Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Slechte band met Ronald Koeman maakt vertrek bij Barcelona onvermijdelijk’

Laatste update:

Het is onvermijdelijk dat Miralem Pjanic Barcelona deze zomer achter zich laat. Romeo Agresti, Juventus-watcher voor Goal, zegt in een livesessie met transferexpert Fabrizio Romano op Twitch dat de 31-jarige middenvelder een slechte band heeft met Ronald Koeman. Er is de afgelopen tijd veelal gespeculeerd over een terugkeer van Pjanic naar Juventus, maar Agresti en Romano achten een rentree in Turijn gecompliceerd.

Volgens Agresti zal het niet meer goed komen tussen Koeman en Pjanic. In maart vroeg de Bosnische middenvelder via de media om een kans bij Barcelona. “Ik wil Koeman vragen om me twee of drie wedstrijden op te stellen, zodat ik mijn spel kan laten zien. Ik wil de club helpen om dit seizoen de dubbel te winnen, ik zal nooit opgeven”, sprak Pjanic. Onze meldde vervolgens dat Koeman daarop een reprimande had uitgedeeld en de middenvelder deze zomer wilde gaan lozen. Het vertrek van Pjanic lijkt inderdaad onvermijdelijk.

Het is geen geheim dat Barcelona Pjanic graag wil slijten. Niet alleen drukt hij met zijn salaris zwaar op de begroting, maar er is tevens nog weinig afgeschreven op zijn transfersom. De ruildeal die Arthur Melo een jaar geleden de omgekeerde weg naar Juventus deed bewandelen is bij Barcelona de boeken in gegaan met een waarde van zestig miljoen euro. De clubleiding van Barcelona heeft reeds om tafel gezeten met de entourage van Pjanic en de conclusie van die gesprekken is dat een transfer lastig te realiseren wordt gezien de situatie op de transfermarkt.

AS meldt dat Barcelona toch optimistisch is over het vertrek van Pjanic, die nog vastligt tot medio 2024. Agresti stelt dat er weinig andere keuze is, want de band met Koeman is dusdanig matig dat er voor Pjanic geen toekomst bij Barcelona ligt. Spaanse media zien het als een veelzeggend teken dat Pjanic afgelopen zaterdag in de oefenwedstrijd tegen VfB Stuttgart slechts elf speelminuten als invaller kreeg. Mundo Deportivo schreef dat er maandag gesproken zou worden met Juventus, maar Agresti en Romano zien een terugkeer naar Turijn niet zo snel gebeuren.

De prioriteit van Pjanic ligt wel bij Juventus, maar dat is andersom niet het geval. Juventus heeft de zinnen gezet op het aantrekken van Sassuolo-middenvelder Manuel Locatelli, voor wie huurdeal met een verplichte optie tot koop ter waarde van 35 miljoen euro naar de prullenbak is verwezen. Agresti en Romano denken dat Juventus na de terugkeer van Massimiliano Allegri liever een frisse wind laten waaien dan de gearriveerde Pjanic terug te halen. Een groot probleem is tevens dat Pjanic een jaarsalaris van negen miljoen euro opstrijkt in Barcelona.

Pjanic zal dus moeten inleveren om terug te kunnen keren bij Juventus, waar hij tussen 2016 en 2020 actief was. Een eventueel vertrek van Aaron Ramsey, die la Vecchia Signora probeert te slijten in de Premier League, zou de terugkeer van Pjanic in een stroomversnelling kunnen brengen. Agresti en Romano benadrukken dat Paul Pogba momenteel in ieder geval niet in beeld is bij Juventus. Vlak voor de coronapandemie uitbrak, was Juventus in vergevorderde onderhandelingen met diens zaakwaarnemer Mino Raiola en werd er een bod bij Manchester United voorbereid. Dat is momenteel niet aan de orde.

Snap jij dat Miralem Pjanic geen kans krijgt bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Hoop echt dat pjanic zo snel mogelijk vertrekt hem ruilen voor arthur was echt overbodig

2 augustus 2021 om 21:35

Dat is toch wel een hele belachelijke deal geweest. Dat kon je op voorhand al weten.

2 augustus 2021 om 21:42

@Ajax12321 idd dat wist iedereen al een 24 jaar oude speler ruilen voor een 31 jarige oude speler is een hele domme deal juventus is hier de winnaar

2 augustus 2021 om 22:15

Alleen al voor dat contract tot 2024 verdient Bartomeu een gevangenisstraf. Wat een ongekend slecht beleid.

2 augustus 2021 om 23:35

En dan nog eens het loon van die dertiger verhogen?! Dat is idd crimineel

3 augustus 2021 om 00:41

@origineel idd maar bartomeu doet het allemaal expres om die club naar beneden te krijgen

3 augustus 2021 om 07:00

Die deal is destijds toch alleen gemaakt om boekhoudkundig wat meer adem over te houden? Beide spelers zouden een summiere rol gaan hebben in Barcelona.

3 augustus 2021 om 09:44

Volgens mij was die deal puur voor Bartomeu. Als Barcelona verlies maakt over 1 jaar dan kan de voorzitter daar voor 15% persoonlijk aansprakelijk gesteld worden (meen ik gelezen te hebben). Door de verkoop van Arthur kwam er 70 miljoen in het laatje, de koop van Pjanic kostte 60 miljoen. Echter kan je die 60 miljoen in 5 contractanten afschrijven en maak je dus technisch gezien een winst over dat seizoen. Corrigeer mijn overigens als ik mis zit, maar zo heb ik het gelezen.

3 augustus 2021 om 10:42

@FR-RKC ja ook maar bartomeu deed het ook om zich zelf te beschermen

Pjanic vond ik bij Juve al niet goed, is onder druk matig en speelt alleen maar breed en terug, Juventus moet Pjanic niet terug nemen willen ze CL winnen hebben ze echte toppers nodig, gene semi toppers...

2 augustus 2021 om 21:14

@aqua1 zolang die weg is bij barca vindt ik het prima

2 augustus 2021 om 21:20

Heel slecht bij Barca, bij Juve vond ik hem echt goed in een soort van Jorginho rol nu. Ruimde ook verdedigend genoeg vuil op, maar niks voor Barca, hele andere stijlen.

2 augustus 2021 om 21:23

Laatste periode bij juve vond ik hem ook niet goed, daarvoor zeker wel. Helaas flink afgezakt

2 augustus 2021 om 21:26

@binny idd pjanic is echt een pure juventus speler vindt hem zelf niet passen bij juventus

3 augustus 2021 om 09:36

eerste 2 seizoen bij juve was die prima, maar zn verval begon onder allegri's laatste seizoen, het jaar erna met sarri is die gewoon naar de bodem gezakt en was slechts een schim van de speler die hij ooit was.

3 augustus 2021 om 10:44

@Barmitswa en een en speler die barca nooit nodig heeft gehad, we hebben al frenkie-busquets als controleus, ik weet zeker dat als koeman 4-3-3 gaat spelen, met frenkie-busquets-pjanic zou dat mislukken

Beetje off topic: Hoe is het eigenlijk met Arthur? Hij begon redelijk bij barca. Bij Juve idem. Hij was lovend over Ronaldo omdat die hem ongevraagd ging helpen met voeding etc. Maar na die begin periode niks meer over gehoord of zelden gezien. Bij Brazilië zag ik hem niet bij copa en niet bij OS. Wat is zijn status momenteel?

2 augustus 2021 om 22:15

Arthur is op dit moment geblesseerd. Hij heeft een aantal weken geleden een operatie gehad waardoor hij minstens 2 maanden uit de roulatie is.

2 augustus 2021 om 22:17

Die jongen lijkt ook niet het lichaam voor topsport te hebben. Daarnaast is hij volgens mij te veel met feestjes bezig.

2 augustus 2021 om 22:25

@barcalover123 idd en is altijd na de 1e helft spelen kapot, barca fans die overhypte dat hij de xavi was van barca, is hij totaal niet heeft geen diepgang scorend vermogen dreiging naar voren, alleen balletjes heen en weer passen zelfs puig schat ik beter dan arthur

2 augustus 2021 om 23:52

Qua fysiek vind ik dat wel meevallen eerlijk gezegd. Dan vind ik zijn lichaam eigenlijk wel gelijkwaardig als het lichaam van Xavi en Iniesta destijds. Voor het spel wat Barca wil spelen hoef je niet eruit te zien als een hunk, misschien is Busquets wel het beste voorbeeld daarvan.

2 augustus 2021 om 23:58

Niemand beweerde dat hij op het niveau van Xavi zat of zou komen, dat geldt trouwens ook voor de talenten die de afgelopen dagen de hemel ingeprezen werden. Zo goed waren Xavi en Iniesta namelijk. Pas kan je stellen dat iemand dichtbij het niveau van die twee is gekomen, wanneer hij daadwerkelijk ook dezelfde bijdrage kan leveren op hetzelfde niveau als een van die twee. Wat mensen wel zeiden, is dat de speelstijl van Arthur nogal veel leek op die van Xavi. En dat klopte ook gewoon hoor, met name tegen Tottenham in die geweldige wedstrijd waarin Barca 4x scoorde liet Arthur zich van zijn beste kant zien, voor wat betreft de gelijkenissen die hij had/heeft met Xavi, kijkend naar zijn speelstijl. Dat is echter wat anders dan beweren dat hij op het niveau van Xavi zit, zoals jij stelt dat fans destijds beweerden. Als je serieus denkt dat Arthur niet in staat is om meer te doen dan enkel zijpasses geven, zou ik je aanraden om in ieder geval de volgende 3 wedstrijden terug te bekijken: Barca-Sevilla, Tottenham-Barca, Osasuna-Barca

Buiten zijn periode bij As Roma om nooit echt overtuigd geweest van deze speler.

2 augustus 2021 om 22:58

Bij FC Metz speelde hij echt fenomenaal en in zijn eerste jaren bij Juventus vond ik hem goed spelen

Messi had eigenlijk al akoord moeten gaan met 35 miljoen ofzo gedurende 5 jaar is dit toch iets van 175 miljoen in plaats van 250 miljoen die hij nu nog zal krijgen.
Uiteindelijk moet men rekenen dat hij nog 3(max 4) seizoenen goed zal zijn en die laatste 2 mag je maar voor weinig rekening mee houden.

250 miljoen delen door 3 jaar (4 jaar) is nog steeds meer dan 83,3 miljoen (62,5 miljoen).
175 miljoen delen door 3 jaar (4 jaar) komt nog uit op 58,3 miljoen (43,8 miljoen).

3 augustus 2021 om 09:21

Messi moet akkoord gaan met 10 miljoen bruto per jaar om zijn liefde voor Barca te tonen.

Lekker laten gaan. De talenten die in de laatste wedstrijd op het middenveld stonden kan je beter op de bank zetten en laten invallen dan deze duurbetaalde speler. Heeft niet kunnen imponeren bij Barca, dus beter om afscheid te nemen.

Ik dacht gelijk aan een terugkeer bij AS Roma of Lyon, maar die gaan echt niet dat enorme salaris van hem betalen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren