Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Smaakmaker FC Groningen blijft in beeld bij Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord hield eind januari nog rekening met een vertrek van Tonny Vilhena naar Southampton en had Tjaronn Chery op het oog als mogelijke opvolger. Vilhena bleef uiteindelijk gewoon in De Kuip, maar de kans is groot dat hij in de zomer alsnog zijn koffers zal pakken. De middenvelder heeft nog een contract voor een kleine anderhalf jaar en weigert om bij te tekenen.

/

Feyenoord zal Vilhena dus in de zomer moeten verkopen, wil het nog iets aan de technicus verdienen. Chery mag zodoende blijven hopen op een droomtransfer naar Rotterdam: volgens het Algemeen Dagblad staat de smaakmaker van FC Groningen op de nominatie om na dit seizoen alsnog de overstap naar Feyenoord te maken.

De 26-jarige Chery is bezig aan zijn tweede seizoen bij Groningen, waar hij is uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers uit het elftal van Erwin van de Looi. De middenvelder speelde tot dusver 51 competitieduels voor Groningen en heeft bij zijn club, net als Vilhena bij Feyenoord, nog een contract dat tot de zomer van 2016 doorloopt. Een zomertransfer is dus erg waarschijnlijk.

Feyenoorder Karim El Ehmadi is goed bevriend met Chery en ziet de middenvelder graag naar Rotterdam komen. "Ik denk dat het een aanwinst is voor elke topploeg in Nederland", zei hij donderdag al in gesprek met NUsport. "Ik heb er niks over te zeggen, maar ik denk dat iedereen wel weet wat voor kwaliteiten die jongen heeft." Chery scoorde donderdagavond nog tegen Heracles Almelo (2-2).

Tjaronn Chery zou een aanwinst zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het een goede speler, maar denk dat ie beter bij PSV zou passen.

6 februari 2015 om 10:05

Feyenoord heeft een nieuwe speler erbij: Karim el Ehmadi!!!

6 februari 2015 om 07:47

Dat zijn idd wel de meest technise voetballers van de eredivisie.

Dat zijn meer werkers een motor voor een elftal.

Cherry brengt veel meer dreiging naar voren toe.

6 februari 2015 om 07:58

Volgens mij bedoelde hij het sarcastisch haha

Feyenoord heeft hem op Dit moment helemaal niet nodig. Het middenveld is Meer Dan behoorlijk bezet. Nieuwe aankopen zouden alleen de doorstroming van jeugdspelers bemoeilijken. En laat dat nu net de spelers zijn die Feyenoord er weer bovenop hebben geholpen?

De scoutingsafdeling zou er beter aan doen eens wat degelijke spitsen te Scouten in plaats van de discussies van Studio Voetbal te onderzoeken...

6 februari 2015 om 07:46

Immers en vilhena gaan dit of volgend jaar gewoon weg, dan is hij zeker gewenst. Plus een Kuyt en doorstroming van jeugd dan heb je weer een leuk team.

6 februari 2015 om 07:59

Vilhena heeft nu al geen basisplaats, dus die ga je bij een eventueel vertrek ook niet direct missen? De positie van Immers kan worden ingenomen door Toornstra, lijkt mij een veel betere optie. Karsdorp kan dan gewoon het middenveld gaan aanvullen.

Ik denk dat de prioriteiten van Van Geel toch echt bij de spits positie en inderdaad de backs(van Anholt?) moet komen te liggen. Kuyt is leuk vanuit sentimenteel opzicht, maar de brengt Feyenoord op termijn ook geen streep verder. Ik zie liever dat er geïnvesteerd wordt een een spits die ergens midden 20 is die we nog eens kunnen doorverkopen.

6 februari 2015 om 10:44

Immers,vilhena en clasie vertrekken van de zomer waarschijnlijk dus hij is meer als welkom bij ons!!

6 februari 2015 om 11:22

Je weet nooit wat er gebeurd als Vilhena volgend seizoen ineens alles speelt of ie alsnog wilt bijtekenen... Echter mis ik Te Vrede in dit rijtje

Chery is echter meer dan welkom. Wellicht met Van Anholt en Kuyt. Kuyt is op dit moment zeker nog een meerwaarde voor aankomend seizoen. Biedt de financiële ruimte deze 2 spelers te halen en het seizoen erna te investeren in een spits.

6 februari 2015 om 07:46

En daarna backs. Echt typerend voor van Geel dat ie selecties aflevert die zelden in balans zijn

6 februari 2015 om 08:32

Van Geel wacht tot 31 augustus en haalt dan nog een speler uit de dervingsbak

Zijn contract loopt inderdaad in de zomer van 2016 af eenzijdige optie van de club voor nog een jaar. Groningen 'hoeft' hem dus niet te verkopen deze zomer ivm 'anders loopt hij gratis de deur uit'.

Bij verkoop Clasie moet Feyenoord Gudelj halen, bij verkoop Vilhena idd Cherry. Verder van Anholt en Hateboer voor de backposities en spitsen Kuyt en Necid(beiden transfervrij).

6 februari 2015 om 08:18

Gudelj lijkt me een perfecte opvolger voor Clasie, maar ik vraag me af of hij haalbaar en geïnteresseerd is? Werd hij niet door Benfica gevolgd?

6 februari 2015 om 09:18

Ik denk dat Gudelj volgend seizoen Guardado op gaat volgen

6 februari 2015 om 10:51

Hateboer? Misschien iets meer wedstrijden van Groningen kijken, die is nog lang niet toe aan een stap hogerop.

6 februari 2015 om 10:56

De stap van AZ naar Feyenoord is te verwaarlozen. Gudelj kan vast naar het buitenland.. En Feyenoord kan geen 8-10!miljoen neertellen

6 februari 2015 om 11:58

in 1980 was de stap van az naar feyenoord te verwaarlozen, maar nu is het voor Gudelj echt wel een stap hogerop. Feyenoord heeft meer toekomstperspectief dan AZ.

6 februari 2015 om 12:08

Meer toekomstperspectief van Feyenoord... hoe dan?

AZ presteerde de afgelopen jaren beter, helemaal in Europa. Ook won AZ een beker en Feyenoord niet.

Daarnaast heeft AZ geen schulden meer, alleen een gat van 3 miljoen in de begroting vorig jaar voornamelijk door ontslagen.

Daarnaast heeft AZ een zeer talentvolle selectie met Dos Santos, Haye, Haps, Luckassen als eigen jeugd en Hatziakos, Sakirovski, Spierings, Helmer, Ouwejan die overigens van Feyenoord A1 helemaal wegspeelde..............

En AZ heeft met Tankovic, Berghuis, Gudelj, Ortiz, Johansson en Gouweleeuw spelers in het eerste die dit jaar of volgend jaar bij Feyenoord niet zouden misstaan.

6 februari 2015 om 12:10

Gudelj verdiend bij AZ overigens al meer dan hij bij Feyenoord zou krijgen. Daarnaast kan Gudelj in de sub-top in Engeland/duitsland/italie zijn salaris 3 of 4x zo hoog laten maken.

Gudelj moet gewoon naar een sterkere competitie toe, die jongen is fysiek zo sterk. Het zou zonde zijn als hij nog 2-3 jaar blijft plakken in Nederland.

Logisch dat Ajax/psv/feyenoord fans hem richting hun eigen club willen praten, maar dat is meer een keuze op basis van sympathie en niet op basis van ratio.

Overigens lijkt het mij dat alleen PSV en Ajax hem kunnen betalen.

6 februari 2015 om 13:42

Aan het einde van het seizoen kost Gudelj nog 6 miljoen. Is een transfersom in zijn contract. Dat is voor alledrie de topclubs te betalen. Verder weet ik niet wat hij bij AZ verdient maar het lijkt me dat er bij de traditionele top 3 meer betaald wordt. Dat hij een sterkhouder is bij AZ betekent nog niet dat hij geschikt is voor de subtop in Europa. Een tussenstap naar Feyenoord, Ajax of PSV lijkt mij de meest logische. Bij Ajax is hij sowieso een versterking op het middenveld en bij PSV of feyenoord een ideale vervanger voor Guardado en Clasie

6 februari 2015 om 14:19

Guardado is onvervangbaar door een speler uit de eredivisie

6 februari 2015 om 17:06

Iets met een AZ bril....

6 februari 2015 om 17:32

owja ik heb 2 keer AZ a1 in actie gezien tegen Feyenoord... alles Dos Santos is goed verder zijn het normale talenten die niet eens in de buurt komen bij de talenten die nu in de hoogste elftallen van Feyenoord,ajax en psv spelen.....

Chery kan toch ook als vleugelaanvaller spelen? Daar is de spoeling sowieso erg dun, dus op zich prima om zo'n multifunctionele prima speler er bij te hebben.

6 februari 2015 om 10:15

Dat zou nou net zonde zijn. Chery heeft zich de afgelopen jaren juist bewezen op het middenveld en is als vleugelaanvaller niet beter dan onze huidige buitenspelers Boetius, Manu en Bilal.

6 februari 2015 om 11:14

Doe maar niet... Ik ben bang dat Chery bij jullie op de rechtervleugel alla Robben er wel een stuk of 10 tot 15 per jaar in gaat leggen. Toornstra komt dan op 10 te staan en heeft ook een heerlijke drive naar de goal vanuit die positie.

Nee het lijkt me helemaal niks mocht dat gebeuren. Zou betekenen dat Ajax de komende jaren het risico van alleen maar Europa League spelen loopt omdat PSV en Feyenoord aan de horizon vertrekken

Komt te kort voor Feyenoord. Leuk voor Groningen, maar voegt weinig toe voor feyenoord. Ze kunnen beter propper halen. Betaal je wel wat, maar dan heb je ook wat. Verder kuijt van anholt halen.

Chery ligt in principe nog 2,5 jaar vast en niet 1,5 jaar. FC Groningen heeft een optie op nog een seizoen hebben ze aangegeven toen Chery tekende.

Clasie, Vilhena en Immers worden verkocht, te Vrede, Achabar, Verhoek, Steenvoorden, Graafland, Mulder, etc. gaan ook weg en ikzelf zou bij een heel goed bod ook Vermeer laten gaan, je hebt met Hahn, Lamprou, Miazek en Bijlow gewoon een heel goed keepersgilde!

Chery, v. Anholt en v.d Berg halen, deze kosten een transfersom en transfervrij Kazim, Oar en Bijker proberen binnen te halen.

Over de spits twijfel ik, zowel Guidetti al Kuyt is transfervrij. Guidetti begon goed, maar heeft een terugval, komt dat mede door de stroeve onderhandelingen, of kan zijn lichaam echt geen topsport meer aan? En Kuyt raakt een keer op, zou je net zien dat dat bij ons gebeurt!

Beste optie, als er nog financiele middelen voor zijn, lijkt mij v. Wolfswinkel! Anders gaan voor 1 van de 2 eerdere optie's en daarmee het seizoen uitdoen!

Terug naar Chery, lijkt mij de perfecte speler, als je met de punt naar achter speelt, links achter de spits en dan Toornstra rechts, el Ahmadi in de verdedigende rol.

Dit is ook meteen de reden dat ik Vilhena als verkoop noem, want anders heb je Chery niet nodig, ja voor de bank, maar daar gaat hij nooit genoegen mee nemen.

Hahn
v. Anholt
v. Beek
Kongolo
Nelom
Toornstra
el Ahmadi
Chery
Boetius
Wolfswinkel
Oar

Goede speler, hopen dat we hem kunnen binnenhalen als opvolger van Immers. Chery heeft scorend vermogen en kan voetballen, Immers jammer genoeg alleen scorend vermogen.

Ik weet het niet. Immers, Toornstra en nu Chery. Zijn alle 3 spelers die bij een middenmoter bepalend zijn, maar tillen ze Feyenoord echt naar het gewenste niveau? Tuurlijk, werken alle 3 hardstikke hard en gedragen zich voorbeeldig maar gaan dit soort spelers het verschil maken? Feyenoord heeft een leider nodig, iemand die niet alleen hard werkt (misschien liever iemand die dat juist wat minder doet) maar wel in de beslissende wedstrijden op kan staan. Vorig jaar deed Pelle dat natuurlijk, en Classie zou het dit jaar wel willen doen, maar die is nog te veel 'harde werker' ipv natuurlijke leider. Kuyt zou ook 'te lief' zijn voor dit Feyenoord. Kan zo 1, 2 3 ook niet verzinnen wie dan wel.

6 februari 2015 om 10:18

Immers is niet de beste speler van Feyenoord, maar je moet niet vergeten dat hij drie jaar geleden werd gehaald in een periode dat Feyenoord niets kon uitgeven. Heeft het meer dan verdienstelijk gedaan, maar moet inderdaad worden vervangen als Feyenoord een stap vooruit wil maken. Chery of Propper lijken me goede opties hiervoor, beide spelers hebben bewezen een stap hoger aan te kunnen. Wat Toornstra betreft, die heeft in het afgelopen halfjaar naar mijn idee ruimschoots bewezen dit hogere niveau aan te kunnen, is zeker van toegevoegde waarde.

Staat er zo gewoon het complete ado middenveld van 3 jaar geleden.

Overigens speelde cherry bij dh ook vaak hangend op rechts (positie van toornstra nu) en speelde toornstra vanuit zijn rug op het middenveld. Waarbij zowel immers toornstra als cherry continu van positie wisselde.

Cherry was overigens vaak een mooiweer voetballer. Wisselde geniale momenten met laf en lui voetbal af. Bij dh was niemand ontvreden dat Groningen hem wegkocht. Maar ik moet zeggen die jongen ontwikkeld zich goed en groningen gebruikt zijn kwaliteiten precies goed..

Denk dat hij niet onder doet voor Immer, die over het algemeen buiten zijn vele arbeid op het veld weinig indruk op mij maakt. Ik heb dan weliswaar een PSV-bril op maar die Immers vind ik zo'n drama. Die krijgt hem op de doellijn nog wel naast of over. Geen diepte in zijn spel.

Nou moeten we deze Chery natuurlijk ook niet groter maken dan hij is. Ik heb volgens mij twee weken geleden écht een drama Chery gezien. Maargoed nogmaals, Immers is door 3/4 van de middenvelders in de eredivisie te vervangen.

Chery is goed genoeg om Feyenoord te versterken. Ajax, PSV en Twente hebben hem nu niet nodig (zo lang er niemand vertrekt zoals Wijnaldum + Maher). Ik denk echter dat hij te duur is voor Feyenoord. Zal toch 3 miljoen of meer moeten kosten en een salaris in de richting van 1 miljoen.

6 februari 2015 om 13:49

Hoezo salaris van 1 miljoen? Wat zou hij bij Groningen krijgen? Tussen de 4 en 5 ton? Dan lijkt mij een miljoen wat veel.

6 februari 2015 om 15:02

Ik denk dat Chery niet zozeer kijkt naar zijn huidige salaris, maar naar het salaris wat hij in het buitenland kan krijgen. Om even wat clubs op te noemen, bij een Hertha Bsc, Burnley of Genoa zou hij niet misstaan en kan hij dat miljoen makkelijk verdienen. Een jaar geleden wou hij nog naar China en nu vind hij zelf de topcompetities ineens wel realistisch (terecht overigens). Feyenoord kan hem misschien verleiden door de Kuip, de fans en het feit dat hij een 'held' kan worden in eigen land, maar op financieel gebied kan hij zeker beter. Ik denk dat Chery toch vooral voor het geld voetbalt en niet voor de eer. Ook denk ik gewoon dat Feyenoord hem niet kan betalen aangezien hij niet echt veel doorverkoopwaarde meer heeft.

En begrijpelijk ook. Chery maakt een heel goed seizoen door. Heeft zeker de kwaliteiten om in de top te spelen. Nu nog Gudelj en Guidetti kopen en kuyt gratis terug halen. Met deze opstelling sta je garant voor meer goals.

* Op de plek van Kuyt Toornsta uiteraard

Vermeer
Wilkshire
van Beek
Kongolo
Nelom
El Ahmadi
Gudelj
Chery
Kuyt
Gudetti
Boetius
6 februari 2015 om 12:24

ik ben toch niet de enige die dit in zijn hoofd heeft.
en met manu kan je 1 van de 3 voorin altijd opvangen.
Gudelj moet gewoon komen 5 a 6 miljoen ik vind het best.
Alleen mis ik Toornstra ,maar concurrentie kan geen kwaad
Ik wil alleen Woudenberg wel een paar wedstrijden zien.
Ik denk dat hij meer heeft dan Nelom.

Maar dit is een mooi elftal

Propper proberen te halen van vitesse, weet iemand hoe lang zijn contract nog loopt? Als hij nog een meerjarig contract heeft is hij te duur waarschijnlijk. Maar van propper weet je zeker dat hij het niveau makkelijk aan kan, bij cherry moet je dat nog afwachten.
Maar goed een versterking is niet echt nodig natuurlijk. Als clasie, immers en vilhena weggaan kan je volgend seizoen gewoon spelen met el ahmadi, karsdorp en toornstra.

Helemaal top, laat feyenoord en andere clubs maar lekker tegen elkaar opbieden, zodat we nog goed kunnen cashen met deze man. Hopelijk heeft de fc wel weer wat andere nummer 10 spelers op het lijstje staan

Ik vind Chery een goede speler ,maar geen noodzaak.
Dat is de spits positie en de gene die Clasie moet opvolgen. Doe maar Gudelj dat mag best wat kosten

Komt Chery ook niet uit de jeugd van F.c. Twente net als El Ahmadi?

Fred haalt meestal spelers die hij kent. Tukkers onder elkaar.

Gaat niks boven Twente

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren