Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot geeft duidelijke hint weg over wie linksbuiten Feyenoord is tegen AS Roma

Laatste update:

Ook Arne Slot kan niet met honderd procent zekerheid zeggen dat de rode kaart voor Etienne Vaessen vanwege vermeend hands buiten de zestien terecht was. De trainer van Feyenoord, die zijn elftal moeizaam met 1-0 zag winnen van RKC Waalwijk, is daarnaast complimenteus in de richting van Luka Ivanusec.

Rood Vaessen


"Ik vind het heel terecht dat we het erover hebben en dat het erover gaat", aldus Slot in gesprek met Hans Kraay junior van ESPN. "Maar het had niet gehoeven als we van de eerste vier, vijf grote kansen er twee of drie binnenschieten. Dan was dit een voetnoot geweest. Maar omdat het op 0-0 gebeurt, is het natuurlijk een bepalend moment."

"De bal heeft in ieder geval ook het lichaam geraakt. De vraag is dan: heeft hij dan ook de arm geraakt? Ik zou me voor kunnen stellen, maar dat weet ik niet, dat de VAR zolang gekeken heeft, dat ze concluderen: we weten het niet. En dan blijft de beslissing op het veld staan. Maar dat is een aanname, dat weet ik niet", zo benadrukt de Feyenoord-coach.

Ivanusec


Kraay verlegt vervolgens de aandacht naar Luka Ivanusec. "Begint hij te lijken op de aankoop Ivanusec?", wil de verslaggever weten. "Nee, hij is nooit iemand anders geweest dan de aankoop die we gedaan hebben", reageert Slot met een glimlach op zijn gezicht. "Nee, of hij zijn geld inmiddels waard begint te worden, die acht of negen miljoen", neemt Kraay geen genoegen met dat antwoord.

"Of hij nou acht of negen miljoen gekost heeft, of niks. Je moet als speler over een langere periode aantonen dat je heel veel waarde hebt voor een elftal", gaat Slot verder. "Ik zie in ieder geval dat hij wat fitter wordt. En dat hij vandaag op de juiste manier en op het juiste tempo meekan, ook zonder bal. En dat hij daarnaast een paar keer dreigend en gevaarlijk is geweest."

"Nu is het voor hem zaak om dat ook te doen in wedstrijden waarin het tempo nog hoger ligt", geeft Slot mee aan Ivanusec. "Maar hij kan echt voetballen, hè", deelt Kraay een compliment uit aan de vleugelaanvaller van Feyenoord. "Hij heeft een heel goed gevoel voor de combinatie. En ook om de vrije man te zien lopen", is Slot het eens met de woorden van Kraay junior.

"Maar als ik daar weer dieper op inga, dan is het weer die hele discussie. Hij heeft het vandaag goed gedaan, Hans, laten we het daar op houden", zo benadrukt Slot. "En daar proef ik uit dat hij niet gaat starten tegen AS Roma, als ik je zo hoor", loopt Kraay alvast vooruit op de tweede ontmoeting van Feyenoord met de Romeinen in de Europa League, aanstaande donderdag.

"Dat weten we niet. We weten nog niet wie we precies fit hebben", countert de lachende Slot. "Maar ik vond Igor Paixão vrij aardig afgelopen donderdag inderdaad." Paixão zorgde donderdag met een fraaie kopbal voor de 1-0 tegen Roma, dat dankzij de gelijkmaker van Romelu Lukaku met een 1-1 gelijkspel aan de returnwedstrijd in het Stadio Olimpico begint. De Braziliaanse aanvaller werd tegen RKC overigens als invaller gebruikt door Slot.

Wie moet tegen AS Roma als linksbuiten starten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je ziet aan vrijwel ieder balcontact van Ivanusec dat ie ontzettend goed kan voetballen. In die zin is ie misschien wat te laat geboren. 30 jaar geleden had ie de hele wereld aan zn voeten gehad, maar tegenwoordig moet je ook 25 km lopen per wedstrijd en sterk en snel zijn.Maar goed, ik ben er fan van, hij brengt iets extra's. Zuur ook dat ie bal er niet gaat onderkant lat (en dat die kerel die ander van de lijn haalde).

18 februari 2024 om 21:10

Misschien een keer experimenteren met Sauer op links, Ivanusec op 10 en Igor op rechts. Wel zuur dat onze beste buitenspelers allemaal linksbuiten zijn.

Ivanusec kan echt heerlijk voetballen. Hoe hij 1 op 1 spelers uitspeelt is iets wat heel zeldzaam is in de Kuip. Klassieke voetballer inderdaad.

19 februari 2024 om 19:51

Maar op tien wordt juist nog meer loopvermogen gevraagd, dus dan komen z'n ontwikkelpunten ook nog meer naar boven.

Overigens vind ik dat Paixao z'n beste wedstrijden vanaf rechts heeft gespeeld, dus dat honderdmaal liever dan Minteh.

18 februari 2024 om 22:18

En toch komt hij bij Kroatie prima mee. Die spelen toch ook geen misselijke EK’s en WK’s de afgelopen jaren.

18 februari 2024 om 22:45

Ja, ik bedoel meer, hij is alsnog goed, maar geen echte top, want daar is ie niet sterk en snel genoeg voor. Beetje zelfde als dat bijvoorbeeld Van der Vaart wers ingehaald door het steeds fysieker wordende voetbal.

18 februari 2024 om 22:47

Snelheid en kracht kun je trainen.

Laat Stengs maar een paar wedstrijden banken. Zie liever Ivanusec voor de kleine ruimte en de fijne passing. Tegen AS Roma zal dat nodig zijn.

18 februari 2024 om 20:32

Ja Stengs valt niet mee de laatste tijd.

18 februari 2024 om 22:20

Stengs heeft weer last van zijn AZ probleem: speelt 3 goeie potten, krijgt veel complimenten en gaat dan teveel in zichzelf geloven en denkt dat hij de grote meneer is die alles zelf wel even kan oplossen. Dan moeten alle analisten weer even zeggen dat hij slecht presteert en daarna speelt hij weer 3 goede potten.

18 februari 2024 om 22:49

Stengs zal nooit een constante speler worden. Daarom speelt hij met alle respect bij Feyenoord.

Ik weet niet waarom maar Ivanusec lijkt me echt een speler die perfect zou aarden in Italië en daar een prachtige carrière kan opbouwen bij een club als Atalanta/Lazio en wellicht nog een stap hoger.

Gewoon beiden op de flanken.
Luka links en Igor rechts.
Paixao kan uitstekend op rechts ipv die ongeleid projectiel.

Goede wedstrijd van hem. Hopelijk trekt hij de lijn door.
Overigens lees je nu overal dat Feyenoord weer geholpen werd door die rode kaart, maar dat is denk ik de vraag. Gok dat Feyenoord tegen 11 man meer ruimte had gekregen en vroeg of laat ook had gescoord. Nu gaat het weer alleen over die kaart, terwijl RKC het daardoor (terecht) dicht gooide. Dat maakt het voor Feyenoord juist moeilijker dan tegen 11 man.

18 februari 2024 om 20:43

Ach mensen huilen zo vaak over de scheids.
Hij nam een beslissing wat niet vreemd was als je ziet hoe die keeper uitkomt met zo'n armen wijd
De VAR kan niet met 100% zeggen dat het een verkeerde beslissing was en laat hem dus niet nog een keer kijken.
Dat is het, niks vreemds aan.

Haha je merkt aan alles dat Slot gewoon geen fan van Luka is. Jammer, want het is gewoon onze beste winger.

Wat ik dan wel weer frappant vind is dat een rendementsloze spelers als Paixao wel maanden mocht blijven aankloten zonder enige toegevoegde waarde en nu hij 1.5 goede wedstrijd speelt Slot erg de neiging voelt om dat in ieder interview te benadrukken.

18 februari 2024 om 20:48

Jij noemt Paixao rendementloos. Maar ik erger me elke wedstrijd mateloos aan Minteh! Een kip zonder kop voetballer, totaal geen besef wat hij aan het doen isHet enige wat hij echt goed kan is hard rennen...Ik geloof echt oprecht wel in Paixao! Sinistera was aan het begin precies zo

18 februari 2024 om 20:56

Als we iedere winger met Sini gaan vergelijken nemen we met iedere aankoop dus genoegen met een aanlooptijd van jaren.

Paixao heeft het al maanden niet. Sinds Ajax had hij tot begin deze week nog maar twee doelpunten gemaakt, waarvan eentje de 3-1 tegen Volendam is die hij in een leeg doel schoot toen de keeper mee naar voren was gegaan voor een hoekschop.
Daarnaast heeft hij sindsdien nul (!) assists gegeven.. in 4.5 maand tijd!

Daar had hij best een keer voor mogen banken met iemand als Ivanusec achter hem. Daarnaast is zijn beste positie imo nog steeds op rechts en niet op links.

18 februari 2024 om 21:24

Zou slot dat echt zo vinden? Dat hij het niet in hem ziet zitten? Misschien baalt hij dat hij niet elke bal opjaagt of geen 15 km rend per wedstrijd, maar slot heeft heeeeeeel lang op hem gewacht, heel vaak aangegeven dat hij hem wil hebben. Hij is eindeloos gescout neem ik aan, dan wisten ze dit toch? Ik hoop in ieder geval dat slot het wel in hem ziet zitten, want heel Rotterdam hoopt op deze man te gaan schitteren.

19 februari 2024 om 08:47

Ik haal het in ieder geval niet uit zijn woorden. En het kan zijn dat dit puur komt door zijn huidige fysiek uiteraard, al vond ik hem gisteren ook conditioneel en qua druk zetten uitstekend.

Ivanusec speelde prima , hij zou nog iets vaker buitenom mogen gaan voor meer variatie in zijn spel. Nu trekt hij vrij veel naar binnen , daarbij zit in de overlap van Hartman ook nog wel de nodige verbetering. Ik zou hem ook wel eens graag op de 10 willen zien, want met het balgevoel en traptechniek zit het wel goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren