Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smeekbede richting Ronald Koeman: ‘Geef me twee of drie wedstrijden’

Laatste update:

Miralem Pjanic is allerminst gelukkig met zijn huidige situatie bij Barcelona. De dertigjarige middenvelder, vorig jaar zomer voor 60 miljoen euro overgenomen van Juventus, doet in dat kader een oproep richting trainer Ronald Koeman. Pjanic vraagt de coach van de Catalaanse grootmacht in een uitgebreid interview met Mundo Deportivo om meer speeltijd. Tot dusver had de miljoenenaanwinst slechts zes keer een basisplaats bij Barcelona.

"Ik heb niet bij Barcelona getekend om een jaar later alweer te vertrekken", zo verklaart de strijdvaardige Pjanic. "Ik heb hier een contract getekend om geschiedenis te schrijven met deze club. Een club die ik jaren in gedachten heb gehad. Ik wil met Barcelona de Champions League winnen, dat is mijn ultieme doel. Ik wil dit seizoen de dubbel veroveren, met die mentaliteit speel ik. Ik zal nooit opgeven. Als ik niet speel, dan train ik de volgende dag nóg harder dan normaal, zodat de trainers kunnen zien dat ik nimmer zal opgeven."

Pjanic geeft toe dat hij niet heel vaak in contact staat met Koeman. "Het is geen trainer die veel met zijn spelers praat. Ik zal echter keihard moeten blijven werken, zodat ik er sta als hij een beroep op mij doet." De ervaren middenvelder richt zich vervolgens met een boodschap tot de Nederlandse coach. "Ik snak naar continuïteit, twee of drie wedstrijden om te laten zien wat ik kan. Dat is wat elke voetballer nodig heeft. Ik zal blijven vechten op de trainingen om die kans op speeltijd te vergroten. Het is een goede zaak dat zoveel jeugdspelers dit seizoen een kans krijgen, dat hoort ook bij de filosofie van deze club. Met mijn ervaring kan ik in belangrijke wedstrijden mijn steentje bijdragen", blijft Pjanic hopen op betere tijden.

Volgens het Spaanse medium Onze is Koeman niet te spreken over de manier waarop Pjanic in december zijn ongenoegen uitte en de Nederlandse oefenmeester zet naar verluidt in op een zomers vertrek van zijn pupil. Pjanic liet zich eind vorig jaar negatief uit over zijn geringe aantal speelminuten bij Barcelona. "Ik weet niet wat ik nog meer moet doen", zei hij destijds. Koeman ergert zich vooral aan het feit dat Pjanic de publiciteit zocht en zijn frustraties niet intern heeft kunnen houden.

Pjanic kwam afgelopen zomer over van Juventus na een ruildeal met Arthur Melo, maar heeft in het Camp Nou amper nog kunnen overtuigen. De Bosniër kwam dit seizoen in competitieverband zeventien keer in actie, waarvan zesmaal als basisspeler. Het contract van de middenvelder loopt nog door tot de zomer van 2024. Pjanic speelde de afgelopen negen seizoenen in de Serie A voor achtereenvolgens AS Roma en Juventus. Bij beide clubs gold de Bosnisch international als een vaste waarde en dus is het voor de middenvelder lastig te verkroppen dat Koeman hem regelmatig op de bank houdt

Zie jij Miralem Pjanic volgend seizoen nog bij Barcelona spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ja laten we jou een paar wedstrijden staan en dan is alle hoop op een prijs weg. Nee laat het maar mooi zo rare aankoop van een slechte voorzitter.

Koeman is juist bezig om alle rotzooi van zijn voorgangers recht te trekken en Pjanic is er een van. Ik begreep dat deze aankoop puur is gedaan vanwege administratieve redenen ivm Arthur, en geeft alleen maar weer wat voor ellende er bij Barca speelde achter de schermen.

Waardeloze speler. Die moeten ze gewoon verkopen. Belachelijk hoeveel geld ze voor die speler hebben betaald

Je was onderdeel van een boekhoudkundige truc om de begroting rond te krijgen en als je speelde, heb je er werkelijk helemaal niets van gebakken. Pjanic kan blijven strijden wat hij wil, maar hij is gewoon niet goed genoeg. Haalt enorm het tempo uit de aanval en voegt totaal niets toe.

60 miljoen euro?! Nooit geweten dat Barca zoveel voor deze beperkte 30 jarige speler betaalde. En dan een speler als Arthur laten gaan, onbegrijplijk nog steeds.

Op basis van wat wilt Pjanic eigenlijk meer speeltijd? Zijn geweldige onzichtbare invalbeurten? Echt een hele bepekte 30 jarige voetballer die in zijn handjes mag knijpen dat Barca zo'n verschrikkelijk beleid had. Snel afscheid nemen van dit soort spelers, worden alleen maar vervelend als ze moeten banken omdat ze niet goed genoeg zijn.

28 maart 2021 om 15:36

Dat was een boekhoudkundige truc, in realiteit heeft Juventus 10 miljoen + Pjanic betaald voor de diensten van Arthur Melo.

28 maart 2021 om 15:38

Beide voorzitters die hun boekhouding niet op orde hadden en, maar samen iets uitvinden zodat jij maar niet de oorzaak ervan bent. Bartomeu & Andrea Agnelli

28 maart 2021 om 15:49

Haha, had geen idee joh. Dat maak het helemaal spannend dan. Juventus heeft zich de lazerus gelachen met zo'n deal.

28 maart 2021 om 16:06

In Spanje kan je als bestuur aansprakelijk worden gesteld bij wanmanagement. Arthur had een waarde van 10 miljoen in de boeken en Pjanic ook zoiets. Door de ruil konden beide clubs de spelers op 60 miljoen taxeren. Die 50 miljoen bestaat dus helemaal niet!

28 maart 2021 om 16:27

Toen misschien ja, maar die Arthur bakt er anders ook niet veel van dit seizoen.

Smeekbede richting Ronald . Kom alsjeblieft terug naar Oranje.

Hoe dan ook, pjanic heeft iedere keer laten zien dat hij niet niet echt wat toevoegt. Hij kan een bal leuk naar links en rechts passen maar een idee lijkt er bijna nooit in te zitten. Doet incidenteel wat leuks. En het belangrijkste van allemaal, busquets frenkie en pedri zijn veel beter.

Hoe een 18-jarige Moriba doodleuk Pjanic letterlijk zijn plaatst inneemt wat betreft speelminuten. Gewoon heerlijk om te zien dat spelers als Puig, Moriba en Pedri het gewoon beter doen dan Vidal, Rakitic en Pjanic. Velen zagen dit al, maar het geld zag Bartomeu en Bartomeu zag het geld. Money doesn't buy happiness.

Het is een enorme afschrijving, maar ik zou Pjanic zeggen dat z'n zaakwaarnemer hem mag aanbieden bij andere clubs. 15-20 miljoen is meer dan genoeg, strik erom en weg ermee. Pjanic voegt sportief helemaal niks toe aan Barcelona en heeft als ik mij niet vergis ook nog zo'n royaal Bartomeusalaris.

Snap echt niet dat hij denkt iets toe te voegen aan Barcelona. Lijdt zo vaak balverlies en komt niet uit de middencirkel. Speelt met een arrogante flair, erger me echt kapot aan hem. En dan ook nog de media zoeken. Doei Pjanic, niemand zal je missen!

Hij heeft tot dusver nog niet goed gedaan, maar eerlijk is eerlijk: echt veel kansen heeft hij nog niet gekregen. Het is niet zo dat die jongen niet kan voetballen, want dat kan hij dus echt wel.

Deze gast voegt echt helemaal niks toe. Tikkie terug tikkie breed. Defensief doet ie niet mee en hij haalt het tempo uit elke aanval. Mag hopen dat Miralem geen minuut speeltijd meer krijgt.

Denk dat Pjanic te boeken zal gaan als de slechte aankoop uit de geschiedenis van de club. De ruildeal met Arthur was nog slechter dan de miskoop met Chygrynskiy.

28 maart 2021 om 17:32

Nou overdrijven is ook wel een vak. Hij heeft het niet goed gedaan tot nu toe maar hij heeft ook niet echt heel veel kansen gehad. Voetballen kan hij zeker wel, zie zijn periode bij Juventus en Lyon

Hij is niet goed genoeg, ik vond hem bij juve jaar hiervoor al niet meer in zijn beste vorm. Als barca een bedrag kan vangen voor hem dan meteen wegdoen

Ongevraagd advies; niet doen. Kan bijna alleen slecht uitpakken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren