Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot spreekt over contact tussen Feyenoord en Leeds en schept duidelijkheid

Laatste update:

Arne Slot is niet van plan om te vertrekken uit De Kuip, zo zegt de 44-jarige oefenmeester vrijdagmiddag op de wekelijkse persconferentie. Volgens de trainer van Feyenoord heeft de Rotterdamse club wel contact gehad met Leeds United, maar Slot blijft bij Feyenoord. In de afgelopen week werd hij hevig gelinkt aan een overstap naar Elland Road, maar de nummer zestien van de Premier League moet dus verder op zoek.

Gevraagd naar de huidige situatie schept Slot direct duidelijkheid. “De clubs hebben inderdaad contact gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf.” Ook wanneer de Engelse laagvlieger met een enorm geldbedrag komt verandert die situatie niet. De Feyenoord-supporters, onder wie Slot immens populair is, hoeven niet te vrezen. “Daar hoeven ze niet bang voor te zijn.”

Feyenoord hield de afgelopen dagen voet bij stuk en liet direct aan zowel Slot als Leeds weten dat een vertrek geen optie is. “De club was heel duidelijk. Het is een compliment dat zo'n club als Leeds United interesse heeft. Het is een prachtige club in Engeland, maar het is geen teleurstelling en ook geen straf om bij Feyenoord verder te gaan. We staan er op veel fronten heel goed voor. In de competitie, we zitten nog in een Europees toernooi. Ik ga met veel enthousiasme verder.”

Dennis te Kloese
Donderdagochtend liet algemeen directeur Dennis te Kloese nog aan Voetbal International weten dat Leeds zich niet gemeld had. “Ik heb niets van Leeds gehoord", liet de 48-jarige bestuurder optekenen. "Niet officieel en ook niet officieus. Ik ken Leeds bovendien als een correcte club, dus ik geloof niet dat ze dit achter onze rug om spelen. Vorig jaar zomer ging de transfer van Luis Sinisterra ook gewoon op een hele nette, correcte manier.” Mogelijk is die situatie later op de dag veranderd. Na de bevestiging van Slot zal Leeds zich op een andere kandidaat moeten richten. De club zit sinds afgelopen maandag zonder manager, toen Jesse Marsch zijn congé kreeg.

Is het verstandig dat Slot bij Feyenoord blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lekker paar jaar blijven en dan hopen op een grotere club.

10 februari 2023 om 15:13

Dan naar Ajax dus😉

10 februari 2023 om 15:16

Hij is kaal dus past prima in dat straatje. Maar eerlijk, wel echt een volledig uitgemolken grapje. Vind je m zelf echt leuk?

10 februari 2023 om 15:37

@Feye, sinds een paar weken zoeken we een trainer met haar dus Slot komt niet meer

10 februari 2023 om 15:40

Heitinga heeft best ambitieuze inhammen anders. Ik zie nog wel een toekomst voor m weggelegd als onstopbare kale kop.

10 februari 2023 om 15:44

Ik dacht juist te zien dat hij een transplantatie gehad heeft. Nu nog even iets on topic zodat ik niet verwijderd wordt: verstandig om te blijven. Draait mee voor 3 prijzen en kan daarna altijd nog wel ergens terecht. Dat ruil je niet in voor troosteloos degradatievoetbal.

10 februari 2023 om 16:13

Maar omdat je reageert op een "inhoudsloze" reactie wordt je bericht alsnog verwijderd 😉
OT: idd begrijpelijke keuze, hoewel PL ook leuk is met meer ruimte voor goede transfers.

10 februari 2023 om 16:33

Feye_88 daarom ook een knipoog erbij. Iedereen weet als hij zo doorgaat bij jullie dan gaat hij naar het buitenland. Niet alles te serieus nemen joh.

10 februari 2023 om 15:14

Bij AZ was hij ook ineens weggegaan toen Feyenoord voorbij kwam ondanks zijn lange termijn visie.
Het is echt een toptrainer, dat meen ik maar ik denk dat hij ook zomaar weer weg is bij Feyenoord gezien zijn verleden. En ja, als een club als Leeds voorbij komt is dat bijzonder.

Wat ik nog meer bijzonder vindt is dat hij te Kloese gewoon tergenspreekt, daar Kloese zei dat er geen contact was geweest tussen de clubs. Lijkt dit op een vertrouwensbreuk?

10 februari 2023 om 15:17

Nee, het contact is geweest nadat Te Kloese dit zei. 's Middags zei Dennis te Kloese dat er nog geen contact is geweest. 's Avonds is Feyenoord benaderd door Leeds United.

10 februari 2023 om 15:17

Nee. Dit lijkt niet op vertrouwensbreuk.

10 februari 2023 om 15:17

Nee Prem, dit lijkt niet op een vertrouwensbreuk. Hoe kan het toch dat je zovaak dingen ziet die er niet zijn?

10 februari 2023 om 15:17

Ik dacht dat je jouw clubje beter volgde, maar Slot zat met een aflopend contract. Az had dat nog niet geprobeerd te verlengen ondanks dat Slot aangaf eigenlijk niet met een aflopend contract het laatste seizoen in te willen gaan. Toen kwam Feyenoord en ontsloeg AZ hem nadat ze daar lucht van kregen.

Dus zomaar weg is onzin.

10 februari 2023 om 15:18

Bij AZ liep zijn contract af. Heel erg lange termijn was dat niet Prem. En hij geeft net aan dat hij niet naar Leeds gaat.

Als je goed leest zie je dat er genoeg tijd is geweest voor Leeds om nadat te Kloese zijn uitspraak heeft gedaan contact op te nemen.

Loop je hier nou gewoon te stoken of ga je ook nog wat nuttigs melden?

10 februari 2023 om 15:19

Nee, hij was opeens ontslagen, Slot was zelf nooit opgestapt en in gesprek. Gesprek mag toch gewoon?

10 februari 2023 om 15:19

Is ook wel raar als je bij AZ blijft nadat je bent ontslagen.

10 februari 2023 om 15:20

@baardgrasmus dit klopt voor geen kant. Dat er een 1 jarige optie lag had nog te maken met het vorige contract. Slot wilde voor de lange termijn gaan en hierover waren gesprekken gaande tussen AZ en Slot.
Achter de rug van AZ ging Slot in gesprek met Feyenoord, dat was het feit waarover ze bij AZ niet happy waren. Ken je feiten Baardgrasmus.

10 februari 2023 om 15:21

Slot had bij AZ een aflopend contract toch, dat is nu niet het geval. Hoewel een een trainer die wil vertrekken lastig aan zijn contract kan houden (hooguit een flinke transfersom eisen), vind ik de situaties niet echt te vergelijken.

10 februari 2023 om 15:22

@prem
Ze kwamen er niet uit. Daarom is Slot met Feyenoord gaan praten. Dat mag best als je contract afloopt over een half jaar. Aangezien je niet gekocht hoeft te worden als je geen contract meer hebt, hoef je dit ook niet aan je club te melden. Het ging namelijk om een periode waar Slot toch al niet meer aan AZ verbonden was.

10 februari 2023 om 15:35

AZ had wel geprobeerd te verlengen, alleen wilden zij een contract van een jaar korter dan Slot dat wilde. Toen is hij tijdens de onderhandelingen met AZ ook met Feyenoord gaan praten, en toen is hij de laan uit gestuurd. Dat is zijn goed recht, maar laten we ook niet doen alsof AZ van plan was zijn contract gewoon af te laten lopen en dan een ander aan te stellen.

10 februari 2023 om 15:43

Achter de rug om? Dat kan ik me niet voorstellen, elk weldenkend mens neemt zijn huidige werkgever mee naar sollicitatiegesprekken met een potentieel nieuwe werkgever. Ja toch?

10 februari 2023 om 15:55

Premmetje, hoe krijg je het nou weer voor elkaar om nu al een laatste waarschuwing te hebben?
Gaat niet goed he, pik.

Slot was overigens lang in onderhandeling met AZ, dit stokte vervolgens.
Toen kwam Feyenoord langs om even te peilen, de rest is geschiedenis.
AZ gewoon niet daadkrachtig genoeg gehandeld.

10 februari 2023 om 16:05

@voetbalr. Nee die staat nog vanwege de tijdelijke ban.
Het is niet zo dat ik die nu gekregen heb. Dit even ter info.

Goeie coach voor fey ,

Kan lekker klagen jn NL
In het buitenland valt hij door de mand denk ik

10 februari 2023 om 15:14

In het buitenland kunnen trainers nog beter klagen hoor, dus dat is geen reden om hier te blijven.

10 februari 2023 om 15:16

Iets met pot verwijt ketel. Dus kaats ik hem maar terug.

Ja ik vind van Nistelrooij ook een erg goede coach voor PSV, kan lekker klagen. Valt bij PSV al door de mand.

10 februari 2023 om 15:17

Waar heeft u het over ? Oh wacht jij ziet alleen geklaag bij slot over sommige dingen waar hij terecht over klaagt.. maar zn voetbalvisie en trainerskunsten zie je niet ?

10 februari 2023 om 20:24

Ik stoor mij er ook aan. Verder meer dan een prima trainer.

11 februari 2023 om 00:09

Maar het leuke is, zowat elke trainer klaagt over een scheidsrechter,vooral bij een topclub. Maar omdat ze Slot op niets anders kunnen pakken is dit het maar en gaan ze dit maar vergroten door elke wedstrijd er wel iets uit te pakken.

10 februari 2023 om 15:21

Want Klopp klaagt nooit. Over Mourinho, of welke trainer dan ook. Snap dat het frustrerend moet zijn als je denkt als PSV zijnde samen met Ajax de enige topclubs in NL te zijn, en dat je nu ziet dat Feyenoord je eigenlijk voorbij is.

10 februari 2023 om 15:27

Haha, het zit nog hoog he? Slot is gewoon een goeie trainer, een geheel nieuw team vormen en dan bovenaan durven staan in de Eredivisie! Hoe is het mogelijk? En dat zonder miljoenen die PSV en Ajax wel te besteden hebben. Koesteren deze trainer, dit wordt nog eens de bondscoach van Oranje!

10 februari 2023 om 15:49

Bijna een week later en P__s__v kan het nog steeds niet hebben. Aansteller.

10 februari 2023 om 16:02

Bestaan er überhaupt trainers die niet klagen? Hoort er ook een beetje bij, niet?

11 februari 2023 om 00:14

Ik snap dit ook echt niet. Maar waarschijnlijk omdat ze toch ergens kritiek op moeten hebben. Maar zowat alle trainers doen dit.

Ik snap hem wel. De Premier league is leuk, maar hij werkt voor de mooiste club van Nederland, dat is ook wat waard. Ff een prijs winnen en dan verder kijken.

10 februari 2023 om 15:14

Als alles meezit volgend jaar zelfs kans op Champions League. Dat lijkt me een mooie afsluiter voor Slot. Alle 3 de Europese toernooien gehad.

10 februari 2023 om 16:55

Niet zo bescheiden met je mooiste club van Nederland. Feyenoord is de mooiste club ter wereld

10 februari 2023 om 15:31

Beter dat ie blijft natuurlijk, maar mooiste club van Nederland lijkt me niet

10 februari 2023 om 15:38

@skes14
De Graafschap is inderdaad ook mooi, maar misschien net wat minder aansprekend.

10 februari 2023 om 15:54

Niks kan op tegen het blauw-wit op de Vijverberg!

10 februari 2023 om 16:21

D'ran!

10 februari 2023 om 15:43

Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe mensen soms dronken op dit forum zitten. Migi heeft er al zo veel op dat hij denkt dat Slot Ajax coacht.

10 februari 2023 om 16:32

😂👌

10 februari 2023 om 17:18

Dronken mensen spreken de waarheid 🙃

10 februari 2023 om 15:58

Even een prijs winnen en dan verder kijken, welke prijs doel je op? Misschien de beker

10 februari 2023 om 20:26

Coach van het jaar. Puur omdat Johnny laat is gestart.

En terecht. Je gaat toch niet top 3 Nederland verruilen van een grijze middenmoter. Leeds wel mooie club met goed beleid. Maarja je speelt nergens om.

10 februari 2023 om 15:18

Iedereen reageert altijd vanuit emotie, maar het is en blijft gewoon een 'baan' voor Slot waar die zijn geld mee verdient. Is dat bij Feyenoord (ik zeg maar iets) 150 k per jaar en bij Leeds 750k per jaar, dan kan het wel een grijze middenmoter zijn maar als jij een saaiere baan aangeboden krijgt waar je 3x meer gaat verdienen is het minimale wat je doet er over nadenken. Daarnaast zijn de middelen en de competitie natuurlijk wel leuker om mee te werken.

10 februari 2023 om 15:20

Slot is niet zo een type trainer. Ja, hij wilt natuurlijk goed verdienen, maar hij zou alleen naar een club gaan waar hij echt potentie in ziet, en waar hij mee kan bouwen naar iets moois.

10 februari 2023 om 16:07

Zoals ik zeg; het minimale wat iemand in zo'n geval doet is er over nadenken. Je hoort mij niet zeggen dat Slot dit gaat doen of liever zou doen. Vind Slot ook een zeer spontane, professionele trainer, maar hij zou gek zijn om er niet eens over na te denken (in het geval van een flink verbetering arbeidsomstandigheden)

10 februari 2023 om 15:20

Leeds is in degradatiegevaar. Dat is geen middenmoter op dit moment.

10 februari 2023 om 15:23

Bij een degradatiekandidaat moet je spelen voor lijfsbehoud en krijg je geen tijd om iets op te bouwen. Ja, het jaar erna misschien maar dan speel je wellicht een divisie lager.

10 februari 2023 om 15:27

Leeds mocht willen dat ze een grijze middenmoter zijn. En strijden tegen degradatie in de PL wordt daar gezien als strijden om een hoofdprijs, voor de clubs onder de eerste acht a tien, misschien 12...

10 februari 2023 om 16:03

Spelers van de top 3 vertrekken toch net zo goed naar dat soort clubs, vaak vooral omdat ze daar veel meer kunnen verdienen.

Ik denk dat het vooral het moment is in combinatie met de club die hem wil hebben. Hij heeft een goede kans om kampioen te worden, of in iedergeval een prijs te winnen, met Feyenoord en met Leeds moet hij tegen degradatie spelen.
Als Leeds of een vergelijkbare club, in de zomer komt, of was gekomen, denk ik dat hij, net als veel spelers, zo weg is.

En geef hem eens ongelijk, hij zal als speler niet veel verdient hebben, zeker niet in de eerste divisie in de jaren 90, dat was een leuke bijbaan maar niet meer dan dat en dan komt er een club die hem miljoenen per jaar wil betalen.

Gewoon nog een keer of 5 proberen met een minimaal verhoogd bod. En er dan bij vertellen dat je hem heel graag wil 🤔

10 februari 2023 om 15:16

@kmmaoh

Als de trainer (of speler) zelf niet wilt dan houdt het toch al op?

Ik word ondertussen wel verschrikkelijk moe van al die Tukkers die dit telkens maar proberen te vergelijken met de situatie-Zerrouki, terwijl Zerrouki meermaals heeft aangegeven wel (!) naar Feyenoord te willen en Slot nu aangeeft niet (!) naar Leeds te willen.

10 februari 2023 om 15:33

Wellicht moet bestuur van Leeds even met Slot bellen om hem uit te leggen wat ze met slot van plan zijn en hoeveel hij er daar op vooruit gaat 🤔

10 februari 2023 om 15:37

Slot geeft toch niet aan niet naar Leeds te willen? Hij geeft aan dat de club heeft gezegd dat een vertrek geen optie is, en dat dat voor hem geen zware teleurstelling is. Hij zegt nergens dat hij niet was gegaan als een vertrek wel een optie was.

10 februari 2023 om 15:46

Je kan het nog zo simpel verwoorden. Maar mensen als kmmaoh zullen het toch nooit gaan begrijpen.

10 februari 2023 om 16:07

@spursfan96

Slot geeft niet aan niet naar Leeds te willen? Ik citeer Arne zelf even:

"de clubs hebben contact gehad, maar het is zo dat ik bij Feyenoord blijf"
"de supporters hoeven niet bang te zijn dat ik de komende weken nog vertrek"

Op de vraag of Feyenoord Slot tegen heeft gehouden of dat Slot zelf absoluut niet naar Leeds wilt:

"ik denk dat het een combinatie is van beide. De club was op voorhand duidelijk, maar we zijn hier ook met iets geweldigs bezig bij Feyenoord"

Als je Slot z'n uitspraak erbij pakt, pak dan ook de volledige uitspraak erbij. Hoe jij het hier verwoord lijkt het inderdaad alsof Slot heeft gezegd dat de club hem niet laat gaan en dat hij het "geen straf vindt". Terwijl in werkelijkheid hij duidelijk aangeeft dat het een "combinatie van beide" is.

Vergelijk dit even met de uitspraken van Zerrouki en zijn post op Instagram. Vindt je het dan nog steeds vergelijkbare situaties?

10 februari 2023 om 16:19

Ohh ik snap het prima. Alles is te koop. Als ze slot een salaris bieden wat 4x zo hoog is wil hij wel. En als Feijenoord genoeg krijgt gaat die gewoon.

10 februari 2023 om 17:41

Daar is natuurlijk ruimte voor onderhandeling maar dat is niet wat er gezegd wordt. Slot geeft aan niet te willen, is anders als wel graag willen maar het geboden bedrag is niet voldoende.

10 februari 2023 om 18:40

@JJR12, ik heb werkelijk geen idee wat Zerrouki op zijn instagram heeft gepost, reageerde enkel op de stelling dat Slot niet zou willen. Uit het artikel werd mij niet helemaal duidelijk dat het Slot was die niet wilde. Ik heb over de combinatie van beide heen gelezen, al laat dat ook nog de deur op een kier. Fijn voor Feyenoord dat ze Slot weten te behouden, is een uitstekende trainer. Probeerde absoluut geen sneer of iets dergelijks uit te delen, hopelijk kwam dat ook niet zo over

Toch wel apart dat Te Kloese en Slot elkaar tegenspreken... Tenzij er sinds donderdagmiddag toch nog contact is geweest.

Blij dat Slot zo duidelijk is en wil blijven! Eén van betere trainers in en van Nederland.

10 februari 2023 om 15:18

Aangezien er een hele avond tussen heeft gezeten, is het aannemelijk dat Leeds United 's avonds contact heeft opgenomen. Niet iedereen werkt stipt van 9 tot 5, zeker bestuurders van grote organisaties niet

Nu midden in het seizoen zie ik ook niet gebeuren maar het lijkt me aannemelijk dat hij komende zomer wel een stap gaat maken. Europese finale + waar hij dit seizoen mee bezig is dan ben je al 2 seizoenen met Feyenoord boven maximaal aan het presteren. De kans dat er dan een seizoen komt dat het minder gaat worden zal steeds groter worden + met hoe hij er nu opstaat bij meerdere clubs in het buitenland lijkt me komende zomer wel het ideale moment voor Slot om de volgende stap te zetten.

10 februari 2023 om 15:17

Mocht ie kampioen worden (wordt ie vast niet) moet ie em zeker peren en dan bouw ik zelf een standbeeld voor em (is vast makkelijk met die kale kop).

10 februari 2023 om 15:24

Volgens mij is Slot ambitieus genoeg om CL te willen spelen als hij kampioen wordt.

10 februari 2023 om 15:39

Ondanks dat hij het (veel te) goed doet met Feyenoord, mag ik hopen dat hij dan ook een jaartje in de CL gaat knallen voor Feyenoord en onze puntjes! Onder Slot kan je als Nederlandse voetbalfan weer trots zijn op Feyenoord, dus als ze dan toch kampioen moeten worden, wil ik ook het hele pakket.

10 februari 2023 om 15:19

Ja, tenzij Feyenoord eerste word. Dan nog een jaar met Feyenoord in de CL en eventueel daarna EL proberen hoge ogen te gooien,. Er komt dan ook weer een zooitje geld binnen, dan mag Slot nog 1 jaar een prachtig team neer gaan zetten, en het jaar daarna lekker naar een mooie Europese suptopper gaan!

hoop echt dat we hem volgend seizoen ook nog als coach hebben. maar ik denk dat die kans er alleen is als we CL voetbal halen en dat is absoluut geen zekerheidje.

Dat is dubbel duidelijkSlot blijft ( tot na t seizoen ?).
En te Kloese kan nog wat van Slot leren
mbt gewoon de feiten weergegeven.

Geweldige coach. Grootste Nederlandse talent. Heel nieuw elftal, en dan zo snel, zijn spel er weer in krijgen. Aanvallend voetbal, volle druk, heerlijk. Hij verdiend wel een betere club dan Leeds. Als Arne een beetje een goed team krijgt, en wat geld, dan kan hij een prachtige voetbalmachine opzetten.

Heerlijk, zo'n helder, duidelijk antwoord. Wat er van de zomer gebeurd zien we dan wel, maar fijn dat Slot in ieder geval tot dan blijft. En dat hij zelf ook graag blijft!





Zal als ik feyenoord was een heel goed salaris bieden. Miljoen netto minimaal .....kan ie in 4 jaar jaar genoeg verdienen om de rest van zijn leven financieel onafhankelijk te zijn. Een hoop geld ? Best wel, maar als het loopt ga je dat meervoudig terug verdienen met transfers en hopelijk CL gelden. Heb de indruk dat hij bij feyenoord heerlijk kan werken. Pakt ie een berg aan ervaring om die vervolgens toe te passen bij een buitenlandse club. De beste man is pas 44. 2 opgroeiende pubers thuis. Ten Hag nam 4 1/2 jaar ervaring mee naar Manu. Had het 2 of 3 jaar geleden niet zo kunnen doen als hij het nu doet., denk ik.





Uit deze woorden maak ik vooral op dat Feyenoord de deur dicht heeft gegooid en niet dat Slot zelf de deur dicht heeft gedaan. Dat is niet direct iets wat direct veel vertrouwen geeft in een heel lang dienstverband van Slot bij Feyenoord.

10 februari 2023 om 15:29

Dan heb je de woorden niet goed geïnterpreteerd. In het interview geeft hij namelijk aan dat beide partijen (feyenoord en slot) niet open staan voor een gesprek. Hij gaf aan dat dat zelfs geldt als het bod op hem verdubbeld wordt.

10 februari 2023 om 15:39

Ah, dat staat niet in de tekst. Helder, dank je.

En toch hangt er bij mij telkens het gevoel dat als er een leukere club komt hij per direct weg is. Het is niet dat Slot een grote clubliefde voor Feyenoord heeft lijkt het. Hij zegt nooit direct “nee”. En nu zegt hij ook weer dat “het geen teleurstelling is”. Ook toen er eerder gevraagd werd naar Ajax ging daar weken overheen totdat hij echt zei dat het niet ging gebeuren.

Ik zou als ik hem was toch echt het traject van Ten Hag kiezen en meerdere jaren bij Feyenoord blijven en vooral Europees successen halen met de club, dan sta je er veel beter op bij andere landen. Hij heeft nu nog niets bereikt.

10 februari 2023 om 15:34

Dan moet je het interview maar even terugkijken. Daarin zegt hij gewoon duidelijk nee. Ook van zijn kant.

Slot is met een project bezig dat zijn carriere gaat helpen. Nu al eruit stappen is een beetje dom. Hij kan volgend jaar CL spelen met Feyenoord. Lijkt me een mooie uitdaging, vind je niet?

10 februari 2023 om 15:40

Zoals de top 5 op dit moment bij elkaar staat is de kans dat hij Champions League gaat spelen met Feyenoord volgend seizoen even groot als dat hij Europa League of Conference League gaat spelen. Op zo'n onzeker standpunt zou ik geen carrière gaan plannen.

10 februari 2023 om 15:48

Gelukkig blijft hij ook nog tot mei, dus dan kan ie verder kijken

10 februari 2023 om 15:50

Dat is natuurlijk onzin. Ik snap dat je als Ajacied het moeilijk vind maar Feyenoord heeft echt de beste papieren om kampioen te worden. Echt veel groter dat ze CL gaan spelen dan EL of ECL.

10 februari 2023 om 16:07

Feyenoord de beste papieren om kampioen te worden op basis van wat precies?
Ze staan 2 punten voor op AZ en 3 op Ajax he, niet 12 en 13 punten voor. Feyenoord moet over een maand nog naar de Arena en gewoon puur cijfermatig hoor maar wint Ajax die wedstrijd voor eigen publiek gaan ze bij de huidige stand op doelsaldo Feyenoord alweer voorbij. Ik denk dat je juist kan stellen dat Feyenoord het sinds de winterstop al behoorlijk zwaar heeft ook met blessures en die zullen de komende maanden zo lang ze op 3 fronten moeten spelen niet minder gaan worden. Sinds de jaarwisseling pakken ze net aan vlak voor tijd een puntje bij Utrecht, weten ze niet voor eigen publiek van het zwakste Ajax sinds de eeuwwisseling te winnen, weten ze niet van Twente te winnen, pakken ze ook tegen PSV net aan op het nippertje een puntje en hebben ze deze week weer een houdini act nodig ( lees hulp van de scheidsrechter) om bekeruitschakeling tegen NEC te voorkomen. Je kunt toch moeilijk beweren dat Feyenoord tot nu tot in 2023 een verpletterende indruk maakt en dan ga je nog even voorbij aan het feit dat hoe spannend het bovenin is de laatste maand van de competitie er ook nog druk en spanning bij gaat komen. Zoals de stand nu is lijkt de kans erg groot dat voor wie dan ook de kampioenswedstrijd pas in de laatste speelronde zal komen en dan moet je ook nog maar net even de spanning aankunnen. Laatste keer dat Feyenoord kampioen werd verloren ze hun eerste kampioenswedstrijd nog zwaar onder de spanning met 3-0 van Excelsior en hadden ze toen nog de marge dat ze de laatste wedstrijd het thuis tegen Heracles alsnog konden afmaken. Denk ook nog even aan AZ die in 2007 alleen nog even van Excelsior hoefde te winnen voor de titel en ook compleet door de spanning onderuit ging. Je stelling dat Feyenoord de beste papieren heeft en de kans in jou woorden niet gewoon groter maar veel groter is dat ze CL gaan halen in plaats van EL of ECL is helemaal nergens op gebaseerd.

10 februari 2023 om 16:13

Feyenoord staat eerste en heeft de minste topwedstrijden voor de boeg.

10 februari 2023 om 16:31

Moeten ze niet nog naar Cambuur???;-)

Zal einde seizoen dus wel vertrekken. Slot en clubtrouw...😒

10 februari 2023 om 16:16

Bijt toch eens door de zure appel...

10 februari 2023 om 16:20

Alsof het voetbal overloopt van spelers en managers die dat wel hebben. En omgekeerd zijn clubs net zo min trouw aan hun managers of spelers.

In zijn geval is het financieel ook nog eens goed te begrijpen. Hij heeft als voetballer nooit in de top gespeeld, en dit is pas zijn 3e (meen ik) jaar als hoofd trainer van een grote club en zal dus voorlopig nog lang niet financieel onafhankelijk zijn.

Wat ik mij afvraag is hoe het kan dat een trainer met een contract buiten de transfer periode wel zou kunnen overstappen en een speler niet?

10 februari 2023 om 16:30

Zou het eerlijk gezegd niet weten, maar wel dat wanneer een trainer niet presteert hij zo maar op straat kan worden gezet. En dat kun je niet zomaar met een speler doen die wel zijn best doet, maar niet levert waar de club op rekent. Maar of dat verschil maakt? Ik weet wel dat het vaker voorkomt dat een trainer tijdens een lopend seizoen weg wordt gekocht bij een club. Dus zal dat wel rechtsgeldig zijn. Wel tegen een redelijke vergoeding, maar daar malen clubs als Leeds Utd. niet om. Maar Slot is eind van het seizoen vertrokken. Dat is het optellen van 1+1.

10 februari 2023 om 19:37

Omdat er voor trainers geen regels zijn met betrekking tot inschrijving. Een speler mag ook wel buiten de transferperiode worden overgenomen, maar de club die 'm aantrekt kan 'm niet meer inschrijven.

En trainers worden ook ontslagen buiten transferperiodes, dit is vergelijkbaar.

Lekker strijden tot het eind, en hopelijk nog 2/3 jaar aan een team bouwen waardoor een volgende coach mogelijk een basis heeft om door te gaan. Het is laaste jaren qua beleid veel beter en zou dan ook geen degradatie voetbal willen spelen.

Die gaat eind van dit seizoen. Want het is niet alleen Leeds die bij Slot aan de bel trekt, maar ook andere, misschien zelfs nog meer kapitaalkrachtige clubs uit de PL. Dan moet je stevig in je schoenen staan om dat te weigeren. Veelvoud van wat hij bij Feijenoord verdient en op selectiegebied veel meer mogelijk. Ik had hem graag bij Ajax gezien, maar die hebben zitten slapen.

Leuke combinatie zo. Goede trainer en goed technisch beleid. Als slot weggaat, ben ik benieuwd waar naar toe.

Leeds moet gewoon doorschakelen naar de nummer 2 van Nederland en Jansen is best over te nemen voor een paar miljoen .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren