Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sneijder: 'De meeste kwaliteit, dus ze gaan gewoon kampioen worden'

Laatste update:

Ajax staat bij het ingaan van 2016 bovenaan in de Eredivisie en geldt daarmee logischerwijs als een van de topfavorieten voor de landstitel. Wesley Sneijder twijfelt er niet aan dat Frank de Boer in de lente zijn vijfde kampioenschap in de wacht gaat slepen. “Dit elftal heeft alles in huis om de titel te winnen”, zegt de spelmaker van Galatasaray in gesprek met Ajax TV.

/

De Oranje-international bracht zondagochtend een bezoek aan de training van de Amsterdammers, die zich in het Turkse Belek voorbereiden op de tweede seizoenshelft. Daar sprak Sneijder onder meer met goede vriend John Heitinga. “Hij ziet er goed uit en maakt een scherpe indruk”, constateerde hij. “Volgens Frank de Boer is hij fit, maar ik ben ook niet anders van John gewend. Hij traint altijd keihard.”

Sneijder laat weten dat hij Ajax nog altijd op de voet volgt. Zo zit hij volgende week zondag voor de tv als de Amsterdammers op bezoek gaan bij ADO Den Haag. “Ik ben dan vrij, dan ga ik er lekker voor zitten”, aldus de 31-jarige ex-speler van de club, die positief gestemd is over de komende maanden. “Ajax heeft alles om kampioen te worden. Ze hebben de breedste selectie en de meeste kwaliteit, dus ik verwacht dat ze gewoon de titel gaan pakken.”


Frank de Boer moet in de tweede seizoenshelft vaker een beroep doen op John Heitinga

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

is heitinga nu pas fit? en dan alsnog geen zicht op een basisplek hebben. veltman en riedewald zijn een onbetwist duo.

10 januari 2016 om 13:26

Fysiek gekeken zie ik liever Heitinga staan dan een Veltman, plus vind ik Veltman onzekerheid uitstralen en dat past helemaal niet bij Ajax. Dus ik zou Veltman vaker laten banken en Heitinga vaker laten spelen, dan heb je en meer ervaring achterin en meer zekerheid.

Ik hoop het Wes maar dan zal het spel toch beter moeten zijn in 2016.

10 januari 2016 om 12:17

Dat is onjuist. Ook met dit spel staat Ajax na de eerste seizoenshelft bovenaan. Als Ajax die lijn doortrekt, is de kans groot dat we kampioen worden. Tenzij een PSV of Feyenoord ineens een stuk beter presteert, maar met het spel heeft het weinig te maken....

10 januari 2016 om 12:27

Het is niet zo alsof Ajax een straatlengte voorstaat he, 3 punten is zo goed gemaakt. Na Feyenoord uit heeft PSV eigenlijk al alle echt moeilijke uitwedstrijden gehad en ik denk dat ze de tweede seizoenshelft ook meer puntje zullen pakken. Misschien zullen ze niet eens veel beter spelen, maar mindere Europese wedstrijden, dus minder onnodige puntverlies tegen Roda ofzo denk ik.

10 januari 2016 om 12:31

Allemaal leuk en aardig, maar PSV laat zijn punten niet liggen in de moeilijke wedstrijden. Juist tegen de kleintjes laten ze de punten nog wel eens liggen. Zoveel hoeft dat niet te zeggen.

10 januari 2016 om 12:39

Ze laten wel duidelijk meer punten liggen ik uitwedstrijden en ja ook tegen kleintjes maar ook tegen bijv Heerenveen waar ze het altijd moeilijk hebben. PSV heeft wel gewoon in de toppers laten zien dat ze het beste team hebben, dus als het de tweede seizoenshelft ook mentaal goed zit, als ze het elke wedstrijd kunnen opbrengen zoals vorig seizoen, zie ik PSV wel de titel pakken. En ik denk dat ze doordat ze minder Europees spelen, minder punten zullen verspelen. Voor of na een CL wedstrijd was het meestal erg matig omdat ze gewoon niet hetzelfde konden opbrengen als in de CL.

Sorry hoor maar ik zelf vind dat psv de meeste kwaliteiten heeft en de beste selectie van de eredivisie

10 januari 2016 om 12:09

Heeft*

10 januari 2016 om 12:14

Excuses aanvaard. Niet iedereen heeft er verstand van. Ajax heeft de meeste punten vergaard, de minste tegen doelpunten en de meeste goals voor. Cijfers liegen niet.

10 januari 2016 om 12:16

Psv heeft voorin meer kwaliteit, en Ajax heeft een betere verdediging. En het middenveld tja Guardado kies ik boven Gudelj en Bazoer kies ik boven hendrix, Klaassen en Propper zit niet zoveel verschil in het valt opzicht wel mee maar Psv heeft veel meer ervaring en daarbij komen Willems en Lestienne erbij.

10 januari 2016 om 13:00

Maar de selectie van ajax is in de breedte weer een stuk beter. Al met al kunnen we zeggen; de bal is rond, we zien het wel in mei.

10 januari 2016 om 13:28

Waar baseer je dat op? Dat de selectie van Ajax in de breedte beter is?

10 januari 2016 om 15:54

Jij hebt er duidelijk geen verstand van, zeker als je je mening baseert op cijfertjes kom je nogal dom over of iemand met een gekleurde ajax bril! Dat psv minder punten heeft verzameld zegt niet perse iets over kwaliteit, daar kan je geen conclusie mee trekken!

10 januari 2016 om 17:01

Feyenoord heeft het beste middenveld.

11 januari 2016 om 14:36

Hahaha

10 januari 2016 om 12:12

Ieder zijn eigen mening. Jij mag dit vinden toch. PSV word ook sterker naar de winterstop ze zouden ook zomaar weer kampioen kunnen worden als ze tegen de kleintjes niet te veel punten verspelen. Maar het is wel lekker dat Feyenoord en PSV nu achter ons aan moeten. Meestal is het andersom op PSV dan.

10 januari 2016 om 12:21

Ik denk dat het in ieder geval spannend wordt. Het klinkt misschien raar van een PSV-fan maar ik heb liever dat ze de kwartfinale van de CL halen dan kampioen worden van Nederland. Financieel is dit veel aantrekkelijker en je hebt ook meer internationaal aanzicht dan dat je kampioen wordt van een "mickey mouse-competitie".

10 januari 2016 om 12:28

Dat is dus niet helemaal waar, je plaatsen en in de poule spelen leveren meer op dan 1 rondje extra.
Kortom het eerste belang is je te plaatsen voor de poule en dat doe je door kampioen te worden.

10 januari 2016 om 12:30

Maar dan hebben ze volgend jaar geen cl waardoor ze 16 miljoen mis lopen, kampioen worden levert dus veel meer op! Rare redenatie.

10 januari 2016 om 12:33

Ja en dan volgend jaar weer Europa league spelen.. Het is veel beter om kampioen te worden omdat je dan weer CL speelt.

10 januari 2016 om 12:44

Als Ajax zover zou komen zou ik dat denk ik ook liever willen. De eerste speelronde is al een klein beetje belangrijk niet dat het dan beslist is maar dan hebben we toch een lekker gaatje als PSV bij Feyenoord verliest. En wij winnen bij ADO.

10 januari 2016 om 12:17

Misschien ligt de kwaliteit van somige psvers wat hoger zoals de jong enzo maar ajax is toch echt meer constant dan psv. Psv verliest te vaak van de kleine clubs in vergelijk van vorig jaar. Qua talent/protentie loopt ajax heel ver voor op iedere club van eredivisie

10 januari 2016 om 14:48

Ajax is alleen constant in de eredivisie. In europa kunnen ze ook niks tegen "de kleintjes".

10 januari 2016 om 16:03

We hebben het hier toch ook over wie er kampioen wordt van de ED? Snap je punt niet helemaal.

10 januari 2016 om 12:21

Ajax heeft minstens zoveel kwaliteit, maar PSV heeft meer ervaring. Die ervaring zorgt normaal ervoor dat de spelers hun kwaliteit beter en constanter in de praktijk kunnen brengen. Echter is Ajax een beter team. Het spelersmateriaal past beter bij elkaar en de selectie is in de breedte beter.

10 januari 2016 om 12:40

Ajax een beter team? PSV laat volgens mij elke topper dit seizoen zien dat ze gewoon het beste team hebben hoor. Ze presteren alleen niet constant genoeg, ze kunnen tegen Roda niet hetzelfde opbrengen als tegen United.

10 januari 2016 om 13:11

Wat is er zo geweldig aan de bank van Ajax dan? Ik vind die absoluut niet beter of slechter dan die van Psv. Daarnaast is het geklets dat Ajax een beter team is. Heb je toevallig de Cl wedstrijden overgeslagen dit jaar?

10 januari 2016 om 15:01

Bij ajax praat men zoveel over hoe fantastisch het talent is van bepaalde spelers dat iedereen het zomaar geloofd. Als je o.a. de Boer moet geloven worden er zoveel ajax spelers van wereldklasse dat de helft over 5 jaar bij een topclub voetbalt. Sinkgraven, Veltman, Riedewald, Younes, Fisher, El Ghazi... allemaal zijn het spelers die wel ok zijn voor hun leeftijd maar naar mijn mening nooit echt de eredivisie zullen ontstijgen.
Vergelijk maar eens hoeveel berichten je hoort van het PSV kamp en het Ajax kamp over hun talenten. Ik hoor amper iets over de potentie van jongens als Pereiro, Hendrix, Willems van bijvoorbeeld Cocu. Toch zijn dat echte bewezen talenten, die zich in grote wedstrijden in CL en eredivisie bewezen hebben, soms zelfs de beste man waren. Ajax heeft van dat soort bewezen talenten naar mijn mening 2: Bazoer en Tete.

10 januari 2016 om 15:03

Precies dit beschrijft het huidige PSV, want ik vind ons sterker dan Ajax en Feyenoord. We zouden ons echt dood moeten schamen als we geen eerste worden (en ik ben bang dat we dat helaas niet gaan worden), maar de mentaliteit is minder dit jaar. Erg jammer.

10 januari 2016 om 16:00

jimepsv,

Een paar jaren geleden had PSV ook een sterker elftal dan Ajax, toen met van Bommel, Lens en Strootman, maar we werden toen wel gewoon kampioen.

Ajax heeft geen Europese en beker verplichtingen meer, daardoor wat minder belasting dan Psv.

Je weet het natuurlijk nooit, maar normaal gesproken zal Ajax dit jaar kampioen worden.

Ze hebben een betere keeper, betere verdedigers, de minste goals tegen en de meeste doelpunten gemaakt.

Bovendien moet PSV eerst maar eens Feijenoord te zien overleven.

10 januari 2016 om 12:36

Ik vond de selecties in het begin gelijkwaardig, maar nu spelers zich bji Ajax zo hard ontwikkelen zoals Tete en Riedewald streeft Ajax PSV langzaam voorbij. Er zit meer rek in bij Ajax.

10 januari 2016 om 13:06

Als je elke Ajacied promoveert tot potentiële wereldtopper dan zit er inderdaad meer rek in. Eerlijk gezegd word ik daar heel erg moe van. Op Bazoer en Tete na is het helemaal niet zo fantastisch. Schitteren tegen Cambuur kunnen er zoveel, daarna komen pas de echte tests.

10 januari 2016 om 15:05

Tete vind ik heel erg goed, Bazoer valt eigenlijk wel mee. Die doet het gewoon naar behoren, Tete springt er echt tussenuit vind ik. En de aanval heeft een redelijke speler: Milik. Maar die krijgt totaal geen aanvoer.

11 januari 2016 om 15:00

mooi verwoord ben ik helemaal mee eens, hoe kun je nou zeggen dat ajax de meeste kwaliteiten heeft Psv heeft met afstand de meeste kwaliteiten, sneijder kijkt door een ajax bril heen aangezien hij zelf ook een ajacied is geweest, hij moet even gauw ajax-psv van een paar maanden geleden terugkijken.

Ik vind PSV ook de sterkste selectie hebben zeker met Willems en Lestienne helemaal terug maar ook Ajax vind ik heel sterk met een jong getalenteerd team dus dat zou zo maar kunnen dat Ajax kampioen wordt. Feyenoord doet dit jaar goed mee terwijl ik het voetbal van Feyenoord vorig jaar veel beter en leuker vond. Maar misschien gaat toch de krachtpatserij van Feyenoord de doorslag geven.

Weer een koekje uit eigen trommel mening.
Als je puur naar de kwaliteiten kijkt en het vergelijkt met de rest van de eredivisie dan bedoeld gij eigenlijk dat Psv kampioen word omdat die op bijna elke positie een kwalitatief betere speler hebben staan.
Als elftal is Ajax op dit moment wel beter en dat is dus wat hij eigenlijk probeert te zeggen....maar nogmaals, Wesley is gekleurd

10 januari 2016 om 12:27

Dat is overdreven. De meeste spelers ontlopen elkaar niet of nauwelijks. Bruma en Veltman, Tete en Arias, Bazoer en Hendrikx, Klaassen en Propper, Younes en Lestienne.. Zelfs Guardado en Gudelj, Moreno en Riedewald vind ik over de afgelopen seizoenshelft redelijk gelijk. PSV heeft met Luuk een duidelijk betere spits, Ajax heeft met Cillessen een duidelijk betere keeper. Voor de rest wordt de selectie gehypt. Moreno en Guardado worden verheerlijkt en doen het ook zeker goed, maar dat doen Riedewald en Gudelj ook.

10 januari 2016 om 12:30

Volgens mij ben jij de enige in heel Nederland die vind dat Guardado en Gudelj gelijkwaardig zijn. Bovendien komt bij PSV ook nog Willems terug is toch duidelijke beter dan Dijks en hebben ze Pereiro toch een kaliber speler waarvan Ajax er geen rond heeft lopen.

10 januari 2016 om 12:32

Hahah zei je nou serieus gudelj en guardado ongeveer gelijk? Nou dan snap je er denk ik heel weinig van... Guardado is toch wel 3 klasses beter dan gudelje... Riedewald is toch ook wel minder dan Moreno al komt dat voornamelijk door ervaring....

10 januari 2016 om 12:36

@ De Toekomst

Guardado en Gudelj redelijk gelijk vinden, man man man... Of je hebt echt totaal geen verstand van voetbal of je kijkt wel erg duidelijk door een bril...

Bruma en Veltman lijkt me natuurlijk ook duidelijk. De rest ligt inderdaad redelijk bij elkaar.

10 januari 2016 om 12:48

Ik zou gudelj toch wel willen ruilen voor Guarardo.

10 januari 2016 om 12:55

Als je Gudelj ongeveer evengoed vind als Guardado dan heb je er echt de ballen verstand van, sorry hoor. Guardado is echt 3 klassen beter.

Persoonlijk vind ik het niet zo moeilijk, PSV heeft imo duidelijk de kwalitatief beste/meest complete selectie, maar Ajax speelt over het algemeen meer als een team waardoor die in de Eredivisie de wedstrijden tegen de kleintjes vrij eenvoudig winnen terwijl PSV daar tot nu toe mentaal tekort lijkt te komen. Krijgt Cocu dat eruit dat dan wordt PSV kampioen, zoniet dan levert De Boer toch weer een hele knappe prestatie door met een gemankeerd elftal kampioen te worden.

10 januari 2016 om 13:09

Wat heeft Younes, op een paar dribbels na, laten zien dan? Lestienne heeft in die paar wedstrijden een veel groter aandeel gehad dan Younes. Gescoord tegen Feyenoord, assist tegen United en 2 goals tegen Cska om maar wat te noemen.

En dan Gudelj met Guardado vergelijken. Ik hoop oprecht dat je zit te dollen.

10 januari 2016 om 13:14

JdW17. Pereiro vind ik persoonlijk dan wel weer heel erg overdreven de lucht in geschreven. Heeft een aantal wedstrijden wat leuks laten zien, o.a. helaas tegen Ajax, maar is ook heel wat wedstrijden kleurloos en afwezig geweest. Hij heeft inderdaad een mooie techniek in de kleine ruimte, maar zo goed dat het een kaliber speler is dat Ajax niet heeft rondlopen? Nee dat is het absoluut (nog) niet.

10 januari 2016 om 15:02

En Bruma is ook duidelijk beter dan elke andere ajax cb. Als je ziet hoe die jongen in de CL speelde...

10 januari 2016 om 15:07

Bruma is dit jaar echt een beest, voor PSV een hele goede verdediger, maar hij kan nog beter. Nog geconcentreerder spelen, dan wordt hij echt een topper.

11 januari 2016 om 15:04

hoe kun je guardado met gudelj vergelijken sierd de vos had je van kant gemaakt als hij het gehoord had veltman mag de veters niet strikken van bruma zelfde geldt voor riedewald hoe kun je hem nou vergelijken met moreno Psv heeft achterin de beste organisatie in Nederland.

10 januari 2016 om 12:31

Wat is puur? Beide ploegen zijn aan elkaar gewaagd. Cillessen, Tete en Bazoer zouden bij PSV onbetwist basis staan. Zelfde geldt voor de Jong, Guardado en Moreno bij Ajax. De rest ligt niet ver genoeg uit elkaar qua totaalplaatje.

10 januari 2016 om 12:51

Tete? Tete en Arias zijn eigenlijk totaal tegenovergestelde spelers. Tete is verdedigend heel goed, maar voegt aanvallend niks toe, Arias laat verdedigend nog wel eens een steekje vallen maar zorgt aanvallend voor veel gevaar. Is natuurlijk maar net waar je de voorkeur aan geeft,

Psv heeft betere spelers, maar ajax wint makkelijker.

10 januari 2016 om 12:22

Jullie doen nou alsof Ajax heeel goed speelt en Psv slecht maar dat is niet zo. Het zit gewoon niet mee in de competitie. Uit tegen Ado maakt de keeper een doelpunt die hij nooit meer zal maken, en thuis tegen Excelsior een fout die Schaars maakt ( die ik nooit meer zou opstellen) nou dat kost je al 4punten en een verkeerd beeld van Psv laat het liggen tegen de kleintjes. Het kan zo allemaal weer veranderen

10 januari 2016 om 12:33

Ja als je sommige reacties leest krijg je de indruk dat Ajax 10 punten voor staat. Ja PSV verspeeld punten tegen de kleintjes, maar ze hebben ook 6 punten gepakt tegen Ajax en Feyenoord. In die wedstrijden hebben ze gewoon laten zien het beste team te hebben.

10 januari 2016 om 12:35

Er wordt ook niet gezegd dat PSV wordt weggespeeld door de kleintjes ofzo. Alleen dat ze meer punten laten liggen tegen de kleintjes dan bijvoorbeeld Ajax. Op wat voor manier dan ook. En de feiten liegen niet: ondanks dat gewonnen werd van Ajax en Feyenoord, staan ze toch nog onder Ajax, terwijl Ajax ook niet van Feyenoord heeft gewonnen. Maar idd, zo zomaar kunnen dat in de 2e helft competitie PSV alles wint van de kleintjes. You never know he.

Psv heeft gewoon de meeste kwaliteit in zijn selectie vd eredivisie clubs. Ze zijn alleen nog te wisselvallig en presteren te weinig tegen de kleine clubs en dit doet ajax een stuk beter!
Als psv echter minder wisselvallig gaat spelen worden zei toch echt kampioen

10 januari 2016 om 12:55

Meeste kwaliteit? Uuuh nee.. Meeste ervaring, ja, Dat is het grootste verschil tussen ajax en psv. Maar ook dat wil niks zeggen als je punten verliest van kleine tegenstanders. Als als als, als ajax traore los weekt bij chelsea dan wordt ajax ook 90% zeker kampioen.. Als als als, daarop leven is hetzelfde als elke maand denken dat je de loterij wint.

10 januari 2016 om 13:23

Nou psv heeft op bijna elke positie kwalitatief betere spelers staan! Betekend niet automatisch dat ze ook altijd beter presteren

12 januari 2016 om 11:38

Dat is jou mening, er zullen namelijk veel mensen onder meer ik zelf er totaal anders over denken, koffie dik kijken met een bepaalde bril op.

psv heeft in principe de sterkste selectie maar ze hebben ook het zwaarste programma want ze zijn op drie fronten nog actief. hierdoor kan psv teveel punten verspelen in de competitie. daar kan ajax van gaan profiteren.

Ik denk dat Sneijder gelijk heeft. Daarbij heeft Ajax een sterkere bank en dat geeft op den duur de doorslag. Veel spelers bij Ajax worden onderschat terwijl veel spelers bij PSV erg overschat worden. Eigenlijk zijn er maar 2 spelers bij PSV die een verbetering bij Ajax opleveren:guardado en de Jong. Een aantal spelers isc gelijkwaardig, maar de leeftijd geeft dan vaak de doorslag, want de jongere heeft de potentie te groeien. Kijk eens naar Arias en Tete, uiteindelijk wordt Tete steeds beter terwijl Arias minder groei zal doormaken. Dat is gewoon fysiologisch bepaald: de prestatiecurve vlakt af met de leeftijd.

10 januari 2016 om 13:06

Arias is volgens mij nog maar 22 of 23 dus genoeg potentie. En daarnaast wil ik het nog wel eens zien met Tete als hij eens een mindere periode heeft en hoe hij daarop reageert. Je hebt misschien wel gelijk over het feit dat leeftijd de doorslag geefaar volgens mij heb je meer aan ervaren spelers dan aan jeugdspelers omdat die nog wel eens door het ijs zakken zoals Ajax dit seizoen in Europees verband. En de bank vind ik ongeveer ook wel gelijk. Ik bedoel Schone is misschien beter dan Maher maar Younes is weer een paar klasse minder dan Pereiro dus ik denk niet dat Ajax en PSV elkaar veel ontlopen.

10 januari 2016 om 13:07

Moreno, Willems, Pereiro en ook Pröpper (die een stuk beter is als Gudelj) zouden ajax versterken

10 januari 2016 om 13:23

Moreno valt mij tegen, Willems kan niet verdedigen, Propper kan ook niet verdedigen en rendeert alleen met twee verdedigende middenvelders naast zich en Perreiro is een momentenvoetballer die nooit zo goed als Suarez zal worden.

10 januari 2016 om 13:32

Heb jij een glazen bol dan? Ik bedoel iedereen is wel van mening dat Pereiro de potentie heeft om een wereldtopper te worden en jij weet nu al dat hij nooit beter zal worden dan Suarez, knap hoor! Mag ik die glazen bol ook eens van je lenen?

10 januari 2016 om 13:36

Het argument dat Willems niet kan verdedigen is echt zo achterhaald en een vorm van napraten. Het was misschien ooit zo toen ie nog 18 was ofzo maar hij heeft zich daar weldegelijk in ontwikkeld. Weet nog wel dat hij Hulk tegen Zenit twee keer dermate in zijn zak had dat laatstgenoemde naar de andere kant ging(en meteen scoorde). Er zal zeker nog het een en ander te verbeteren zijn aan zijn verdedigende spel maar het is wel aantoonbaar beter geworden. Daarbij zie je wel vaker dat backs in de internationale top veel beter kunnen aanvallen dan verdedigen. Zolang je maar een soort basisniveau van verdedigen ontwikkeld, en dat is prima te doen als back. Geen enkele twijfel bij mij dat Willems internationale top wordt, want wat die met een bal kan is echt ziek. Die is in z'n eentje zowat creatiever dan de voorhoede van Ajax. En voordat sommigen uit hun vel springen, ja dit is wat gechargeerd.

10 januari 2016 om 17:03

Moreno heeft het anders in de Champions League uitstekend gedaan, daar waar Riedewald in de Europa League zich aan alle kanten voorbij liet lopen. Willems heeft vorig jaar laten zien dat hij zowel aanvallend als verdedigend 3 keer zo goed is als Dijks. En wat een waardeloos argument dat Pereiro nooit zo goed wordt als Suarez, ondanks dat hij nooit zo goed is kan het nog wel een versterking zijn voor ajax.. zo goed zijn Fischer, El Ghazi en Younes nou ook niet

Zonder twijfel het meeste talent, maar PSV heeft meer balans.

Ajax mist spelers zoals Moreno, Guardado en Luuk de Jong. Dat zijn spelers die zeker in de wat grotere wedstrijden de doorslag kunnen geven. Ajax is er nu al voor het zoveelste jaar niet in geslaagd dat soort spelers aan te trekken. Daar mag je Overmars wel op aan kijken. Brands bewijst namelijk dat het wel degelijk mogelijk is om met verantwoord investeren sturende spelers toe te voegen aan een talentvol elftal. Zet twee van dat soort spelers in het elftal bij Ajax en je hebt een fantastische ploeg die ook in Europa weerbaar is. Nu is het voor in de Eredivisie allemaal prima, maar zie je dat ze zelfs tegen de meest middelmatige ploegen in Europa door het ijs zakken.

10 januari 2016 om 16:08

Eindelijk een realistische Ajax supporter!

hahahah
ja ga jij er maar eens lekker voor zitten, vriend!
ajax gaat een goed pak slaag krijgen in den haag.
je kan beter vragen of jolanthe er nog eens op komt zitten.
heitinga maakt scherpe indruk???? Die jongen heeft geen minuut gespeeld, wat doet 'ie daar??
"dit elftal heeft alles in huis om titel te winnen"??
Seriously? What a joke, luizenploeg is het.

12 januari 2016 om 11:42

Aaah niet gaan huilen he als de schaal straks toch naar Amsterdam komt.

Want jou clubje is natuurlijk het beste, en speelt de pannen van het dak, maar toch onder Ajax....

hopeloos supporters zoals jij, en dan ben je al in de 30.. oefff..

Ik heb geen voorkeur maar wat een grote onzin. Natuurlijk zegt hij Ajax.hij zal wel gek zijn om Feyenoord of PSV te noemen en meer kwaliteit is zo easy om dat er even bij te vermelden.

Al, degene die verwachten dat PSV kampioen word droom maar mooi verder.
De Selectie van Ajax doet niks onder dan die van PSV . En achter staat het bij Ajax veel beter kijk maar eens na het aantal doelpunten tegen . En Ajax kan rustig 3 punten verspelen dan hebben ze nog een veel beter doelgemiddelde!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren