Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot looft smaakmaker van Feyenoord: ‘Dat zag je ook bij Ajax - Besiktas’

Laatste update:

Arne Slot hoopt dat Jens Toornstra ook komend seizoen voor Feyenoord speelt. De ervaren middenvelder beschikt over een aflopend contract en staat zelf open voor een langer verblijf bij de club uit Rotterdam-Zuid, al heeft de club zelf nog geen datum voor een gesprek willen prikken. Slot wilde daarnaast daags voor het Conference League-duel met Slavia Praag niet stilstaan over de continuïteit van Guus Til, ook omdat er in het huurcontract met Spartak Moskou geen optie tot koop is opgenomen.

“Het is mooi dat Jens graag wil blijven en hij speelt ook alles. Wij willen ook met hem door. Maar voor verdere vragen over contracten moet je bij Frank Arnesen zijn”, verwees Slot donderdag naar de technisch directeur van Feyenoord. Gesprekken over het verlengen van de verbintenis zijn nog altijd niet gepland en dat is in de optiek van Leegreg Fer van de Wasserman Group toch een opmerkelijke situatie, mede omdat Toornstra binnen de club als een voorbeeldprof wordt gezien en hij ook een van de eerste was die salaris wilde inleveren om Feyenoord in de coronaperiode tegemoet te komen.

“Jens ervaart wel dat hij op de club wordt gerespecteerd voor wat hij als speler voor Feyenoord heeft betekend en nog steeds betekent. Dat respect zie je dan graag terug in contractverlenging, of tenminste een poging daartoe. Er is nog geen datum geprikt om in gesprek te gaan, maar de directie heeft wel aangegeven dat dit zal gebeuren. Het lijkt mij voor alle partijen een goede zaak dat op termijn duidelijkheid is over Jens' toekomst. We wachten het af”, vertelde Fer aan Voetbal International.

Slot weet niet of er een kans bestaat dat Til na dit seizoen in De Kuip kan blijven. “Ik ben nu nog niet bezig met volgend seizoen. Er is geen optie tot koop. Voor hem en voor Feyenoord is het goed dat hij zo presteert als hij nu doet. Het wordt voor hem een uitdaging om dat vast te houden.” Til maakte tot nu toe elf goals in dertien officiële optredens voor Feyenoord. “Ik had al heel snel door dat we Guus nodig hadden. Zijn diepgang is heel goed bruikbaar.”

“Zijn enorme dynamiek in het drukzetten is ook heel belangrijk voor ons. Hij kan echt mensen van de bal aflopen”, somt Slot op. “Dat is heel belangrijk in het drukzetten. Dat zag je bij Ajax - Besiktas ook heel veel, dat spelers van Ajax op basis van fysiek de bal veroveren. De afgelopen twee jaar van Guus waren geen doorslaand succes. Dus ik had goede hoop dat hij haalbaar was, mits het financieel haalbaar was. Dat kostte wat moeite, omdat wij niet zijn hele salaris konden afdekken.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Ik hoop ook dat hij blijft. Geen opvallende speler (behalve in de topwedstrijden) maar wel gewoon een enorm nuttige, degelijke teamspeler in de selectie

29 september 2021 om 17:41

Denk dat Aursnes hem in de loop der tijd wel voorbij gaat streven (die vind ik vrij indrukwekkend), maar dan is het toch nog altijd de ideale twaalfde man. En volgend seizoen is Til er niet meer. Dan komt er ongetwijfeld een nieuwe 10, maar het is wel zo prettig om te weten dat je dan altijd nog Toornstra hebt die dat in kan vullen op de manier waarop Slot het wil zien. Kan nog jaren nuttig zijn inderdaad. Denk wel dat hij genoegen zal moeten nemen met een wat minder salaris dan de riante som die Troost hem bood

29 september 2021 om 19:45

Bobiku ben je niet bang dat hij juist snel gaat aftakkelen komende tijd? Is ook al boven de 30 en vaak zie je zulke spelers hard achteruit gaan. Is niet iemand volgens mij die fysiek afgetraind is en streng dieet volgt, waardoor hij lang volhoudt.

29 september 2021 om 20:25

Hij ziet er een beetje geblokt uit, maar dat is zijn bouw. Hij is behoorlijk afgetraind en leeft wel echt voor zijn sport, dus ik ben er niet zo bang voor. Snelheid en handelingssnelheid zijn nu ook al niet zijn sterke punten. Op slimmigheid, ervaring, zijn passing, inzicht en schot kan hij ook nog van waarde zijn, zeker als twaalfde man. Sommigen beweren dat het een pure loper is, maar dat vind ik niet. Hij heeft juist veel vernuft

29 september 2021 om 18:06

Was jij niet juist tegen zijn komst omdat je dan alleen lopers op het middenveld zou hebben? Jij wilde Ihataren.

29 september 2021 om 18:08

Oh wacht, ik dacht dat je het over Till had. My bad.

29 september 2021 om 18:06

Wat Bobiku hierboven zegt: goeie 12de man. Hoop ook dat hij blijft omdat hij het verdiend maar er waren echt wedstrijden dit seizoen dat hij een van mindere spelers op het veld was.

29 september 2021 om 20:51

Dat is helaas niet alleen afgelopen seizoen.

29 september 2021 om 18:16

Ik hoop eigenlijk dat hij weggaat. Is inmiddels 33 en speelt al jaren niet echt goed meer op enkele topwedstrijden na. Zie nu al veel liever Aursnes op die positie. Wel vind ik dat hij ontzettend veel heeft bijgedragen aan Feyenoord en mocht hij toch blijven is het voor de bank natuurlijk een hele nuttige speler die ook lekker in de groep ligt. Mocht hij echt langer blijven ben ik wel bang voor een soort Fer scenario waarin hij opeens niks meer goed kan doen en toch een beetje door de achterdeur vertrekt.

29 september 2021 om 20:11

Dat klopt, maar onze Jens is alweer de dertig gepasseerd. Hoe lang gaat hij dit hoge niveau nog volhouden.?

30 september 2021 om 07:45

Toch hoop ik op Aursnes op 6 vanavond, want die is die plek veel beter!

Nog even flink cashen zou voor Toornstra ook niet gek zijn.

29 september 2021 om 17:45

Vind ik eerlijk gezegd niets voor hem, om naar de zandbak te gaan of zo. Hij heeft zelfs Lazio geweigerd om bij Feyenoord te blijven. Dan zie ik hem eerder nog afbouwen bij ADO

toornstra leeft wel weer op na redelijk wat matige seizoenen. mooi voor die jongen

Leegreg Fer... van die gozer krijg ik het Spaans benauwd als hij in de media komt betreffende een Feyenoord onderwerp, zeker nadat hij het hoofd van Geertruida zo op hol gebracht heeft afgelopen zomer. Hoop dat Toornstra langer blijft. Lijkt goed in de groep te liggen en na bijna een decennium toch practisch een echte Feyenoorder!

29 september 2021 om 17:51

Nou inderdaad Laurens, je haalt me de woorden uit de mond. In de media doen alsof hij een redelijk salaris eist en dat het aan Feyenoord ligt, waarna je hoort dat hij 1,2 miljoen vraagt.. ongelooflijk. Gelukkig is dat toch nog goedgekomen

Toornstra, ik zou niet weten wat je ermee moet.
Een leuke wedstrijd wisselt die steevast af met 3 of 4 slechte.
Je kan er simpelweg niet op bouwen.
Kan misschien nuttig zijn als 12e man maar dan tegen een flink lager salaris, de 1,5 miljoen die hij nu opstrijkt is die niet waard natuurlijk.

29 september 2021 om 19:05

Hij is natuurlijk geen verfijnde speler en moet het met name van zijn fysiek hebben, laat dat nou net minder worden als je ouder wordt. Dus wellicht per seizoen bekijken.

29 september 2021 om 19:48

Raubaht zo 1.5 miljoen?! Aardig salaris. Heeft zijn zaakwaarnemer goed geregeld. Als hij weg zou gaan, ruimt wel lekker op zo in het salarishuishouden. Berghuis, Fer en nu hij. 3 dure jongens.

29 september 2021 om 21:06

Ja dat ging niet zo lekker met Troost. Respect dat hij de verantwoordelijkheid nam, maar hij heeft zich eigenlijk in de maling laten nemen door Rob Jansen. Dat was gewoon een soort Trojaans paard. Deed alsof hij Feyenoord aan spelers zou helpen, maar ondertussen kwam Narsingh voor een salaris van 1,4 miljoen, Marsman werd naar binnen geloosd (heeft het uiteindelijk natuurlijk goed gedaan), Jørgensen werd verlengd voor 1,7 miljoen, Toornstra voor 1,5 miljoen. Edgar Iè kwam. Allemaal spelers van Wasserman, van Rob Jansen, waar de heer Leegreg Fer ook voor werkt. Rob Jansen heeft misbruik gemaakt van een technisch machtsvacuüm en zijn eigen spelers voor belachelijke salarissen bij Feyenoord gedropt. Je kunt het goede zaken noemen, maar ik vind het niet heel netjes. Laatst dat gedoe met Geertruida, eerder met Summerville

29 september 2021 om 23:20

Rob Jansen heeft totaal geen misbruik gemaakt. Feyenoord hoefde niet akkoord te gaan. Ze hadden ook gewoon een andere speler kunnen of gewooj jeugd in de basis

29 september 2021 om 23:30

Laat ik het zo zeggen: Troost wist niet wat hij moest doen en Rob Jansen kwam hem 'te hulp'. Een maand later werd iedereen uit de stal van Rob Jansen bij Feyenoord heel, heel, heel royaal betaald. Dat zijn de feiten, en mijn mening is dat ik vind dat er een zeer ongemakkelijk randje aan zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren