Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sánchez ontbreekt definitief in selectie van Ajax

Laatste update:

Davinson Sánchez ontbreekt in de selectie van Ajax voor de Europa League-voorrondewedstrijd tegen Rosenborg. De Amsterdammers hebben dat via de officiële kanalen bevestigd, nadat FOX Sports eerder al meldde dat de verdediger niet mee zal doen.

De Colombiaan is niet met de spelersgroep mee afgereisd van het Hilton Hotel naar de Johan Cruijff ArenA, waar om 20.45 uur afgetrapt gaat worden. De Telegraaf meldde in de middag al dat de 21-jarige Sánchez waarschijnlijk niet mee zou doen in het eerste duel met de Noren en de meest recente berichtgeving komt dan ook niet als een verrassing.

De kans is groot dat de stopper zijn laatste duel in het rood en wit heeft gespeeld. Real Madrid heeft een bod van 45 miljoen euro uitgebracht, zo klinkt het, en ook Tottenham Hotspur is nog altijd in de markt. Ajax zou mikken op een transfersom van vijftig miljoen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet net zoals Cillessen vorig jaar pas na de wedstrijd verkopen? Jammer... Ajax kan hem namelijk echt goed gebruiken tegen Rosenborg!

17 augustus 2017 om 18:11

@ Poeheeej!,

Aan de ene kant begrijp ik wel dat Sánchez vanavond niet speelt, maar aan de andere kant baal ik er wel flink van. Ondanks dat Tottenham en Ajax qua vraag en aanbod nog flink uit elkaar zitten, zit ik eigenlijk al sinds het weekend te wachten op een officiële mededeling over dat Sánchez Ajax heeft verlaten, al dan niet voor Real Madrid of een andere club.

En Cillessen zat vorig jaar zijn laatste paar wedstrijden bij Ajax ook al niet meer met z'n hoofd bij Ajax en had toen toch wel een paar fouten gemaakt, tegen Paok Saloniki en de eerste wedstrijd tegen FC Rostov.

17 augustus 2017 om 18:36

Word eens tijd dat eerst de clubs het eens worden. En dan pas de club en speler. Ze maken zijn hoofd gek en Ajax zit ermee en laat de spelers en supporters in de steek.

17 augustus 2017 om 19:34

Tja, een handelswijze die Ajax zelf niet geheel onbekend is. De ene keer heb je er zelf baat bij, de andere keer dus een nadeel.

Nou lekker zeg, even is de hoop terug en dan dit.. laten we hopen dat Overmars zich een taaie onderhandelaar toont tegen Levy.

17 augustus 2017 om 17:56

Ik hoop vooral dat hij niet naar spurs gaat! Dan maar naar Real of evt. geen transfer.

17 augustus 2017 om 18:05

Spurs lijkt wel te werken voor oud-Ajacieden.

17 augustus 2017 om 18:04

Overmars is taai, anders had hij 40 direct geaccepteerd.

17 augustus 2017 om 18:11

Laten we hopen dat er dan een keer bv 35 herinvesteerd wordt heb je nog 15 winst

17 augustus 2017 om 18:29

Overmars taai? Ik vond anders die transfer van Davy wel erg soepel gaan, en 27 mijo voor onze MVP echt niet de hoofdprijs.
Nee, ik denk wel dat Marc aanvoelen zal dat het gesteggel rondom Bosz/technisch hart en de daaropvolgende keuze voor Marcel Keizer zowel intern als extern op weinig applaus kan rekenen. Daarnaast moet hij wel! Hij moet een signaal afgeven naar andere transferkandidaten zoals Zyiech, Dolberg en Onana dat er echt een zilvervloot moet komen binnenvaren indien zij vertrekken willen naar een andere club.

17 augustus 2017 om 18:36

Hij is zo taai dat hij nog steeds aan het dubben is over wel of niet spelers halen.

17 augustus 2017 om 18:41

Davy is belangrijk geweest. Maar zijn voetballende kwaliteiten zijn nou ook niet van wereldtop. Vond het een redelijk acceptabel bedrag.

17 augustus 2017 om 18:46

@hunter82:
Een speler van 35 miljoen hoort een salaris bij wat minimaal 4 miljoen netto is, let wel netto.
Zulke spelers komen niet naar Nederland, die gaan rechtstreeks naar de grote voetballanden en bijv Rusland, en geen enkele Nederlandse club gaat mede door de salarisplafonds zulke bedragen betalen.
Je kan er gerust een stukje doorheen door een speler 2 miljoen te geven, zeg maar de buitencategorie, maar als je 4 miljoen gaat betalen kun je erop rekenen dat de zaakwaarnemers van de andere spelers aan de bel gaan trekken..
Gigantische winst op Sanchez wordt er gemaakt, petje af, maar verwacht geen vervanger bewezen die beter is, dus gewoon weer eentje kopen van ong 8 a 12 miljoen en hopen op net zon succes als met Sanchez.

17 augustus 2017 om 18:49

Ik zie je punt, maar qua plafond vertegenwoordigd Sanchez wel meer waarde dan Klaassen. Vergeet niet dat Sanchez een heel stuk jonger is. Verder heb je gelijk, clubs zullen de echte hoofdprijs neer moeten gaan tellen voor de jonge "gezichten" van dit elftal.

17 augustus 2017 om 19:19

Je moet gewoon zo laag mogelijk inkopen en zo hoog mogelijk verkopen, dan doe je toch goede zaken?!
Alleen jammer voor het elftal, de ranglijst wordt bepaald door punten en niet door banksaldo..
En het is te hopen dat de vervanger van Sanchez er snel staat, want de Ligt kan moeilijk gecoacht worden door Viergever, die heeft al moeite om zelf niet te verzuipen, Viergever lijkt me gewoon niet echt een rustpunt waarnaast de Ligt zich verder kan ontwikkelen..

En dat er echt fans waren die dachten dat hij er wel bij zou zijn. Ajax en hij kunnen het risico gewoon niet nemen. Zal doordat Ajax beursgenoteerd is wel over het weekend getild worden en maandag is hij officieel weg. Einde oefening.

17 augustus 2017 om 18:07

Ik denk dat dit een bod van Real betekent. De onderhandelingen met Spurs kwamen in een impasse, waarna hij weer bij de selectie kwam. Gisteravond bericht Caracol over een bod van Real en hij is weer uit de selectie

17 augustus 2017 om 18:14

Wat heeft het voor zin om dat met deze stelligheid te beweren? Het buiten de selectie houden van Sanchez is voornamelijk omdat ie z'n koppie er niet bij heeft, maar zolang Tottenham niet minimaal 50 miljoen wilt neerleggen voor 'm, gaat ie nergens heen. Het is vrij kansloos om te beweren dat Ajax zich in de positie bevindt van móeten verkopen... dat moet je namelijk niet als één van de gezondste clubs in Europa. Daarnaast straalt Ajax naar buiten en binnen uit dat het geen makkelijke onderhandelaar is en het niet schroomt om de eigen spelers te wijzen op hun contract. Dolberg en Ziyech gaan er rekening mee moeten houden dat Ajax de poot stijf houdt en gaan zitten mokken ze niet gaat helpen.

17 augustus 2017 om 18:23

Hij kon zich niet opladen voor de wedstrijd tegen Heracles. Had daarna ineens een blessure. "Traint" daarna 1x mee en zou dan meteen basis moeten staan? Natuurlijk niet. Heel naïef on te denken dat hij mee zou doen.

17 augustus 2017 om 18:27

Daar ben ik het mee eens, alleen niet met de bewering dat het een uitgemaakte zaak is dat hij vertrekt.

17 augustus 2017 om 18:33

Precies. Ajax is in deze de leidende partij. Met een contract tot en met 2021 en een bod op zak van The Spurs en mogelijk Real, lijkt mij wel duidelijk wie de touwtjes in handen heeft. We mogen wel met z'n allen hopen dat Sanchez nooit meer ons mooie shirt draagt. Hij wordt bedankt voor zijn mooie diensten maar de houding van partij Sanchez zorgt ervoor dat hij Ajax ook niet meer verdient.

17 augustus 2017 om 18:51

Niet mee eens als je 8x zo veel kan vangen voor hem dan zijn aankoopbedrag moet je hem gewoon laten gaan. Logisch dat Ajax er zo veel mogelijk uit wil halen daar niet van maar de houding van Sanchez is goed te praten want het is het hoogste bedrag ooit voor een eredivisie speler, 40 miljoen is zeer hoog voor een verdediger, 0 cl wedstrijden, 1 goed seizoen, slechts 2 interlands voor Colombia, Tottenham is voor hem ideaal een van de betere clubs voor een jonge speler op een hoog niveau en boven alles die jongen verdient tussen het half miljoen en de miljoen als je spelers voor zulke hoofdprijzen wil
verkopen moet je meer salaris betalen. Mensen die Sanchez wat kwalijk nemen moeten achter hun oren krabben als ik hem was dan zou ik mijn gezicht niet eens meer laten zien bij Ajax dat kan je dan schandalig vinden maar dit is voor de speler het beste en voor Ajax ook gewoon fijn dat je zo veel verdient.

17 augustus 2017 om 19:36

Ik neem het Sanchez niet kwalijk dat hij weg wil, maar ik hoopte op een professionele houding tot het eind. Dat betekent dat hij gewoon zou trainen en spelen zolang de transfer niet rond is. Dat lijkt mij niet te veel gevraagd.

Oud nieuws, dacht ik zo.

Dan zullen anderen het moeten doen. Ik hoop dat Ajax doorkomt.

gelijk verkopen voor het liefst de volle 50 en dan een vervanger halen zo snel mogelijk. Baal er van dat die niet mee doet maar sluit deze soap zo snel mogelijk alsjeblieft.

17 augustus 2017 om 18:10

sterker nog, hoef nie wachten tot ie al verkocht is. schakel nu gewoon met de versterkingen, aangezien hij toch die 45 gaat opbrengen. majah..ajax/overmars...we wachten tot ie volgende week verkocht is. dan pas zelf opzoek naar versterkingen..oooppss te laat..transferwindow gesloten...

17 augustus 2017 om 18:26

Nee hoor volgens berichtgeving waren ze al bezig met vervangers maar willen ze geen namen vrij geven tot het echt helemaal rond is.

Waar gtst met zomervakantie is gaan ze bij Ajax verder met de soap.

17 augustus 2017 om 18:00

Het is geen soap maar een voetbal club middenin een transferperiode. Dat er dan mensen zijn die met makkelijke termen komen hebben schijnbaar het voetbal pas in afgelopen winter opgepakt.

17 augustus 2017 om 18:17

Idd zo werkt het nou eenmaal is een allemaal een spelletje/zakendoen/keiharde pegels niks geen soap aan

17 augustus 2017 om 19:22

De media maakt er een soap van door elke ontwikkeling te belichten.
Als Davinson straks naar het toilet gaat verschijnt er een kwartier later weer een artikel op VZ met informatie over zijn wc papier en het aantal keer afvegen.
Ben blij als hij weg is en hoop dat Ajax nu achter de schermen al een akkoord nadert met minstens 2 versterkingen, anders word het straks een race tegen de klok en gaan de prijzen alleen maar meer omhoog.
Daadkrachtig zijn nu.

Ligt het aan mij..lijkt wel of die foto uit de nieuwe Fifa of Pes komt...lijkt goed viritueel zeg maar )p. Beest van een verdediger waar de interesse pas laat op gang komt na mijn mening. Dik cashen en accepteren deze jongen is de competitie al ontgroeid zoals Vertongen dat bij was. (Al heeft deze man dat in een stroomversnelling gedaan).

Waarom is er nog steeds heen vervanger voor Sanchez. Hij probeerd op alle manieren niet te spelen door een stelletje lapzwansen die zijn kop gek praten door allerlei mooie dingen die niet waar zijn. Het is nu om een beslissing te nemen of hem direct te verkopen voor het geld wat men wil of hem direct op zijn nummer te zetten dat contract contract is en Ajax maakt nu de boel uit en niet hij.

Was te verwachten. Natuurlijk een aderlating, maar ook zonder Sanchez moeten we kunnen winnen. Snel een vervanger zoeken is wel belangrijk en dan ook echt een goede.

17 augustus 2017 om 18:34

Omdat Ajax niets met zekerheid kan zeggen, wat normaal is voor topclubs in transferperiodes.

Beetje jammer je krijgt je salaris en je bent nog niet verkocht. Tot die tijd hoor je gewoon je werkzaamheden( voetballen) uit te voeren. Hieraan kun je merken dat dit een echte broodvoetballer is. Jammer maar helaas.

17 augustus 2017 om 18:22

Ten eerste is de vraag of het een keuze is van Sanchez en hij niet wil spelen. Je hebt ook kans dat Keizer hem niet gebruikt omdat hij denkt dat hij niet 100% geconcentreerd is of dat Spurs/real geëist hebben dat hij niet speelt omdat ze al ver in onderhandeling zijn engelen risico op blessures willen lopen.

Daarnaast is elke voetballer natuurlijk een broodvoetballer en doet zeker een speler die die pas een jaar bij de club zit en verder ook 0,0 band met de club heeft clubliefde heeft.

Belachelijk dat hij niet speelt. Kiest ajax voor het geld ipv het sportieve belang of wil sanchez weer niet mee doen. In dat geval moeten ze hem flink beboeten en terug zetten naar het 2de.

17 augustus 2017 om 18:53

Je hebt helemaal gelijk! Ik zou hem zelfs helemaal terug zetten naar de F-jes! Dat zal hem leren!

.Oh nee wacht, het kan hem een reet roesten aangezien hij volgende week ergens op een trainingsveld in Londen staat. En Ajax die de grote man gaat uithangen en daarmee 50 miljoen misloopt? Ja, daar hebben ze de ballen niet voor.

17 augustus 2017 om 18:55

En dan 40 miljoen door de plee spoelen. Lijkt me gewoon zeer dom omdat te doen. Zeker gezien de status van Ajax want je wil niet dat je talenten afschrikt om naar je club te komen en dat kun je zo wel creëren.

Pffff, wat n soap en we zijn nog geen stap verder.... Levy vd Spurs kennende zal hij pas 30/31-aug definitief in actie komen.... Ajax is hoe dan ook slecht af. De speler is gek gemaakt en speelt vervolgens niet meer voor de club. Ik begrijp niet dat Ajax Sanchez toestemming heeft gegeven om te onderhandelen met de Spurs....

17 augustus 2017 om 18:53

Alsof Spurs daar voor terug deinst! Die doen waar ze lekker zin in hebben en benaderen die jongen toch wel.

Je kunt er nooit meer voor vangen dan je nu doet, deze zomer is ongelofelijk wat betreft transfersommen. Ik heb een sterk vermoeden dat er een soort transferbubbel gaande is. Eentje die zomaar over kan zijn als de Brexit in werking treed. In 2000 was er ook kort zo'n bubbel die later weer redelijk recht trok. Mendieta die voor 40 miljoen naar Lazio ging was zo'n transfer waarvan ik toen dacht... Ok...

Verkoop die jongen gewoon. Het is niet dat hij nu nog veel beter gaat presteren dan vorig jaar. Hij heeft vorig jaar aangetoond dat hij als hij niet geconcentreerd is minimaal de helft van zijn kwaliteiten inlevert en laat dat nu precies zijn wat er gaat gebeuren als hij na 1 september weer tegen VVV venlo in de koel moet spelen.

Als Ajax komend seizoen grote stappen wil zetten moeten ze denk ik beginnen met het (versneld) van de beurs halen van de club. Dan krijgen ze in ieder geval iets meer speelruimte in de onderhandelingen.

Voor Ajax, hoop ik dat ze Denswil kunnen halen.
Een speler, die zich niet hoeft aan te passen.
De NL competitie is een leuke competitie, maar een dure selectie/spelers heb je niet nodig.
Om stappen Europees te zetten, moet je echter uit een ander vaatje putten en daar ligt het probleem.
Het is niet voor niets dat vd Sar zegt dat Ajax een opleidingsclub is.
Presteren de spelers, dan gaan ze verder in hun carriere.
Dat geldt voor alle clubs.
Ajax kan een NL speler halen, maar vaak zijn hun eigen spelers al gelijkwaardig.
Feyenoord kan minder met geld, zo ook Psv.
Feyenoord verkoopt Kongolo voor 15 miljoen, maar Sanchez gaat weg voor rond de 40 miljoen, misschien wel 3x zoveel.
Zo pakt Ajax meer geld met de verkoop van spelers, dan een Nlclub Europees verdient.
Ajax is de groot voor de de NL competitie en te klein voor Europa.
Geldt voor alle NL clubs.

Denk dat Tottenham afhaakt. Ondanks dat ze in het verleden spelers van Ajax goedkoop konden kopen.
Door Brexit is de Britse pond flink onderuit gegaan. Sinds het bod van Tottenham scheelt dit nu al dik 3 miljoen!. Mocht Real in de race zijn geef ik hen een grotere kans! Maar of Sanchez daar de basis haalt is maar zeer de vraag!

Hoop dat deze soap snel voorbij is. Ik ben er wel klaar mee. Slap dat Ajax zich zo laat piepelen. Ik had Sanchez i.i.g. nog tot volgende week donderdag gehouden en laten spelen. Nou rap die 40-50 miljoen accepteren en doorgaan!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren