Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot is lovend over afscheid van Kökçü en gaat in op de transfers van Feyenoord

Laatste update:

Feyenoord won zondagmiddag met 2-1 van Benfica en is klaar voor de competitiestart. Aanstaande vrijdagavond wacht eerst nog het thuisduel met PSV voor de Johan Cruijff Schaal. Arne Slot en Quilindschy Hartman schoven na de wedstrijd tegen de Portugezen aan in de perszaal in De Kuip. Eerstgenoemde was tevreden over het spel van zijn ploeg, maar ook over de manier waarop Het Legioen afscheid nam van ex-aanvoerder Orkun Kökçü. Slot gaat ook in op de inkomende transfers van Feyenoord.

Hartman stond zondagmiddag tegenover wereldkampioen Ángel Di María en keek daar voorafgaand aan het duel naar uit. “Vanochtend (zondagochtend, red.) heb ik wel tegen een paar vrienden gezegd: ‘Ik ga vanmiddag tegen hem spelen.’ Dan heb ik vooral veel zin om mezelf te meten met dat soort spelers.” De Argentijn leek geen zin te hebben om in verdedigend opzicht zijn steentje bij te dragen en dat had Hartman wel verwacht. “Ik denk niet echt dat een wereldkampioen zin heeft om in een oefenwedstrijd achter mij aan te gaan. Dat wist ik van te voren ook wel een beetje.”

De linksback speelde een goede wedstrijd en dat heeft ook Slot gezien. “Deze wedstrijd van hem is de standaard, net zoals de thuiswedstrijd tegen Ajax in de competitie van vorig seizoen de standaard voor hem moet zijn. Maar het blijft ook een mens. Je hoeft niet elke keer een 8 of een 9 te scoren. Dan moet de ondergrens wel heel hoog liggen. Ik vind dat hij dat vorig seizoen al behoorlijk goed gedaan heeft.”

Kökçü
De trainer van de regerend landskampioen is ook lovend over het afscheid van Kökçü in De Kuip, al had Slot dat bijna gemist. “Ik hoorde op het laatste moment dat dat om 15.15 uur was, dus ik heb nog even gerend om net op tijd te zijn om het vanaf de tribune te kunnen zien. Het was heel mooi voor Kökçü, maar het was ook weer voor de zoveelste keer dat onze fans zich van een fantastische kant lieten zien. Het stadion zat al behoorlijk vol, er was een geweldig spandoek, hij werd toegezongen… Dat is ook niet meer dan verdiend als je ziet wat hij de supporters, de club, zijn medespelers en ook mij gegeven heeft.”

Transfers
Carlos Aviña, de technisch directeur van Cercle Brugge, bevestigde zondagavond dat de transfer van Ayase Ueda naar Feyenoord rond was. Op het moment van de persconferentie van Slot was dat nog niet bekend, waardoor hij nog niet specifiek over de 24-jarige Japanner wilde praten. “Maar we zijn uiteraard op zoek naar een speler die ons goals kan brengen als Giménez een keer wat minder speelt of geblesseerd is. Dat is hetgeen wat Danilo afgelopen jaar ook gedaan heeft. Samen hebben ze (Giménez en Danilo, red.) heel veel goals gemaakt. Als topclub heb je twee spitsen nodig die veel goals kunnen maken, dus we zijn op zoek naar een speler die het aanvalsspel wat wij spelen om kan zetten in goals.”

Naast Ueda is Feyenoord ook druk bezig met Luka Ivanusec van Dinamo Zagreb. De Rotterdammers hebben vooralsnog echter geen overeenstemming bereikt met de Kroaten, maar Slot blijft geduldig. “Ik hoop dat het ons lukt om de spelers die we willen zo snel mogelijk binnen te halen. Maar kwaliteit gaat wel altijd boven snelheid (van de transfer, red.). Of ik wacht op Ueda en Ivanusec? Tenzij er andere spelers zijn die we net zo goed of nog beter vinden en die we sneller kunnen krijgen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch knap dat je een heel artikel eruit kan persen waarin daadwerkelijk niks nieuws gezegd wordt

Moet zeggen dat ik die Hartman wel een leuke gast vind. Toen ik hem voor het eerst zag dacht ik echt oh daar hebben we Noa Lang 2.0 maar komt altijd volwassen en welbespraakt over in interviews. Altijd leuk om te zien wanneer Nederlandse talenten doorstromen uit de jeugd. Kijk ook uit naar Hato bij Ajax en Kwaaitaal bij Psv.

Verder is het duidelijk komkommertijd en wachten we geduldig op meer nieuws over transfers bij de top 3.

31 juli 2023 om 13:34

Het zit nou eenmaal in de mensenlijke aard om andere mensen in hokjes te plaatsen, als ik een Lang maar bijvoorbeeld ook Antony zie dan heb ik vaak wel een vermoeden wat voor type daar achter zit. Dan kan ik er juist wel van genieten dat Hartman gewoon lekker zijn eigen ding doet en zich niks aantrekt van dat soort stereotypen en eruit ziet zoals hij zelf wil. Ik heb trouwens best een paar van dit soort gasten in mijn eigen netwerk hoor. En ze zijn vaak meer Noa Lang dan Hartman maar dat is mijn persoonlijke ervaring.

Ik vraag me af of jij nog nooit iemand hebt ingeschat op hun uiterlijk. Kunnen we wel heel heilig wijzen naar de ander maar het lijkt me stug dat jij je daar nooit schuldig aan hebt gemaakt. Ik geef in elk geval hier gewoon toe dat ik een inschattingsfout maak.

Maar ergens snap ik je wel hoor, het is wel jammer dat er zo'n stereotype kleeft aan deze uiterlijke kenmerken.

31 juli 2023 om 14:47

Ach bij het uiterlijk van Hartman denk ik dat het niet geheel ondenkbaar is dat iemand denkt, haha wat een proleet. Dacht ik zelf ook. Aan de andere kant vind ik mensen nogal snel een proleet, dus ben ik een slechte graadmeter. Hartman zei zelf overigens ook een keer dat-ie zich kan voorstellen dat mensen zijn kapsel en tatoeages zien en denken, wat een tokkie.

31 juli 2023 om 16:06

Iedereen doet dat Jtjevtt.....dat is idd heel menselijk.
Alleen ook goed om je ervan bewust te zijn en actief proberen mensen niet direct te veroordelen of in een hokje te plaatsen obv alleen uiterlijke kenmerken.

31 juli 2023 om 13:24

Hartman ziet er idd misschien uit als Lang maar qua karakter en qua eigenlijk alles totaal het tegenovergestelde van hem.

31 juli 2023 om 13:31

Hartman lijkt me inderdaad wel een goede gast. Ook een goede back die vooral verdedigend behoorlijk sterk is.

Overigens is het sowieso rustig omtrent transfers momenteel. Dat is vaak wel anders rond deze periode. Zelfs vorig jaar had ik ondanks het WK het idee dat men wat actiever was op de transfermarkt.

31 juli 2023 om 13:36

Hartman is een prima gast inderdaad. Noa Lang trouwens ook.

31 juli 2023 om 13:42

Ik denk dat Noa best zijn hart op de juiste plek heeft zitten maar zijn persoonlijkheid helpt hem nou niet echt vooruit in zijn carriere. Ik denk dat hij namelijk over exceptionele kwaliteiten beschikt maar zijn maniertjes werken hem gewoon tegen. Zie bijvoorbeeld video Ten Hag vs Lang. Ik ben ervan overtuigd dat hij bij Ajax wel had kunnen slagen als hij zich anders gedroeg. Ik hoop dat hij ervan geleerd heeft en dat hij het bij PSV wel gewoon laat zien overigens.

31 juli 2023 om 13:47

Dat gezeik over Noa Lang altijd, bijna alle mensen met wie die gewerkt heeft lopen weg met hem. Allemaal vertellen ze dat het een geweldige jongen is, ja hij is wat anders dan andere maar misschien moet je dat een keer gaan omarmen. Iedereen kan lekker makkelijk lullen achter zijn computertje maar niemand kent hem persoonlijk. Het is eerder dat het wat over de mens zegt die altijd maar loopt te zeiken over dit en dat van hem, laat die jongen lekker en beoordeel hem aub alleen op zijn voetbalkwaliteiten.

31 juli 2023 om 13:54

Ik geloof niet dat ze echt met hem wegliepen bij Ajax, anders had hij daar echt wel meer kansen gekregen hoor. Het is namelijk gewoon een ongelofelijk goede voetballer, dat is in België wel gebleken. Maar hoe hij nu ook weer in zijn eerste interview voor PSV begint over dat hij de Eindhovenaren een mooi bedrag op wil leveren. Dan denk ik richt je nou gewoon een keer op je club Noa, op het team.

Als hij die knop om kan schakelen dan ligt de weg naar de top open.

Ik ken hem niet persoonlijk maar heb wel veel van hem meegekregen van zijn tijd bij Ajax.

31 juli 2023 om 15:28

Jawel hoor. Hartman stond geven over een benaarde Di Maria.

Ik vond persoonlijk vooral het spandoek voor Kokcu in minuut 10 prachtig. Kippenvel momentje.
Bedankt weer kameraden.

Hoop wel dat de transfers van Ivanusec en Ueda nu snel afgerond worden. De laatste lijkt erg dichtbij, maar die 1e duurt veel te lang. Die jongen blijft ook goals maken wat zijn transferwaarde (vanuit Rotterdams perspectief) niet zal verbeteren. Begrijp dat Dinamo hem wil behouden voor de voorrondes CL, maar imo moet Feyenoord daar niet op gaan zitten wachten. Doorpakken!!

Tja, Feyenoord heeft de zaakjes in principe goed op orde. Kokcu is dan wel weg, maar het heeft een hele stabiele ploeg met bijna allemaal spelers die eigenlijk zelden door de ondergrens zullen zakken. Bovendien zit het goed in elkaar waardoor je spelers goed kunt vervangen zonder te veel concessies te moeten doen. Ook staat er waarde op het veld, waardoor je op financieel vlak ook stappen kunt zetten.

Mits ze spelers als Hancko 'gewoon' binnenboord kunnen houden, acht ik Feyenoord dan ook weer als favoriet. PSV lijkt zich weer eens blind te staren op het middenveld en de aanval, waardoor het achterin een gatenkaas blijft. Ajax loopt ook te worstelen en heeft simpelweg te veel versterkingen nodig die direct een schot in de roos moeten zijn. Bij Feyenoord zie ik eigenlijk geen problemen. Het ziet er cijfermatig namelijk ook naar uit dat Ivanusec beter zal zijn dan zijn concurrenten.

Feyenoord is met Slot goed bezig. Nu de tweede spits er is moeten ze vol gaan voor de getalenteerde Kroaat

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren