeven dat hij na zijn spelersloopbaan graag coach zou willen worden bij Galatasaray.

Jammer dat Wesley Sneijder niet meer naar een Europese topcompetitie gaat

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat betekent in ieder geval wel (los van of het verstandig zou zijn om hem aan te trekken) dat hij waarschijnlijk niet meer naar Ajax komt, ook al zag ik dat ook niet meer zo snel gebeuren.

3 oktober 2015 om 22:31

Denk dat hij wel meer toevoegt dan heitinga, ook als Sneijder straks 35 heeft is hij nog van waarde met zijn passjes en schoten. Heitinga heeft gewoon weinig meer over van wat hij vroeger was.

3 oktober 2015 om 22:38

@ mees46

Dat hij meer toevoegt dan Heitinga dat mag duidelijk zijn, ik denk dat Sneijder nog steeds één van de betere zo niet een van de beste spelers van de Eredivisie zou zijn, waar Heitinga vooral in de teambuilding en mentaal nog veel toevoegt. Heitinga heeft echt nog wel waarde in de selectie door dat hij zo'n sterke stem in de kleedkamer is, de jongens hem waarderen en één van de weinige echte mannen in de selectie. Voor het geld dat we hem betalen voegt hij natuurlijk wel weinig toe, maar ik ben er niet ontevreden over.

Hij was tevens ook transfervrij dus zó veel betalen we over dat contract nou ook weer niet.

3 oktober 2015 om 22:46

@ mees46

op zijn 35e zal hij nog steeds kunnen schieten en passen, maar hij heeft al een slechte draaicirkel die met de tijd alleen maar gaat verminderen, is dan nog een heel stukje langzamer, hij is verdedigend altijd al een draak geweest, dus je kan hem niet op een controlerende positie zetten en hij mist dan de handelingssnelheid en snelheid in het algemeen voor de 10.

Ik denk dat ik hem nog wel zou willen in de selectie, maar dan ook meer voor zijn ervaring en zijn rol binnen het team. Maar ik denk niet dat Sneijder te porren zou zijn voor een rol a la Heitinga

4 oktober 2015 om 03:57

Agja het gaat tegenwoordig alleen nog maar om geld... ben er wel een btje klaar mee.. (engeland)

Prima toch, 1 van de weinige van zijn generatie waar het nog lekker loopt.

Ik had hem wel eens in de Premier League willen zien, maar Sneijder is geloof ik erg gelukkig in Turkije dus dan is het denk ik sowieso geen foute beslissing. Ik denk dat hij daar ook z'n carrière zal beëindigen.

3 oktober 2015 om 22:23

Ach, wesley houdt van aandacht en die krijgt hij van de fans. Hij is een god in Istanbul, tuurlijk zou die nergens anders willen spelen. De absolute topbaas van Gs.

3 oktober 2015 om 22:28

Maar yo wil graag van het Turkse zonnetje genieten. Dus dat is al een hele grote drempel + dat hij gewoon een goede status heeft bij Gala!

Prachtige stad, fantastische fans. Goed bezig Wesley!

Lekker WESLEY !! Beste nieuws van de afgelopen maanden voor de fans !

Dus bijna 8 miljoen euro in 3 jaar. Daarmee kan die een hoop pampers en nutrilon halen. :P

Best lekker hoor, nog 10 miljoen opstrijken in de komende 3 jaar, terwijl je al 31 bent. Los van sponsoring en merchandising natuurlijk.

3 oktober 2015 om 23:07

6.4 miljoen 1.3 miljoen teken geld = 7.7 miljoen. 2.3 miljoen is een redelijk grote marge om op af te ronden . Wellicht dat hij met sponsorering en merchandising die 10 nog wel haalt, maar dat denk ik eigenlijk ook niet.

edit: ik heb je bericht verkeerd gelezen, je hebt het over de komende 3 jaar, niet wat hij met het nieuwe contract gaat verdienen

krijgt een speler eigenlijk grote percentages van merchandising? Dat valt wel mee dacht ik toch?

3 oktober 2015 om 23:23

Geen idee wat merchandising oplevert... Volgens mij wordt er wel heel veel winst gemaakt op voetbalshirtjes, denk minstens 50-60 euro per shirt. Stel dat de speler zelf daar 10-20 euro van krijgt? Met een beetje mazzel kom je dan op nog wel 1 miljoen extra uit in 3 jaar (50.000 shirts in 3 jaar, dat moet lukken lijkt me).

Hoe dan ook, over Wesley en Yolanthe hoeven we ons geen zorgen meer te maken. Bizar, die Wesley verdient dit soort bedragen al 10 jaar en er zal in die tijd dus wel zo'n 40-50 miljoen op zijn rekening zijn bijgeschreven. Omdat hij leuk tegen een bal kan trappen. Ik blijf het ongelofelijk vinden!

3 oktober 2015 om 23:28

@selassi ligt er aan volgens mij heeft Ronaldo 100% van zn rechten.

Eindelijk!

Onze achterlijke voorzitter die er niks van snapt hield ons al twee maanden lang voor de gek door steeds te zeggen dat ze dicht bij een overeenkomst waren. Nu kan ik tenminste wat rustiger slapen.

Ik hoop dat Wesley zijn carrière bij ons eindigt. Dit zou echt geweldig zijn!

Is een mooi salaris....waarschijnlijk kan hij alleen in Qatar of zo meer verdienen, want voor de echte top is hij niet goed genoeg meer...dat was hij nog wel geweest als hij nooit in de Turkse compettie was gaan spelen, maar gewoon in Italie was gebleven of naar Engeland of zo was gegaan. Maar nu ook niet zeuren dat je je met Nederland niet kwalificeert voor het Ek....als de "grote" Sneijder nog maar op dat niveau wil spelen, dan vind ik het niet gek dat je verliest van Ijsland en Tjechie. Dus...verstandige keuze om nog ff een paar jaar te cashen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren