Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sky Sports: verrast Tottenham voelt zich misleid door ‘dubbelspel’ van Slot

Laatste update:

Ook Engeland is in de ban van het nieuws dat Arne Slot langer aanblijft als trainer van Feyenoord. Volgens Sky Sports heeft de clubleiding van Tottenham Hotspur namelijk besloten te stoppen met de onderhandelingen met Slot, diens entourage en Feyenoord. The Spurs betichten Slot zelfs van ‘dubbelspel’ en zijn ‘totaal verrast’ door de berichtgeving vanuit Nederland. Volgens de nummer acht van de Premier League heeft de Bergentheimer de interesse vanuit Engeland gebruikt om er een verbeterde deal met Feyenoord uit te slepen.

Donderdagochtend kwam Voetbal International, tegen alle geruchten in, met de primeur dat Slot ook komend seizoen de trainer van Feyenoord zal zijn. De oefenmeester zelf werd vervolgens geciteerd door het Algemeen Dagblad. “Ik heb een hoop gehoord over de interesse van andere clubs in mij. Ik ben dankbaar voor de waardering die daaruit spreekt, maar mijn wens is om bij Feyenoord te blijven en door te bouwen op de basis die er de afgelopen twee seizoenen is gelegd. Er lopen geen transferbesprekingen en die zijn er ook niet geweest en de bespreking van gisteren ging uitsluitend over een eventuele verlenging: alle gesprekken met Feyenoord zijn slechts daarop gericht. Ik kijk uit naar het nieuwe seizoen bij Feyenoord.”

In Engeland, en met name bij Tottenham, heerst momenteel totale verbazing. Volgens het goed geïnformeerde Sky Sports blijft bij de club het gevoel hangen dat Slot de interesse van the Spurs heeft gebruikt om een verbeterd contract te krijgen in Rotterdam-Zuid. Tottenham zit al sinds eind maart zonder manager en had de hoop met Slot het probleem op te lossen. De Londenaren blijven door de plotselinge ontwikkeling verbouwereerd achter. Bij Feyenoord, dat hoog in de boom zit wat betreft een afkoopsom voor Slot, ligt de hoofdtrainer nog vast tot medio 2025.

Tottenham ging ervan uit dat de clausule in het contract van Slot, die rond de vijf miljoen euro zou liggen, al deze zomer geldig was. In werkelijkheid is de trainer pas volgende zomer tegen dat bedrag op te pikken. Daarover zouden de trainer en diens zaakwaarneemster Rafaela Pimenta in eerste instantie niet gesproken hebben. Van algemeen directeur Dennis te Kloese kregen de Engelsen vervolgens te horen dat Feyenoord minimaal het dubbele verlangt voor de kampioenenmaker, terwijl het meenemen van meerdere werknemers vanuit Rotterdam-Zuid nog eens vijf miljoen euro extra zou kosten. Zodoende voelt Tottenham zich ‘misleid’ door de onduidelijkheid vanuit Slot en diens entourage.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik weet niet precies wat Slot nou allemaal aan het doen is, maar af en toe heb je het gevoel idd dat ie het niet helemaal fair speelt. Stal Raiola trucje? Niet verboden, maar niet de meest nette stijl. Edit: blijkt nou dat de Spurs zelf de stekker eruit hebben getrokken?! Dus geen bewuste keuze van Slot, maar de optie Spurs was gewoon weggevallen?! Lekker dan.

25 mei 2023 om 11:58

Het is toch niet verboden om met een potentieel nieuwe werkgever te praten? Ik ken menig mensen die met een bod van een nieuwe werkgever in het kantoor van zijn huidige werkgever staan. Plus voor het hele spurs verhaal gaf Te Kloese al aan dat Slot een extra waardering verdiende in de vorm van salaris.

25 mei 2023 om 12:02

Volgens mij geef ik dat aan in mijn laatste zin 😉.

25 mei 2023 om 12:03

Nee verboden is het niet, maar netjes vind ik het ook niet. Dat zal voor iedereen anders zijn. Maar ik ga niet dreigen met weggaan. Als ik vind dat ik te weinig betaald krijg dan geef ik dat aan. Vind mijn baas dat onzin en krijg ik er niets bij, dan is dat zijn vrije keuze. Ben ik ontevreden dan ga ik verder kijken. Krijg ik dan meer dan ga ik ook weg. Het is een zwaktebod om dan alsnog te blijven. Mensen die dat doen zijn goedkope geldwolven zonder ruggegraat. Maar hey dat is gewoon mijn mening

25 mei 2023 om 12:06

" niet helemaal fair speelt " " trucje " " niet de meest nette stijl " vind ik lichtelijk overdreven. Welkom in de grote mensen wereld!

25 mei 2023 om 12:06

Dreigen om weg te gaan? Allemaal ongefundeerde aannames.

25 mei 2023 om 12:09

Ana-realist, 'grote mensen wereld'. Sneue opmerking. Ben jurist en weet precies hoe het werkt. Is gewoon niet mijn stijl in mijn 'grote mensen wereld'. Maar ja, als jij de 'grote mensen wereld' associeert met zoveel mogelijk geld eruit halen, hoef ik niet te leven in jouw 'grote mensen wereld'. En ben ik heel blij met hoe ik het doe. En dat geef ik ook aan. Niet verboden, maar niet mijn stijl.

25 mei 2023 om 12:10

Op komen voor je eigen belang dan ben je een goedkope geldwolf lol ?

Hoe denk je dat het er in de top aan toegaat?
Staat vol met dat soort truukjes.
Soms moet je meegaan anders blijf je achter.
Maar je hebt ten minste een ruggengraat toch ?

25 mei 2023 om 12:10

Rochus. Wat is er precies mis mee om je werkgever in te lichten dat je ergens anders meer kan verdienen en dat je hun de kans geeft om een wederbod te doen? Als je dan al een goedkope geldwolf bent zonder ruggengraat?

25 mei 2023 om 12:11

Rochus wat ik ook nog wel eens hoor dat zodra mensen dan hebben besloten weg te gaan de oude werkgever ineens wel met extra geld of andere dingen over de brug kan komen. Dat vind ik ook altijd wat hypocriet van werkgevers.

25 mei 2023 om 12:12

Tottenham heeft er zelf een spel van gemaakt. Met Nagelsmann, Poch en een hele lijst van kandidaten die zogenaamd een selectie door moesten maken. Hebben niet eens in de gaten dat de trainers daar niet voor in zijn.
Tottenham had duidelijk voor 1 iemand moeten gaan. Nu is het huilen omdat Slot zich niet leent voor deze spelletjes.

25 mei 2023 om 12:16

Genoeg mensen met boter op hun hoofd. Slot is een goede trainer, maar kijkt gewoon verder omdat hij ambitieus is. Niks mis mee, als fans ook gewoon blij mee zijn, maar niet roepen dat hij een Feyenoorder is, is gewoon een passant. Ook denk ik dat Slot in Engeland niet een hele goede beurt heeft gemaakt, zolang Levy bij de Spurs zit zal dit geen optie meer zijn. Bij alle andere clubs blijft hij gewoon welkom, nu denk ik dat zonder goede CL prestaties de absolute topclubs niet komen. De Spurs en Dortmund zijn in mijn ogen daarna wel echt de mooiere clubs om in te stappen.

25 mei 2023 om 12:17

@formus Zo dan, ben jij jurist. Dat veranderd de hele zaak. Ik ben ook trots op hoe jij het doet ❤️

25 mei 2023 om 12:22

@rochus, niet netjes vind ik ergens ook wat overdreven. Het is natuurlijk gewoon zo dat hij bij Tottenham aanzienlijk meer kan verdienen. Als Feyenoord er niet in mee zou gaan was hij ook gewoon naar Tottenham gegaan. Ik heb zelf ook weleens in die situatie gezeten: praten met een potentiële nieuwe werkgever met een beter (financieel) perspectief. Toen heb ik voor mezelf een minimale verhoging in mn hoofd bepaald waarvoor ik zou blijven. Dat wilden/konden ze niet, dus ben ik weg gegaan. Feyenoord voldoet wel aan zijn eis, dus blijft hij. Dat is gewoon logisch onderhandelen en zou ik niet scharen onder 'niet netjes'.

25 mei 2023 om 12:24

Ik heb Slot niet horen driegen? Jij wel?

25 mei 2023 om 12:27

@ducktaildo, daar is niets mis. Het is alleen niet mijn stijl. Als ik ergens om moet vragen in plaats van het te krijgen vanwege prestaties dan is dat geld voor mij helemaal niets waard. Ik krijg liever €1000 per maand erbij omdat mijn baas blij met me is dan dat ik moet vragen om €2000 omdat ik dat ergens anders ook kan krijgen. Onder de streep scheelt het maar een paar 100 euro netto. Dat geeft mij geen voldoening of waardering. Geld is voor mij niet meer dan een middel en niet een doel. Wellicht dat dat het verschil verklaart.

25 mei 2023 om 12:29

@1afcajax1, de een noemt het onderhandelen, de ander noemt het niet netjes. Zoals ik aangeef is dat voor iedereen anders. Ik geef enkel mijn visie.

25 mei 2023 om 12:31

@consy, nee inderdaad. Als ik een pistool op tafel leg zonder iets te zeggen dan bedreig ik ook niemand, maar iedereen begrijpt het signaal. Als je met THS gaat praten is dat exact hetzelfde. Zelfs jij zou dat moeten snappen.

25 mei 2023 om 12:37

Rochus. Maar dan snap ik nog steeds niet je opmerking 'geldwolf zonder ruggengraat'. Maar in een scenario 'bedrijf benadert mij en geeft mij een aanbiedingen waar ik wel oren naar heb omdat het een financiële stap is', dan stel ik mij huidige werkgever wel op de hoogte en geef ik hun een kans om een wederbod te doen. Ik vind dat eerder netjes dan een geldwolf zonder ruggengraat. Vind het juist heel onbeschoft om te vertrekken zonder hun een kans te geven om mij te kunnen behouden.

25 mei 2023 om 12:43Als je enkel voor het geld blijft dan ben je imo een geldwolf. Dat is wat ik bedoel. Ik blijf bij mijn werkgever omdat ik plezier heb. Heb ik dat niet dan ga ik weg. Geld is voor mij geen drijfveer. Wat is het geld waard als je erom moet vragen in plaats van het te krijgen? Voor mij helemaal niets. Een werkgever die dat nodig heeft om mij salaris erbij te geven is ook niet mijn type werkgever.

-edit- als voorbeeld: Waar ik nu werk heb ik getekend zonder dat ik het salaris wist. Ik heb aangegeven dat ik daar wel op vertrouwde en dat ik het bij mijn eerste salaris wel zou zien. Ik had gewoon veel vertrouwen in het werk wat ik kon gaan doen en wist dat ik veel plezier zou hebben (en tijd om te VZ-en).

25 mei 2023 om 12:47

Rochus. Tja mij is onder andere salaris van belang. Het is niet voor mij het belangrijkste, maar wel 1 van de pijlers. Daarnaast heb ik nog meerdere pijlers zoals: afstand, thuiswerken, sfeer, doorgroeien en werkzaamheden. Uiteindelijk zal salaris bij jou ook van belang zijn; jij moet immers ook kunnen rondkomen. Maar wij staan er gewoon anders in. Maar om mensen nu uit te maken voor ruggengraatloze geldwolven vind ik nogal wat.

25 mei 2023 om 12:57

De media maakt er een spel van.

25 mei 2023 om 13:05

Rochus. Nog even over je puntje wat betreft 1000 euro of 2000 euro meer en dat dat netto niet zoveel uitmaakt. Als je een huis wil kopen maakt 1000 euro meer per maand echt een wereld van verschil.

25 mei 2023 om 13:10

Dus als jij een aanbod krijgt van de concurrent om 1000 euro meer te verdienen…..? Dan ga je daar op in of je praat met je huidige werkgever of hij ook een stap wil zetten? Niet heel vreemd. Wat mij vooral bijblijft is dat we afgelopen dagen vooral heel veel tegenstrijdige berichten gelezen hebben en dat de “waarheid” op zijn vroegst na afloop bekend wordt (als we allen details überhaupt te horen krijgen).

25 mei 2023 om 13:22

@erasmus, ik krijg regelmatig een aanbod om ergens anders voor meer te gaan werken. Waarom zou je dat doen als je gelukkig bent?

@ducktaildo "rochus. Nog even over je puntje wat betreft 1000 euro of 2000 euro meer en dat dat netto niet zoveel uitmaakt. Als je een huis wil kopen maakt 1000 euro meer per maand echt een wereld van verschil." Hoezo dat? Ik heb mijn droomhuis op een voor mij droomplek. Ik heb daar alles wat ik wil (en nog wel meer) en zou nergens anders willen wonen.

Uiteindelijk zal salaris bij jou ook van belang zijn; jij moet immers ook kunnen rondkomen

Ik denk dat daar het punt zit. Ik krijg zoveel meer dan dat ik nodig heb om rond te komen dat geld voor mij daarom geen issue is.

25 mei 2023 om 13:32

Rochus. Ik denk vooral het punt is je alles op jezelf projecteert? Je geeft zelf dus aan 'ik heb mijn droomhuis en krijg/heb meer dan genoeg geld om van te eten en drinken'. Maar als pietje om de hoek zijn droomhuis wil kopen en geen geldzorgen (in de vorm van de basis) wil hebben en hiervoor een aanbiedingen krijgt die dit kan realiseren, maar heeft een loyaliteitsgevoel richting zijn huidige werkgever en wil deze niet zomaar laten vallen. Dan is het dus een ruggengraatloze geldwolf? Je weet dat er mensen in dit land zijn die geen eens een huis kunnen kopen/huren? Laat staan hun droomhuis? Ik vind persoonlijk dat je een hele grote groep mensen nu in een hoek drukt alsof zij even wisselen van baan om een 2e Ferrari voor de deur te krijgen.

25 mei 2023 om 13:34

Je praat heletijd voor jezelf rochus maar jouw standaarden zijn niet die van iedereen. Ik zou mijn werkgever al voor 500 eu al verlaten boeit mij het, werk is werk en niet je familie. Einde van de dag moet JIJ rondkomen.

Slot heeft terecht zijn opties gehouden en heeft gewoon ambitie. Uiteindelijk blijft die met nog eens een riant salaris. Slot blij, feyenoord blij.

25 mei 2023 om 13:48

Ana-realist helemaal mee eens, lekker tegen elkaar uitspelen en doen wat uiteindelijk het beste voor jezelf is. Doen bedrijven en voetbalclubs ook.

25 mei 2023 om 14:02

@rochus baalt gewoon dat Slot blijft haha geweldig. En je eerste bericht spreek je al tegen jezelf.

Als mij werkgever niet wilt geven vrije keuze dan kijk ik ook verder. Dat zou betekenen dat je niet waardevol genoeg bent. En je verhaal van dat het maar 100 euro nette scheelt is ook onzin.

25 mei 2023 om 14:19

@ Rochus - jij en ik moeten waarschijnlijk werken tot we 68 jaar zijn waarbj we ieder jaar een klein beetje meer krijgen dat het jaar ervoor.

Voor voetballers (coaches in mindere mate) moet je fiancieel pieken op je hoogtepunt zodat je hier later op kunt terugvallen. Daarom is de balans tussen plezier in je werk en het geld dat je er voor krijgt wel heel anders, dat kan per jaar erg verschilen..

25 mei 2023 om 21:40

Rochus is enorm teleurgesteld dat hij blijft en voorziet een moeilijk komend seizoen.

En je kan van alles hier zeggen, dat je een miljoen verdient, 3 huizen hebt, een privéstrand, het is een forum, we weten het niet. Voor hetzelfde geld loopt Rochus in de bijstand en woont hij bij zijn moeder ;-).

25 mei 2023 om 11:58

We weten natuurlijk niet hoe het is gegaan maar ik denk dat je het ook anders zou kunnen zien. Ik denk dat Slot wel degelijk wilde máár Spurs wilde 7 miljoen (volgens Engelse media) betalen. Moet Feyenoord dan accepteren terwijl de clausule volgend seizoen ook zoiets bedraagt? Feyenoord vond van niet en terecht. Slot zag natuurlijk de bui al hangen en nam net zoals Van Nistelrooy zelf het initiatief door te zeggen dat ie blijft ipv het getouwtrek af te wachten en uiteindelijk Spurs zelf te zien afhaken.

25 mei 2023 om 12:07

Nope, weten we ook niet. Maar bij Slot komen me dit soort zaken iets te vaak naar buiten. En wat ik hieronder ook al zeg: waar rook is, is vuur. En bij Slot is er vaak iets te veel rook 😉.
Het is niet mijn stijl, maar hoe Raiola onderhandelde (en nu ook zijn opvolgers), vind ik überhaupt niet netjes. Maar er zijn er velen die er van houden en zeggen dat ze hey maximale voor hun cliënten eruit halen. Ben zelf jurist en haal ook het maximale voor mijn cliënten eruit. Maar wel met open vizier.

25 mei 2023 om 12:13

Precies, en ik kan mij best voorstellen dat er clubs zijn, die om bovenstaande reden niet met bepaalde zaakwaarnemers willen praten of onderhandelen.
Het valt mij ook een beetje tegen van Slot, hoewel je niet weet hoe het allemaal gegaan is op detailniveau.

25 mei 2023 om 12:22

Wat valt je precies tegen van Slot?

25 mei 2023 om 11:58

Misschien iets minder naar al die media luisteren. Het hele onderwerp is compleet kapot geschreven. Hij had al bijna z'n tuinstoelen uitgezocht in Londen...

25 mei 2023 om 13:14Wij als buitenstaanders weten niet hoe de vork in de steel zit. De pers ook niet. Dit is een leermomentje voor iedereen die zijn oordeel al klaar had (inclusief mezelf): geloof de pers niet! Zeker de Telegraaf niet en Valentijn voorop. Het feit dat "de media"alles maar plaatst is puur voor de clicks. En wij clicken en reageren wel... Eigenlijk heel triest.

25 mei 2023 om 12:07

Gewoon slim. Wilde misschien wel helemaal nooit naar Tottenham, gebruikt die interesse om het voor zichzelf zo goed mogelijk te maken bij Feyenoord. Clausule van 7 miljoen zal naar beneden zijn komende zomer, absoluut top salaris en mag zich meer bemoeien met het aan/verkopen van spelers.

25 mei 2023 om 12:32

Absoluut top salaris? Dat verdien je bij PSG, City en Bayern. Bij Feyenoord verdien je een salaris waar de mensen met een absoluut topsalaris op neerkijken.

25 mei 2023 om 12:48

Dus met en jaar salaris van en 3,5 miljoen per jaar noem jij geen absoluut topsalaris? Bij psg,city en bayern verdienen ze 10 miljoen per jaar dat zijn absurde bedragen. Slot krijgt gwn en top salaris.

25 mei 2023 om 12:14

Dit is de voetbalwereld , daar gebeuren wel ergere dingen dat dit. Ook al zou hij de Spurs gebruikt hebben , dat is toch een eeuwen oude list?

25 mei 2023 om 12:50

Formus,
Ik snap wel wat je zeg.
Slot zou een prima politicus wezen. Heeft een prima babbel en lult zich over prima doorheen..
Nou vnd ik die manager van Spurs ook een boef hoor.
De waarheid zou ergens in het midden liggen denk ik.
Ik ben super blij dat die blijft en had de spurs ook niet de juiste stap gevonden trouwens.
Maar ik snap heel goed dat sommige mensen Slot toch wat anders gaan zien.

25 mei 2023 om 12:52

Spelers doen toch niet anders? Of medewerkers in zijn algemeenheid. Solliciteren bij bedrijf B en het (verbeterde) voorstel neerleggen bij je huidige chef A. Dan kan die dat matchen, overtreffen of negeren.

25 mei 2023 om 13:18

"The Spurs betichten Slot zelfs van 'dubbelspel' en zijn 'totaal verrast' door de berichtgeving vanuit Nederland." Het is niet de eerste keer dat Slot aan 'dubbelspel' doet 😉

25 mei 2023 om 13:30

Spelen de clubs het wel fair dan de Engelsen met miljoenen geld uit tv rechten die wel even wat spelers denken
op te halen voor een schijntje top gedaan door Feyenoord en ze behouden de beste trainer van de eredivisie.

25 mei 2023 om 13:40

Tottenham was bereid om 7 miljoen euro aan Feyenoord te betalen. Dat zegt ook iets over hoe graag ze Slot wilde hebben. Feyenoord had Slot natuurlijk nooit laten vertrekken voor 7 miljoen eiro.

25 mei 2023 om 13:59

Het zou Feyenoord zoveel geld kosten en onzekerheid opleveren als ze Slot + staff laten vertrekken, zelfs voor 20 miljoen zou het een slechte deal zijn wat mij betreft. Zowel Feyenoord als Slot hebben zich zakelijk opgesteld, maar er is voor Feyenoord gewoon weinig te winnen bij een transfer van Slot.

Nu heeft Feyenoord rust in de tent en kan het zich voorbereiden op het cruciale seizoen 2023-2024. Dan zijn er twee CL plekken te verdelen, de topclub die misgrijpt zal een flinke achterstand op de andere twee oplopen.

25 mei 2023 om 14:23

Vooral de media hebben er een circus van gemaakt. Sky Sports voorop. Daarnaast, toen feyenoord 'hernst Meister' werd, kondigde Te Kloese al aan, aan een nieuw voorstel te gaan werken.

25 mei 2023 om 15:26

Je bent waarschijnlijk een enorm redelijke kerel, maar je klinkt als een waardeloze onderhandelaar. Het betaald voetbal is een business. Als je kans ziet om meerdere partijen tegen elkaar uit te spelen om voordeel te halen, dan doe je dat! Ik zou mijn zaakwaarnemer op staande voet ontslaan als ze geen gebruik hadden gemaakt van de interesse van Tottenham om een verbeterd contract uit het vuur te slepen.

25 mei 2023 om 17:54

@formus: volgens mij wil jij gewoon negatief overkomen. Feyenoord,lees ten Kloese, heeft het al weken over een verbetering van het contract voor Slot. Tottenham daarentegen komt niet bij Feyenoord met een bod. Dus kiest Slot voor een verbetering van zijn contract bij Feyenoord. En als tottenham zich genaaid voelt, dan moeten ze eens in de spiegel kiken. Hoeveel trainers en spelers hebben ze al niet vernacheld de laatste jaren. Het is gewoon een afgegleden topclub die totaal geen aantrekkelijke partij is voor nieuwe spelers. Ik ben in de jaren 80/90 3 keer op White Heart lane geweest, toen hadden ze nog mooie spelers (hoddle, ardiles, waddle, linneker, gascoinge) maar nu is het een grote middelmaat.

25 mei 2023 om 12:08

Als ze maar niet voor Heitinga gaan

Toch onbetrouwbaar die Slot

25 mei 2023 om 11:55

Een zeer fijne uitgangspositie voor die beste man, haalt er nu (en terecht) alles uit. Maak vijanden en win vrienden, topsport mentaliteit.

25 mei 2023 om 11:55

Hoezo hij blijft toch bij Feyenoord

25 mei 2023 om 11:57

Was die al toen die halverwege het seizoen bij AZ al bezig was met Feyenoord

25 mei 2023 om 11:58

Is toch totaal niet vergelijkbaar? Bij AZ had die een aflopend contract. Bij Feyenoord liep die nog 2 jaar door.

25 mei 2023 om 12:54

Bij AZ liep zijn contract ook nog door, nog 7 of 8 maanden, nee is geen 2 jaar maar ook niet van vandaag op morgen

25 mei 2023 om 13:37

Hij praatte toch met Feyenoord over de periode nadat zijn contract afliep? Waarom blijft iedereen hier nou over doorgaan?

25 mei 2023 om 12:27

@Di Stefano: voorlopig komen alle berichten over wel of niet naar The Spurs gaan, van Nederlandse en Engelse kranten. Als je naar de communicatie van Slot zelf kijkt, heeft hij niks raars gezegd.

25 mei 2023 om 13:31

Hoezo onbetrouwbaar loyaal aan zijn club en dat hij wat extra geld versiert geen punt Feyenoord gaat gewoon weer voor de titel en meer wen er maar aan.

Achja het blijft een baan. Misschien dat Slot dit wel heel slim heeft gespeeld om een nog leukere aanbieding van Feyenoord te krijgen. Al met al heeft Feyenoord het goed voor elkaar met oog op volgend seizoen. Chaos bij de twee concurrenten en hun kampioenscoach binnen kunnen houden.

25 mei 2023 om 11:56

Als succescoach zit je natuurlijk altijd in de beste positie.

25 mei 2023 om 11:57

Weet je, als ie dit bij Feyenoord zo gespeeld had, waren de rapen gaar bij de Feyenoorders. Nu vinden ze het leuk. Vind het persoonlijk niet de meest nette actie als dit allemaal waar is, maar waar rook is is vuur. En bij Slot is er vaker veel rook 😉

25 mei 2023 om 12:03

Hoe waren de rapen gaar? Het verhaal is toch ook letterlijk dat hij dit gedaan heeft om feyenoord meer te laten betalen? En iedereen bij feyenoord vind het toch goed nieuws!

25 mei 2023 om 12:04

Dat geldt toch voor iedereen? Dat het mooi is als er chaos heerst bij de concurrent, maar niet bij jezelf. Feyenoorders hadden grotendeels rekening gehouden met een vertrek van Slot, alleen maar een fantastische verrassing dat hij (lijkt het toch) blijft.

25 mei 2023 om 12:05

@formus, hij of zijn management praat na een goed seizoen met een mogelijk nieuwe werkgever, maar besluit om te blijven. Wat is daar niet netjes aan? Heb je zelf nog nooit een potentiã«le nieuwe werkgever benaderd? Of gebruik gemaakt van het feit dat interesse in je is?

Tuurlijk vinden Feyenoorders het nu mooi, omdat het muntje hun kant opvalt. Als hij toch voor Tottenham had gekozen dan waren er ook heel veel Feyenoorders geweest die hem een stap gunde en de keuze zouden snappen.

25 mei 2023 om 13:33

Jaloers dat Feyenoord gewoon de beste trainer behoudt proef ik afgunst maak de Coolsingel maar alvast weer klaar.

25 mei 2023 om 13:56

Het wordt tijd dat het ook weer een beetje gaat roken bij Ajax wat een wespennest.

25 mei 2023 om 12:21

Ik zie dat Ajax je juiste weg in geslagen is en de posities goed invullen nu alleen nog een nieuwe algemeen directeur en trainer en ik zie het allemaal wel goed komen. Goede hoop in '23 - '24

25 mei 2023 om 12:58

Remcorevenber ken jij al die gasten dan? Ik heb echt geen benul of ajax de posities goed of slecht aan het invullen is.
En nog even een trainer en algemeen directuer. De 2 belangrijkste posities binnen een voetbalclub alleen ..
Het enige dat ik weet is dat er veel posities opnieuw ingevuld worden. Stabiliteit is doorgaans een stuk beter.

25 mei 2023 om 13:11

Ik zie dat mensen Ajax er weer aan de haren moeten bijslepen in een Feyenoord-topic. Doet er niet toe hier. Hou je bij je Ajax-leest.

25 mei 2023 om 12:23

Concurrent? Zovaak wordt feyenoord geen kampioen.. Voor hetzelfde geldt is het volgend jaar chaos bij feyenoord, dat kan zomaar omslaan als er tegenslagen komen, het vuurtje dooft. Zo kunnen psv en Ajax volgend seizoen ineens de sterren van de hemel spelen. Dit jaar is geen garantie voor het komende jaar.

25 mei 2023 om 12:38

Met 13 punten verschil kun je idd niet over concurrenten spreken.😄 Veel plezier voor de strijd om plek 3/4, spannend!

25 mei 2023 om 12:54

Zo kan Ajax komende zomer weer 100 miljoen investeren en weer compleet door het ijs zakken. Zo kan je nog wel even doorgaan. Het feit is dat dit seizoen Feyenoord weinig tot geen concurrentie had van de traditionele top 3 clubs. Degene die dat mogelijk heeft gemaakt blijft zitten. Ajax heeft nog steeds geen nieuwe trainer en een bestuur dat opgestapt is en PSV heeft een crisis wat betreft Staff, spelers, directie etc. Feyenoord heeft het gewoon beter voor elkaar op dit moment en dat zal vast en zeker meewerken naar het nieuwe seizoen toe.

25 mei 2023 om 13:20

Ja alles kan. Zo gaat dat in het voetbal. Serieus.
Maar feit is wel dat op dit moment feyenoord er gewoon het beste voor staat.

25 mei 2023 om 13:36

Vlgs mij is de totale chaos bij Ajax door wanbeleid van oa Van der Sar die vast geplakt op het pluche zit voor een belachelijk salaris het wordt bouwen bij Ajax gaat wel even duren dus geen
concurrentie voor Rotterdam.

Logisch, Slot speelt een spelletje met de feyenoord aanhang omdat feyenoord hem niet laat gaan is er ineens nooit iets aan de hand geweest. De manier bij AZ, hoe hij zichzelf veren in de reet blijft steken, als het even tegen zit komt zijn ware aard naar boven. Meneer speelt de ideale schoonzoon maar mocht gewoon niet weg van Feyenoord.
Wel een goede trainer natuurlijk.

25 mei 2023 om 12:37

Al was Slot weggegaan, had ik hem niet in zo'n daglicht gezien als wat jij schetst. De voetbalwereld is gewoon hard, en je moet in zekere mate egoïstisch zijn, anders word je genaaid. Slot steekt zichzelf geen veren in de reet, maar ontkent (terecht) zijn impact op de successen ook niet. Hij blijft altijd binnen de lijntjes wat mij betreft en speelt het spel gewoon slim.

25 mei 2023 om 13:22

En nog een keer. Wat voor manier bij az? Zijn contract liep af en hij ging naar een grotere club met een betere aanbieding. Dat is geen manier. Dat is gewoon de normaalste zaak ter wereld. De reactie van az was niet normaal, maar wat slot deed zeker wel.

25 mei 2023 om 13:38

En daar gaat het om de beste trainer van
de eredivisie de rest is afgunst.

25 mei 2023 om 13:40

Dus als jij nieuw werk zoekt dan wacht je eerst tot je tijdelijke contract afloopt en dan ga je pas met een nieuwe werkgever praten? Wat is dat nou voor onzin.

Arne Slot is een slimme man en heeft het volste recht zelf te kiezen waar hij wil werken. Ik kan er zelf ook voor kiezen om op te stappen bij mijn huidige werkgever, Arne dus ook. Laat die Engelsen maar klagen, die denken dat zij alles kunnen kopen, nou dat moet nog blijken dus.

Tsja, je gaat nu een welles-niettes krijgen om gezichtsverlies te voorkomen. Tottenham is de vorige keer natuurlijk ook tot het lachwekkende aan toe te kakken gezet door iedere denkbare trainer die ze benaderde en zijn uiteindelijk op de knieën gegaan voor Nuno, om hem na 6 weken al te ontslaan.. Voor Tottenham is dit meer dan pijnlijk als ze “zelfs in de Eredivisie” niet ongestoord kunnen vissen en kiezen wie ze willen..

25 mei 2023 om 12:26

Zal Tottenham nu uiteindelijk toch bij Nagelsmann uit gaan komen? Die lijkt Real Madrid te kunnen vergeten aangezien Ancelotti daar nog een seizoen blijft, Juventus houdt vast aan Allegri en Chelsea heeft Pochettino volgend seizoen. Dan blijft hooguit PSG over die waarschijnlijk wel van trainer zal wisselen, maar ergens heb ik het gevoel dat die Mourinho gaan proberen weg te kopen bij Roma, die daar - mits hij de EL wint - ook wel naar zal willen luisteren misschien.

Dan houden de opties voor Nagelsmann wel redelijk op. Je hebt overigens wel gelijk, de Spurs hebben het niet makkelijk. Son is niet zo meer zo goed als een paar jaar geleden, Kane gaat weg wss, worden te kakken gezet door een trainer uit nota bene de Eredivisie en hebben voor de rest een brandhoutselectie. Niet eens twee cv's die in een viermansverdediging kunnen spelen, alleen verkapte vleugelspelers/middenvelders als backs en alleen maar verdedigende middenvelders. Die moeten nog wel wat veranderen als ze volgend seizoen weer mee willen doen voor de CL.

25 mei 2023 om 12:43

Ze zijn al 3x bij Nagelmann uitgekomen, maar Nagelsmann heeft daar zelf geen zin in zolang hij niet weet met wie hij als TD opgescheept zal worden. Nagelsmann hoeft maar te wachten tot de Engelse top weer trigger happy wordt volgend seizoen of hij wacht tot Ancelotti vertrekt uit Madrid. Hij zal zijn volgende project secuur uit moeten kiezen en ik denk dat hij dat ook doet als je ziet dat hij al tegen twee projecten met 'easy money' nee gezegd heeft.

Als je in gesprek bent en voorwaarden creëert samen en er is niks getekend is dit een normale gang van zaken. Het komt over als teleurstelling wat begrijpelijk is als je het in iemand ziet zitten. De kunst van onderhandelen en gesprekken voeren is een lastige. Zeker zakelijk bezien. Gelukkig voor ons zit Feyenoord nu aan de goede kant van de score. Slot staat in zijn recht om gesprekken te voeren ten alle tijde. Sommige vinden dit moraal verwerpelijk.

Haha Spurs toch, ze hadden een kleine 7 miljoen over voor Slot volgens de berichtgeving. Belachelijk aanbod. Leven totaal buiten de realiteit.

25 mei 2023 om 12:00

Voor dat bedrag hadden ze Pusic gekregen waarschijnlijk

25 mei 2023 om 12:05

Precies.. Voor dat bedrag hadden ze Alireza mogen meenemen. Ze dachten even goedkoop te kunnen winkelen in de Eredivisie.

25 mei 2023 om 12:34

Bijna net zo belachelijk als dat Feyenoord fans vinden dat Slot in dezelfde categorie als Nagelsman zit en Tottenham dus net zoveel moet aftikken als Bayern München heeft gedaan.

25 mei 2023 om 12:56

@Tijger-wit

Ik heb niemand gezien die zei dat Slot minimaal 25 miljoen moet opbrengen? Over het algemeen zag ik bedragen voorbij komen tussen de 10 en 20 miljoen, wat niet raar is aangezien Slot volgend jaar voor 7 weg mag en Feyenoord hem wilt houden.

Kijkend naar hetgeen Feyenoord heeft gezegd (15 miljoen) was het dus helemaal niet raar wat men hier zei.

25 mei 2023 om 13:18

Slot is veel beter. Met bayern kampioen worden is easy. Met feyenoord is het een heel ander verhaal.

25 mei 2023 om 13:41

Nee hoor Slot is de nieuwe Nagelsman wel blijven opletten één verloren wedstrijd in de eredivisie dit jaar. Goed voetbal, conditioneel top en ijzersterke mentaliteit nu jij weer.

25 mei 2023 om 17:22

Slot is een goede trainer hoor daar niet van. Maar sommige supporters hier slaan echt wel door. 7 miljoen is een prima bedrag voor een trainer uit de ED die nog geen enkele CL wedstrijd op zn palmares heeft staan en ook europees 2x is afgetroefd door een niet zo bijzonder Roma. Feyenoord mag inderdaad vragen wat het wil maar doen alsof 7 miljoen een belachelijk aanbod is is net zo belachelijk.

Ultieme plottwist; hij gaat tóch. 😂

Het blijft volgens mij onduidelijk of Slot rond zou zijn geweest met Tottenham, of hij uberhaupt de enige kandidaat was, wat er dan onderhandeld is, of Tottenham Feyenoord heeft benaderd en een aanbod voor afkoopsom heeft gedaan. En ja, de Engelse media verzint en suggereert over het algemeen nog meer dan de Nederlandse over het algemeen.

Haha ja, interesse was natuurlijk duidelijk, maar het is makkelijk om 'dubbelspel' aan te halen als je aan de verliezende kant van de medaille zit.

Slot blijkt echt een onbetrouwbaar figuur

25 mei 2023 om 12:02

Had hij dan al bij Tottenham getekend? Het ultieme trainerskerkhof Tottenham dacht dat ze Slot voor een appel en een ei konden inlijven en nog wel even konden wachten,met andere alternatieven want wie kan die club nou weigeren? Goed gedaan door Feyenoord en Slot.

25 mei 2023 om 13:42

Vertel Scorpion is hij misschien te goed en is je kluppie geen kampioen geworden wat een ellende hè.

Groot gelijk dat hj blijft en die engelsen? Koekje van eigen deeg!!

Slim onderhandeld op de korte termijn om een goed salaris te verkrijgen bij Feyenoord, maar qua loyaliteit/betrouwbaarheid heb ik mn vraagtekens bij hem: op een rare manier weggegaan bij AZ, heel vaag gedaan tot een paar dagen geleden over zn toekomst en nu doodleuk zeggen dat ie graag bij Feyenoord wilt blijven alsof hij daar nooit aan getwijfeld heeft, nu toch een naam heeft gekregen in de PL wat betreft zn betrouwbaarheid.

25 mei 2023 om 13:43

@mrguide

1. Je neemt dus alle nieuwsberichten voor waarheid aan.
2. Hij is niet raar weggegaan bij AZ. AZ was gewoon nogal zuur dat hij met een club sprak over een dienstverband Nadat zijn huidige dienstverband was afgelopen. Tja, dat kun je vinden als werkgever, maar daar heb je niks over te zeggen.
3. Hij deed vaag over zijn toekomst omdat zijn toekomst onduidelijk was. Hij wilde daar zelf niks over zeggen en dat is toch terecht? Wat had hij moeten zeggen dan?

25 mei 2023 om 13:43

Schijt aan hebben ik proef bij types als jij alleen maar afgunst wordt gewoon weer Coolsingel.

Ik heb het idee dat Slot het wel leuk spannend vindt dat er grote clubs achter hem aan zitten, en dat hij even wilde kijken hoe ver hij kon gaan. Het is een beetje een spelletje, maar goed, die worden met hem net zo goed gespeeld als het erop aankomt. Ik geloof wel dat Slot de intentie had om te blijven, gezien de recente aankopen en verleningen die hij wenste. Nu in elk geval duidelijkheid: nog een seizoen Slot en dat zal ook wel zijn laatste worden.

Misschien maar goed ook dat hij blijft. In Rotterdam is hij de man en word hij op handen gedragen. En zijn salaris is ook niet verkeerd. Levy is een hele moeilijke persoon waar niet mee samen valt te werken aldus de trainers die hem voor gingen. Maar goed misschien had hij wel zijn ja woord gegeven dan snap ik Tottenham wel

Voor Slot is dit uiteindelijk het verstandigste keuze, Spurs is gwn en hele onstabiele club met heel veel onzekerheden, waarbij je ook niet de tijd krijgt. Waarschijnlijk kreeg hij dat gevoel ook in gesprek met Spurs en kiest uiteindelijk gewoon voor Feyenoord. Of hij dit heeft gespeeld om en hoger salaris te krijgen boeit me eigenlijk weinig, hij is het waard en verdient het, hij zorgt voor Cl en dat spelers voor en lekker prijs verkocht worden.

Tottenham gebruikt om een beter contract te krijgen bij feyenoord. Lijkt me niks mis mee, daarnaast waarom zou je bij tottenham instappen, kan alleen maar misgaan

Gewoon slim gespeeld van Slot. Als de Spurs hem echt wilden hebben. Dan hadden ze wel die afkoopsom betaald. Dat hebben ze niet gedaaan. Dus dan heeft Slot ook gedaccht dan blijf ik bij Feyenoord. Als Tottenham die afkoopsom betaald had. Dan was Slot echt wel naar hun gegaan.

25 mei 2023 om 12:23

Dat denk ik ook. En daar is beide niks mis mee. Feyenoord wil gewoon goed gecompenseerd worden en anders lekker niet

Tsja, ik kan niet in zijn hoofd kijken wat hij precies wilt. Misschien wil hij wel niet naar het buitenland vanwege privé redenen. Als hij volgend jaar een slecht seizoen draait en gelijk de CL uitgeknikkerd wordt dan komen de PL clubs waarschijnlijk niet meer. Misschien vindt hij het bij Feyenoord wel best. Lekker in eigen land.

Aan de andere kant: als het minder gaat, roept een club ook dat ze vertrouwen hebben in de trainer, om hem vervolgens 30 uur later alsnog te ontslaan. In die 30 uur hebben ze dan alvast met nieuwe kandidaten gesproken.

Dat is hoe de voetbalwereld werkt.

Wel handig om je salaris op te krikken bij Feijenoord

Als Tottenham echt zo verregaande interesse had gehad, was het logisch geweest dat er een zware delegatie in Rotterdam was geweest om te onderhandelen. Maar Feyenoord heeft alleen aan tafel gezeten met de zaakwaarnemer van Slot. Zij kan natuurlijk nooit beslissen over een mogelijke transfersom voor Slot. Ik neem ook aan dat als Slot z’n contract nu opgewaardeerd wordt dat daar ook voor Feyenoord wat tegenover staat. Aangepaste of clausule verwijderd voor volgend jaar. Anders heeft een opwaardering van Feyenoord kant ook geen zin

Slot heeft een spel gespeeld en we zijn er allemaal ingetrapt.
Aan het einde van de rit is Slot de grote winnaar met een nog lucratiever contract dan in eerste instantie de bedoeling.

25 mei 2023 om 12:40

Mooizo. Dat verdient hij ook

25 mei 2023 om 12:42

Hebben we “Feyenoord supporter” Raubath weer hoor.

25 mei 2023 om 13:21

En dat heeft ie meer dan verdiend!

Maar hoe dom kan je zijn dat je er nu pas achter komt dat de clausule pas volgend jaar ingaat! Dan heb je je huiswerk niet echt gedaan toch? Of lees ik het nu verkeerd?

25 mei 2023 om 12:44

De inhoud van die clausule was al lang en breed bekend bij iedereen, al tijden breedtuit in de media gestaan. En nu moeten we geloven dat Tottenham is afgehaakt omdat ze het niet wisten? Volslagen ongeloofwaardig natuurlijk en vooral voor de eigen achterban bedoeld. Tottenham en Levy hebben gewoon enorm misgekleund en nu proberen ze in de media er nog het beste van te maken.

Betekent dit dat we volgende jaar rond begin april al kampioen zijn ??? loving it !!

Hij zou zoiezo al een flink verbeterde aanbieding van Feyenoord krijgen dus geloof niet dat ie Tottenham daar voor nodig had

Laat die man. Waarom moet ie clubliefde hebben. Hij heeft gepraat.... nou en!! Hij blijft Feyenoord trouw om verder te bouwen en ja daar mag ie wel een betere vergoeding voor krijgen!! Wees gewoon blij dat ie blijft. Volgend jaar gewoon weer kampioen

De strategie van Tottenham was anders ook niet netjes. Eerst te Kloese benaderen voor TD met de hoop dat hij dan Slot voor een spotprijsje mee zal nemen, wat zal leiden tot het vertrek van Kökcü (en eventueel andere sterkhouders) naar dezelfde club.

Slot heeft het niet eerlijk gespeeld en informatie achtergehouden voor spurs, gaat het volgend jaar mis bij feyenoord dan heeft hij in ieder geval zijn loonsverhoging gehad, dit spel komt uit de koker van zijn makelaar, een Raiola adept.

25 mei 2023 om 13:01

Wat heeft hij achtergehouden voor spurs?

25 mei 2023 om 13:46

Luuk je kraamt onzin uit je snapt het spel niet zie je wel op de Coolsingel volgend jaar.

Dat is niet slim inderdaad als hij daar heen wou en dan ineens niet ,dat komt raar over
Rare man die slot iets beloven en dan toch maar niet hmz

Goede trainer, onbetrouwbaar als het gaat om deze zaken. Feyenoord is er wellicht goed mee, mocht het elftal nog versterkt worden. Deze onbetrouwbaarheid heeft hij nu een aantal keren laten zien. Buiten dat het zijn goed recht is om er een goed deal uit te slepen, is de manier waarop laakbaar. In Engeland vergeten ze dit niet makkelijk, de Spurs komt nooit meer voor hem en andere clubs zullen voorzichtig zijn of snel duidelijkheid willen, bovendien zal er in het contract dan zaken worden opgenomen die het risico voor een club beperkt.

25 mei 2023 om 13:06

Haha engelse voetbalclubs zijn wel juist degenen met het kortste geheugen. As hij het goed doet willen ze hem, als hij het slecht doet niet. Het is letterlijk zo simpel.

En waar heeft hij nog meer onbetrouwbaarheid laten zien (als dat in deze situatie al het geval was)? Bedoel je toen hij netjes zijn vorige contract wilde uitdienen bij az, en wanneer het afgelopen was ingaan op een aantrekkelijkere aanbieding van feyenoord?

25 mei 2023 om 13:41

Ik denk dat je je vergist in je statement, maar ik laat me graag verrassen door een aantal voorbeelden.

Hij wilde helemaal z'n contract niet uitdienen bij AZ, hij was "stiekem" met Feyenoord in gesprek en toen dat voor hem de goede kant op ging meldde hij dat bij Az, terwijl hij daar gewoon over zijn toekomst nog in gesprek was. Bij Feyenoord speelt hij met de aandacht van Tottenham om er bij Feyenoord beter van te worden. Nogmaals, het is niet illegaal maar de manier waarop is verre van sjiek.

25 mei 2023 om 14:01

Zijn contract liep die zomer af bij az en hij wilde gewoon tot de zomer blijven. Dat is letterlijk je contract uitdienen.

En bij feyenoord hadden ze al aangekondigd zo ver mogelijk te gaan om hem binnen te houden. Daar hoeft hij niet mee te spelen. Denk je dat ze achterlijk zijn en geen idee hebben dat rijkere clubs hem graag zouden willen vastleggen na zijn goede prestaties?

En nogmaals, je noemt hiermee ongeveer de hele wereld niet sjiek.

25 mei 2023 om 13:48

Onzin Sparrow weer kampioen met Feyenoord door in de CL en dan zullen we nog wel eens zien wie hem graag wil hebben maar Ajax krijgt hem niet toch jammer hè.

Ach Slot komt heel aardig en netjes over maar speelt allerhande spelletjes. Zowel met AZ, Feyenoord als met Tottenham.
Ik hoop dat volgend jaar voor hem een minder jaar wordt en dat ze hem nergens meer vragen. Goede trainer, slechte moraal...
Gewoon clubs of werkgevers tegen elkaar uitspelen.

25 mei 2023 om 13:03

Hij verkent zijn opties en besluit in te gaan op de vooraf al aangekondigde verbeterde voorwaarden van zijn werkgever. Dat is slechte moraal? Dan zijn er niet veel goede mensen meer op aarde.

25 mei 2023 om 13:42

Spelletjes idd, die niet wel legaal zijn maar niet sjiek.

25 mei 2023 om 13:57

Er zit nogal een verschil tussen slechte moraal en niet sjiek. Ook niet sjiek zie ik trouwens niet hoor. Is doodgewone onderhandeling over nieuwe voorwaarden, waarin je de huidige situatie meeneemt. En daar zou een eventuele veel hogere aanbieding van een andere club ook onder vallen. Aanbiedingen die hij al sinds de kerst ontvangt trouwens.
En dan gaan we er voor het gemak nog even vanuit dat slot liegt over hoe het er gisteren aan toe gegaan is.
Hoe dan ook. Feyenoorders zijn dolgelukkig, en de supporters van de andere clubs niet. Dat is meestal een goed teken.

25 mei 2023 om 15:46

Ik heb het niet over moraal of hoe het gister is gegaan. Duidelijk is iig geworden hoe hij het bij AZ gedaan heeft, dat was geoorloofd maar niet sjiek en iets soortgelijks herhaalt zich nu met Tottenham. Of je Levy nou een goede vent vindt of niet, de berichtgeving was duidelijk. Als Slot al bij Feyenoord had willen blijven had hij meteen dat kunnen melden maar er is daarna nog onderhandeld. Dat riekt op zn minst naar het uitspelen van... Verder mag hij van mij verdienen wat hij wil, hij heeft het erg goed gedaan.

25 mei 2023 om 15:53

Wat was er niet sjiek aan dat bij az dan? Zijn contract liep af en hij ging naar een andere club. Letterlijk de normaalste zaak van de wereld.
En waarom is het niet sjiek om met je werkgever te onderhandelen over betere voorwaarden, als je het geweldig doet en je links en rechts aanbiedingen krijgt?

Je wilt gewoon echt zo graag iets zien, dat je niet eens de moeite neemt andere signalen te registreren.

25 mei 2023 om 13:50

Weten ze bij slangenkuil Ajax alles van hou je mening over Feyenoord lekker voor je als je er niets van snapt.

25 mei 2023 om 13:52

We zien je op de Coolsingel Ajajax veel plezier komend seizoen.

Tottenham moet lekker naar zichzelf kijken.
Levy is waardeloos in zijn functie.
Buiten Kane heeft Tottenham een waardeloze selectie.
En volgend seizoen waarschijnlijk geen Europees voetbal.

Waarom zou slot (buiten het geld) daar naartoe gaan.

5 mindere wedstrijden en Levy zou m ontslaan.

Hoezo heeft Slot Tottenham gebruikt?Zij komen toch bij hem? Ondanks dat die een contract heeft? Zo werkt deze wereld toch al hele erg lang? Wat een mensen zeg

Als dit artikel klopt heeft ie het slim gespeeld.

Tottenham begon: meerdere kandidaten op het schaakbord die 1 voor 1 langzaam afvielen. Is gewoon een pressiemiddel.

Slot heeft hierop gereageerd op dezelfde manier: meerdere clubs op het schaakbord. Nu heeft Tottenham zichzelf van het schaakbord gehaald.

Slot wint.

Ik denk dat Slot geen blaam treft, maar dat Tottenham een spelletje met de media speelde

Niet netjes als je dat niet duidelijk aangeeft maar bij Tottenham mogen ze dan ook wel wat aandachtiger dat contract doorlezen.

bij AZ was het ook een slang

Tuurlijk, we moeten meteen de Engelse media en Tottenham geloven omdat zij dat zeggen.

Denk er eens over na, wat voor aantrekkingskracht op sportief gebied heeft Tottenham nou echt? Ze spelen MEE in de PL maar een echte kans op de titel is nagenoeg onmogelijk, geen Europees voetbal en een voorzitter die nooit de portemonnee trekt. Ergo, Slot denkt beter te kunnen en dat is zijn goed recht.

Voor alle azijndrinkers hier die lekker afgeven, switch naar water. Dat is beter voor je!

Tja. Levy wil weer eens niet aan de vraagprijs voldoen, en nu zijn ze de gebeten hond. What else is new in London?

Voor straf volgend seizoen 10 wedstrijden niet op de bank 😃

Spelletje van zaakwaarnemer. De boel tegen elkaar uitspelen. Feijenoord is daarin meegegaan. En dat kost dus geld. Tsja, daar is een zaakwaarnemer voor.

Heeft Slot AZ ook al geflikt.

25 mei 2023 om 14:11

AZ wilde hem geen contractverlenging geven en wachten tot het einde van de competitie. Voor 'baanzekerheid' had hij toen zelf al wat gevonden. Dat is toch een totaal andere situatie. Als AZ 'gewoon' had verlengd in plaats van wachten, zat hij daar nog.

Toch een flater voor Spurs, je moet toch wel een coach uit de Eredivisie kunnen pakken? Had het ook verwacht van Arne, maar ja ik zit er dus naast. Gefeliciteerd Feyenoord fans, dit is jullie beste transfer van het seizoen.

Die deal had hij toch al gekregen. De media hebben er een circus van gemaakt

Spurs is met 4 trainers in gesprek, is verrast dat een van hun kandidaten met 2 clubs in gesprek is en voor de andere optie kiest... Logisch

Kun je nooit goed doen in zo'n situatie v Nistelrooy stapt plots op , het is voor Feyenoord ook beter omdat Psv weer overnieuw moet beginnen en het jaar erop 2 vaste Cl plekken

Het kan geen toeval zijn dat dit de tweede keer is dat Slot door een club dubbelspel verweten wordt. En het feit dat hij zelf geen duidelijkheid gaf geeft het gevoel dat dit verhaal niet uit de lucht is gegrepen. Een hele goeie trainer, maar ook een gladde. Komt zijn betrouwbaarheid niet ten goede.

25 mei 2023 om 14:54

Het is in ieder geval zo dat Feyenoord hem een ultimatum gaf, daar blijkt toch wel uit dat hij niet alleen met hen in onderhandeling was? Dat ultimatum ging over zijn keuze, niet over zijn salariseisen..

Goh, en clubs zuden natuurlijk nooit een dergelijk dubbelspel spelen. Vooral Spurs met hun engelachtige voorzitter Levy niet.

Slot en dubbelspel?
Nee joh.... Zou hij nooit doen....

Zeer goede trainer, maar vertrouwen moet je hem nooit voor de volle 100% haha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren