Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot is weinig hoopvol over aankopen en praat over toekomst Gimenez

Laatste update:

Arne Slot verwacht niet dat Feyenoord zich versterkt tijdens de winterse transferperiode, zo klinkt het in gesprek met het Algemeen Dagblad. De trainer van de Rotterdammers spreekt zich daarnaast uit over het verschil met koploper PSV op sportief en financieel gebied.

"Het is simpel. Feyenoord is nog niet heel veel veranderd met twee, drie jaar geleden als je puur kijkt naar de financiën van de club", zo benadrukt Slot in het vraaggesprek. "We moesten in de zomer echt wachten tot Danilo naar Rangers ging. Tot Marcus Pedersen naar Italië was vertrokken."

"Daarna konden we pas iets doen. PSV hoefde nergens op te wachten", verwijst Slot naar het verschil met de concurrent uit Eindhoven. "En ze haalden daar ook nog spelers die de selectie aan de bovenkant direct wisten te versterken, terwijl voetballers bij ons vaak van een lager niveau komen en die jongens hebben tijd nodig om aan te haken", verzucht de Feyenoord-coach.

Slot verwacht op korte termijn geen aanwinsten te begroeten. "Het is zo goed als onmogelijk om ons direct te versterken. Dan heb je het namelijk over spelers die de helft van hun salaris laten vallen om het EK te kunnen halen en graag naar Feyenoord komen."

"Zo’n speler halen, brengt een bepaald salarisniveau met zich mee dat normaal nog altijd niet voor Feyenoord is weggelegd. Het is een beetje zoeken naar een speld in een hooiberg", is Slot eerlijk naar de aanhang van de Rotterdammers club.

De kampioenstrainer verwacht aan de andere kant niet dat er spelers tussentijds vertrekken. "Mijn verwachting is dat iedereen zal blijven", aldus Slot, die weet dat topschutter Santiago Gimenez scherp in de gaten wordt gehouden door clubs in het buitenland.

"Deze club moet heel veel geld verdienen om door te kunnen groeien. Als er deze maand een bod komt dat niet te weigeren is, dan denk ik dat Feyenoord daarnaar luistert. Maar plek twee levert ook heel erg veel geld op", zo besluit Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zoals altijd kwam Arne weer goed uit zijn woorden en wist hij de meeste zaken goed te beschrijven. Het enige waar ik een beetje kritiek mis zijn toch wel de twee vrij kansloze wedstrijden tegen Twente en PSV, waar iedereen toch echt wel meer van had verwacht. Los van dat je op papier misschien meer punten hebt dan vorig jaar kan toch ook niet ontkent worden dat de Eredivisie er in de breedte elk jaar wel zwakker op wordt, helemaal als Ajax dan ook nog eens minder presteert dan normaal. Het kan zomaar eens een matig seizoen worden als je tegen Roma eruit vliegt en PSV geen terugval krijgt. Maargoed over het algemeen gaat het natuurlijk geweldig met Feyenoord en daar zijn we Arne nog steeds dankbaar voor en hopen we dat hij nog 30 jaar blijft!

5 januari 2024 om 21:45

We moeten de lange termijn in het oog houden, de ontwikkeling gaat nog steeds goed omhoog. Daarnaast vond ik de wedstrijd tegen Twente matig, maar niet kansloos. Gimenez krijgt natuurlijk 99 van de 100 keer een penalty voor die actie, vorig jaar wonnen we wel de matige wedstrijden.

6 januari 2024 om 00:28

Nounou dat is toch ook wel overdreven, vrij kansloze wedstrijd was het tegen psv zeker niet. In de 1e helft heb je gewoon de best uitgespeelde kansen. En als geertruida het viezier op scherp had staan stond je gewoon 2-0 voor. Het was gewoon een wedstrijd die 2 kanten op kon vallen en maar het ging de kant van psv op omdat ze efficiënter met de kansen omgingen. Alsnog werd het in de laatse minuten nog bijna gelijk van dichtbij door wieffer, maar net niet. Die pot was gewoon gelijkwaardig. Als je dacht dat feyenoord zomaar even makkelijk de betere zou zijn, ja dan viel het vast tegen, maarja dan ligt het misschien meer aan de verwachting.

Dat de lat gigantisch omhoog is gegaan is wel duidelijk als niet kampioen worden en uitgeschakeld worden door roma in de EL al een matig seizoen is. Tuurlijk hoop je op meer, maar ik vind oprecht dat als je de 2e plek binnen haalt en daarmee CL plaatsing dan mag je toch wel het seizoen als redelijk geslaagd zien, dat is gewoon verre weg het aller belangrijkste voor feyenoord. Die bak geld is zo belangrijk voor het doorzetten van dr groei van afgelopen jaren.

Hoop wel dat we iemand kunnen slijten die te veel verdient, maar veel erbij zie ik ook niet gebeuren.

6 januari 2024 om 16:47

Probleem is ook de Afrika cup. Je selectie is al enigszins krap, met de spelers dat weg zijn nog krapper. Je moet denk ik tot de zomer wachten en dat lijkt mij ook het verstandigst.

Het grote verschil met 2-3 jaar geleden is dat er nu wel een behoorlijk kapitaal op het veld en op de bank zit. Als je dat vergelijkt met 2,5 jaar geleden waar we Berghuis voor 6 moesten verkopen en er verder nauwelijks waarde in de selectie zat, zijn er flinke springen gemaakt. Qua resultaten, qua budget, qua waarde.

Hoezo moest Feyenoord eigenlijk wachten op een verkoop afgelopen winter? Ze waren toch al zeker van de CL miljoenen?

Kanttekening is natuurlijk wel dat PSV niet hoefde te wachten omdat er afgelopen winter voor 80 miljoen was verkocht. Iets wat toen in het voordeel van Feyenoord was in de titelrace.Onder aan de streep hebben beide ploegen uitgegeven wat er binnen is gekomen. PSV had dat zelfs niet kunnen doen als CL niet was gehaald. Dan was Lozano echt niet gehaald. Puur kwalitatief denk ik dat de selecties ondanks de grotere aankopen van PSV elkaar niet veel ontlopen dus in mijn ogen een beetje onnodig van Slot om daar al voor de tweede keer deze week naar te wijzen. Als trainer ben je afhankelijk van je materiaal, niet van de prijskaartjes van je spelers. Het salarishuis van PSV is door het verleden wel natuurlijk een stuk hoger. Maar als Feyenoord Geertruida en Gimenez voor de jackpot verkopen en weer CL halen kunnen ze daar ook langzaam naartoe.

5 januari 2024 om 22:51

Dat laatste is opzich ook wat hij zegt. Om daar naartoe te kunnen moeten we geld verdienen. Daarom wordt er ook in de winter geluisterd naar een goed bod. Als Feyenoord vorige winter ook 80 miljoen had verdiend denk ik idd dat er wel meer mogelijk was. Nog steeds ook wel een vrij heftige aderlating voor PSV toen.

Los van de heel veel betere flanken van PSV denk ik ook dat het verschil kleiner is dan je zou denken bij 10 punten, maar psv wordt wel fluitend kampioen

5 januari 2024 om 23:18

Dat was eigenlijk ook mijn punt dat het verschil kwalitatief kleiner is als dat je zou denken bij 10 punten. Maar nu Slot het al 2 keer deze week over de transfers van PSV heeft klinkt het een beetje als excuus voor het verschil terwijl ik denk dat het verschil vooral erin zit dat Feyenoord een aantal keer hun kwaliteit niet optimaal benut heeft en PSV iedere week met 100% concentratie speelt.

6 januari 2024 om 01:48

Zou de laatste zin dan nou exact de kwaliteit zijn dat gerepresenteerd wordt door het prijskaartje? Beetje gekke opmerking dat je afhankelijk ben van kwaliteit ipv waarde, terwijl daar doorgaans best wat correlatie in zit lijkt me.

6 januari 2024 om 08:20

Daar zit zeker doorgaans veel correlatie in maar in dit geval een stuk minder in mijn ogen. Als ik kijk naar de selecties dan zit er weinig kwaliteitsverschil in. Kijk ik naar de basis dan denk ik dat de weegschaal zelfs een beetje naar Feyenoord tipt. Terwijl de hele selectie van PSV waarschijnlijk meer verdiend dan die van Feyenoord. Toch zou ik een fitte Bijlow boven Benitez kiezen, Hartman boven Dest, Trauner boven Ramalho en Geertruida boven Teze, Gimenez boven De Jong. Terwijl Veerman en Timber en Boscagli en Hancko elkaar niet veel ontlopen.Dan hou je Schouten de nummer 10 (bij PSV met name het aantal goede nummers 10) en de vleugelspelers over die ik aanzienlijk beter vind bij PSV dan de spelers bij Feyenoord. Dan kun je gaan klagen over geld maar als ik manager was zou ik het een moeilijke keuze vinden welke selectie ik graag zou willen.

5 januari 2024 om 23:36

Jij wil het ook maar niet begrijpen hè?

6 januari 2024 om 08:25

Haha Zanazanyan. Ik heb inderdaad nog steeds dezelfde mening en nog steeds niet het idee dat ik iets heel geks zeg.

Kan me nog wat kritiek herinneren op Schmidt toen hij aangaf dat er wat budget verschil was tussen PSV en Ajax 😏. Hoe vaak gaat Slot dat dit seizoen nog benadrukken?

5 januari 2024 om 22:52

Denk dat iedereen zich van Schmidt alleen nog het give zhe cup to Ajax herinnert 😅

5 januari 2024 om 22:53

Laten we het er op houden dat Schmidt geen muurbloempje was 😂

6 januari 2024 om 08:01

Ik herinner me vooral de romance tussen dhr heer Smidt en heer Krekel

Oh hij is zo zielig maar ondertussen durft bosz het wel aan met jonkies wat zich ook uitbetaald en Slot zoals altijd niets heeft met de jeugd.

5 januari 2024 om 23:53

Luuk, Lozano, Schouten, Veerman, Lang, Dest, Teze, Boscagli, Benitez, Ramalho, Bakayoko. Eh, Bakayoko is idd een jonkie, wie nog meer? De gemiddelde basiself van PSV is dit seizoen ook 1.4 jaar ouder dan die van Feyenoord.

6 januari 2024 om 00:51

Het gaat niet om het gemiddelde. PSV heeft gewoon oudere spelers dan Feyenoord en Bosz heedt volgens mij wel een aantal debutanten dit seizoen uit de jeugd, hoeveel heeft Feyenoord?. Verder laat Bosz alle spelers hun niveau ontstijgen. Je wint niet zomaar even de eerste 17 wedstrijden op rij.

6 januari 2024 om 12:01

Slot heeft ook redelijk wat jeugd de kans gegeven, met name Milambo en Sauer. Minteh is verder ook heel jong, als is ie niet van ons en ook Hartman en Timber zien jonge gasten. Dat PSV beter is, staat vast, maar het ging over leeftijd. En als iemand spelers boven zichzelf heeft laten uitstijgen is het Slot.

6 januari 2024 om 00:04

Sauer, Milambo, Hartjes, Zechiel, Hartman, Bijlow, Geertruida. Ow ja… en Minteh van 19 gehuurd. Slot durft echt niet met (eigen) jeugd op pad.Op Trauner, Nieuwkoop en Alireeza na is iedereen bij Feyenoord 25 jaar of jonger 😂

Man man man wat loopt die Slot de laatste tijd toch kinderachtig te doen zeg. Alsof PSV zoveel betere spelers heeft gehaald.. ze hebben daar gewoon een betere coach! Iedereen speelt stukken beter en dat kan meneer Slot niet hebben waardoor hij nu zo gaat praten alsof het niet eerlijk is. Feyenoord presteert beter dan vorig jaar, zowel qua punten als in voetbal. Ze hadden vorig jaar alleen slapende concurrentie waardoor ze eenvoudig kampioen werden. Slot moet eens kappen met dat calimero gedrag van hem en Bosz gewoon de credits geven dat PSV zo retegoed voetbalt.

6 januari 2024 om 01:45

Hahaha klopt Pii2. Slot is het schoolvoorbeeld van een trainer waarbij alles altijd van een leien dakje is gelopen, en die nu het even tegenzin om zich heen begint te slaan. Erg typisch vind ik dat. Het ligt aan alles en iedereen, behalve aan meneer Slot. Hij moet gewoon accepteren dat vorig jaar een uitschieter was, mede door de matige prestaties van Ajax en PSV. Feyenoord en hij moeten gewoon hun plek kennen en geduldig aan de weg timmeren. Dat komen ze er wel. Maar dit slachtoffergedrag... kappen ermee!

Dat het kapitaal op het veld staat ipv in de clubkas zit is als je dat met 3 jaar geleden vergelijkt een super ontwikkeling van de club! Dat je geen oorlogskas hebt om sneller te schakelen is uiteraard teleurstellend.
Maar dat zal de volgende stap zijn in de groei die feyenoord doormaakt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren