Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot laat weten wanneer hij Trauner en Bijlow weer terugverwacht bij Feyenoord

Laatste update:

Arne Slot verwacht snel weer te kunnen beschikken over het geblesseerde duo Justin Bijlow en Gernot Trauner. Dat laat de trainer van Feyenoord vrijdagmiddag weten tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Heracles Almelo van zondagavond in De Kuip.

Volgens Slot maken Bijlow en Trauner hoogstwaarschijnlijk na de interlandperiode in maart hun rentree in de wedstrijdselectie. De 45-jarige oefenmeester is echter wel voorzichtig. "Maar goed, in de laatste fase van het herstel wil het ook nog weleens de positieve of minder positieve kant opgaan.”

Bijlow liep begin februari tijdens het gewonnen uitduel met AZ (0-1) een kuitblessure op. Hij ging schreeuwend van de pijn naar de grond, waarna hij het veld in tranen verliet.

De 26-jarige sluitpost werd de afgelopen weken met verve vervangen door tweede doelman Timon Wellenreuther, waardoor het nog maar de vraag is voor wie Slot kiest als beide keepers eind deze maand weer fit zijn. De eerste wedstrijd na de interlandbreak spelen de Rotterdammers op 31 maart, wanneer een thuisduel met FC Utrecht op het programma staat.

Trauner is nog altijd de vaste aanvoerder van Feyenoord, maar kampte dit seizoen al met verschillende blessures en pijntjes. De mandekker staat sinds begin februari aan de kant wegens een hamstringblessure, maar kan over drie weken dus mogelijk ook zijn rentree maken.

Ook Trauner moest toezien hoe een ploeggenoot bij zijn afwezigheid een uitstekende indruk achterliet. Thomas Beelen kreeg een kans in het hart van de Rotterdamse defensie en wist de Oostenrijke centrumverdediger geruisloos te vervangen.

Van den Belt


Slot had vrijdagmiddag meer goed nieuws te melden. Thomas van den Belt zal ook snel weer aansluiten bij het eerste elftal. De aanvallende middenvelder was sinds eind januari uit de roulatie wegens een hamstringblessure. Komende zondag doet hij wedstrijdritme op bij de beloftenploeg.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone (Feyenoord/Ajax/PSV/Transfer) nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Ben wel benieuwd wat Slot gaat doen zodra Bijlow terug is. Wellenreuther is dit seizoen maar ook vorig seizoen een meer dan prima vervanger gebleken voor Bijlow.

8 maart 2024 om 16:55

Is simpelweg gewoon beter dan Bijlow

8 maart 2024 om 17:11

Hoe moeilijk is het voor velen op VZ te begrijpen dat Bijlow de eerste doelman is. Die gaat gewoon straks weer onder de lat; dat is al vaker gecommuniceerd door Slot.

8 maart 2024 om 17:33

Vandaag ook weer trouwens. Als Bijlow gewoon zichzelf is keept hij weer na de interlandbreak aldus Slot - en terecht imo. Ben wel erg benieuwd wat hij gaat doen met Trauner en Beelen.

8 maart 2024 om 17:49

Die vind ik inderdaad lastiger

8 maart 2024 om 18:10

Vorig seizoen was op het oog misschien gelijkwaardig maar waren de cijfers zodanig in het voordeel van Bijlow dat je daar echt niet omheen kon. Dat is dit seizoen anders, nu ligt het heel dicht bij elkaar. Enige grote verschil is de stijl en de verschillende kwaliteiten van de 2.

Uiteindelijk komt het ook gewoon voor een deel aan op persoonlijke voorkeur. Met de opbouwende kwaliteiten van Bijlow, die aanzienlijk beter zijn dan die van Timon, verwacht ik dat Slot gewoon weer Justin op doel gaat zetten. De opbouw is nou eenmaal een heel belangrijk onderdeel van dit team.

Welke keuze ze uiteindelijk ook zullen maken, beiden zijn heel goed te verantwoorden en ik zal er volledig achter staan

Lastig hoor voor Slot. Als die Justin op de bank zet krijg je toch wat spanning.
Ik ga er vanuit dat hij doet wat vooraf is afgesproken. Beide pakken ze punten, daar ligt t niet aan

Is het gek dat ik Wellenreuhter stiekem beter vind dan Bijlow? Bijlow heeft zeker meer potentie vanwege zijn leeftijd, maar dat komt er nog niet volledig uit door de vele blessures. Wellenreuther nu al 2 jaar echt uitstekend en ook gewoon betrouwbaar. Vind dat je hem echt te kort doet als je hem op be bank zet. Hij heeft het gewoon verdient.

8 maart 2024 om 17:42

Je zit bij een topclub die op 3 podia speelt. Daar horen 2 topkeepers bij. Slot heeft daar nooit geheimzinnig over gedaan en dan krijg je er dus ook geen gedoe over met de spelers zelf. En Wellenreuther weet nu dus ook dat hij met Bijlow voor zich alsnog aan voldoende wedstrijden komt.

Beide keepers pakken punten voor Feyenoord. Verschil tussen beide keepers is minimaal qua keeperskwaliteiten.
Verschil zit hem in het meevoetballen, waarin Bijlow beter is. Ook de lange bal vanaf de grond is bij Bijlow beter, die ballen komen aan. De lange bal van Wellenreuther gaat vaak te ver naast de speler en over de zijlijn

Wellenteuther zou moeten blijven staan, beter dan bijlow.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren