Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot heeft goed en slecht nieuws over geblesseerd uitgevallen spelers

Laatste update:

Feyenoord is niet ongeschonden uit de strijd gekomen met FC Midtjylland. De Rotterdammers verloren naast een 0-2 voorsprong ook Oussama Idrissi en Orkun Kökçü. Van de captain wordt verwacht dat hij er aanstaand weekend tegen FC Twente wellicht weer bij is. De blessure van Idrissi is ernstiger. Trainer Arne Slot houdt er rekening mee dat de buitenspeler tot de winterstop niet inzetbaar is.

Idrissi greep na ruim een half uur spelen naar zijn hamstring toen hij wilde aanzetten voor een sprint. De aanvaller kon niet verder en moest zich laten vervangen door Alireza Jahanbakhsh. "Ja dat ziet er slecht uit", gaf Slot na afloop te kennen voor de camera bij ESPN. "Als een speler in een sprint naar zijn hamstring grijpt en nu mank loopt dan zou het mij verbazen als hij nog voor de winterstop in de competitie of Europees gaat spelen."

Ook Kökçü moest de strijd vroegtijdig staken. De middenvelder en aanvoerder kreeg na een uur spelen een trap tegen de schenen en liet zich niet veel later vervangen door Marcus Pedersen. Volgens Kökçü is het niets ernstigs. "Ik heb een moeilijke voorbereiding gedraaid met weinig trainingen en wedstrijden. Dat merk ik nu wel. Ik heb veel wedstrijden gespeeld. Dan merk ik dat ik lichte pijntjes krijg. Dat moet ik de komende tijd goed managen om fit te worden."

De komende dagen moet uitwijzen of Kökçü, die kampte met liesklachten, inzetbaar is voor de wedstrijd van zondag tegen FC Twente. Feyenoord kwam tegen Midtjylland op een comfortabele 0-2 voorsprong door twee VAR-beslissingen, maar gaf de zege in de tweede helft uit handen. Gustav Isaksen zorgde tien minuten na rust voor de aansluitingstreffer, waarna Juninho vijf minuten voor het einde voor het slotakkoord zorgde. Alle clubs uit de poule van Feyenoord hebben nu vier punten uit drie wedstrijden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De fase waarvan je wist dat ie ging komen. Een nieuw elftal, zonder echt goede nr. 6, en een heel druk Europees programma. Het is overleven tot aan het WK, vervolgens 7 weken lekker gericht trainen, en gedurende de tweede seizoenshelft hopelijk gaan pieken. Hopen dat zondag tegen Twente geen puntverlies oplevert, maar natuurlijk niet ideaal dat je tegen die ploeg speelt na een Europese uitwedstrijd.

7 oktober 2022 om 15:25

Geef Wieffer maar de kans. Die jongen maakt best een goede indruk wanneer hij erin komt. In de WK periode zal er een nieuwe echte nummer 6 komen. Hopelijk Mannsverk en anders die Argentijn waar ze het over hadden. Verder kan je overal rouleren en doorwisselen op vrijwel elke positie. De selectie van Feyenoord is nog nooit zo breed geweest.

Ik heb bij Kokcu altijd een beetje het idee dat hij nog nooit echt helemaal fit is geweest.

Ja vorig seizoen de 2e seizoenshelft misschien. Maar dat kwam ook vooral dankzij de fitheid van de rest van het elftal.

Aanvoerder onwaardig!

7 oktober 2022 om 08:28

Hoe kan iemand nou fit zijn door de fitheid van de rest? Kokcu was nota bene een van de spelers die constant de meeste meters en sprints maakte. Die jongen was gewoon hartstikke fit. Laatste weken daarentegen komt hij niet echt in een ritme door wat spierblessures/pijntjes.

7 oktober 2022 om 11:37

Kokcu legde het in het interview na de wedstrijd goed uit. Hij merkt aan zijn fitheid dat hij de voorbereiding grotendeels heeft gemist. Daarna direct veel wedstrijden in korte tijd moeten spelen. Zo gek is dat dus niet. De pauze tijdens het WK zal hem goed doen.

Die Gimenez die voor toch wat miljoenen gehaald is, waarom speelt hij nooit? Ik snap dat Danilo wel een goaltje maakt maar die voegt verder helemaal niets toe. Gimenez kan ook wel een goaltje maken natuurlijk.

7 oktober 2022 om 08:32

Het is een kwestie van tijd, let wel de tijd moet nu aangebroken zijn. Deze voorhoede kan niet meer. Idrissi is door inbreng van Slot gehaald, dus die heeft een streepje voor. Dilorosun heeft zijn kansen gehad, naar mijn idee niet voldoende. Alireza, tja... ik weet het niet. Voor mij niet goed genoeg. Danilo heeft zijn goaltjes gemaakt maar daar stopt het al 270 minuten onzichtbaar, gewoon niet. Het wordt tijd dat Slot dit in gaat zien. Paixao, Gimenez, Szymański en Walemark de voorste 4. Nu met deze blessures wordt het tijd om te rouleren. In Slot we trust!

7 oktober 2022 om 09:01

Omdat er nog geen reden was om Danilo te slachtofferen. Slot vind hem ook goed in het vastzetten en afjagen van de tegenstander. Dat is iets dat Gimenez dan wat minder heeft. Een beetje het Linssen/Dessers-verhaal van vorig seizoen. Het is een kwestie van tijd voordat Gimenez het stokje gaat overnemen, want die is in alles een betere spits.

7 oktober 2022 om 15:27

Gimenez speelt elke wedstrijd, al is het vanaf de bank. Slot laat Danilo niet zomaar vallen (en terecht). Ik denk dat als Danilo straks 2 wedstrijden niet scoort dat ie gewisseld wordt en dat Gimenez vanaf de start de kans krijgt. Gimenez is een power house. Ben benieuwd of hij voetballend veel beter is dan Danilo.

7 oktober 2022 om 15:56

Omdat Danilo in de competitie alleen minder goals heeft gemaakt dan Gakpo denk ik.

Idrissi is natuurlijk niet echt een gemis. Dan nu hopelijk is de kans voor Paixao of anders Dilrosun en Walemark op de flanken. Als Kokcu niet mee kan doen is het eindelijk is verstandig om te kiezen voor een 6. Tegen Twente wordt het namelijk nogal lastig. Dus tijd om is het een en ander aan te passen.

Het is natuurlijk geen slecht nieuws dat Idrissi er even uit lig. Het zou voor ons mooi zijn als Jankahabaks ook zo'n blessure oploop.
Ik vermoed dat we betere flanken heb dan deze 2 spelers. Geef Walemark en Pixoa maar de tijd en die gaan er staan.
Zet gimenez in de spits en ik denk dat we er sterker op worden..

7 oktober 2022 om 09:07

Ken jij niet een blessure aan je handen oplopen, dat jij niet meer zulke onzin kan typen? Andere blessures wensen, kansloos.

7 oktober 2022 om 09:20



Dank je voor deze toevoeging. Ken is van Barbie he? Maar ik kan het ook dicteren als ik blessure aan mijn handen heb

7 oktober 2022 om 09:27

'dank je voor deze toevoeging' na het vragen van een zelfde blessure van alireza. Ben je echt zo een hersenloze tokkie, of snap je niet dat dat gewoon echt niet kan en kansloos is? Doe eff normaal joh.

7 oktober 2022 om 09:45

Je kan ook proberen om sarcasme te lezen???

7 oktober 2022 om 09:47

Beetje raar inderdaad. Je hoopt toch dat Idrissi en Alireza het veld hadden verlaten omdat Slot eindelijk inziet dat ze die 2 het momenteel gewoon niet zijn en niet vanwege een blessure.

Desalniettemin ben ik er ook niet rouwig om hoor. Ik kijk al weken met zware ogen naar die 2, echt Feyenoord-onwaardig.


7 oktober 2022 om 10:55

Wat een lange tenen zo op de vrijdag, het is bijna weekend kerel hou het leven een beetje luchtig. Danilo kan ook wel een kleintje gebruiken, dan kan Gimenez wat punten voor mij pakken.

7 oktober 2022 om 11:13

Haha Jk.

Ja heb je hem in je team gezet. Hij komt eraan even geduld nog

7 oktober 2022 om 13:56

Anderen aanspreken op taalgebruik, terwijl je in je eigen stukje ongeveer 5 fouten maakt. U durft 😂

7 oktober 2022 om 14:31



U bent leraar?
Kan je me ze even vertellen dan?

7 oktober 2022 om 09:24

Vrij kansloos om spelers van je eigen team een blessure toe te wensen

Die roep om Paixao snap ik ook niet… wat heeft hij tot nu toe naast die leuke assist laten zien dan?? Ja dat ie ontzettend makkelijk naar de grond gaat

7 oktober 2022 om 09:45



Uiteraard wens ik niemand een blessure toe. Echter zou het wel uitkomen.
Slot blijft helaas vast houden aan deze middelmaat.
Uh wat voegt Piaxao toe in de minuten doe hij kreeg. Acties snelheid en ook mindere ballen. Echter krijg hij amper de kans en speelt of in een verloren wedstrijd paar minuten.

Echter ik krijg het idee dat idrissi en Jankahbaks iets persoonlijks van slot weten waardoor ze telkens opgesteld worden. We zien allemaal toch dat het een bedroevenis is

Gewoon Dilrosun op links en Alireze of Wallmark op rechts en ik zou graag Gimenez wel eens willen zien starten. Maar het voetbal is nog niet om over naar huis te schrijven. Daar heeft Slot nog wel een klus aan. Maar dan moet hij wel een keer een basisteam gaan vormen zodat je vastigheid creeert.

Het wordt tijd voor wieffer hij brengt meer balans in het team !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren