Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot treurt op persmoment Feyenoord: ‘In eerste plaats enorm drama voor hem’

Laatste update:

Luka Ivanusec ontbreekt donderdag bij Feyenoord in de uitwedstrijd tegen FC Volendam, zo is woensdag duidelijk geworden. De Kroatische vleugelaanvaller, die zondag ook al ontbrak tegen FC Utrecht (4-2 winst), is niet op tijd fit voor het bezoek aan de hekkensluiter in de Eredivisie.

Justin Bijlow, Gernot Trauner, Antoni Milambo, Gjivai Zechiël, Alireza Jahanbakhsh en Quilindschy Hartman maken de uitwedstrijd in Volendam ook niet mee. Hartman liep afgelopen weekeinde een zware blessure in de ontmoeting met Utrecht op en keert pas volgend seizoen terug in de selectie van Feyenoord.

"In de eerste plaats een enorm drama voor hemzelf. Uiteraard zullen we hem de komende tijd als club ondersteunen waar mogelijk", aldus Slot op de clubwebsite in aanloop naar het duel in Volendam van donderdag.

Talenten gaan mee


Slot heeft besloten om de talentvolle aanvaller Jaden Slory, die nog wacht op zijn debuut in de hoofdmacht, op te nemen in de wedstrijdselectie. Datzelfde geldt voor verdediger Givairo Read, die reeds speeltijd kreeg in het eerste elftal van de Rotterdammers.

De trainer van Feyenoord heeft genoten van de 4-2 zege op Utrecht van zondag. "Een van onze betere wedstrijden dit seizoen. Niet alleen vanwege de comeback na een 0-2 achterstand, maar zeker ook door hoe wij de hele wedstrijd hebben gevoetbald."

Geen onderschatting


Slot is dus hoopvol, maar van onderschatting van hekkensluiter Volendam is geen enkele sprake. "In de situatie waarin Volendam zit, is elk punt er een. Ook voor het vertrouwen in het team", verwijst de coach naar het 1-1 gelijkspel tegen Almere City FC van afgelopen weekeinde.

De Feyenoord-coach staat ook even stil bij het thuisduel met Volendam van december, toen zijn ploeg de 3-1 zege pas in blessuretijd veiligstelde. "Die wedstrijd heeft aangetoond dat wij ons tegen geen enkele tegenstander minder scherpte kunnen permitteren."

FC Volendam - Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gelukkig voor Slot is er zondag een tussendoortje. Ideaal moment op mensen rust te gunnen en dan komen de drie punten alsnog niet in gevaar

3 april 2024 om 19:23

Je doelt dus op de Klassieker? Laten we dit arrogante gedrag nou niet vertonen. We (Feyenoord) hebben jarenlang bijna alles verloren tegen Ajax, en als zij in die periode zulke uitspraken deden dan konden we daar ook niet mee lachen. Bovendien is er helemaal geen zekerheid dat we winnen, er loopt daar ondanks alles nog steeds wat kwaliteit op het veld en de bal blijft rond.

3 april 2024 om 19:41

Ik ben een Ajacied. Mijn opmerking was met een behoorlijke knipoog

Volendam is toch gewoon 2 vingers in neus verhaal voor Feyenoord.
Beetje gas geven en het staat 0-3

3 april 2024 om 18:57

Ja, dachten we thuis ook, volgens mij maakten we de 1-0 in de 87e minuut uit een corner ofzo. edit: oh nee, het was de 2-1 en in de 94e minuut

Wel knap met 83 balbezit en 30 schoten tegen 2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren