Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot is boos: ‘Hier is het laatste woord niet over gezegd, dit is heel slecht’

Laatste update:

Arne Slot is ondanks de klinkende 3-0 overwinning tegen Heracles Almelo niet geheel tevreden over zijn ploeg. De trainer van Feyenoord zag dat de absolute scherpte in zijn elftal niet aanwezig was, ondanks dat de overwinning geen moment in gevaar kwam. "Dat we de vrije trap gingen verdelen via steen, papier, schaar vind ik heel veelzeggend over onze wedstrijd", verzucht Slot bij de camera van ESPN.

De vrije trap waar Slot op doelt werd uiteindelijk binnengeschoten door Igor Paixão. Santiago Gimenez en Quilindschy Hartman vochten ook om de bal en deden een spelletje steen, papier, schaar. Slot is daar absoluut niet blij mee.

"Als je bij 2-0 dát doet... Op die manier hebben we eigenlijk ook gevoetbald. Een beetje onderschatting, zo van: het zal allemaal wel goedkomen vandaag. Het kwam ook allemaal goed, maar we kregen nog best een aantal kansen tegen. Het was een beetje zondagavondvoetbal..."

Drie spelers vochten om wie de vrije trap mocht nemen, ondanks de afspraken die er waren gemaakt. "Natuurlijk was wel duidelijk wie de vrije trap mocht nemen. Maar als het dan 2-0 staat, zijn er veel jongens die nog een 'gratis goal' willen maken. Dat vond ik wel een verkeerde manier van wedstrijdbeleving."

Slot gaat er intern zeker op terugkomen. "Daar is het laatste woord nog niet over gesproken. Dit vind ik heel slecht. Kostas (Lamprou, de derde keeper van Feyenoord, red.) kwam meteen naar me toe en vroeg: 'Je bent hier boos om, hè?' Ik zei: 'Ja, klopt.'"

De coach van Feyenoord is in het algemeen niet tevreden over de wedstrijd. "We speelden voor het eerst sinds lange tijd tegen een ploeg die echt van achteruit wilde opbouwen. Veel ploegen die hier komen doen dat normaal wel, maar dan tegen ons niet. Heracles probeerde dat wel."

Feyenoord zet onder Slot steevast veel druk. "Als een tegenstander gaat opbouwen, dan verwacht ik dat wij, zeker omdat we midweeks niet hebben gespeeld, ze echt van het veld jagen. Maar dat gebeurde niet. Ik had op meer gehoopt, maar misschien is dat wat bijdehand als je drie keer scoort en de nul houdt."

Yankuba Minteh is de man in vorm bij Feyenoord. De aanvaller maakte het openingsdoelpunt en staat op vier goals in zijn laatste drie duels. Feyenoord gaat Minteh, die wordt gehuurd van Newcastle United, proberen langer te behouden.

"Niet per se omdat hij nu scoort hoor", zegt Slot. "We waren sowieso al wel tevreden over hem hoor. Als je weet dat hij pas anderhalf jaar op het hoogste niveau speelt. Het is veel gegaan over zijn keuzes aan de bal, maar dat vind ik steeds beter worden bij hem. Bij hem weet je één ding wel: er zit ongelooflijk veel tempo en snelheid in wat hij doet, zowel in het drukzetten als het diep lopen zonder bal. Dat hij er nu ook nog bij gaat scoren is misschien wel een logisch gevolg van dat hij zich aan het ontwikkelen is."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Voetbalzone-nieuws? Volg dan nu ons WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat het totaal niet bij Slot past dat je zo amateuristisch het nemen van een vrije trap wilt afdwingen. Gegarandeerd dat hij erop terug komt en terecht.

10 maart 2024 om 23:54

Hartman heeft al aangegeven dat het vooral was om de keeper in verwarring te brengen. Klinkt aannemelijk, aangezien Paixão de vrije trap nam en helemaal niet meedeed met steen-papier-schaar.

Of dat ook echt de reden was dat de bal erin ging is lastig te zeggen, maar bij een vrije trap van zo dichtbij kan het een keeper wel in verwarring brengen.

10 maart 2024 om 23:59

Denk je dat ze het hebben ingestudeerd? Dan hebben ze wel een nieuwe primeur, maar of je daar nou echt keepers mee in de war brengt vraag ik me af. Daarnaast ziet het er nog steeds niet uit op het veld, ik snap Slot in deze volkomen.

11 maart 2024 om 00:07

Het feit dat Paixão hem neemt, maar niet meedeed aan steen-papier-schaar zegt genoeg denk ik.

Dus ja, ik denk dat het ingestudeerd is, Hartman zegt het volgende:

''het idee was dat ik met Santiago steen, papier, schaar deed en dat Igor hem nam. Dat was van tevoren bepaald. Wij zijn twee linksbenige spelers, waardoor de keeper zou verwachten dat een van ons zou schieten, terwijl Igor rechtsbenig is. Het pakte goed uit.''

11 maart 2024 om 00:31

Het was niet ingestudeerd. Hartman heeft aangegeven dat het een ingeving was van Gimenez. Die zou gezegd hebben: 'wij doen steen, papier, schaar, maar igor neemt hem'. Verder wist niemand er wat vanaf, vandaar dat Hancko en Wieffer zo reageerden in de wedstrijd en Slot na de wedstrijd.

Momenteel is de arrogantie van Ajax naar Feyenoord overgegaan lijkt het wel. Is ook niet echt handig om zo opzichtig een keuze te maken.

Over Minteh, die wil je als Feyenoorder toch niet nog een seizoen? Af en toe een leuke actie, maar die oogkleppen zie ik niet gauw verdwijnen.

10 maart 2024 om 23:37

Arrogantie ? Dit noem ik onvolwassenheid.

10 maart 2024 om 23:40

Arrogantie behoort niet bij 1 club. Dat kan een club met haar spelers, staff, en supporters altijd zijn, zodra de resultaten goed zijn.

10 maart 2024 om 23:50

Eens hoor, al heb ik het idee dat het richting de Randstad iets eerder oppopt. Dit zie ik bijvoorbeeld bij een superieur PSV niet gebeuren. Kan ook mijn eigen beperkte blik zijn

10 maart 2024 om 23:57

Til en Lozano komen ook altijd schooien bij Luuk maat.

11 maart 2024 om 05:46

Haha wat een geweldige onzin Oenieboy. PSV kan net zo goed arrogant zijn. Wel eens naar Noah Lang gekeken? Of daarvoor Xavi Simons? Toppunt van arrogantie dat soort ventjes.

11 maart 2024 om 07:10

Vergeet Dest, Til en Lozano niet.

11 maart 2024 om 12:01

Eens hoor. Het lijkt sneller te gebeuren bij de clubs uit de Randstad en minder snel dan bij clubs als PSV en mijn club AZ. Echter, kan je weer zeggen dat dit ook een vorm van arrogantie is haha

11 maart 2024 om 16:19

Hahahaha, ga toch weg man. AZ geen arrogantie.....

10 maart 2024 om 23:49

Je bedoelt die Minteh die nog geen 2 jaar prof is, uit Afrika is gekomen, direct verhuurd wordt in in NL en als halve wisselspeler meer goals heeft dan elke winger van PSV?

Ja hij heeft soms oogkleppen op, maar je ziet toch dat hij overduidelijke kwaliteiten hebt en zelfs met oogkleppen op punten binnenhaalt. Ik zeer benieuwd wat Slot ervan maakt volgend seizoen als hij blijft (wat ik hoop).

11 maart 2024 om 07:00

Ik denk dat ze steen papier schaar gaan doen om te bepalen of hij blijft.

11 maart 2024 om 09:06

Leuk punt dat je probeert te maken en tevens volledig onjuist. Minteh heeft volgens ESPN 6 doelpunten waar Bakayoko er ook 6 heeft en 9 assists (minteh heeft er 2). Tel daarbij de blessures van Lang en de serieuze vormdip van Lozano en je beseft dat het helemaal niet zo speciaal is.

Ik kan me gerust een aantal acties voor de ogen halen waarbij de oogkleppen nog net niet permanent gemonteerd stonden hoor. Daarbij zeg ik overigens niks over zijn verdere talent want het kan echt wel een leuke speler zijn.

11 maart 2024 om 12:05

Leuk punt dat je probeert te maken en tevens volledig onjuist. Minteh heeft volgens ESPN 7 doelpunten. Dus meer dan elke PSV winger, wat mijn feitelijke statement is. Daarnaast heeft Minteh 2 meer basisplekken dan Lang gehad, wat een belangrijk punt in mijn verhaal is. Wel leuk geprobeerd verder.

10 maart 2024 om 23:59

Het was een afleidingsmanoeuvre. Daarom nam Paxao de vrije bal terwijl hij niet eens mee deed aan steen/papier/schaar. Zo is het vooraf afgesproken. Dus geen arrogantie maar een slimmigheidje.

11 maart 2024 om 07:02



Wat zijn het toch slimmeriken. Al die Heraclieden op het verkeerde been. Zonder dat slimmigheidje was die bal er never in gegaan. Top.

Of mocht de winnaar van het spelletje misschien de vrije trappen nemer kiezen en koos hij Paixao?

11 maart 2024 om 08:48

Zie mijn reactie op JK. Mijn reactie lijkt inderdaad te algemeen gericht, ik vond deze actie arrogant ogen.

11 maart 2024 om 00:33

Dat van die zogenaamde arrogantie bij Feyenoord begint een beetje een stokpaardje van je te worden geloof ik. En Hartman heeft al aangegeven dat het een spontaan idee was om de keeper te verwarren. Er stond al vast dat Igor hem zou nemen.

11 maart 2024 om 08:36

Omdat ik dit een arrogante actie vind, is dit een stokpaardje? Zoek eens een ander bericht waarin ik dit zeg.

11 maart 2024 om 08:41

Wat is er precies arrogant aan dan?

11 maart 2024 om 08:47

Je mag reageren op mijn vraag.

Daarbuiten vind ik dat je hiermee de tegenstander niet serieus neemt en jezelf erboven zet, een vorm van arrogantie. De uitleg van de spelers blijkt anders.

11 maart 2024 om 01:50

Wat een onzin. Arrogantie. Je wil vooral dat het zo is

11 maart 2024 om 07:31

Wat grappig, dat idee heb ik dus juist vooral met jullie Twente supporters en vooral met dat overdreven gemiep op anderen

Van mij mogen ze elke keer steen papier schaar doen, iedereen die bij de bal stond heeft meerdere vrije trappen hoog over geschoten ben allang blij dat er eens één in zit...

Waar je je druk om kan maken .., was leuk bedacht door die jongens en het belangrijkste het werkte . We dachten toch allemaal dat giminez hem ging nemen …. Maar goed ze snappen zelf ook wel dat je dit maar 1x kan doen. Next time weer gewoon de normale versie en weer door

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren