Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot over Feyenoorder: ‘Hij kan wellicht ooit naar een club van kaliber Arsenal’

Laatste update:

Arne Slot is onder de indruk van Quinten Timber. Dat vertelde de trainer van Feyenoord maandagavond bij Rondo van Ziggo Sport. Timber zet dit seizoen grote stappen, en dat werd beloond door bondscoach Ronald Koeman: tijdens de huidige interlandperiode zit de Utrechter voor het eerst bij de selectie van het Nederlands elftal.

Rafael van der Vaart, die net als Slot aan tafel zit bij Rondo, geeft aan dat hij Timber een heel grote toekomst toedicht. “Misschien overdrijf ik een beetje, maar wat denk jij? Wat kan zijn plafond zijn?”, vraagt hij aan Slot.

“Als hij zich zo blijft ontwikkelen als het afgelopen jaar, is z’n plafond extreem hoog”, antwoordt Slot. “Omdat hij een geweldige ontwikkeling heeft doorgemaakt in het afgelopen jaar. Ik vind het een heel bijzondere speler omdat hij op het middenveld de kracht en de snelheid heeft om een overtal te creëren. En ik vind ook dat hij een enorm goede mentaliteit heeft, en een hele goede jongen is.

Marco van Basten vraagt vervolgens of de Feyenoorder beter is dan zijn tweelingbroer Jurriën Timber, die sinds afgelopen seizoen onder contract staat bij Arsenal. “Dat is moeilijk te zeggen, ik heb niet met hem gewerkt”, aldus Slot.

“Maar ik denk dat ze beiden zeer goed zijn. Die ene zit al bij Arsenal, en ik denk niet dat het uitgesloten is dat Quinten ook naar een club van dat kaliber zou moeten kunnen.”

Slot heeft wel een idee hoe het komt dat spelers als Timber steeds beter worden. “Onze fysieke staf, onze trainersstaf, de jongens zelf... Ze stoppen er zóveel in. Ze worden zóveel sterker. Dat zie je eigenlijk aan iedereen.”

“Je leert Orkun Kökçü echt niet beter voetballen, maar hij wordt wel fitter. Quinten Timber heeft gewoon die kwaliteit, maar ze worden fitter. En dat is denk ik het grootste wat wij toevoegen aan de jongens die wij binnenhalen: ze worden fitter, fitter, fitter. En ze leren beter als elftal samenspelen”, besluit de oefenmeester van Feyenoord.

Denk jij dat Quinten Timber ooit naar een club van het niveau van Arsenal kan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wel grappig dat aan de ene kant van de tafel degene zat die al een jaar geleden voorspelde dat Q Timber de in potentie beste middenvelder van Feyenoord was, Van der Vaart, gelijk kreeg van de coach. Een jaar geleden nog vierkant uitgelachen bij Studio Voetbal om die uitspraak. Van der Vaart ziet het wel vaker goed. Vriend Veerman kwam er afgelopen vrijdag in en het begon ineens te lopen bij Oranje.

25 maart 2024 om 22:47

Volgens mij was het meer omdat hij dat toen al vond terwijl dat niet zo was natuurlijk.

25 maart 2024 om 22:57

Tsjaa, hij vind Gravenberch ook beter da n Bellingham. Een kapotte klok wijst ook 2x per dag de juiste tijd aan. Al blijf ik erbij dat Kokcu en ook Wieffer betere spelers (ook in potentie) zijn dan Timber. Afgelopen weekend tegen Heerenveen was dat weer goed zichtbaar.

25 maart 2024 om 23:15

@marocberkane Over Malen heeft hij wel gelijk langzamerhand. Over 1/2 jaar is Malen gewoon vast basisspeler bij Barcelona, City of Bayern. Geen twijfel over mogelijk. Had zelf nooit gesnapt waarom Ajax hem zo makkelijk liet gaan. Was in mijn optiek veel verder dan Kluivert in de Jeugd. Timber vind ik qua fysiek en zakelijk spel ook veel volwassener ogen dan Xavi. Xavi is leuk, maar alleen met Xavi kom je niet voor de prijzen. Heeft teveel speelsheid in zijn spel en risico. In een finale of halve finale kan dat net een fout zijn waardoor je eruit ligt als team. Timber speelt weliswaar zakelijk, simpel en effectief. Mijn voorkeur gaat wel naar een wat saaiere speler, maar waarvan je weet dat het als team positioneel sterk staat. Seedorf was ook geen Ronaldinho, maar boekt wel meer succes. Xavi is fluwele en kom je voor naar het stadion, maar ik zou niet met Xavi beginnen op 10. Is wel perfecte speler om in de 70e minuut erin te gooien.

25 maart 2024 om 23:33

Over Malen gelijk krijgen? Van der Vaart zegt dat hij de beste speler ter wereld kan worden haha. Ik kan je alvast verklappen dat gaat die nooit worden. En jij bent wel heel erg zeker van je zaak als je Malen als vaste basisspeler ziet bij clubs zoals Barcelona, City of Bayern. Daarnaast had Timber de optie tussen Feyenoord of Ajax in 2022 omdat die laatstgenoemde hem terug wou. Maar hij koos voor Feyenoord. Ook omdat Ajax hem als een back zag en geen middenvelder.

26 maart 2024 om 00:20

@erodinho - Puur op de uitspraak zelf is het natuurlijk ronduit lachwekkend. Malen is niet eens enigszins van het niveau dat je hem bij de besten ter wereld kunt scharen. Ja, in relatieve zin als we per honderden praten. Echter is dat niet de schaal die men hanteert rond dergelijke discussies per positie. Malen is goed, maar ook zeker niet meer dan dat. Bovendien is hij ook uiterst wisselvallig. En betreft jouw stelling over Malen: Als dat de maatstaf van die clubs zou zijn, speelden ze niet waar ze spelen.

26 maart 2024 om 16:53

Wieffer in potentie een betere speler dan Timber? Mijn god, dat kan je toch niet serieus menen. Timber is technisch beter, sterker, sneller, wendbaarder en zo kan je nog wel even doorgaan.

25 maart 2024 om 22:57

Ja van de Vaart heeft echt ongekende voetbalkennis. Gravenberch? Beter dan Bellingham. Malen? In potentie de beste speler van de wereld.

Laten we van de Vaart vooral niet serieus nemen.

25 maart 2024 om 23:17

Hey, Myvision die in een ander topic zegt dat Slot oneindig in zaken blijft hangen, maar bij ieder topic over Timber moet aanhalen dat Van der Vaart het goed gezien heeft en zo toch weer de link met Ajax kan leggen.

26 maart 2024 om 06:23

Zodra er ergens maar een snufje kritiek op Feyenoord komt op deze website ben jij er als de kippen bij om het te bagatelliseren, ontkrachten, of simpelweg je kop in het zand te steken (maar dan wel verspreid over zo’n 50 reacties in dat topic). Weet niet of je het doorhebt maar jullie twee zijn kopietjes van elkaar met een andere clubvoorkeur

26 maart 2024 om 07:36

Onzin, ik kom in Ajax topics niks over Feyenoord zeggen, ik reageer dan gewoon op het onderwerp, en onderbouw zaken met statistieken, waar Myvision alles richting Ajax draait en vaak dingen roept op gevoel, zoals het blijven herhalen dat De Ligt beter is dan Van Dijk.Je kunt het irritant vinden dat ik Feyenoord verdedig, ik ben zeker niet objectief en heb Wieffer regelmatig verdedigs omdat kritiek ruim overdreven is, maar ben zelf ook kritisch naar bijvoorbeeld Santi of Slot. Je moet het alleen wel willen zien en niet blind staren op mijn naam. Als ik een keer kritiek heb op iets van Ajax ofzo halen velen er zelf ineens Feyenoord bij, daar kan ik niks aan doen. De vergelijking met Myvision gaat dus niet op

26 maart 2024 om 08:03

En je zou de volgende keer ook een keer inhoudelijk de discussie aan kunnen, gaan maar vaak komen mensen niet verder dan "ik vind die beter, want dat zie ik toch"

De staff? Hans Kroon is de naam

Ik weet niet in hoeverre dit verstandige uitspraken zijn. Quinten Timber is een goede speler die ook zeker heeft laten zien te kunnen knokken voor z'n plek, zowel binnen als buiten het veld. Echter; als je hem als speler qua niveau moet ontleden, vind ik dit geen zeldzame speler. Misschien dat het hedendaagse voetbal beter is voor dit type speler, maar als ik kijk naar wat er door de jaren heen voorbij kwam aan kwaliteit, vind ik Timber niet per se bovengemiddeld voor Europese begrippen. Ik hoop dat ik ongelijk heb, maar dit lijkt me ook weer zo'n jongen die we ophypen om hem vervolgens af te fikken als blijkt dat het allemaal toch niet zo geweldig is.

Timber net als ze twin broeder gaan het heel ver schoppen. Fully focus en 1 en al prof, zeer goed ontwikkeld net als ze broertje, jammer dat die geblesseerd is maar hij maakte grote sprongen. Heb hoge verwachtingen van beide trouwens. Maar zeer goede ontwikkeling.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren